Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις για Ελλάδα 14 Νοεμβρίου μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2021

Εξελίξεις στην Ελλάδα από 14 Νοεμβρίου μέχρι 11 Δεκεμβρίου  με χρήση της σεληνιακής εισόδου.

Ωροσκόπος πάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Κρόνου: 
* φτώχια, έλλειψη πόρων κι αγαθών, πάγωμα υφιστάμενων οικονομικών συνεργασιών, καθυστέρηση νέων συνεργασιών, οξύμωρη και ανέλπιστη ένωση (πχ πολιτική ή εμπορική) λόγω κοινού συμφέροντος και ψυχρού υπολογισμού. 
Άγονη γη, κακή σοδειά, άκαρπο δέντρο. Επισημοποίηση και μονιμοποίηση μιας παλιάς ανεπίσημης συνεργασίας. Άχαρη περίοδος, περιορισμοί στη αναψυχή και στην διασκέδαση.

Μεσουράνημα πάνω στο γενέθλιο Ήλιο:
* η ενδυνάμωση της χώρας και η ηγετική στάση της με πυγμή στη διεθνή σκηνή θα έχουν πενιχρά αποτελέσματα αλλά καλύτερα από το τίποτα ή την ήττα.

Άρης πάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού: 
* βίαιη κατακρήμνιση, απότομη απαλλαγή, ανατροπή με αίμα, θανατηφόρο φυσικό φαινόμενο ή μηχανικό (πχ αεροπορικό δυστύχημα).

Ερμής πάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα ήλιου/Κρόνου: 
* δύσκολες λύσεις εξ ανάγκης, αποφάσεις κατά παραγγελία, υπογραφή ανεπιθύμητης δέσμευσης, με το στανιό παραδοχή, ανακοίνωση κατόπιν πιέσεων. Ηγέτης από το παρελθόν επιστρέφει και ηγέτης εν ενεργεία αποχωρεί.

Αφροδίτη πάνω στο γενέθλιο Δία:
* οικονομική ενίσχυση από δανεισμούς, υπερκατανάλωση με πίστωση, σπατάλες κι έξοδα μεγάλα σε περιττές πολυτέλειες και όχι στα κρίσιμα θέματα που επείγουν. Δωροδοκία, χρηματισμός. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

* Χρησμός volasfera για ωροσκόπο 4 διδύμων: 
Δύο άντρες που στέκονται σε ένα δάσος για να πολεμήσουν σε μονομαχία. Ανάμεσά τους βρίσκεται ένα πλούσιο μωβ και χρυσό φόρεμα και μια κάσα με κοσμήματα. Μοίρα της ΕΥΚΑΙΡΊΑΣ. Διεκδίκηση μεγάλης ευκαιρίας όμως με κίνδυνο ζωής ή κρίσιμης απώλειας. Ρώσικη ρουλέτα.

* Χρησμός volasfera για μεσουράνημα 12 Υδροχόου: 
Ένας καβαλάρης πλήρως οπλισμένος. Μοίρα της ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΗΣ. Οι υπέρμετροι εξοπλισμοί με τα καλύτερα μέσα άμυνας κι επίθεσης δεν θα φέρουν την ασφάλεια, αυτή την εποχή χρειάζεται απλώς ευγένεια και καλή διάθεση στις συνεννοήσεις με άλλους αν θέλουμε ειρήνη γύρω μας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια