Γλυκό καρότο 🥕

Υλικά
1 κιλό καρότα
800 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
1 ξυλάκι κανέλας
1/2 ποτήρι νερό
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα καρότα και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη,το νερό τη βανίλια και την κανέλα και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να δέσει το σιρόπι.
Αφού δέσει το σιρόπι,στύβουμε το λεμόνι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Τοποθετούμε το γλυκό σε αποστειρωμένα βάζα και τα έχουμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν για να μην πάρουν αέρα.

Related Posts