Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021 - ζώδια

Σημαντικές διελεύσεις 2021
1 Νοεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Δια- πλούσιες ιδέες, αισιοδοξία, μάθηση, επιτυχία
2 Νοεμβρίου- τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα- ανυπομονησία, απερισκεψία, ζήλια, υπερφόρτωση, οξυθυμία
4 Νοεμβρίου- Νέα Σελήνη στον Σκορπιό
5 Νοεμβρίου- αντίθεση Ηλίου/Ουρανού- ανατροπή, πείσμα, ένταση, αναποδιά
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 12:44 μμ.
6 Νοεμβρίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό
Εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης – θετικές σκέψεις, μετάδοση  αισθημάτων, τέχνη, ομορφιά
10 Νοεμβρίου – σύνοδος Ερμή/Άρη- πρόωρη δράση, ταχύτητα, ισχυρογνωμοσύνη
Τετράγωνο Ερμή/Κρόνου – δυσκολία, απαισιοδοξία, επιφυλακτικότητα, δειλία, δυσπιστία.
11 Νοεμβρίου- τετράγωνο Άρη/Κρόνου- αδυναμία, προβλήματα, δυσκολίες, δοκιμασία
12 Νοεμβρίου- τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα- διαίσθηση, κατανόηση, φαντασία, καλλιέργεια ψυχής
13 Νοεμβρίου- αντίθεση Ερμή/Ουρανού – αναστάτωση, νεύρα, ανατρεπτικές ειδήσεις, ιδιορρυθμία
15 Νοεμβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Δια- υπερβολή ,αλαζονεία, σπατάλη, επιδεκτικότητα
16 Νοεμβρίου- εξάγωνο Ηλίου/Πλούτωνα –ικανότητα, πραγματοποίηση, δύναμη
17 Νοεμβρίου- αντίθεση Άρη/Ουρανού -βία, άρνηση, έλλειψη ισορροπίας, διαψεύδω, ατύχημα, ένταση
18 Νοεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα- φαντασία, κατανόηση, διαίσθηση, προαίσθημα, εξυπνάδα, ετοιμότητα
19 Νοεμβρίου- Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο
20 Νοεμβρίου– τετράγωνο Ερμή/Δια– επιπολαιότητα, αδιαφορία, αμέλεια, δόλος, έπαρση
Εξάγωνο Ερμή/Πλούτωνα– αναγνώριση, επιτυχία , διπλωματία
22 Νοεμβρίου- Ο Ήλιος στον Τοξότη στις 4:34 π.μ.
24 Νοεμβρίου-Ο Ερμής στον Τοξότη στις 5:36 π.μ.
29 Νοεμβρίου- σύνοδος Ηλίου/Ερμή– νους και λογική, η δύναμη της σκέψης και της γνώσης.
Τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα- ιδεαλισμός, φαντασία, προαίσθημα, όραμα.
30 Νοεμβρίου- εξάγωνο Ερμή/Κρόνου– επιφυλακτικότητα, λογική, τάξη, οργάνωση, συγκέντρωση
Εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα– αγάπη, ευαισθησία, διασκέδαση, έρωτας, πάθος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ..:
Έχουμε ήδη εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Νοέμβριος επίκειται να είναι ιδιαίτερα ισχυρός μήνας από πολλές απόψεις. Ήδη ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου με μια άλλη δυνατή νέα σελήνη, με τον Άρη και Ουρανό να μας υπενθυμίζουν ότι τίποτα δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε καθώς ο ανατρεπτικός Ουρανός -αφυπνιστής στις 12 μοίρες του Ταύρου θα είναι σε ακριβής αντίθεση με την νέα σελήνη στον Σκορπιό, ενώ ο Ουρανός είναι αυτός που ετοιμάζετε να μεταφέρει την ανθρωπότητα μπροστά δημιουργώντας μεγάλες αναταράξεις. Ο Δίας στον Υδροχόο για άλλη μια φορά θα ακουμπά το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα που συνδέεται με παραπλανήσεις ωστόσο θα υποστηρίξει αυτούς που μάχονται για το φως.
Στην συνέχεια, μερική σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου, 2021. Αυτή είναι η αρχή όπου θα γίνει μια σημαντική αλλαγή μετά από 18 μήνες ενώ μέχρι τώρα οι εκλείψεις γινόντουσαν στον άξονα Διδύμων/Τοξότη καθώς τώρα θα ακολουθήσει μια σειρά από εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού. Θα βρίσκεται κυρίως σε σύνοδο με τον δυνατό σταθερό αστέρα Algol καθώς επίσης και σε σύνοδο με την Sedna, ενώ θα επηρεάζεται και τον Capulus αλλά και τις Πλειάδες. Η έκλειψη αυτή είναι μια συνέχεια στα τόσα φεγγάρια που έχουν προηγηθεί μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα, με την ανατρεπτική πανσέληνο στις 27 Απριλίου, 2021, επίσης είναι πολύ κοντά με το Blue Moon στον Ταύρο που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 αλλά και την πανσέληνο στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου του 2020. Υπάρχει μια αλυσιδωτή συνέχεια, μέσα από τις ερμηνείες που δοθήκαν. Όλα αυτά εκφράζουν την επιθυμία να νιώθουμε ασφαλής μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές και ανατροπές που υπάρχουν. Εμείς πρέπει να ξεχωρίσουμε τι έχει αξία για μας και τι μας είναι χρήσιμο. Ωστόσο, αυτά τα άγρια φεγγάρια του Νοεμβρίου, έχουν και μια μαγεία, μας μεταφέρουν μια μυστηριώδη ενέργεια στην ζωή μας.
Με την Έκλειψη σελήνης να ξεκινά – στις 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο – μας προσφέρεται η ευκαιρία να επιτρέψουμε κάτι να πεθάνει και κάτι άλλο να ξαναγεννηθεί. Αυτό μπορεί να είναι ένα τραύμα του παρελθόντος, μια σχέση, μια δουλειά ή μια περίπλοκη κατάσταση. Θυμηθείτε, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που απλώς λατρεύει να ερευνά και να διερευνά βαθύτερα. Έτσι, είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε εσωτερική εργασία, αποσύροντας τον εαυτό μας από τον κόσμο και να είμαστε κάπως λίγο μυστηριώδης, όπως ο Σκορπιός λατρεύει θέλει να είναι.
Ο Άρης και ο Ερμής ακολουθούν τον Ήλιο, εισερχόμενοι στα υδάτινα βάθη του ζωδίου στις 30 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Αυτό είναι μια διπλή Σκορπίσια ενέργεια που θα είναι εύκολο να φτάσουμε στα άκρα τις επόμενες εβδομάδες. Αντίθετα, ας εκμεταλλευτούμε την ενέργεια αυτή για να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα η να πλησιάσουμε τους στόχους μας ακόμη περισσότερο, μέσω της απόλυτης αποφασιστικότητας, της δύναμης της θέλησης.
Ο Σκορπιός συχνά ζωγραφίζεται ως σκληροτράχηλος, με το κοφτερό του τσίμπημα, αλλά στην πραγματικότητα, ίσως είναι το πιο απαλό και πιο ευάλωτο ζώδιο που υπάρχει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εποχή του Σκορπιού μπορεί συχνά να είναι μια ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας, είτε να τις εγκαταλείψουμε, δημιουργώντας χώρο για πιο αυθεντικές σχέσεις, είτε να τις ανανεώσουμε και να αναγεννήσουμε τις υπάρχουσες. Θα δώσουν τη ζωή τους για εσάς γιατί δημιουργούν βαθιές σχέσεις – εκτός εάν τους προδώσετε. Στη συνέχεια, το διάσημο τσίμπημά τους μπορεί να είναι δηλητηριώδες και να αφήσει μια βαθιά ουλή ενώ ίσως να σας έχουν προειδοποιήσει. Αυτή η εποχή είναι επίσης τέλεια για να διερευνήσουμε άφοβα απόκρυφα θέματα, το νόημα της ζωής και του θανάτου ή άλλα μεταφυσικά μας ενδιαφέροντα. Η διαίσθηση διευρύνεται και μπορεί να μπορούμε να δούμε και να κατανοήσουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν. Ίσως είναι σαν να περπατάμε ανάμεσα σε δυο κόσμους.
Ήδη από τις 23 Οκτωβρίου – το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη ήδη έχει εισέλθει σε μια «μαγική περίοδο»– με τον Ήλιο να ταξιδεύει μέσα από το ισχυρό, βαθύ και έντονο ζώδιο του Σκορπιού καθώς το Φθινόπωρο βαθαίνει. Η Εποχή του Σκορπιού ταυτόχρονα είναι η εποχή των αποκριών και της έκλειψης, και έτσι, οι ισχυρές ενέργειες του μπορούν να εκδηλώσουν ένα είδος άγριου μετασχηματισμού. Ο Σκορπιός είναι ο Αλχημιστής και ο Σαμαν, το ζώδιο που κυβερνά την έννοια του θανάτου και της αναγέννησης. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλα γίνονται πιο περίπλοκα και παθιασμένα και ελαφρώς αρχίζουμε και διακρίνουμε την πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής. Αλλά το σκοτάδι δεν σημαίνει κακό οπωσδήποτε – στην πραγματικότητα, είναι απολύτως απαραίτητο για εμάς ως συλλογικότητα να ενσωματώσουμε όλες μας τις πλευρές μας.
Ο Σκορπιός προσπαθεί να μας δείξει την σκιά μας, κάτι από την σκοτεινή πλευρά μας, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρωθούμε ως άνθρωποι και να ισορροπήσουμε περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο, ότι το Halloween γιορτάζεται την εποχή του Σκορπιού. Στον Παγανισμό, το Halloween είναι γνωστό ως Samhain, που αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhain. Για τους Κέλτες η μέρα αυτή σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα η αλλαγή της εποχής ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Με την πάροδο των αιώνων η γιορτή πήρε αρχικά Χριστιανικό χρώμα και στη συνέχεια μετασχηματίστηκε από μιά παγανιστική τελετή σε μέρα μεταμφιέσεων, με εύθυμες παρελάσεις και κεράσματα γλυκών σε παιδιά και ενήλικες.
Στις 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και τότε το βλέμμα μας στρέφεται προς το μέλλον και νέους ορίζοντες αλλά και δυνατότητες. Μετά από μια σκοτεινή περίοδο προχωράμε στο φως και την σοφία. Ο Ερμής θα μετακινηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 24 του μήνα καθώς ο Νοέμβριος κλείνει με μια δυνατή σύνοδο Ηλίου/Ερμή στις 28/11 (καζιμι) όπου με αισιόδοξο τρόπο μας μεταφέρει μέσα στον Δεκέμβριο, οδεύοντας προς την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΚΡΙΟΣ
Ο Νοέμβριος για σας τους Κριούς είναι μήνας πνευματικών αναζητήσεων. Ωστόσο, με την νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 4 του μήνα, ανοίγει μια περίοδος συγκρούσεων και καθυστερήσεων στην επαγγελματική και δημόσια ζωή σας, που θα συμβούλευα να είστε πιο διπλωμάτες και υπομονετικοί με ανωτέρους και συνεργάτες. Τα αφυπνιστικά μηνύματα του Ουρανού δεν θα πρέπει να αγνοηθούν, καθώς θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις και να σκέφτεστε πιο καθαρά. Μην ασκείτε έντονη κριτική στο κοντινό σας περιβάλλον, καθώς αυτή η προσέγγιση δεν θα βοηθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου, θα δοκιμάσει τις προσωπικές σχέσεις, και τα οικονομικά. Ότι και να συμβεί, να ξέρετε ότι ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε εύκολα την όποια δύσκολη κατάσταση, που δημιουργήθηκε. Θα ευνοήσει όμως όσους ασχολούνται σοβαρά με τις καλλιτεχνικές τους κλίσεις.
Με Ήλιο και Αφροδίτη δημιουργείτε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ μια ερωτική σχέση θα σας απασχολήσει. Η επιθυμία για διασκέδαση και κοινωνικότητα εντός του οικογενειακού κύκλου θα είναι αρκετά έντονη. Η δημοφιλια σας θα αυξηθεί κατά το δεύτερο μισό του μηνα, ενώ μια επιτυχία και ευτυχισμένες στιγμές διαφαίνονται στον ορίζοντα. Αρης/Πλούτωνας και Κρονος αναμοχλεύουν παρελθοντικά τραύματα και ίσως αυτά είναι που σας μπερδεύουν. Η καρτα Ταρώ το Αρμα όμως θα συνδεθεί με το ξεπέρασμα εμποδίων και δύσκολων στιγμών, δύναμη, νίκη, εξέλιξη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,13,19,20,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,7,8,13,14,23,24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,10,11,19,20,26,27,28,29

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολος ο Νοέμβριος, και αυτό διότι από τις 4 Νοεμβρίου η νέα σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες στον φιλικό σας κύκλο και ίσως τελικά ανακαλύψετε ότι δεν ήσασταν και τόσο ρεαλιστές με τους στόχους σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε από αυτούς η τελικά να αντιμετωπίζετε δυσκολίες με κάποιους που νομίζατε ότι ήταν φίλοι σας η επειδή στηριχτήκατε υπερβολικά στις υποσχέσεις τους. Η «φαγούρα» που έχετε εδώ και καιρό για να ξεφύγετε από την κανονική σας πορεία και να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό μπορεί τελικά να καθυστερήσει διότι υπάρχει αντίσταση, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ένα ταξίδι στο «παράξενο» θα σας συναρπάσει και να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν. Από την άλλη αν υπάρχουν προαισθήματα σχετικά με τα οικονομικά σας καλό θα ήταν να τα ακολουθήσετε. Η έκλειψη σελήνης στο ζώδιο σας στις 19, θα σας δείξει ότι τα οικονομικά σας σχέδια και επιθυμίες δεν ήταν ρεαλιστικά.
Η επιρροή του Ουρανού είναι αρκετα σημαντική, καθώς δείχνει αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν και ίσως οι συναδελφικές σχέσεις διαταραχθούν όμως δείχνετε προσαρμογή σε αυτές τις νέες αλλαγές καθώς ίσως ανακαλύψετε ότι αυτές οι παράξενες μέρες μπορεί να αποφέρουν κάποιο κέρδος, και τελικά κατά κάποιο τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα σας.
Σελήνη, Αρης Κρόνος και Ποσειδώνας είναι πιθανό να δείχνουν έλλειψη ικανοποίησης στις προσωπικές σχέσεις. Ωστόσο το πάθος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια, λύπη και καυγά. Με τους 9 Ράβδους, αυτό που σας κανει να νιώθετε ανασφαλής, θα περάσετε ίσως μια δοκιμασία που, φέρνει φόβους και άλλα αρνητικά συναισθήματα στην επιφάνεια.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 33,4,8,9,13,18,22,23,24,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,10,11,13,14,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,7,8,17,18,26,27,28,29

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πιθανό να νιώσετε τις πρώτες αναταράξεις της σεληνιακής έκλειψης ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου με την νέα σελήνη στον Σκορπιό να δοκιμάζει τα επαγγελματικά σας, που πρόκειται να φέρει ο Ουρανός, δείχνοντας σας ότι ίσως οι συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας είναι πιθανό να αλλάξουν.
Ωστόσο, αυτή είναι μια περίοδος οπου οι ιδέες σας θα μπορούν να συζητηθούν και να βρουν αυτόματη ανταπόκριση και συμφωνία και καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σε αυτό. Από την άλλη, η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου, μπορεί να φέρει εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και να φέρει νέες σχέσεις που θα σας ικανοποιούν περισσότερο. Θα έρθετε πιο κοντά στους οικονομικούς σας στόχους. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει και μην κάνετε το αντίστροφο. Τα συναισθήματα μια θα διογκώνονται, μια θα αυξάνονται. Ο Νοέμβριος είναι μια περίοδος όπου θα θέλετε να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες, νέες σχέσεις και συνεργασίες. Οι ξαφνικές εμπειρίες ίσως δώσουν μια νέα προοπτική η νέα αντίληψη των πράγματων γενικότερα. Θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε όμως τις ικανότητες σας, μπορεί να κουραστείτε διότι πιθανό να «μαγειρεύετε» μια τυχερή αλλαγή που θα φέρει επιτυχία στην ζωή σας.
Η Βασίλισσα Σπαθί σημαίνει ότι ίσως μια δυνατή γυναίκα σας βοηθήσει, και θα κερδίσετε αυτό που θέλετε, παίρνοντας δυναμικές αποφάσεις γρήγορα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,13,14,23,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,12,13,14,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,13,14,23,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 4 του μήνα, οπου θα είναι η πρώτη περίοδος και εκεί θα ευνοηθούν θέματα εργασιακά η θα γίνει μια προσπάθεια για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας η το εργασιακό σας περιβάλλον. Θα ευνοηθούν θέματα που έχουν σχέση με τα παιδια σας, αν έχετε μια δική σας δουλειά, η θέματα καλλιτεχνικής φύσεως, και ίσως βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία. Τα περισσότερα θα στηριχτούν στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Θα πρέπει όμως να είστε προσεχτικοί πριν κάνετε μια δήλωση η εκφράσετε ιδέες η συναισθήματα, καθώς αυτά μπορεί να μην βρουν την απόλυτη ανταπόκριση που επιθυμείτε. Μην σπαταλάτε συναισθηματικούς πόρους σε άτομα που δεν τα εκτιμούν. Να είστε προσεχτικοί με τις προσωπικές σας επιλογές. Η δεύτερη περίοδος αφορά την έκλειψη σελήνης στις 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο.
Η έκλειψη αυτή είναι πιθανό να σας αναγκάσει να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα στον εαυτό σας, να σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας η τον τρόπο που οι άλλοι σκέφτονται εσάς. Κάποιες φιλίες ίσως δοκιμαστούν. Ισως σας απασχολήσουν τα οικονομικά των παιδιών σας, αν είναι ενήλικες η τα χρήματα που ξοδεύετε για αυτά η για το σπίτι σας. Ωστόσο, θα είναι ένας θετικός μήνας για σας από άποψη κέρδους. Ο Αρης και ο Ουρανός δείχνουν μια αναστάτωση μεσα σε μια συνεργασία η συνεταιρισμό, οργανισμό που εργάζεστε η γενικότερα στις φιλίες σας. Επαγγελματικά θα υπάρξουν μικρές διακυμάνσεις που θα σας εκνευρίσουν. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα όμως αν είστε έξυπνοι θα διαχειριστείτε τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο και επίσης θα πρέπει να έχετε γρηγορά αντανακλαστικά.
Ο Τροχος της Τύχης μπορεί να φέρει αλλαγές αλλα και νέες δυνατότητες που πρέπει να σκεφτείτε. Προκλήσεις τις οποίες καλείστε να αντιμετωπίσετε με δυναμισμό και εξυπνάδα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,7,8,13,17,18,23,24,26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,13,14,15,16,23
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,5,6,10,11,19,20,28,29

ΛΕΩΝ
Ο Νοέμβριος ξεκινάει με την νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 4 του μηνα και θα συνδεθεί με οικονομικά θέματα η ακόμα και το γεγονός ότι πρέπει να διαχωρίσετε τις εχει αξία για σας στην ζωή σας και να γίνει σκοπός η προτεραιότητα. Ωστόσο, για να πέτυχετε τους οικονομικούς σας στόχους η επαγγελματικούς, όποιοι και αν είναι αυτοί, όλα θα βασιστούν στην επικοινωνία και την πληροφορία. Μην κρίνετε τους άλλους εύκολα και μην δραματοποιείτε την κατάσταση όταν οι άλλοι εκφράζουν κάποιες ιδέες διαφορετικές από σας η με διαφορετικό τρόπο. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να είστε γρήγοροι και αποφασιστικοί.
Η μερικη έκλειψη σελήνης στις 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο, που είναι σημαντική θα φέρει επαγγελματικές αλλαγές και είναι πιθανό να αναταράξει τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλα όμως θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να έχετε ψύχραιμα. Ότι δεν είναι ρεαλιστικό θα αφαιρεθεί από την ζωή σας. Δεν χρειάζεται να είστε απαιτητικοί για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, κάθε φορα. Απολαύστε από την ζωή ότι σας δίνετε και να είστε ευγνώμων γι αυτό.
Η Σελήνη και ο Αρης φέρνουν εσωτερικές εντάσεις αλλα και ισχυρή θέληση που σας κάνουν πιο μαχητικούς. Συνεργασίες η σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν, φεύγουν από την ζωή σας με τρόπο ίσως δραματικό. Με Ήλιο και Ερμή προσπαθήστε να ισορροπήσετε ψυχή, σώμα και πνεύμα και να λύσετε θέματα συμπεριφοράς η να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο που αφορά πνευματικά θέματα.
Η καρτα Ταρώ , ο Κρεμασμένος θα  συμβουλεύει να δείξετε προσαρμοστικότητα, είναι μια περίοδος δοκιμασίας και μύησης, όμως η θυσία θα ανταμειφθεί στην συνέχεια. Μια αβέβαιη περίοδος αλλα πρέπει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα η να πάρετε σωστές αποφάσεις, στο τέλος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,10,11,13,19,20,23,24,26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,13,17,18,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,7,8,13,23,24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικός ο Νοέμβριος διότι θα συνδεθεί με θέματα προσωπικής ασφάλειας και ένας από αυτά είναι το χρήμα. Ωστόσο από νωρίς, η πρώτη περίοδος, με την νέα σελήνη στον Σκορπιό, στις 4/11, θα επικεντρωθεί σε πάσης φύσεως σχέσεις, τόσο τις οικογενειακές αλλα και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η επιρροή του Ερμή θα είναι σημαντική καθώς συνδέεται με την πληροφορία, τις μετακινήσεις, τις ψυχικές μεταπτώσεις αλλα και την επικοινωνία φυσικά. Γνωρίζετε βέβαια ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και να έχετε υπομονή, καθώς οι ανταλλαγές πληροφοριών θα οδηγήσουν σε μια γενική συναίνεση εάν επιδιώκετε την ηγεσία και βέβαια θα πρέπει να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας. Εάν κάποιοι τολμήσουν να σας πουν την αλήθεια, όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, θα πρέπει να ακούσετε αυτό που προσπαθούν να σας πουν και όχι να αντισταθείτε η να το απορρίψετε, αντίθετα να το σκεφτείτε, διότι θα σας φανεί χρήσιμο.
Η έκλειψη σελήνης στον Ταύρο θα φέρει αναταράξεις σε ότι αφορά την ιεραρχία, σε θέματα επαγγελματικά, αλλα και παιδείας, αν έχετε παιδια και σπουδάζουν. Επίσης μπορεί να φέρει διακυμάνσεις σε θέματα οικονομικής φύσεως, μικρής διάρκειας, και θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις. Μην παίρνετε ρίσκα που θα σας κοστίσουν. Με Σελήνη, Άρη και Ουρανό θα πρέπει να ελέγξετε συναισθήματα θυμού και οργής σε κάθε περίπτωση, σχετικά με οικογενειακά ζητήματα η που έχουν σχέση με τα παιδια σας. Αν υπάρξουν αναταράξεις στα επαγγελματικά, ακολουθήστε τα παραπάνω, εσείς θα κερδίσετε.
Οι 8 Ράβδοι συμβουλεύουν επαγρύπνηση, γρήγορες κινήσεις, πνευματική διαύγεια και χρήση της εξυπνάδας σας. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,13,14,23,24,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,13,14,19,20,23,24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,10,11,13,14,24,25

ΖΥΓΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινάει στις 4 του μηνα, με την νέα σελήνη στον Σκορπιό, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε θέματα που συνδέονται με την καθημερινότητα σας, το εργασιακό σας περιβάλλον αλλα και θέματα περισσότερο πνευματικής υγείας. Κατά την πρώτη περίοδο θα υπάρχει ένας εσωτερικός διάλογος με τον εαυτό σας η θα αποσπάσετε πληροφορίες από το υποσυνείδητο. Αυτό θα φέρει περισσότερη αφύπνιση σχετικά με θέματα που σας απασχολούν γενικότερα. Η τάση να είστε υπερβολικά επιλεκτικοί και επικριτικοί μερικές φορές με ό,τι παρουσιάζεται σημαίνει ότι μπορεί να «σκοτώσετε την κότα που γεννά το χρυσό αυγό», οπότε αν δεν μπορείτε να πετύχετε εξ ολοκλήρου, αυτό που θέλετε, περάστε το στα μισά του δρόμου και απολαύστε αυτό που υπάρχει, προς το παρόν. Ισως κάποια πράγματα να μην συμβαδίζουν τώρα, όπως οι προσωπικές σχέσεις με τα επαγγελματικά, είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι, που θα πρέπει να δώσετε από ένα κομμάτι του εαυτού σας και στα δυο. Προς το παρόν, οι λέξεις σας θα έχουν βαρύτητα, νόημα, και θα παίξουν ρόλο, εάν δεν μπορούν να καλυφτούν πλήρως οι ανάγκες.
Με την έκλειψη σελήνης στον Ταύρο, στις 19  Νοεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε πνευματικά, μεσα από αντιπαραθέσεις αλλά και συνειδητοποιήσεις. Πνευματικές αλλαγές λοιπόν μεσα από την επιρροή του Ουρανού, Ερμή και τον Δια, αλλά και επαγγελματικές που θα πρέπει να προσαρμοστείτε ενδεχομένως σε νέα δεδομένα. Ωστόσο, ο Νοέμβριος θα είναι θετικός προς τα οικονομικά σας, θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, ανταλλαγή ιδεών αλλα και οι πνευματικές σας τάσεις που θα σας οδηγήσουν σε νέα συμπεράσματα. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι διαλέξεις, οι συμβιβασμοί και συναλλαγές. Κάτι που θέλετε τακτοποιείται.
Το χαρτί της Κρίσης, φέρνει εξέλιξη, αλλαγή, θεραπεία, νέες αποφάσεις αλλα και την πρόκληση να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ψυχική Ανάταση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,5,6,10,11,13,19,20,23,24,28,29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,8,9,14,18,22,23,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,12,13,14,23

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την νέα σελήνη στο ζώδιο σας, ένας νέος ευνοϊκός κύκλος στις 4 του μηνα, με τον Ερμής να παίζει σημαντικο ρόλο στην αυτοεκφραση, είτε πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, είτε για τις σχέσεις μας με τα παιδια σας, είτε τα επαγγελματικά και την Τέχνη, είτε ακόμα και για τον τρόπο που εκφράζεστε προς τον έξω κόσμο. Ο Ερμής συνδέεται με την  επικοινωνία και νέες ιδέες η νέους τρόπους αυτοέκφρασης που πρόκειται να εισχωρήσουν. Μπορεί να είστε προστατευτικοί με τα παιδιά σας, να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας, να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία η να γίνουν νέες προσαρμογές στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο, θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος που θα έχετε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, με έντονη δημιουργικότητα, προωθώντας αυτό που θέλετε. Ο Ουρανός και η Αφροδίτη βέβαια θα αναταράξουν τις προσωπικές σας σχέσεις, πιθανό να φέρει εντάσεις  που ίσως υπάρχει το στοιχείο της διαστρέβλωσης όμως μετρήστε τις αντιδράσεις σας. Οι νέες σχέσεις να περιέχουν ενθουσιασμό, να είναι διαφορετικές αλλά με ημερομηνία λήξης. Η έκλειψη σελήνης στο αντίθετο ζώδιο, στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου, θα συνεχίσει να δοκιμάζει σοβαρές σχέσεις, φιλίες. Προσοχή σε ότι έχει σχέση με μηχανήματα ,ίσως προκύψουν έξοδα που δεν έχετε υπολογίσει.
Προσπαθήστε να μην εθίστε σκληροί με τους άλλους, όποια κρίση και να προκύψει, λόγω προηγουμένων απογοητευτικών εμπειριών. Γενικότερα, στον επαγγελματικό χώρο οι διαθέσεις θα αλλάζουν και μπορεί εύκολα να χάνετε το θάρρος σας και την αυτοπεποίθηση σας. Να προσέχετε την ψυχική υγεία σας. Μπορεί να υπάρχει μια ταλάντευση μεταξύ υλιστικών και ιδεαλιστικών κλίσεων -τάσεων η διαθέσεων.
Τα 5 Πεντάκτινα φέρνουν πάγωμα στις σχέσεις η γενικότερα μια στασιμότητα και καθυστέρηση σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Υπομονή!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,7,8,3,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,14,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,13,14,15,16,23

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κάπως δύσκολος οπου ξεκινά με την νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 4 του μηνα, με την προσοχή σας επικεντρώνετε στην οικογένεια, το σπίτι σας και γενικότερα στην εσωτερική σας ζωή. Ισως λοιπόν, να παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια διαδικασία που φέρνει περισσότερη αφύπνιση γύρω από θέματα που σας απασχολούν προσωπικά, τον ιδιο σας τον εαυτό. Ισως να αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι και θα πρέπει να επανεκτιμήσετε συναισθήματα η μια κατάσταση, που πολύ πιθανό να συνοδεύεται από συγκρούσεις, μελαγχολία και δυσαρμονικές σχέσεις. Θα υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και θα θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις που θα ενοχλούν η οι άλλοι θα ενοχλούνται εύκολα το επόμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός για συζήτηση και επίλυση των όποιων διάφορων, αντιμετωπίζοντας  την με χιούμορ; ανεμελιά; Θα πρέπει να εθίστε προσεχτικοί, γιατί δεν είναι όλοι το ιδιο.
Η μερικη έκλειψη σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου είναι πιθανό να ξεμπλοκάρει κάποια πράγματα ίσως με κάπως δραματικό τρόπο, δοκιμάζοντας σχέσεις και φιλίες αλλα και συνεργασίες. Όμως, μπορεί να δοκιμάσει και την υγεία σας, αν δεν ακολουθείτε πιο υγιεινές συνήθειες για τον εαυτό σας και είστε υπερβολικοί. Είναι πιθανό και εσείς να βιώσετε αλλαγή των κανόνων μεσα στον επαγγελματικό χώρο ενώ κάποιοι θα θέλετε να αλλάξετε ίσως και εργασιακό περιβάλλον, καθώς μπορεί να βιώνετε υπερβολική πίεση. Σημαντικο όμως ότι η έκλειψη θα αποκαλύψει και λύσεις η θα πάρετε αποφάσεις που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους.
Αφροδίτη, Ερμής και Πλούτωνας σας δείχνουν μια εικόνα διαφορετική μεσα σε μια σχέση η το οικογενειακό περιβάλλον, μια νέα πραγματικότητα ίσως. Όμως μια έμπνευση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Με Κρονο/Ουρανό και Ποσειδώνα ίσως πάρετε σημαντικές αποφάσεις να εγκαταλείψετε κάποια πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον, όμως να ξέρετε ότι γίνετε μια πιο αισιόδοξη στροφή σε θέματα καριέρας και επαγγελματικά, εφόσον έχετε καλή γνώση και κατανόηση των πραγμάτων. Κάποιοι άλλοι θα έχουν την δύναμη και να προσαρμοστούν, αν ενδιαφέρονται, με την προϋπόθεση ότι οι αλλαγές δεν τους τρομάζουν. Καλα μηνύματα λαμβάνετε σχετικά με τα χρήματα σας η πιο οργανωτικοί καθώς η αντίληψη σας αλλάζει για πολλά.
Ο Ιππότης Σπαθί, συνιστά να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες σας, να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε και πιστεύετε και το μέλλον θα κρίνει.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,10,11,13,14,23,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,10,11,14,19,20,23,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,13,14,17,18,24,25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την νέα σελήνη στον Σκορπιό, στις 4 του μήνα και θα επικεντρωθεί την πρώτη περίοδο σε θέματα που συνδέονται με την επικοινωνία, σπουδές, σεμινάρια, μετακινήσεις. Είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στα μισά των στόχων που έχετε θέσει και αυτό είναι καλό, όσο αφορά κυρίως τα επαγγελματικά ζητήματα. Αν και η επιρροή της έκλειψης έχει ξεκινήσει, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από σας να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές η να ξεφύγετε, κάνοντας κάτι διαφορετικό, ωστόσο αντιστέκεστε ακόμα σε αυτό το καινούργιο. Αν και αυτό μπορεί να είναι όντως πιο εποικοδομητικό και διασκεδαστικό η δημιουργικό, όμως ο Νοέμβριος είναι εδώ για να αλλάξει γνώμες, ιδέες, καταστάσεις και στην συνέχεια να προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις, κάνοντας κάποια βήματα.
Μην έχετε όμως απαιτήσεις να υπάρχει πλήρης ανταπόκριση, αντίθετα όλα θα πάνε αργά και σταθερά. Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου, φαίνεται ότι θα σας  είναι δύσκολο να φροντίσετε τον εαυτό σας όταν οι άλλοι στο σπίτι ή στη δουλειά επιμένουν στην προσοχή σας. Κάντε ότι μπορείτε, αλλά μην πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας να γίνει χίλια κομμάτια, διότι ουτωσι αλλως δε θα πέτυχετε τίποτα, και στο τέλος δεν θα υπάρχει και ικανοποίηση. Αυτό ίσως περισσότερο γίνετε ανάμεσα στα επαγγελματικά και μια ερωτική σχέση.
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με μετακινήσεις και θέματα υγείας ενώ κάποιοι από εσάς αλλάζετε κάπως τον τρόπο ζωής σας. Θα υπάρξουν και θετικές συναναστροφές με ανθρώπους και θα διατηρήστε διανοητικές επαφές που σας αρέσουν. Η έκλειψη ίσως επηρεάζει τις προσδοκίες σας σχετικά με μια σχέση αλλα και τα επαγγελματικά σας η μπορεί να σχετίζονται με τα παιδια σας. Προσοχή με τα οικονομικά σας και μην βγάζετε συμπεράσματα εύκολα και γρήγορα.
Με τον Βασιλιά Σπαθί, θα έχετε υποστήριξη αν θέλετε αλλα όμως αυτό που θέλετε μπορείτε να το έχετε Θα βρεθείτε υπό επιτήρηση στην δουλειά σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,10,12,13,14,23,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,7,8,14,17,18,23,26,27,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,13,19,20,23,24

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 4 του μήνα, και θα επικεντρωθεί σε θέματα ψυχολογικής φύσεως, στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να είναι και θέματα οικονομικά και κληρονομικά. Αναμένετε αυτή η δυνατή νέα σελήνη να εχει θετικά οικονομικά αποτελέσματα εν μέρει ότι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, φτάνοντας στα μισά του δρόμου, σχετικά με οικονομικούς στόχους, καλύπτοντας κάποιες ανάγκες σας.
Ομως θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε και να προσαρμοστείτε καλύτερα, στα όποια νέα δεδομένα, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτό το μικρο χρονικό διάστημα. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε μια σχέση. Ωστόσο, ο Ουρανός παίζει ρόλο αφυπνιστικό, και ξυπνά την επιθυμία να κάνετε ριζικές αλλαγές, που αγνοούσατε η αντιστεκόσασταν μέχρι στιγμής, ακόμα και στον ιδιο σας τον εαυτό. Από την άλλη η έκλειψη σελήνης στον Ταύρο, στις 19 Νοεμβρίου, πιθανό να σας αποσπάσει την προσοχή και να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε, καθώς θα είστε νευρικοί και ανήσυχοι, με αποτέλεσμα την αστάθεια η επειδή οι συνθήκες αλλάζουν στο εργασιακό περιβάλλον. Δώστε προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι γενικότερα. Στο σπίτι, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εκτατα έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, η να υπάρχει θέμα με τους γονείς η τα παιδιά. Ισως να επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, και να υπάρχει τάση για μια γενικότερη ανανέωση. Προσοχή στις υγιεινές σας συνήθειες και το άγχος.
Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου σας κανει πιο τολμηρούς όσο αφορά τις κινήσεις σας αλλα να θυμάστε ότι δεν πρέπει να πάρετε μεγάλα ρίσκα και να βάλετε σε κίνδυνο την όποια κατάσταση. Θα υπάρχει μια τάση να είστε παρορμητικοί ωστόσο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να επιταχύνετε κάποια διαδικασία η να βρεθείτε πολύ κοντά στους στόχους σας η να αντιλαμβάνεστε πράγματα με ευκολία. Αν και μπορεί να είστε κάπως απαισιόδοξοι, επειδή συναντήσατε κάποιες δυσκολίες η μια περίοδο αδράνειας ωστόσο δεν παραιτείστε από τις προσπάθειες σας.
Ο Άσσος Πεντάκτινο, νομίζω ότι με υπομονή, θα είναι ένας νέος παραγωγικός κύκλος για σας, οπου θα καταφέρετε να είστε οικονομικά και συναισθηματικά ασφαλής. Προτάσεις, ραντεβού, επικοινωνίες, θα κινηθεί η κατάσταση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,10,13,14,15,16,23,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,13,14,23,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,18,22,23,27

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας ξεκινάει με μια δυνατή νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου και επικεντρώνετε στο να ξεχωρίσετε τι έχουν αξία για σας οι άλλοι, συναισθηματικά και υλικά. Από πρακτικής άποψης, θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας που δείχνει ότι εκεί δημιουργούνται κάποιες διακυμάνσεις. Από την άλλη ο Ερμής θα παίξει σημαντικό ρόλο που συνδέεται με την επικοινωνία που μπορεί να παίζει ρόλο η διαχείριση, το κέρδος, ειδικά αν σχετίζεστε με το εμπόριο, και πολλά αλλα καθώς παρατηρείτε μια σπατάλη η απλά μη σωστή διαχείριση των πραγμάτων. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε και το ένστικτο σας, δηλαδή αν νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, τότε προχωρήστε. Αυτό μπορεί να εχει άμεση σχέση με την δουλειά σας, με τους ορους μιας συμφωνίας η και τον τρόπο που προωθείτε κάποιο προϊόν στην δουλειά σάς. Για να αισθάνεστε ασφαλής φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις αν υπάρχουν. Από συναισθηματικής άποψης  θα είναι δύσκολο να εκτιμηθούν τα συναισθήματα των άλλων καθώς θα υπάρχει μια επιφυλακτικότητα είτε και το αντίστροφο. 
Η έκλειψη σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου, θα εχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας και ίσως με περιουσιακά -οικογενειακά ζητήματα οπου μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Να θυμάστε ότι δεν θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε. Από την άλλη η έκλειψη μπορεί να φέρει δυσκολίες σε μια σχέση, να είναι δύσκολο να κατανοηθούν σκέψεις και συναισθήματα, όπως αυτά της ζήλιας και της έντονης κτητικοτητας. Το θέμα είναι ότι μάλλον θα σας κατακλύσουν ανασφάλειες που θα αδυνατείτε να ελέγξετε, και αυτό μπορεί να διώξει κάποιον άνθρωπο από κοντά σας, για παράδειγμα, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.
Θα πρέπει να προσδιορίσετε τι θέλετε και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις στις προσωπικές σχέσεις. Επαγγελματικά, θα πέτυχετε την αρμονία σε συνεργασίες και οι ικανότητες σας θα αναγνωριστούν.
Τα 5 Σπαθιά, δείχνουν απογοήτευση, αψιμαχίες, δυσκολίες με τους άλλους, προδοσίες και διάψευση ελπίδων. Ισως πρέπει να μπει μια τάξη, ανάλογα την περίπτωση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,13,14,17,18,23,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,5,6,10,11,14,19,20,23,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,14,23,24,25

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια