Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα κουσούρια του Σκορπιού

Ο Σκορπιός είναι από μόνος του ένα ζώδιο, μια… ιστορία. Μπορεί να έχει πολλά θετικά στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, όμως έχει και αρκετά αρνητικά που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο.

1. Είναι ζηλιάρης
Δεν μπορεί να το ελέγξει. Είναι στην φύση του να ζηλεύει τους πάντες και τα πάντα. Όταν είναι σε μια σχέση, ο/η σύντροφός του/της περνά πάρα πολύ δύσκολα εξαιτίας της καταπίεσης και του ελέγχου που θέλει να ασκεί.

2. Είναι εμμονικός
Αν του «κολλήσει» στο μυαλό κάτι, δεν πρόκειται να του φύγει με τίποτα. Έχει μεγάλο θέμα με τις εμμονές. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με ανθρώπους, είτε με πράγματα και καταστάσεις…

3. Είναι απόλυτος
Για τον Σκορπιό δεν υπάρχει το λίγο. Δεν υπάρχει μέτριο. Υπάρχει το ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ. Το άσπρο ή το μαύρο! Δεν αρκείται σε μέτριες καταστάσεις στην ζωή του. Δεν τον ικανοποιείς εύκολα. Το ίδιο ισχύει και στις απόψεις του. Δεν τις αλλάζει με τίποτα και φυσικά έχει... δίκιο. Μην τολμήσεις να το αμφισβητήσεις αυτό. Θα σε «φάει λάχανο». Μπορεί να έχει κάνει κάπου λάθος, αλλά σε σένα δεν θα το παραδεχτεί ποτέ. Τρελό/η θα σε βγάλει και θα πάει παρακάτω.

4. Είναι καχύποπτος και δύσπιστος
Δεν εμπιστεύεται κανέναν και τίποτα! Ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι καχύποπτος και τους κοιτάζει όλους με μισό μάτι. Για εκείνον είναι όλοι εν δυνάμει εχθροί του. Προσέχει για να… έχει.

5. Είναι εκδικητικός
Ω, ναι! Ζει για την εκδίκηση. Την έχει στο αίμα του. Έχει τεράστια υπομονή. Θα περιμένει στην γωνία την κατάλληλη στιγμή για να σε «χτυπήσει» εκεί που πονάς περισσότερο. Έχεις δει πληγωμένο Σκορπιό; Στο ευχόμαστε να μην σου τύχει ποτέ. Άρχισε να τρέχεις και μην κοιτάξεις πίσω. Γίνεται άκρως επικίνδυνος όταν θέλει να πάρει το αίμα του πίσω και φυσικά είναι ικανός για ΟΛΑ. Ακόμα και για το χειρότερο σενάριο που θα βάλεις στο μυαλό σου. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια