Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021 - ζώδια

1 Οκτωβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Δια– υπερένταση, σπάταλη και υπερβολή
Τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα– οξυθυμία, απερισκεψία, ένταση, υποεκτίμηση.
2 Οκτωβρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα – ικανοποίηση, δύναμη, έλξη, ταλέντο
3 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ερμή/Δια– θετικότητα, αισιοδοξία, ιδέες, μάθηση
6 Οκτωβρίου- Νέα Σελήνη στον Ζυγό- Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 2:22 μμ.
7 Οκτωβρίου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη στις 2:21 μμ.
8 Οκτωβρίου- σύνοδος Ηλίου/Άρη– έντονη δραστηριότητα, ζωτικότητα, δύναμη, θέληση
9 Οκτωβρίου- σύνοδος Ηλίου/Ερμή– κατανόηση, η δύναμη της σκέψης, η γνώση
10 Οκτωβρίου- σύνοδος Ερμή/Άρη– απερισκεψία, ισχυρογνωμοσύνη, φιλονικία, καυγάδες
11 Οκτωβρίου- Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4:18 π.μ. στην 6η μοίρα του Υδροχόου
13 Οκτωβρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου– μετριοπάθεια, αυτοέλεγχος, επιφύλαξη, περιορισμοί στην έκφραση
15 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ηλίου/Δια– καλή υγεία, τύχη και εύνοια γενικότερα, η ισχυρή θέληση, επιτυχία, αναγνώριση.
17 Οκτωβρίου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης– τέχνη, έμπνευση, ομορφιά, μετάδοση συναισθημάτων, ευθυμία
Τετράγωνο Ηλίου/Πλούτωνα – απώλεια, δοκιμασία, μαρτύριο, κίνδυνος
18 Οκτωβρίου- Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία ώρα 8:09 π.μ. στην 22η μοίρα του Υδροχόου
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 10η μοίρα του Ζυγού
19 Οκτωβρίου- τρίγωνο Άρη/Δια– τόλμη, δημιουργία, οργάνωση, επιτυχία
20 Οκτωβρίου- Πανσέληνος στον Κριό
22 Οκτωβρίου- τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα–  βία, ατυχία, δυσκολίες
23 Οκτωβρίου-Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό στις 7:51 π.μ.
24 Οκτωβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα– παραλογισμός, τρέλα, αναποφασιστικότητα, ξεγέλασμα
28 Οκτωβρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Δια– χαρά, επιδεξιότητα, γάμος, αρμονία, ευτυχία
30 Οκτωβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Κρόνου- καταπίεση, δυσκολίες, αρνητικότητα
Ο Αρης εισέρχεται στον Σκορπιο στις 5:21 μμ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ..
Οι ημέρες Ζυγού σκιάζονται παράξενα … ο Οκτώβριος, αυτός δεν είναι όπως άλλες φορές, και αυτό διότι ο Πλούτωνας κανει πολύ έντονη την παρουσία του, ειδικά γύρω από τις ημέρες της νέας σελήνης, στις 6 Οκτωβρίου. Ο Πλούτωνας συνδέεται με τον θάνατο, την αναγέννηση αλλα και την εμμονή. Επιπροσθέτως, η ακριβής συνάντηση Άρη/Νέας σελήνης προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική και σπρώχνει τα πράγματα μπροστά, όπως επίσης και κάθε είδους ατζέντα.
Σε προσωπικό επίπεδο η νέα σελήνη στον Ζυγό, φέρνει στην επιφάνεια, κάθε λογής εντάσεις και πιέζει στο να είμαστε ευθείς, ειλικρινείς φτάνοντας στην ουσία των πραγμάτων. Παραδοσιακά, με τον Άρη σε πτώση, στον Ζυγό, είναι δύσκολα, ακολουθώντας τα ένστικτα του. Ισως χρειαστεί να κάνουμε στην ζωή μας κάποιες προσαρμογές, τις οποίες όμως μην ξεχνάτε ότι πρέπει να γίνουν με διπλωματία, που απαιτούν σίγουρα εσωτερική ωριμότητα για να δει κάποιος πέρα από την επιφάνεια. Κάποιοι ίσως βιώσουν δυσκολίες στον χώρο της εργασίας, διοτι ίσως καπιοι άλλοι προσπαθήσουν να χτυπήσουν πισώπλατα και κατά κάποιο τρόπο, και τέτοιου είδους αιτίες, σας κάνουν να ψάχνετε για άλλη δουλειά, με ποιο ευχάριστο περιβάλλον.
Στις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, και εκεί θα υπάρχει η επιθυμία να ξεφύγουμε από τις αγγαρείες του σπιτιού η γενικότερα την ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουμε περισσότερο. Ο Πλούτωνας θα εχει επιστρέψει και αυτός σε ορθή πορεία, στην 24η του Αιγόκερω, ενώ από τις 6 του μηνα και ο Κρόνος θα κανει το ιδιο, στην 6η μοίρα του Υδροχόου. Πολύ πιθανό να έχουμε μια σημαντική αλλαγή μόλις οι δυο μεγάλοι πλανήτες επιστρέψουν σε ορθή πορεία. Ο Πλούτωνας θα συνδεθεί με το γεγονός ότι πρέπει να κατευθύνουμε τα πάθη μας σε δημιουργικά κανάλια και να σβήσουμε τις ανθυγιεινές εμμονές  ενώ ο Κρόνος θα μας βοηθήσει να αποφασίσουμε και να συγκεντρωθούμε στο τι είναι σημαντικο αλλα και το τι θέλουμε πραγματικά να κάνουμε.
Στις 18 Οκτωβρίου, και ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, όμως κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας θα είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα, που σημαίνει ότι παρα το γεγονός ότι θα είναι σε ορθή πορεία, αυτό μπορεί να τραυματίσει μια κατάσταση η να την θεραπεύσει. Διαλέξτε προσεχτικά τα λόγια σας και πως θα εκφραστείτε, άλλωστε στο ζώδιο που βρίσκετε σας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτή σαφώς είναι η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2021.
Ηπανσέληνος Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 20 του μηνα, οπου αναζητά τις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στις προσωπικές μας σχέσεις. Πρέπει ωστοσο να είμαστε υπομονετικοί, ειδικά με την πολιτική αλλα και τον covid-19. Οι υποσχέσεις ανατρέπονται σε κάθε επίπεδο, και αυτό που εισπράττουμε σαφως είναι δυσαρέσκεια, απογοήτευση, θυμός. Ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα που συνδέεται με παραπλανητικές ιδέες η εσφαλμένες προσεγγίσεις. Ο Ποσειδώνας/Πλούτωνας συνδέεται άλλωστε με ένα πρόσωπο που ελέγχει τα πράγματα, αλλα κρύβετε πίσω από ένα αγγελικό πρόσωπο η που φαίνεται ότι βοηθάει.
Η θετική έννοια του συνδέεται με την εσωτερική ανάπτυξη, γνώση και σοφία. Ο Αρης κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού, θα βρίσκετε σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Spica που θα ωφελήσει επαγγελματικά, θα δώσει καλή φήμη, τύχη, υπεροχή. Ο Ηλιος θα μετακινηθεί στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, οπου το ένστικτο λειτουργεί τέλεια, λαμβάνουμε περισσότερα μηνύματα από όνειρα που βλέπουμε που πολλές φορές ίσως να έχουν και μια προφητική χροιά. Όμως σίγουρα υπάρχει η ικανότητα να αναγεννιόμαστε μεσα από τις δυσκολίες, αλλα αυτό μπορεί να συμβαίνει και με πράγματα που συνδέονται με την ζωή μας, συνήθως με αυτά που χρειαζόμαστε.
Τέλος στις 30 του μηνα, ο Αρης εισέρχεται και αυτός στον Σκορπιο, στον παραδοσιακό του κυβερνήτη, η οποία ενεργεια αυτή είναι κατάλληλη για να εξολοθρεύσουμε ότι δεν μας χρειάζετε. Εάν θέλετε να κάνετε προσωπικά ξεκαθαρίσματα, να καθαρίσετε και να πετάξετε πράγματα που δεν χρειάζεστε αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε. Έτσι κατά αυτό τον τρόπο θα οδεύσουμε κατά το βαθύ Φθινόπωρο, που είναι ο Νοέμβριος και εκεί όλα αλλάζουν άρδην. Να θυμάστε όμως ότι το πέπλο ανάμεσα στον κόσμο του ορατού και του αοράτου, είναι πολύ λεπτό!

ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά. Η υγεία σας θα είναι σε θετικά επίπεδα, με την ενεργεια σας να βρίσκεται στο φουλ, ιδιαίτερα μετα τις 23 του μηνα. Μετα τις 11 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα είναι εκτός ορίων και θα μπορείτε να κυνηγήσετε το χρήμα, να έλξετε περισσότερο αυτό που επιθυμείτε, ειδικά μετα τις 7 που θα βρίσκετε στο ζώδιο του Τοξότη. Ειδικά από τις αρχές και μέχρι την περίοδο της νέας σελήνης φαινεται οτι θα υπάρχουν καλές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες αλλα και αργότερα, με την διέλευση του Άρη από τον Σκορπιο στις 23 του μηνα.
Αρης/Βόρειος Δεσμος, Ηλιος και Ερμής ευνοούν την σύναψη σεξουαλικών σχέσεων, την συντροφικότητα αλλα και την συναδελφική αλληλεγγύη. Η θέληση σας θα είναι εξαιρετικά ισχυρή και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολλά περισσότερα.
Η νέα σελήνη στις 6 του μηνα ευνοεί ένα νέο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα, συνεχίζετε και στην πανσέληνο στις 20 Οκτωβρίου, αρκεί να μην βαριέστε. Τα φεγγάρια του Κυνηγού είναι κατάλληλα για να τρέξετε γι αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Τα 2 Σπαθιά συμβουλεύουν ότι θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέχρι τέλους του μηνα, όμως ευνοεί επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά. Θα υπάρξει κάποιο όφελος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,10,18,19,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,10,18,19,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,12,13,14,23

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά, ειδικά από τα μεσα του μηνα, όσο αφορά τα επαγγελματικά. Η υγεία σας θα χρειαστεί περισσότερη φροντίδα μετα τις 22 Οκτωβρίου. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία επίσης θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχέσεις, ειδικά για τους ελευθέρους, οπου θα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια, ενώ μέχρι της 22/10 θα απολαύσετε τις σχέσεις σας περισσότερο διότι αργότερα θα βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορες σκοπιμότητες. Σε οποιαδήποτε σχέση και αν βρίσκεστε, περάστε απλά καλα χωρίς δεσμεύσεις. Μέχρι της 18/10 αποφύγετε σημαντικές αγορές με τον Ερμή ανάδρομο, αλλα οικονομικές ευκαιρίες θα έρθουν μετα τις 18 όπως όπως επίσης κάποιες συμφωνίες και επαφές που είναι σημαντικές. Μετα τις 22, επαγγελματικά, εξωτερικές δραστηριότητες και οικογενειακά θέματα θα ευνοηθούν.
Σελήνη/Ουρανός και Αρης θα τονίζουν τις φιλοδοξίες σας όπως και τις προσωπικές σας επιθυμίες, αποφέροντας ίσως περισσότερο πάθος στις σχέσεις και σε αυτό που επιθυμείτε. Προσοχή όμως να μην ξεπεράσετε τα όρια, που σημαίνει ότι κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο λόγω του ακόρεστου πάθους για να τα πετύχετε όλα μαζί. Προσοχή στους τραυματισμούς και αναστατώσεις.
Η νέα σελήνη στον Ζυγό θα βοηθήσει να πετύχετε ένα μέρος των επαγγελματικών στόχων σας μέσω διπλωματίας και κοινωνικότητας. Είναι θετική για την δημοσιά εικόνα σας. Η πανσέληνος είναι κάπως περίεργη, δημιουργεί ψευδαισθήσεις, υπερβολές ίσως και λίγη παράνοια στις προσωπικές σχέσεις. Το χαρτί της Εγκράτειας, συμβουλεύει για προσαρμογή και αλλαγή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,8,9,10,13,18,19,22,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,14,15,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,12,13,14,15,21,22,31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 7 του μηνα και ειδικά από τις 11/10 θα είναι εκτός ορίων, θα αρχίσει να ενισχύει πολύ περισσότερο τις προσωπικές σχέσεις, συναισθηματικές υποθέσεις θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν με τον Δια να μπαίνει σε ορθή πορεία, στις 18 Οκτωβρίου, ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει ότι οι όποιες σχέσεις, συναντήσεις, ερωτικοί στόχοι, θα είναι απαραίτητες σοβαρές. Οσο αφορά θέματα υγείας αυτά θα είναι στο επίκεντρο μετα τις 23 του μηνα και ένα θέμα είναι η αλλαγές στο προσωπικό σας lifestyle γενικότερα. Σαφώς το να έχεις έναν δυνατό 6ο οικο, σημαίνει ότι αυτό τον μηνα ίσως να υπάρξουν επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Τις καλύτερες διελεύσεις για τα οικονομικά σας θα αρχίζετε να τις λαμβάνατε προς τα τέλη του μηνα.
Η νέα σελήνη στον Κριό είναι μια ιδιαίτερα έντονη και πολύ θετική περίοδος για τα επαγγελματικά σας σχέδια, σπουδές και ταξίδια. Η πανσέληνος είναι θετική για οικογενειακές υποθέσεις, και προσωπικά ζητήματα, όμως θα πρέπει να δείξετε και κάποιο συμβιβασμό.
Αρης/Ουρανός και Βόρειος Δεσμος προσδίδουν έντονη δραστηριότητα, δραστήριες συνεργασίες, οργανωμένες ενασχολήσεις , ίσως και ξαφνικά ευχάριστες συνεργασίες που σχηματίζονται. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας, τις ικανότητες σας! Είναι ένας μήνας με έντονη κοινωνικότητα όπου θα απολαμβάνετε την παρέα και την κουβέντα με άλλους ανθρώπους. Το χαρτί της Σελήνης, δείχνει έμπνευση, δημιουργία, φαντασία και επιρροή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,10,11,15,18,19,24,25,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,14,15, 24,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,16,17,27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι εχει σχέση με την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχέσεις πλέον θα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια και ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις. Είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείτε και με το σπίτι σας. Η Αφροδίτη από τις 11 Οκτωβρίου θα είναι εκτός ορίων και θα μπορείτε να πάρετε κατάλληλες αποφάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις.
Ο 5ος οίκος σας θα είναι εξαιρετικά δυνατός μετα τις 22 του μηνα, οπου θέματα που συνδέονται με δημιουργικότητα, παιδια, διασκέδαση ευνοούνται ιδιαίτερα όπως και το κέρδος. Αν και ο μήνας αυτός δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός για τα επαγγελματικά, γύρω στις 17-18, ίσως να υπάρξει μια καλή επαγγελματική ευκαιρία ενώ τα οικονομικά βελτιώνονται από τις 14-15 Οκτωβρίου. Η νέα σελήνη ευνοεί προσωπικές σχέσεις και την υιοθέτηση μιας νέας στρατηγικής όσο αφορά την διαχείριση πραγμάτων στην ζωή σας ενώ η πανσέληνος στις 20 του μηνα θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, ευνοεί τον έρωτα, τις νέες γνωριμίες.
Αρης/Ουρανός και Βόρειος Δεσμος προσδίδουν έντονη δραστηριότητα, δραστήριες συνεργασίες, οργανωμένες ενασχολήσεις ,ίσως και ξαφνικά ευχάριστες συνεργασίες σχηματίζονται. Είναι ένας μήνας με έντονη κοινωνικότητα, νέες ιδέες όπου θα απολαμβάνετε την παρέα και την συνομιλία με άλλους ανθρώπους. Μην αφήνετε να σας ελέγχουν τα βαθιά απωθημένα σας. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σχέσεις. Το χαρτί, ο Κόσμος φέρνει εκπλήρωση, άνοιγμα ενός νέου κύκλου, επιτυχία και έμπνευσή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,10,12,13,14,18,19,23,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,5,6,7,14,15,24,25,26,28,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,14,15,18,19,20,24,25,31

ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά με γρήγορο βήμα. Ο 3ος οίκος σας θα είναι το δυνατότερο σημείο σας και εκεί ευνοούνται οι μετακινήσεις, η επικοινωνία, ταξίδια, η μάθηση και θέματα παιδείας. Περισσότερο συνδέεται με συμφωνίες και οικονομικά αυτά θα δουλέψουν περισσότερο προς όφελος σας μόλις ο Ερμής εισέλθει σε ορθή πορεία μετα τις 18 Οκτωβρίου.
Βέβαια παρόλο του ότι είναι ανάδρομος Ερμής /Δίας ίσως φέρουν καλα νέα σχετικά με τα οικονομικά μεταξύ 2-3 του μηνα, στις 8-9 με σύνοδο Ηλίου/Ερμή, όπως και μεταξύ 14-15 με όψεις Ηλίου/Δια. Όλο και κάτι καλό θα βγει ακόμα και αν υπάρξουν καθυστερήσεις και επιπλοκές. Οικογενειακά θέματα ευνοούνται μετα τις 22 ενώ όμως οι προσωπικές σχέσεις κάπου κολλάνε, υπάρχει αναβρασμός, διότι θα πρέπει να γεφυρωθούν κάποιες διάφορες πρώτα. Η Αφροδίτη εκτός πορείας από τις 11 Οκτωβρίου, θα βοηθήσει τα επαγγελματικά ζητήματα και τις σχέσεις με ανωτέρους σας.
Αφροδίτη/Δίας/Σελήνη είναι δείκτης καλής διάθεσης, βοηθά την επίλυση προβλημάτων και τα οικονομικά ενώ τα πράγματα δεν θα είναι το ιδιο στις προσωπικές σας σχέσεις προς το τέλος του μηνα. Ηλιος/Ουρανός και Βόρειος Δεσμος ευνοούν την συμμέτοχη σας σε δραστηριότητες που έχετε επιλέξει, θα επιταχυνθεί η όποια κατάσταση, εμπειρίες και ευχάριστα ξαφνικές συναντήσεις. Διαφωνίες και αναταραχή όμως στις προσωπικές σχέσεις οπου με την συμμέτοχη του Κρόνου προδιαθέτει για χωρισμούς και δράματα.
Η νέα σελήνη είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική ως προς τα οικονομικά σας, όπως και η πανσέληνος θα φέρει θετικά αποτελέσματα από τις προσπάθειες σας. Ψυχολογικά και εντάσεις, με την πανσέληνο δραματοποιούνται καταστάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Τα 5 Σπαθιά είναι ένδειξη ότι πρέπει να αποφύγετε ενδεχομένως αψιμαχίες και κόντρες αν μπορείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,10,12,13,14,15,18,19,21,22,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,5,6,7,14,15,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 10,18,19,21,22,29,30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά με γρήγορο βήμα. Το μεγαλύτερο μέρος του μηνα θα επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσεως, με τον Ερμή που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας, και μάλιστα θα συνδεθεί με την προσωπική σας ανάμειξη σε θέματα οικονομικά. Ισως συνδεθεί με επενδύσεις που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας, την προσωπική σας εικόνα, και τα δυο όπως φαίνεται θα συνδεθούν μεταξύ τους όπως και με τα επαγγελματικά. Και ο Αρης από την άλλη θα περάσει από τον οικο των οικονομικών σας ενώ στο τέλος του Οκτωβρίου θα εισέλθει στον 3ο οικο σας.
Ιδέες πολλές υπάρχουν, υποστήριξη, ενώ είναι μια καλή περίοδος για να συζητήσετε η να ξεκινήσετε την αποπληρωμή ενός χρέους η συμφωνήσετε θέματα οικονομικής φύσεως με καλύτερους ορους, μετα τις 18 Οκτωβρίου. Ευνοείται και η οργάνωση ιδιαίτερα ότι συνδέεται με ακίνητα. Ευνοείται και η εκκαθάριση του σπιτιού σας. Ο Ποσειδώνας από την άλλη, ακόμη σε ανάδρομη πορεία, χαρίζει ευτυχισμένες στιγμές αλλα θα είναι ιδιαίτερα αρμονικός μετα τις 23, ωστόσο μην πάρετε ακόμα τελικές αποφάσεις.
Η νέα σελήνη ευνοεί εργασιακά θέματα, προσωπικής εμφάνισης και υγείας όμως αποφύγετε να πάρετε ρίσκα και να μπλεχτείτε σε παιχνίδια δύναμης. Η πανσέληνος δείχνει τα συναισθήματα στις προσωπικές σχέσεις να κορυφώνονται, φέρνει ειδυλλιακές στιγμές, τα οικονομικά ευνοούνται και επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες.
Σελήνη και Ουρανός δείχνουν μια έντονη επιθυμία για προσωπική ελευθέρια, θα αγωνιστείτε, θυσιαστείτε και θα κυνηγήσετε τους στόχους που επιθυμείτε, θα ασχοληθείτε ίσως με παράξενα ενδιαφέροντα που θα κινήσουν την περιέργεια σας. Λίγο άγχος είναι πιθανό αλλα ευχάριστο ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε με επιτυχία. Ο Ακόλουθος των Κούπα φέρνει ευχάριστα μηνύματα, προσκλήσεις, βοήθεια, ευχάριστες αλλαγές.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,10,16,17,18,19,27,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,10,15,18,19,24,25,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,14,15,23,24,25

ΖΥΓΟΣ
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας σας, άλλωστε θα είναι εξαιρετικά θετικός ως προς θέματα υγείας και οικονομικών. Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά με γρήγορο βήμα. Μέχρι της 22 Οκτωβρίου, θα περάσετε αρκετά όμορφα, με την αυτοπεποίθηση σας να βρίσκεται στα ύψη. Να κάνετε μικρές αλλαγές που σας κάνουν ευτυχισμένους, καθώς και η προσωπική σας εμφάνιση θα λάμπει. Οι προσωπικές σας σχέσεις επίσης θα πάνε αρκετά καλα όπως και η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη και ενδιαφέρουσα. Τα οικονομικά σας επίσης θα βελτιωθούν κατά την διάρκεια του μηνα, με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, ενώ και ο Ηλιος στις 22 θα εισέλθει στον οικο των οικονομικών σας οπου και θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο.
Η Αφροδίτη από τις 11 του μηνα θα είναι εκτός ορίων θα ενισχύσει με τον τρόπο της, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σπουδές, μάθηση. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την δημόσια εικόνα σας, τις επαγγελματικές συνεργασίες και σχέδια, το κέρδος, την αυτοδημιουργια και θέματα που συνδέονται με τα παιδια, ενώ και η πανσέληνος στις 20 του μηνα, βελτιώνει την ζωή σας και ίσως φέρει ρομαντικές στιγμές με έναν διασκέδαση και ευχαρίστηση.
Δίας/Κρόνος σας ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο ώστε να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά για τους στόχους σας. Αρης, Αφροδίτη και Δίας κάνουν τον Οκτώβριο μια αρκετά δημιουργική περίοδο, οπου μπορείτε να πάρετε τυχερές αποφάσεις για τα επαγγελματικά αλλα και τις προσωπικές σχέσεις. Η καρτα, το Άστρο είναι ότι καλύτερο, που συνδέεται με καλή υγεία, την αρμονία, τις καλές ιδέες, την εμπιστοσύνη.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,10,14,15,18,19,20,24,25,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,6,7,8,9,13,15,22,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,14,15,26,27

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά. Αν και θα υπάρχει άγχος για πολλά πράγματα που θέλετε να κάνετε, η υγειά σας γενικότερα θα είναι αρκετά καλή, όσο αφορά τα επίπεδα ενέργειας σας. Σημαντικο, ίσως, ότι η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης των προσωπικών σας σχέσεων θα είναι εκτός ορίων από τις 11 Οκτωβρίου, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την κοινωνική σας ζωή και τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια, στις 7 του μηνα θα μετακινηθεί από το ζώδιο σας, και θα εισέλθει στον οικο των οικονομικών σας στον Τοξότη, οπου θα μπορείτε να έλξετε αυτό που επιθυμείτε η αν θέλετε το πέρασμα της από τον οικο των χρήματων είναι μια ιδιαίτερα υποστηρικτή ενεργεια. Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ηλιος θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο, ενισχύοντας θέματα επαγγελματικά η φέρνοντας επαγγελματικές ευκαιρίες αλλα και εύνοια από τους ανωτέρους σας.
Η νέα σελήνη στον Ζυγό, στις 6 του μήνα στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον σας προς οικογενειακά θέματα που ίσως άτομα της οικογένειάς σας σας κάνουν να ανησυχήσετε περισσότερο, επίσης προς την προσωπική σας ζωή, αλλα και γενικότερα προς εσωτερικά θέματα αλλά αυτό μπορεί να συνδέεται με την εσωτερική αφύπνιση και αλλαγές αλλα και με την προσωπική σας εικόνα. Η πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου, φέρνει θετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικά ζητήματα, προσοχή όμως μην χάσετε κάποια ευκαιρία σχετικά με τα οικονομικά.
Σελήνη/Αρης και Κρόνος ίσως βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα σχετικά με ένα θέμα υγείας ενός παιδιού η ηλικιωμένου ανθρώπου. Η καρτα Εραστές, σας συμβουλεύει να είστε περισσότερο προσεχτικοί με τις επιλογές σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,10,181,19,21,22,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,10,11,15,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,5,6,14,15,26,28,29,30

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά. Ο Οκτώβριος είναι ένας αρκετά θετικός μήνας για σας, με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία, αφού συνδέεται με τα οικονομικά σας, οπότε θα μπορείτε να πάρετε και κάποιες αποφάσεις ότι αφορά τα χρήματα, ειδικά μετα τις 22 του μηνα, θα μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα κέρδη αν αυτός είναι ο στόχος σας. Ο Δίας που είναι ο κυβερνήτης σας, θα ξεκινήσει και αυτός να μπαίνει σε ευθεία πορεία. Θα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θέλετε και θα υπάρχει περισσότερη πνευματική διαύγεια. Ο Ερμής στον Ζυγό, και αυτός ιδιαίτερα μετα τις 18/10 θα κανει το ιδιο, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Η Αφροδίτη θα εχει μια ιδιαίτερη επιρροή σε θέματα υγείας, που θα είναι και εκτός ορίων από τις 11 του μήνα, καθώς και στις 7 Οκτωβρίου εισέρχεται στο ζώδιο σας, οπότε τα επίπεδα ενέργεια σας θα είναι αρκετά υψηλά.
Η νέα σελήνη στις 6 Οκτωβρίου στον Ζυγό, εχει μια ιδιαίτερη δυναμική, οπου καλα θα κάνετε να την χρησιμοποιήσετε για θέματα που περιστρέφονται γύρω από την επικοινωνία, την μάθηση, την εφαρμογή κάποιων ιδεών για την βελτίωση της ζωής σας, τα οικονομικά αλλα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Η πανσέληνος είναι θετική για τις προσωπικές σχέσεις, και την δημόσια εικόνα σας. Ερμής/Αφροδίτη και Ηλιος ευνοούν την έκφραση ιδεών. Οι 6 Ράβδοι φαίνεται να σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,10,14,15,18,19,23,24,25,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,12,13,14,15,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,5,6,14,15,23,24,25,31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο τέλος της από τα μεσα Οκτωβρίου και κατά αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν μπροστά. Ο Οκτώβριος θα υποστηρίξει τους στόχους σας στον επαγγελματικό χώρο όπως επίσης και οι δικοί σας άνθρωποι θα κάνουν το ιδιο οπότε λίγο θα επικεντρωθείτε σε θέματα που συνδέονται με την οικογένεια αλλα και το σπίτι. Ο Αρης ωστόσο θα εχει την τάση να θολώνει τα όρια ανάμεσα στα δυο, όμως εσείς θα αισθάνεστε πιο ανετά στο γραφείο σας η στον χώρο εργασίας σας. Βέβαια αν είστε αναγκασμένοι να εργάζεστε στο σπίτι σας, μετατρέπετε τον χώρο σας σε γραφείο. Η Αφροδίτη μέχρι της 11 Οκτωβρίου, υποστηρίζει την επικοινωνία, την χρήση τεχνολογίας, τις κοινωνικές επαφές, ενώ μετα τις 7 του μηνα, αλλα και εκτός ορίων από τις 11 /10  θα συνδεθεί με την πνευματική σας ζωή. Προσοχή σε θέματα υγείας αν υπάρχουν μέχρι της 22 του μήνα σχετικά με το άγχος. Αν και ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία, τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλα, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα για τέτοιου είδους στόχους, με κάποιες ίσως μικρές καθυστερήσεις, μέχρι της 22/10 ενώ ύστερα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για σας.
Η Νέα σελήνη στον Ζυγό, θα υποστηρίξει τις προσπάθειες σας όσο αφορά το κέρδος και τα οικονομικά γενικότερα. Όμως πανσέληνος δημιουργεί ίσως κάποια πίεση και απαιτήσεις επαγγελματικά, αλλα χαρίζει όμορφες στιγμές στο σπίτι σας. Ερμής/Αφροδίτη και Ηλιος ευνοούν την έκφραση ιδεών. Ο Θάνατος για τον μηνα Οκτώβριο τελικά κανει λόγο για μια μεγάλη αλλαγή, τα παλιά φεύγουν,  ευνοεί μια νέα αρχή αλλα και τα ξεκαθαρίσματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 5,6,10,14,15,18,19,26,27,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,6,7,12,13,14,15,21,22,24,25,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,10,18,19,29,30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα πάνε αρκετά καλα αυτόν τον μηνα, με καταπληκτικούς συγχρονισμους να συμβαίνουν στον ουρανιο θολο. Από τις 6 του μηνα ο Πλούτωνας θα μπει σε ορθή πορεία ενώ μετα τις 23 η επιρροή του θα είναι πιο σημαντική. Ευνοούνται τα επαγγελματικά σχέδια, οι συζητήσεις, θέματα παιδείας και ταξίδια. Στην προσωπική σας ζωή όσοι είστε ελεύθεροι ίσως ερωτευθείτε ανθρώπους που έχουν ηγετική προσωπικότητα η ικανότητες, ακόμα μπορεί να είναι άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων.
Και η Αφροδίτη σαφώς θα υποστηρίξει τις όποιες κινήσεις σας, που θα είναι εκτός ορίων από τις 11/10 και στους δυο τομείς. Αντίθετα από τις 23 Οκτωβρίου, ο Ηλιος θα υποστηρίξει πλήρως τα επαγγελματικά, την δημόσια εικόνα σας και την κοινωνική σας ζωή. Ο πλανήτης που επηρεάζει τα οικονομικά σας είναι ακόμη ανάδρομος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε από οικονομικής άποψης. Κρόνος/Δίας στο ζώδιο σας υποστηρίζουν. Η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 6 του μηνα ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες, σχέδια, ταξίδια και σπουδές. Η πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 ευνοεί τα οικονομικά, και τις επαγγελματικές συνεργασίες ενώ ίσως να υπάρχει λιγότερη κατανόηση στις προσωπικές σχέσεις.
Πλούτωνας/Αρης θα σας κάνουν περισσότερο τολμηρούς αλλα ταυτόχρονα ίσως και λίγο πιο απερίσκεπτους; Σκεφτείτε το. Θα αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά, αλλα ενισχύστε και τον οργανισμό σας. Το 3 Σπαθί, ίσως συνδεθεί με το γεγονός ότι  μάλλον θα  απογοητεύσετε κάποιους όμως συνδέεται με ένα δυναμικό ξεκίνημα, νέα σχέδια. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή αν σας αγαπούν πραγματικά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,5,6,10,14,15,18,19,26,28,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,9,15,16,17,24,25,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,8,9,13,22

ΙΧΘΕΙΣ
Αν και όλα καλα ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7/10 και μάλιστα εκτός ορίων από τις 11/10 θα σας αγχώσει αρκετά, και ίσως είναι μια ενοχλητική διέλευση για θέματα υγείας. Ωστόσο, φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο. Μέχρι τις 22/10  ψυχολογικά θέματα και σεξ θα είναι στο προσκήνιο, όμως καλό θα ήταν να μην το παρακάνατε. Ότι και να είναι προσπαθήστε να ακούσετε το σώμα σας, και αν αυτό λέει το αντίθετο, τότε μάλλον πρέπει να σταματήσετε. Ο Αρης βέβαια βρίσκετε εκεί από τις 15 Σεπτεμβρίου ωστόσο θα ευνοήσει οικονομικούς διακανονισμούς και την διαχείριση αυτών αν υπάρχουν. Στις προσωπικές σχέσεις σας τα πράγματα θα είναι πιο πολύπλοκα μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, όταν όμως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία μετα οι σχέσεις να βελτιωθούν.
Με την νέα σελήνη στις 6 Οκτωβρίου στον Ζυγό, επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά και την επικοινωνία αλλα όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που εσείς εκφράζεστε και την δημόσια συμπεριφορά σας γενικότερα. Η πανσέληνος στον Κριό, δείχνει υπερβολές στις προσωπικές σχέσεις ενώ οι επαγγελματικές ευνοούνται ιδιαίτερα.
Με Άρη/Πλούτωνα/Δια έχετε πλήρη συναίσθηση των στόχων σας, διαθέτετε οργανωτικές ικανότητες, αλλά θα πρέπει να κάνετε σωστή χρήση της ενέργειας σας, για να έχετε επιτυχία. Προς το τέλος του μηνα είναι πολύ πιθανό ο Κρόνος με Αφροδίτη/Ποσειδώνα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι δυσκολίες ίσως να οφείλονται σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Με Βασιλιά Σπαθί, ίσως γίνει μια παρέμβαση  και σας βοηθήσει ένα δυνατό άτομο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,6,10,14,15,18,19,23,24,25,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,6,7,14,15,18,19,20,24,25,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,10,11,15,24,25

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια