Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2022

2022 ο μετασχηματισμός μας σε "νέο άνθρωπο" και η παρέμβαση...

Εδώ και μήνες έχει συμβεί μια τεράστια αλλαγή στις ζωές όλων και έκανε τους περισσότερους σε ολόκληρο τον κόσμο να αισθάνεται αβεβαιότητα. Οι μήνες που ακολουθούν είναι αρκετά χρήσιμοι γιατί μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ως "γνώση" και ως προσωπική ενέργεια, για να πάρουμε την ανάσα μας, να αξιολογήσουμε και να κοιτάξουμε για να δούμε πού έχουμε "προσγειώσει" με τις εξελίξεις αυτές την ζωή μας.
Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι αυτή η κατάσταση που συμβαίνει, δεν κλονίζει απλώς τη ζωή μας χωρίς λόγο. Γίνετε για να μας ξυπνήσει και να μας "απαλλάξει" από περιοριστικές συμπεριφορές ή μοτίβα που μας έχουν αφήσει να αισθανθούμε κολλημένοι.
Θα δούμε τα πράγματα στην ζωή μας από το 2022 με νέο τρόπο. Θα κάνουμε επανάσταση στην προοπτική μας, ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας και να ανοίξουμε εύκολα έναν δρόμο για όλα όσα προορίζονται να μας βρουν...
Το 2022 θα είναι μια περίοδος προβληματισμού και δημιουργίας νέων στρατηγικών θα αφορούν την καθημερινότητα μας. Όχι μόνο οικονομικά ή πολιτικά, αλλά φιλοσοφικά, θρησκευτικά και πνευματικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος να ανακοινώσει μια νέα ιδεολογία που μπορεί να φέρει επανάσταση στη σκέψη μας, επειδή θα υπάρξουν "αντιδράσεις"... θετικές και αρνητικές!!

Το 2022 θα είναι μια χρονιά πολλών ισχυρών αλλαγών. 
Θα είναι στην πραγματικότητα μια επαναστατική περίοδος που θα σχετίζεται με έναν τεράστιο μετασχηματισμό που θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Κανείς δεν θα περάσει εύκολα. Σε όλους μας θα δοθεί η ευκαιρία για ένα πέρασμα που αρκετοί θα το δουν μέσα τους ως "πύλη εξέλιξης" κι άλλη ως "μαύρη τρύπα" που θα ρουφήξει τα πάντα...!!
Ο κίνδυνος που παραμονεύει το 2022 είναι ότι "σκοταδιστές" θα προσπαθήσουν να κάνουν την επανάσταση τους σχεδόν ξεδιάντροπα. Δεν θέλουν θετικές αλλαγές. Όχι για όλους, ούτως ή άλλως. Ονειρεύονται τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθένας από εμάς πρέπει να φροντίσει για το κοντινότερο περιβάλλον του για την αντίσταση στις υποχρεωτικότητες που θα τεθούν ως θέσφατο (σαν απόφαση που πρέπει να γίνει απολύτως σεβαστή... σαν να προέρχεται από το Θεό - πλάνη). Όμως η ευθύνη να κάνουμε τον κόσμο ασφαλέστερο - δεν είναι ευθύνη κάποιου άλλου αλλά όλων μας.

Το 2022 θα είναι εξαιρετικά πλούσιο σε γεγονότα που θα βοηθήσουν να αλλάξει η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας... είτε με το μαλακό είτε με το ζόρι. 
Τις πρώτες εβδομάδες του έτους, θα εμφανιστούν ορισμένες περιστάσεις που μπορούν να καταστήσουν δυνατή μια βαθύτερη εικόνα για το πεπρωμένο της ανθρωπότητας κι όλα θα εξαρτηθούν κατά πόσο οι άνθρωποι θα αντισταθούν σε αυτό που θα ανακοινώνεται από τις κυβερνήσεις βήμα - βήμα. 
Ο μετασχηματισμός μας σε "νέο άνθρωπο" θα ξεκινήσει από τις 21 Μαρτίου 2022 στην εαρινή ισημερία και καθώς θα φτάσουμε προς το Μάιο τα πράγματα θα γίνονται πιο έντονα... Δυστυχώς, μόνο προσεκτικοί παρατηρητές θα μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει...
Το 2022 οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να πάρουμε εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον μας. Αυτές οι αποφάσεις θα αλλάξουν τη ζωή μας και οι συνθήκες που θα επιβληθούν αυτές τις αποφάσεις, δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες. 
Η ανθρωπότητα θα κληθεί να επιλέξει ξεκάθαρα να πει ναι η όχι σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Δεν έχει νόημα να φοβόμαστε αυτό που έρχεται.... Το ερώτημα που θα τεθεί στους πρώτους οχτώ μήνες του 2022 είναι αν θα αφήσετε τις εξαρτήσεις που αποκτήσατε τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα όμως και τα άσχημα γεγονότα φέρνουν τελικά θετικά αποτελέσματα, εφόσον έχετε πνευματικά αφυπνιστεί.
Αν και τα παραπάνω φαίνονται κάπως τρομακτικά, θέλω να σας καθησυχάσω: δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε εφόσον γνωρίζετε την αλήθεια... Μην φοβάστε να ανοίξετε τα μάτια σας στην αλήθεια. Κάποιες φορές μπορεί να νιώσουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα πίσω πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε πλήρως. Μετά όμως καταλαβαίνουμε, νιώθουμε τον σκοπό μας κι άλλα γίνονται πιο εύκολα... 
Πολλοί άνθρωποι θα φροντίσουν για την οικογενειακή τους ασφάλεια το 2022. Θα προσπαθήσουν να επιτύχουν σταθεροποίηση με τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουν και σε πολλές από αυτές που θα καταλήξουν θα έχουν προσωπικό κόστος... Επιπλέον, η οικογενειακή κατάσταση επηρεάζει όλα τα άλλα θέματα, ιδιαίτερα την εργασία και τον εφησυχασμό στο ότι (δήθεν) έκανα το καθήκον μου... 

Συνοπτικά το 2022 φέρνει γρήγορες αλλαγές που πιέζουν
  • Το πιο πιθανό διάστημα πολιτικών εκλογών στην Ελλάδα νιώθω ότι έρχεται από τον Απρίλιο του 2022. Βέβαια θα πιεστεί πολύ ο τωρινός πρωθυπουργός από τον Οκτώβριο του παρόντος έτους. 
  • Τα ατομικά δικαιώματα των ανθρώπων θα μπουν στο στόχαστρο των "σκοταδιστών" και θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές... Οι αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο θα είναι πολύ δυνατές. Θα δούμε ισχυρές παρεμβάσεις ανθρώπων που έχουν σχέση με τους νόμους που θα προσπαθήσουν να καταστρατηγήσουν πολλά δικαιώματα... αλλά δεν θα μπορούν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους...!!!
  • Επανάσταση στην τεχνολογία που πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να "παραδοθούν" άνευ όρων...
  • Οι οικονομικές συναλλαγές από το δεύτερο μισό του 2022 θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται. Περισσότερος κρατικός έλεγχος και ανακοίνωση χρήσης ψηφιακού νομίσματος με όριο. 
  • Εφευρέσεις που έχουν μείνει κρυφές από την κοινή γνώση, τώρα θα εμφανιστούν μερικές από αυτές που θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας. 
  • Νέες τεχνολογίες θα φέρουν επανάσταση στην ενέργεια, που πιθανόν να αφορούν νέους τρόπους παραγωγής ή αποθήκευσης της.
  • Σοβαρές εξελίξεις σε θέματα που εκτυλίσσονται γύρω από την προσφορά τροφίμων, τη γεωργία σε σχέση με τις καλλιέργειες αλλά και τη γεωργία σε σχέση με περιβαλλοντικά ζητήματα.
  • Η φύση εκδικείται. Μεγάλες καταστροφές και μεγάλη ανωμαλία στο κλίμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα γίνει αποκάλυψη από επιστήμονα για την επιρροή στο κλίμα με τεχνητά μέσα, οποίος θα έχει άδοξο τέλος...  
  • Θρησκευτικός ηγέτης συντάσσεται με ανακοίνωση του προς το λαό, με τους "σκοταδιστές", προτείνοντας τη υιοθεσία της νέας φιλοσοφίας για να σωθεί το ποίμνιο του... Λίγους μήνες μετά (προς το τέλος του 2022) θα αρρωστήσει βαριά!
  • Σοβαρές εξελίξεις με τον "αλλόθρησκο" φέρνουν την ελληνική κυβέρνηση στα όρια της. Σοβαρό επεισόδιο μας καθίζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κι από εκεί αρχίζουν οι σοβαρές παρεμβάσεις των υποτιθέμενων ισχυρών συμμάχων της Ελλάδας. Η χώρα μας θα "υποχρεωθεί" σε νέες παραχωρήσεις κι αυτό είναι η σταγόνα που πιθανόν να ξεχειλίσει το ποτήρι...  
  • Μεγάλο διχασμό θα βιώσει η χώρα μας σε σχέση με την υποχρεωτικότητα. Η πολιτική ανωμαλία (δεν εξυπηρετείτε το πολίτευμα - καταστρατηγείται το σύνταγμα) φέρνει την δημιουργία νέων πολιτικών φορέων και ταυτόχρονα τον ψιθυρισμό για αιφνίδιες εκλογές... Θα υπάρξουν άναρχες φωνές που θα προσπαθήσουν να εντείνουν αυτή την "αναταραχή" και υπάρχει πιθανότητα πολύς κόσμος να μπερδευτεί κι άλλο... "Η τάση να εξετάζονται προσεκτικά όλες οι όψεις ενός ζητήματος θεωρήθηκε πρόφαση για υπεκφυγή. Όποιος κακολογούσε τους άλλους θεωρούνταν άξιος εμπιστοσύνης, ενώ όποιος έφερνε αντιρρήσεις γινόταν ύποπτος"(Θουκυδίδης, για τα δεινά του εμφυλίου πολέμου)
  • Το τέλος του κορωνοιού δεν προβλέπεται μέσα στο 2022. Βέβαια νιώθω ότι θα γίνουν πολλοί "συμβιβασμοί" από όλες τις πλευρές και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο θέμα στην εκλογολογία... Προσοχή στις παραπλανητικές υποσχέσεις που θα ακουστούν...
  • Δύσκολες εξελίξεις σε σχέση με εισροή μεταναστών από την Τουρκία. Θα ακούσουμε για εξωφρενικές αποφάσεις ενώ παράλληλα θα χαρακτηρίσω τον Νοέμβριο ως "ματωμένο" μήνα
Η ελπίδα του 2022
Έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ να αλλάξουμε πορεία, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε νέες επιλογές που θα μας ωθήσουν σε διαφορετική κατεύθυνση. Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε αυτό που κάποτε ξέραμε, μπορούμε να καινοτομήσουμε, μπορούμε να σφυρηλατήσουμε νέους δρόμους, μπορούμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, υπό τον όρο ότι η ελεύθερη βούληση παραμένει ως αναφέρετο δικαίωμα, ενώ παραλληλα υπάρχει ανεξάρτητη αρχή βιοηθικής που λειτουργεί ως ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ της δημοκρατίας.

Χρησμός 111:1
Εσύ που έβαλες θεμέλιο να ζήσουν οι άνθρωποι την δουλικότητα,
έρχεται η στιγμή που θα νιώσεις από εκείνους την βαναυσότητα.
Κι όπως σχέδια οργανώνεις με τους ομοίους σου να επιβάλεις,
σημάδι ιερό για μια μόνο φορά θα σου δοθεί να τα αναβάλλεις...
* * * *
Θα ακολουθήσουν βήματα μεγάλης προστασίας,
στον οίκο όποιοι βάλανε σημάδι Σταυρικής Ευλογίας,
οι υπόλοιποι σε δυσμένεια και βάρος ψυχής θα έχουν, 
και μόνο με μετάνοια και πίστη όσοι δείξουν θα μετέχουν....
* * * *
Το θηρίο τα δόντια του αμέσως θα σας δείξει 
και "σημάδι" να βάλετε αμεσα θα ζητήσει, 
κι όσοι πάρετε το σκοτάδι με το "δώρο" που θα δώσει, 
σε 12 τέρμινα το μυαλό σας θα τελειώσει... 
* * * *
Ένα μόνο μήνυμα αρχάγγελος θα βάλει,
σαν πλάνη θα το δούνε όλοι οι τσαρλατάνοι,
εσύ μέσα στην ψυχή σου αμέσως θα το καταλάβεις,
και τότε είναι ο καιρός την απόφαση να πάρεις... 
* * * *
Από άμβωνα όταν θα ακούσεις ότι θα "μαρτυρήσεις",
τέσσερις με άλογα ήρθαν να "θερίσουν", μην τους αφήσεις.
Εκεί δυνάμεις θα δεις ενώνονται μπροστά σου, για το καλό σου,
αρκεί την δύναμη να έχεις να διαλέξεις το Θεό σου....

Το 2022 μήνα με το μήνα 
Ιανουάριος . Αυτός ο μήνας θα χαρακτηριστεί από φιλοδοξίες και πρόθεση καθοδήγησης του λαού. Το νέο σας σχέδιο θα επηρεάσει ολόκληρο το έτος και θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Πρώτα απ 'όλα πρέπει να δώσετε προσοχή στις προθέσεις σας που έχουν άμεση σχέση με τα πιστεύω σας... Εάν το 2021 δεν πραγματοποιήσατε του στόχους σας, το 2022 είναι η χρονιά που θα απαιτεί συχνά αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Φεβρουάριος . Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται την επιτυχία. Οι επιθυμίες τους θα αλλάξουν μαζί με τις επιθυμίες όλης της ανθρωπότητας.... Μέχρι τότε, τον Φεβρουάριο, θα υπάρχουν τα πρώτα σημάδια μεγάλης αλλαγής στην ανθρώπινη συνείδηση, αλλά αυτό θα οδηγήσει σε μόνιμη τάση αλλαγής. Ο Φεβρουάριος θα είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε με τους ανθρώπους τις ιδέες σας. Μην τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες όλων εκείνων που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εσείς. Οι συμβουλές σας μπορούν πραγματικά να τους βοηθήσουν. Προσπαθήστε να ενωθείτε με άλλους συνανθρώπους σας

Μάρτιος . Πλησιάζει η ώρα. Αυτόν τον μήνα θα αρχίσουμε να σκορπίζουμε κόκκους μετασχηματισμού της συνείδησής μας.... Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει.. Είναι μια απρόσμενη αλήθεια για πολλούς... Είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσετε, γιατί θα είναι μια επαναστατική αλλαγή στη ζωή σας. Τα γεγονότα θα αρχίσουν να ζωντανεύουν την πνευματική φλόγα της ανθρωπότητας και να δίνουν την ώθηση να ξεκινήσει δράση.

Απρίλιος . Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος γεγονότα. Η ώρα για δράση ξεκίνησε οπότε μην διστάσετε. Κανείς δεν θα παραμείνει παθητικός παρατηρητής. Όλοι θα ξεκινήσουμε τη δουλειά που είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της μοίρας μας. Τώρα το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε πλήρη επίγνωση των ενεργειών μας. Τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Μάιος . Αυτός ο μήνας είναι το διάστημα που μας δείχνει ότι κάτι ετοιμάζεται σε οικονομικό επίπεδο.... Ωστόσο η παγκόσμια κατάσταση φαίνεται ότι ηρεμεί λίγο, οπότε θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να διατηρήσουμε την ψυχική υγεία μας. Θυμηθείτε ότι κάθε ενέργεια πρέπει να αντιμετωπίσει την αντίθετη κατάσταση από αυτό που ζούσατε.... Η επανάσταση προσπαθεί όχι μόνο για τις δυνάμεις του καλού, αλλά και για εκείνες των οποίων οι προθέσεις δεν είναι θετικές.

Ιούνιος . Αυτό το μήνα οι σκέψεις και τα λόγια μας θα έχουν πραγματική δύναμη. Η ζωή μας θα εξαρτηθεί από αυτές. Κάθε σκέψη είναι η αρχή της δράσης - αυτή η έμπνευση οδηγεί στην επίτευξη οποιασδήποτε επιτυχίας. Γι 'αυτό τον Ιούνιο θα υπάρχει η ευκαιρία να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Ας γίνουμε κύριοι της μοίρας μας καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι. Οι σπόροι που σπάρθηκαν στις αρχές του έτους και αρχίζουν να αναπτύσσονται σε υγιείς βλαστούς νέας συνείδησης. Μην τους παραμελείτε, γιατί μπορούν να μαραθούν και να πεθάνουν πριν πετύχουν οτιδήποτε.

Ιούλιος . Επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας. Τα συναισθήματα θα σας δώσουν καλές συμβουλές - θα ξέρετε ποιον δρόμο να επιλέξετε. Αν ακούσετε την ψυχή σας, θα λάβετε μια απάντηση και λύση σε όλα σας τα προβλήματα. Θυμηθείτε: αυτό είναι θέμα αυτοπεποίθησης και Δύναμης. Εάν δεν αντιμετωπίζετε τα συναισθήματά σας σοβαρά, δεν θα ακολουθήσετε τις συστάσεις τους. Και αυτό δεν προμηνύει καλά γεγονοτα....

Αύγουστος . Μπαίνουμε σε μια περίοδο του χρόνου που δεν είναι καλή στιγμή για να καθίσετε σπίτι με σταυρωμένα χέρια. Μην διαμαρτύρεστε για τα προβλήματά σας ή τον απαίσιο κόσμο - κάντε κάτι για να εξαλείψετε τυχόν εμπόδια....

Σεπτέμβριος . Είναι ώρα συγκομιδής. Είστε έτοιμοι να συλλέξετε αυτό που σπείρατε νωρίτερα; Τον τελευταίο μήνα θα μπορούσατε να πετύχετε πολλούς στόχους σας, αλλά ο Σεπτέμβριος φέρνει τα τελικά αποτελέσματα και σοβαρές ανακοινώσεις του συστήματος.... Μερικές φορές μπορείτε να πετύχετε πράγματα που δεν τα περιμένατε, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας.

Οκτώβριος . Η επιτυχημένη καριέρα δεν είναι το παν. Αυτό που μετράει είναι τα άυλα πράγματα. Όλα τα στοιχεία της ζωής σας πρέπει να διατηρούνται σε ισορροπία.

Νοέμβριος . Αυτός ο μήνας φέρνει όλα τα προβλήματα στη ζωή σας στο προσκήνιο για να σας δείξει ότι ορισμένα θέματα ξεφεύγουν από την προσοχή σας, και ως αποτέλεσμα είναι τα προβλήματα αυτά να φέρουν ακόμη περισσότερα εμπόδια. Θεωρώ ότι είναι ένας "ματωμένος" μήνας...

Δεκέμβριος . Ο τελευταίος μήνας του 2022 θα είναι εξαιρετικά πιεστικός. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να κρατήσουμε την αλήθεια. Μπορεί να σας απαλλάξει από τα βάσανα. Η αλήθεια εμπνέει και βοηθά να απαλλαγούμε από παρανοήσεις που συνήθως είναι η πηγή πολλών παρεξηγήσεων. Μείνετε μακριά από οποιαδήποτε απάτη και ψέματα (πλάνη).

Το 2022 δείχνει να τελειώνει ειρηνικά, αν σε ορισμένους τομείς, της οικονομικής και κοινωνικής ζωής θα προκληθεί μεγάλη αναταραχή. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι ο προάγγελος για τις δυο πολύ δύσκολες χρονιές που θα ακολουθήσουν 2023 και το εκρηκτικό 2024.

(Η πρόβλεψη είναι σε εξέλιξη...)και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες)
Στ. Πλουμιστού

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια