Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
1 Ιουλίου- αντίθεση Άρη/Κρόνου – εμπλοκές, ισχυρή δοκιμασία, όλεθρος, τραυματισμός
4 Ιουλίου- τετράγωνο Άρη/Ουρανού- ατύχημα, τραυματισμός, ένταση, πείσμα, ξεροκεφαλιά, αντίδραση.
5 Ιουλίου- εξάγωνο Ηλιου/Ουρανού- αυθεντικότητα, αγάπη για την ελευθέρια, πρόοδος, βελτίωση, μετακόμιση, αλλαγή
6 Ιουλίου- τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- ψέματα, παγίδα, καλός κινήσεις η σκέψεις
7 Ιουλίου- αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου- δυσκολίες στην ερωτική ζωή, εμπόδια, αναστολές, προβλήματα
8 Ιουλίου -τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- νευρικότητα, αστάθεια, ιδιοτροπία, αμφιταλάντευση
10 Ιουλίου- Νέα Σελήνη στον Καρκίνο
11 Ιουλίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 11:35 π.μ.
12 Ιουλίου- τρίγωνο Ερμή/Δια- δημιουργικότητα, πολλές ιδέες, μάθηση, αισιοδοξία
13 Ιουλίου- συνοδος Αφροδίτης/Άρη- ισχυρά συναισθήματα  αλλά και έλλειψη τρυφερότητας, μη αρμόζουσα συμπεριφορά
15 Ιουλίου- τρίγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα-δεκτικότητα,  ψυχική καλλιέργεια, ταξίδι μακρινό η κοντά σε θάλασσα, διαισθητική κατανόηση και ευαισθησία
18 Ιουλίου- αντίθεση Ηλιου/Πλουτωνα- απώλεια, ταλαιπωρία, δοκιμασία, αλαζονεία
20 Ιουλίου- εξάγωνο Ερμή/Ουρανού- ευστροφία, επαναστατικό μυαλό, επιστήμη
22 Ιουλίου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο ώρα 3:37 π.μ.
Αντίθεση Αφροδίτης/Δια- σπάταλη, υπερβολή, αμέλεια, λανθασμένη συμπεριφορά
Ο Ηλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 5:27 μμ.
24 Ιουλίου- Πανσέληνος στον Υδροχόο
25 Ιουλίου- αντίθεση Ερμή/Πλουτωνα- ανυπομονησία, απερισκεψία, εμμονή, πνεύμα αντίθεσης, υπερβολικός ζήλος
28 Ιουλίου -Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα- 4:12 π.μ.
Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο στις 3:45 μμ.
29 Ιουλίου- αντίθεση Άρη/Δια- προβλήματα, υπερβολή, ανταρσία, διαπληκτισμοί
Ο Αρης εισέρχεται στην Παρθένο στις 11:32 μμ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ..
Θα υπάρχει βιασύνη, ίσως άγχος και πίεση για να φτάσουμε κάπου κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, σχετικά με μετακινήσεις και ταξιδιωτικούς προορισμούς, ακόμα και εντός η εκτός της χωρας. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και ιδιαίτερα προσεχτικοί ειδικά από τις 1-3 Ιουλίου καθώς ο Αρης θα είναι απέναντι από τον Κρονο και Ουρανό. Με τον Κρονο να εχει χαμηλώσει ταχύτητες, σε αναδρομή πορεία, και με τον Ουρανό να ανατρέπει κατά κάποιο τρόπο τα σχέδια μας, θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοί εάν κάποια από αυτά «στραβώσουν». Στις 10 Ιουλίου, η νέα σελήνη στις 18 μοίρες του Καρκίνου, θα έχουμε την έντονη επιθυμία να ξεκουραστούμε από φυσικής και συναισθηματικής άποψης, μεσα σε αυτό το χάος, ενώ θα υπάρχει τάση για νοσταλγία, στον παλιό τρόπο ζωής και οι μνήμες του παρελθόντος θα μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλής και ανετά. Κάθε χρόνο, βέβαια μια νέα σελήνη στον Καρκίνο, σημαίνει ότι είναι μάλλον η ώρα να απελευθερώσουμε τα συναισθηματικά τραύματα που έχουμε μέσα μας, αυτά που έχουμε συσσωρεύσει μεσα μας. Μεγάλα η μικρά, έχουν στοιβαχτεί από τα προηγούμενα χρονια η μήνες ενώ κατά την διάρκεια της νέας σελήνης θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες τεχνικές ώστε να ξεφορτωθούμε τα περιττά «μπαγκάζια» θεραπεύοντας την ψυχή μας, ύστερα από όλη αυτή την ταλαιπωρία που τραβήξαμε τους τελευταίους μήνες.
Ο Ερμής τώρα ταξιδεύει με ταχύτητα μεσα από τον ζωδιακό και εισέρχεται στον Καρκίνο, στις 11 Ιουλίου ενώ στις 27 θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα. Το μυαλό μας και οι ιδέες μας θα ακολουθήσουν τις ταχύτητες αυτές και κάπου στην διαδρομή, θα συνειδητοποιήσουμε ότι στην ουσία, οι σκέψεις μας είναι αυτές που δημιουργούν την συναισθηματική μας κατάσταση. Ο Χείρωνας κάπου στα μισά του Κριού, τώρα θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του τον Ιούλιο. Αν ανήκετε στις ηλικίες 50-52, σίγουρα θα βιώνετε την επιστροφή του. Είναι ώρα για την θεραπεία παλαιών τραυμάτων, αποκτώντας περισσότερη σοφία.
Στις 13 Ιουλίου, όμως Αφροδίτη και Αρης θα συναντηθούν στις 19 μοίρες του Λέοντα. Όταν αυτοί οι δυο συναντιούνται μαζί, υπάρχει μια τάση για φιλοφρονήσεις και κολακείες αλλά και ανάμεσα στο τι επιθυμούμε και στις προθέσεις μας, πως πρέπει να κάνουμε κάτι για να το αποκτήσουμε. Μια λέξη ταιριάζει διεκδικώ. Στον Λέοντα, επίσης  η συνοδος μας δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να αφήσουμε την καρδιά μας να ακολουθήσει αυτό που επιθυμεί και να αφήσουμε τον εαυτό μας στην ιερότητα της ζωής για να δημιουργήσουμε.
Η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, πριν ο Ηλιος μετακινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, καθώς θα βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ώρα για διασκέδαση, παιχνίδι και ηρεμία.
Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στις αρχές του Υδροχόου που μας υπόσχεται να επανασυνδεθούμε με ανθρώπους που αγαπάμε και είχαμε καιρό να τους δούμε, λόγω περιορισμών η άλλων παραγόντων. Πάνω στον σταθερό αστέρα Altair, που συνδέεται με τον αστερισμό του Αετού, υπάρχει η τάση να παίρνουν μεγάλα ρίσκα που συνδυάζετε με την ικανότητα να βλέπουμε μακριά, ωστόσο το αστέρι αυτό συνδέεται δυστυχώς και με την στρατιωτική δραστηριότητα, ευχόμενοι να μην είναι τίποτα περισσότερο από μια εμπλοκή, αλλα και λόγω της ισχυρής συνόδου Άρη/Αφροδίτης.
Σε προσωπικό επίπεδο η πανσέληνος στον Υδροχόο, σημαίνει ότι ψάχνουμε να συνδεθούμε με ανθρώπους με κοινό χαρακτηριστικό την αξία της ελευθερίας, για να νιώθουμε και εμείς ελεύθεροι, αλλά σίγουρα αναζητούμε σχέσεις και ανθρώπους τελείως διαφορετικούς από εμάς η το συνηθισμένο. Αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο, μην στεναχωριέστε , διότι θα υπάρξει και μια δεύτερη πανσέληνος στον Υδροχόο μεσα στον Αύγουστο. Ο Δίας επιστρέφει πίσω στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 28 Ιουλίου, ώστε να διευρύνουμε τις επαφές μας και το κοινωνικό μας κύκλο. Με τον Κρονο επίσης να βρίσκεται στο ιδιο ζώδιο, θα βιώσουμε μια πιο ισχυρή πολικότητα σε κοινωνικό επίπεδο. Διατηρείστε ανοιχτό μυαλό διότι είναι πολύ σημαντικο να γεφυρωθούν οι αντίθετες γνώμες. Όμως το ενδιαφέρον μας θα μετακινηθεί προς την τεχνολογία η οποία σίγουρα θα μας είναι απαραίτητη με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο Ιούλιος τελειώνει με τον Άρη στην Παρθένο, στις 29 του μηνα, που θα βρίσκεται εκεί ολόκληρο τον Αύγουστο, που σημαίνει ότι είναι ώρα να οργανώσουμε το σπίτι μας, επιστρέφοντας σταδιακά στην ρουτίνα προγραμματίζοντας τα νέα μας σχέδια, να σκεφτούμε ίσως θέματα υγείας, εξάσκησης και καλής διατροφής, να οργανώσουμε την νέα σχολική χρονιά κτλ. Την ημέρα εκείνη που ο Αρης θα εισέρχεται στην Παρθένο, θα είναι σε αντίθεση με τον Δια, οπου θα υπάρχει μια ισχυρή δόση υπερβολής ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαζί, κι αυτό είναι λάθος!!!
ΚΡΙΟΣ
Φροντίστε γενικότερα να νιώθετε καλα σε ενεργειακό επίπεδο αλλα και να ενδυναμώνετε τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα μέχρι της 21 του μηνα. Γενικότερα θα είναι ένας μήνας θετικός οπου θα μπορείτε να χαρείτε κάποια πράγματα ενώ θα είστε αρκετά δημιουργικοί. Οικονομικά και θέματα προσωπικά επίσης θα βρίσκονται σε μια αρκετά ικανοποιητική κατάσταση. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει και στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλής, θα διατηρήσετε τις ισορροπίες σε πάσης φύσεως σχέσεις καθώς δεν θα αγνοήσετε τις ανάγκες κανενός. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οικο σας μέχρι της 22 Ιουλίου και αυτό είναι δείκτης  ευχαρίστησης τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά. Θα κερδίσετε χρήματα και θα ξοδέψετε επίσης. Προσοχή καθώς ο Κρόνος αντιτίθεται προς την Αφροδίτη και τον Άρη, κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου που ίσως γίνει κάποια παρεξήγηση με κάποιον φίλο σας. Στις 22 του μηνα η Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο στον οικο της υγείας, της καθημερινότητας σας αλλά και της εργασίας, που πιστεύω ότι θα ενισχύσει περισσότερο ότι εχει σχέση με τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση ο Ιούλιος ίσως κρύβει και κάποιες καλές ευκαιρίες όσο αφορά αυτούς που ψάχνουν εργασία και θα συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών. Η δύσκολη οψη Άρη/Ουρανού μεταξύ 3-4 Ιουλίου δημιουργεί εντάσεις, αποφύγετε την βιασύνη και τις παρορμητικές κινήσεις. Στις 12-13 η συνοδος Αφροδίτης/Άρη δείχνει έντονα πάθη, αλλά και ευκαιρίες οικονομικές και προσωπικές.
Ηλιος/Ερμής και Σελήνη στρέφουν την προσοχή σας προς την ισορροπία της υγείας σας και των προσωπικών σας σχέσεων. Αφροδίτη και Πωσειδωνας είναι ένδειξη για έντονη πάθη και αποκαλύψεις. Δίας και Πλούτωνας θα βοηθήσουν από οικονομικής άποψης. Ηλιος/Αρης και Ωροσκόπος δείχνουν αφοσίωση σε επαγγελματικά ζητήματα, ευνοεί τις ομαδικές συνεργασίες, προσοχή στα ατυχήματα.
Οι θετικές όψεις της νέας σελήνης στις 10 Ιουλίου, θα ευνοήσουν επαγγελματικά σχέδια και οικονομικά και ταξίδια. Διατηρήστε την θετική σας στάση, αν τυχόν υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις η προβλήματα. Η πανσέληνος στις 24 του μηνα είναι ανατρεπτική ,φέρνει άγχος, και εντάσεις, τάση για ατυχήματα ωστόσο θα τα καταφέρετε και πάλι σε ότι προκύψει , να ελέγξετε την κατάσταση. Μην μπαίνετε ωστόσο σε άσκοπες συζητήσεις που δεν έχουν νόημα.
Το 4 Κούπα για τον Ιούλιο ίσως δημιουργήσει κάποια ανησυχία για οικογενειακές η προσωπικές σχέσεις γενικότερα, ωστόσο μπορεί να συνδεθεί και με εσωτερικές αναζητήσεις που δημιουργούν την προϋπόθεση για συναισθηματική σταθερότητα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,12,16,17,21,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,5,8,18,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,16,17,22,23,24,25

ΤΑΥΡΟΣ
Αν και η ανάδρομη πορεία των πλανητών μπορεί να απογοητεύουν κάπως την κατάσταση, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να χαμηλώσουμε τις ταχύτητες μας, ωστόσο αυτό δίνει χώρο για βελτίωση και διόρθωση κινήσεων. Θέματα επαγγελματικά, είναι σημαντικά αυτές τις ημέρες, με τον Δια να επιστρέφει στο πεδίο των επαγγελματικών κατά τα τέλη του μήνα αλλα κυρίως τώρα στρέφει την προσοχή σας προς την οικογενειακή και προσωπική σας ζωή. Η πρόκληση θα είναι διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα δυο, ειδικά κατά τις πρώτες ημέρες του μηνα. Ο Ιούλιος είναι θετικός για ανακαίνιση, επιδιορθώσεις αλλα και για ψυχολογική ανάταση ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία και για θεραπεία. Το παρελθόν θα έρχεται στο μυαλό σας εντελώς ξαφνικά αλλα κι αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Ο μήνας αναμένεται να είναι γενικότερα θετικός με τον Ερμή να κινείται σταθερά μεσα από τρία ζώδια που δείχνει αυτοπεποίθηση και το γεγονός ότι θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος των προηγουμένων μηνών. Από τις 12 -28 Ιουλίου θα ευνοηθούν οικονομικά ζητήματα και κέρδη.
Πωσειδωνας και Ουρανός δείχνουν υπερευαισθησία τόσο επαγγελματικά και κοινωνικά. Θα μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τους άλλους και αυτό θα σας κανει καλό ψυχολογικά, καθώς με Σελήνη/Ερμή και Ήλιο θα ανταλλάξετε απόψεις, θα υπάρχει ρεαλισμός και ανταπόκριση. Καλή διανοητική δύναμη όπως επίσης και οι σχέσεις με τις γυναίκες θα περικλείονται μεσα σε αυτό. Θα υπερπηδήσετε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν οικονομικά ενώ ψυχολογικά είναι μια περίοδος εκκαθάρισης. Μην εγκαταλείπετε τις ελπίδες σας!
Θετική η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου, για επαγγελματικά, οικονομικά, εργασιακά ζητήματα, η οικογένεια όμως θέλει τη προσοχή σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο. Έχετε και εσείς ανάγκες. Η πανσέληνος στις 24 του μηνα, δίνει έμφαση στην επικοινωνία και μετακινήσεις, η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη, μην σας πιάνει άγχος, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας γιατί θα τα καταφέρετε! Θα υπάρξει υποστήριξη οικονομικό όφελος.
Το 3 Σπαθί, μπορεί να είναι ένα δύσκολο χαρτί, που σημαίνει απογοήτευση, αλλά θα υπάρξουν και εξελίξεις, καινούργια σχέδια και ένα νέο ξεκίνημα, μεσα από σύγχυση και απογοήτευση. Μην συγκεντρώνεστε σε αρνητικά συναισθήματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,5,12,14,18,19,21,23,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,,9,10,18,20,21,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,5,13,14,22,23,24,25,31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο προσωπικός σας πλανήτης του έρωτα βρίσκεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σας. Αν και είναι σε ανάδρομη πορεία, και αλλάζει ζώδια, με τον Δια να επιστρέφει στον Υδροχόο και πάλι κατά τις 28 Ιουλίου, σημαίνει κατά μια έννοια ότι προσωπική ζωή και σχέσεις πάσης φύσεως θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα είναι μια σημαντική προτεραιότητα. Ωστόσο, βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ευκαιρίες μπορεί να σας δοθούν ταυτόχρονα μεσα στον επαγγελματικό χώρο και στην προσωπική σας ζωή, η να έχετε κοινούς στόχους με το πρόσωπο το οποίο συνδέεστε. Ισως βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο μεσα από την επαγγελματική σας ζωή, για παράδειγμα. Όμως, ο Ιούλιος είναι θετικός επι το πλείστον. Ο οίκος της επικοινωνίας θα είναι αρκετά ενισχυμένος που θα παίξει σημαντικο ρόλο αλλά και μέχρι ης 23 του μηνα θα έχετε ευκαιρίες στα οικονομικά. Και ο Ποσειδώνας ανάδρομος, από τα τέλη του προηγουμένου μηνα σας κρατά συγκεντρωμένους στην εσωτερική σας και προσωπική σας ζωή περισσότερο με τον Άρη να εισέρχεται στον 4ο οικο σας στα τέλη Ιουλίου, που σημαίνει ευκαιρία για επιδιορθώσεις και ανακινήσεις. Αποφύγετε τα ταξίδια στις αρχές του  μήνα και να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους στον χώρο της εργασίας. Στις 11-12 η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη φέρνει πολύ όμορφες ερωτικές εμπειρίες.
Ηλιος/Πωσειδωνας και Ουρανός είναι ένδειξη ξαφνικών αναστατώσεων στα επαγγελματικά, ίσως σημειωθούν δυσαρμονίες, και υπάρξουν και ιδιομορφίες ταυτόχρονα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ηλιος και Βόρειος Δεσμός, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός και συνεργασία. Η κοινωνική και προσωπική ζωή θα είναι έντονες, προσοχή όμως στο κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε. Δίας και Πλούτωνας θα βοηθήσουν να πέτυχετε τους στόχους σας επαγγελματικά. Ο Mirfak με την σελήνη, και σημαντικούς σταθερούς αστέρες, όπως ο Sirius, σημαίνει ότι θα συναντήσετε προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο, αλλά όμως αυτό μπορεί να κρύβει και την ευκαιρία να αναλάβετε ευθύνες, να ηγηθείτε μιας κατάστασης, μην φοβηθείτε. Δείξτε τον δρόμο στους άλλους αν χρειαστεί.
Η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου, δείχνει ακριβως το ιδιο, θα δώσει θετικές προοπτικές επαγγελματικά και προσωπικά, εκμεταλλευτείτε το έδαφος, από κάθε άποψη. Η πανσέληνος στις 24 δείχνει άγχος, εντάσεις, προσοχή με οικονομικά ζητήματα.
Το 9 Σπαθί είναι ένδειξη άγχους, μην υπερεαναλυετε καταστάσεις και πράγματα αλλά μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τώρα. Αλλαγές που αγχώνουν αλλά θα πρέπει να τολμήσετε!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,8,12,18,19,21,26,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,10,18,19,26,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,10,19,26,27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούλιος θεωρείται απλά κάλος μήνας για σας ενώ οι πρώτες ημέρες του θα είναι κάπως δύσκολες. Σημαντικό να διατηρήσετε την υπομονή σας και την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα. Κατά τα άλλα θα είναι ένας πολύ θετικός μήνας μέχρι της 23, από οικονομικής άποψης, που θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδος. Στις 23 Ιουλίου ο Ηλιος μετακινείται στον 2ο οικο οικονομικών και τότε ξεκινάει ένας δυνατότερος κύκλος με επίκεντρο τα χρήματα. Ωστόσο, θέματα προσωπικών σχέσεων φαίνεται να σας αγχώνουν, ιδιαίτερα με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία, και τις δυσαρμονικές του όψεις κατά τα τέλη Ιουλίου, θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με αγαπημένα πρόσωπα, οπου ίσως να υπάρξουν διαφωνίες για οικονομικούς λόγους. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος. Ο Δίας και η σελήνη επικεντρώνονται στην υγεία σας, προσοχή όμως να μην μεγεθύνεται η δραματοποιείται το όποιο πρόβλημα.
Ο Ηλιος/Πωσειδωνας και Ουρανός είναι ένδειξη ίσως ξαφνικών αναστατώσεων στα επαγγελματικά, ίσως σημειωθούν δυσαρμονίες, και υπάρξουν και ιδιομορφίες ταυτόχρονα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ηλιος και Βόρειος Δεσμός, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός και συνεργασία. Η κοινωνική και προσωπική ζωή θα είναι έντονες, προσοχή όμως στο κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε. Δίας και Πλούτωνας θα βοηθήσουν να πέτυχετε τους στόχους σας επαγγελματικά. Ο Betelegeuse με τον Ήλιο και τον Ερμή σας, και άλλους σημαντικούς σταθερούς αστέρες, όπως ο Sirius, σημαίνει ότι θα συναντήσετε προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιήστε τις ικανότητες σας.
Η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου στο ζώδιο σας, δείχνει επαγγελματική επιτυχία αλλα και προκλήσεις που θα συναντήσετε ωστόσο αυτό ταυτόχρονα μπορεί να είναι και μια ευκαιρία μεσα από την ένταση. Ευχαρίστησή και όμορφες στιγμές στην προσωπική σας ζωή οπου υπάρχουν μεγάλες ανάγκες. Η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, είναι επίσης δείκτης ανατροπών διαφωνιών η άγχους γενικότερα, σχετικά με επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια, όμως πιστεύω ότι έχετε την ικανότητα να επιβληθείτε με τρόπο.
Οι 5 Ράβδοι, δείχνουν δοκιμασίες, κόντρες, έντονο ανταγωνισμό, θέλει προσοχή άλλα και προσπάθεια.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,6,7,12,16,17,21,22,23,24,25,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,11,12,18,19,26,28,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,11,12,21,28,29,30,31

ΛΕΩΝ
Μέχρι της 23 Ιουλίου θα διανύσετε μια πνευματική περίοδο οπου θα μπορέσετε να κάνετε και πράξη κάποια από αυτά που σκέφτεστε και παρόλο κάποιες δυσαρμονικές κόψεις, το περιβάλλον σας θα υποστηρίξει τις επιθυμίες και τα σχέδια σας. Ειδικά από τις 23 και ύστερα με τον Ήλιο  και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα είναι μια αρκετά ευνοϊκή περίοδος, οικονομικά και ερωτικά. Ο Αρης επίσης μέχρι της 30 Ιουλίου θα είναι και αυτός στο ιδιο ζώδιο και αυτό είναι δείκτης προόδου, οικονομικής βελτίωσης, και ισχυρής αυτοπεποίθησης, ωστόσο οι ανάδρομοι πλανήτες φαίνεται να μην σας επηρεάζουν ιδιαίτερα. Μέχρι της 12 του μηνα , ο Ερμής στον 11ο οικο σας, η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη, θα λάμψετε και θα και μέχρι της 29 θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Μικροί συμβιβασμοί στις προσωπικές σχέσεις είναι χρήσιμοι.
Σελήνη/Κρόνος και Αρης ίσως στις αρχές του μηνα να είναι μια ένδειξη εσωστρέφειας ωστόσο οι όποιες δυσκολίες θα υπερπηδηθούν, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να υπάρχει υπομονή, χωρίς να ξεφεύγετε από τα όρια σε σημείο αυτό-βασανισμού ενώ αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις ψυχικές και να επηρεάσει κάπως την σχέση με τα παιδια σας η την σχέση σας. Ηλιος και Ερμής επικεντρώνονται σε επαγγελματικά σχέδια, επικοινωνία, επαφές, ταξίδια. Δίας/Κρόνος και Πλούτωνας μεσα από τις υπερβολικές σας προσπάθειες θα πέτυχετε τους στόχους σας και θα βγείτε από τις δυσκολίες. Η σελήνη στην περιοχή  του Castor είναι ένδειξη ότι το γέλιο κανει καλό, είναι θεραπευτικό, μια μέθοδος που θα ακολουθήσετε, θέματα παιδείας θα σας απασχολήσουν ίσως να θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερη γνώση, ωστόσο η θέση είναι αρκετά δημιουργική.
Η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου, είναι φέρνει κοινωνική και επαγγελματική αλλα και οικονομική επιτυχία, πετυχενεται τους στόχους σας ωστόσο οι σχέσεις έχουν και κάποιο παράπονο. Η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, δείχνει εντάσεις και διαφωνίες προφανώς για οικονομικούς λόγους, ωστόσο η υπομονή επιβραβεύει. Τσεκάρετε τα σχέδια σας σχετικά με το πρόγραμμα των παιδιών για τυχόν ανατροπές η ότι εχει σχέση με διακοπές.
Οι 5 Ράβδοι, δείχνουν δοκιμασίες, κόντρες, έντονο ανταγωνισμό, θέλει προσοχή άλλα και προσπάθεια.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,5,12,13,14,21,22,23,24,25,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,10,13,14,18,20,21,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,3,4,5,12,21,31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα υγείας βελτιώνονται σταδιακά μεσα στον μηνα ενώ θα πρέπει να βρείτε και ωρες που να μπορείτε να χαλαρώνετε ταυτόχρονα. Ενισχύστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και ακολουθήστε μια ελαφριά διατροφή για το καλοκαιρινούς μήνες. Θέματα που συνδέονται με σχέσεις και τον έρωτα από τις 12 έως τις 28 θα ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αν και ο Πωσειδωνας είναι σε ανάδρομη πορεία, για τους ελευθέρους η γι αυτούς που ξεκίνησαν μια σχέση πρόσφατα ίσως τα πράγματα να είναι πιο περίπλοκα, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή και υποχωρήσεις. Από τις 3-4 του μηνα Αρης και Ουρανός προκαλούν εντάσεις και προβλήματα σε θέματα υγείας που ίσως συνδέονται με το άγχος και την πίεση στον χώρο της δουλειάς. Αν και εδώ θα υπάρχουν καθυστερήσεις η γενικότερα μια αναποφασιστικότητα, τα οικονομικά δεν επηρεάζονται.
Η Αφροδίτη στον 12ο οικο σας μέχρι της 22 Ιουλίου, προφανώς ψάχνει  άλλους τρόπους να δημιουργήσει χρήμα. Αν συγκεντρωθείτε στην θετική σκέψη, τότε αυτό ύστερα θα σας βγει σε καλό. Ο Αρης θα μπει στο ζώδιο σας στις 30 Ιουλίου, οπότε θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, κουράγιο, αντοχή, ενώ και η λίμπιντο θα βρίσκετε σε υψηλοτέρα επίπεδα. Απολαύστε τις προσωπικές σχέσεις σας και μην βιάζεστε.
Με Σελήνη/Αφροδίτη και Ουρανό ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ο έρωτας, η έμπνευση αλλα μην είστε ισχυρογνώμονες. Αναστατώσεις και δυσκολίες ίσως προκύψουν στον χώρο εργασίας. Ηλιος/Βόρειος Δεσμός και Αφροδίτη πιέζουν να προσαρμοστείτε στις αναπόφευκτες συνθήκες της ζωής. Κρονος/Ωροσκόπος και Δίας ,σημαίνει ότι προσπερνάτε τα εμπόδια, ξεπερνάτε δυσκολίες. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε την ζωή σας, να μετακομίστε, να αλλάξετε σπίτι και πόλη και να ζήσετε πιο ήρεμα και λιτά. Κάποιοι ίσως βιώσουν έναν χωρισμό. Η Σελήνη/Ηλιος με Denebola, αποφασίζετε να ζήσετε διαφορετικά από αυτό που σας υπαγορεύουν άλλοι ακόμα και η ιδια η κοινωνία και αυτό γιατί ίσως θεωρείτε τον εαυτό σας διαφορετικό από τους άλλους.
Η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου, είναι φέρνει κοινωνική και επαγγελματική αλλα και οικονομική επιτυχία, πετυχενεται τους στόχους σας ωστόσο οι σχέσεις έχουν και κάποιο παράπονο. Η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, δείχνει εντάσεις και διαφωνίες προφανώς για οικονομικούς λόγους, ωστόσο η υπομονή επιβραβεύει. Τσεκάρετε τα σχέδια σας σχετικά με το πρόγραμμα των παιδιών για τυχόν ανατροπές η ότι εχει σχέση με διακοπές.
Η καρτα Σελήνη, για τον Ιούλιο, δείχνει φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα. Προσοχή σε μια γυναίκα που φαίνεται να μην είναι όπως εσείς νομίζετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,9,10,12,19,21,26,27,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,12,16,17,18,21,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,9,10,20,21,31

ΖΥΓΟΣ
Αν και οι ταχύτητες έχουν πέσει λίγο με τους περισσοτέρους πλανήτες να είναι σε ανάδρομη πορεία, το φαινόμενο θα αυξηθεί οπότε κάντε υπομονή. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί, να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να δείτε που χεριάζετε να βελτιώσετε την ζωή σας. Τα καλα νέα είναι ότι η Σελήνη, που ποτέ δεν είναι ανάδρομη, θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο, και το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στηρίζει. Προσοχή στο άγχος και την πίεση μέχρι της 23 του μηνα. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι αρκετά έντονη από τις 23 και ύστερα ενώ η Αφροδίτη και ο Αρης σε σύνοδο, κατά την διάρκεια του Ιουλίου, σηματοδοτεί ίσως μια πολύ έντονη και πλούσια ερωτική ζωή, σε άλλους έντονη επιθυμία για να σχηματίσουν νέες σχέσεις αλλα και γενικότερα μια έντονη επιθυμία για δημιουργικότητα. Μπορεί να συναντήσετε ομοϊδεάτες και να κάνετε νέους φίλους που θα έχετε να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και από το ιντερνέτ. Ο Δίας θα μετακινηθεί στον 5ο οικο σας στις 29 Ιουλίου και αυτό σημαίνει ότι και ο Αύγουστος θα σας κρατήσει ευτυχισμένους.
Ουρανός/Αρης/ωροσκόπος/Κρονος/Αφροδίτη και Βόρειος Δεσμός, ευνοούν όσους εργάζονται στον τεχνολογικό χώρο και θα είστε πιο πρακτικοί. Κάποιοι ίσως βιώσετε κάποια απειλή η εκβιασμό. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και επιδείξτε καλοσύνη, αλλα το πιο πιθανό είναι να πείτε αντίο. Προφανώς με Ερμή/Πλουτωνα/Δια και Κρονο έχετε μια βαθιά επιθυμία να επιφέρετε αλλαγές στην ζωή σας που θέλατε να κάνετε καιρό. Η Σελήνη με Alphecca /Acrux, θα δυσκολευτείτε αλλα θα υπάρξουν μέρη και άνθρωποι που θα σας εκτιμήσουν και θα κάνατε αυτά που επιθυμούσατε. Ότι και να είναι αυτό θα πέτυχετε.
Η νέα σελήνη επικεντρώνετε στις προσωπικές σχέσεις που θα πάρετε ανταπόκριση και άφθονη ευχαρίστηση, και την εσωτερική σας ζωή αλλα και προσωπικούς στόχους. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικο ρόλο αλλα ο τρόπος που σκέφτεστε για την ζωή σας. Κάτι σας αφυπνίζει! Η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου φέρνει νέα επαγγελματικά σχέδια, ένα ταξίδι.
Η καρτα 4 Πεντακτινα, δείχνει άνοδο και βελτίωση αλλα και δύναμη να βάλετε τα θεμέλια για κάτι καινούργιο όπως εσείς το θέλετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,11,12,21,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5,8,14,18,19,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,10,19,28,29

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα καριέρας και επαγγελματικά θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής καθόλη την διάρκεια του μηνα, καθότι ο 10ος οίκος σας θα είναι ο δυνατότερος, ακόμη και με το 40% των πλανητών σε ανάδρομη πορεία. Επαγγελματικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο ενώ η δυσαρμονική οψη Άρη και Ουρανού συνιστούν την προσοχή σας, γύρω στις 3-4 Ιουλίου, αλλά και σε φυσικό επίπεδο. Η ενέργεια του Ουρανού θα αιωρείται πάνω από τον κεφάλι σας, ολόκληρο τον μηνα, επισκευές και ίσως εκτατα έξοδα είναι πιθανά, ακόμα και τα συναισθήματα δεν θα μπορούν να εκφραστούν καταλληλά η εκ του ασφαλούς. Μέχρι της 23 του μηνα θέματα υγείας χρειάζονται προσοχή. Μέχρι της 22 Ιούλιου, η Αφροδίτη στον 10ο οικο σας θα σας βοηθήσει να έλξετε αυτό που θέλετε να πέτυχετε και από πνευματικής άποψης πρέπει να δείξετε την ανάλογη δύναμη. Ρομαντικές ευκαιρίες και η έντονη κοινωνική ζωή θα είναι και αυτά μεσα στο πρόγραμμα, ενώ μια φιλία ίσως μετατραπεί σε μια σχέση για κάποιους. Ωστόσο, με τον σύντροφο σας θα έχετε να μοιραστείτε αρκετά κοινά πράγματα. Η Αφροδίτη στις 22, θα ενδυναμώσει αυτές τις τάσεις όταν εισέλθει στον 11ο οικο σας, όμως, επειδή η Παρθένος είναι ιδιαίτερα αναλυτική, εκεί δεν νιώθει άνετα, μην προσπαθήσετε να βρείτε το τέλειο ούτε να κουράζετε τους άλλους με λεπτομέρειες.
Ένας μήνας αρκετά έντονος με τις προσωπικές επαφές να παίζουν σημαντικο ρόλο αλλα και ο τρόπος που σκέφτεστε, η δύναμη ανάπτυξης της μνήμης, το υποσυνείδητο, η εσωτερική αναπνοή, αυτό θα είναι ο Ιούλιος. Οι σχέσεις ευχάριστες  και το μοίρασμα κοινών εμπειριών και ενδιαφερόντων υπό την ένωση Ωροσκόπου/Βορείου Δεσμού, ίσως κάποιοι ενωθείτε με άλλους για έναν κοινό σκοπο. Ερμής/Αρης/Δίας /Πλούτωνας, θα μπορέσετε να επηρεάζετε το πλήθος μεσα από αυτό που κάνετε, ευνοείτε επίσης η διαφήμιση, ενώ και στην αναζήτηση απολαύσεων θα κατορθώσετε πολλά, μοιρασθείτε ερωτικές σκέψεις και συναισθήματα αλλα μην προσπαθήσετε να φανείτε υπερβολικά τέλειοι, γιατί θα τα χαλάσετε. Αρης και Alpheratz, θα δημιουργήσετε  χώρο και χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, θα πάρετε κάποιο ρίσκο.
Η νέα σελήνη τον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε την έντονη ενέργεια του Άρη επαγγελματικά και οικονομικά, θα είναι μια πολύ επωφελής και παραγωγική περίοδος. Η πανσέληνος στις 24 του μηνα είναι και αυτή αρκετά έντονη, εκδηλώνετε συναισθήματα και σκέψεις με την προσοχή να στρέφετε στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλα θέλει και λίγη υπομονή.
Η καρτα 7 Πεντακτινα, σημαίνει έντονη κίνηση, ανανέωση και γρήγορες εξελίξεις αλλά και επιτυχίες. Ισως πάρετε την έγκριση για κάτι που σας ενδιαφέρει.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,5,12,21,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,18,20,21,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,11,12,19,28,29

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είναι αναγκαίο να ισορροπήσετε τον χρόνο σας ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στα επαγγελματικά αυτόν τον μηνα, όσο αφορά τις ευθύνες που έχετε απέναντι σε αυτά. Ο Ερμής θα διασχίσει σχεδόν 3 ζώδια αυτόν τον μηνα, σε ορθή πορεία πλέον, και αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση και ίσως εξελίξεις και πρόοδο στις προσωπικές σας σχέσεις και σε πολλούς άλλους τομείς. Μέχρι της 12 Ιουλίου με τον Ερμή στον 7ο οικο σας, θα είναι πολύ ισχυρός και θα εκπέμπει έντονο μαγνητισμό αλλα η κοινωνική και επαγγελματική ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Και τα δυο βέβαια θα πάνε αρκετά καλα. Οι ελεύθεροι θα έρθουν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες, νέους φίλους και μάλλον να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον στα επαγγελματικά. Οι θετικές όψεις Ερμή και Δια θα φέρουν καταπληκτικές ίσως ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ο Ερμής στις 12 θα μετακινηθεί στον 8ο οικο σας, και ο έρωτας θα παίξει σημαντικο ρόλο όπως και το σεξ απηλ σας αλλα και ψυχολογικά θα είστε πολύ καλα. Στις 29 του μηνα θα μετακινηθεί στον 9ο οικο που είναι πιθανό επαγγελματικά και ένα ταξίδι να συνδυαστούν, ακόμα και για θέματα παιδείας, και εκεί ακόμα μπορεί να βρείτε τον έρωτα. Να είστε υπομονετικοί με τα παιδια σας αν έχετε από τις 28-29 Ιουλίου, οπου πιθανό να υπάρξει κάποια διαφωνία, όμως θα περάσει.
Αρης/Ωροσκόπος/Βόρειος Δεσμός, είναι ένδειξη για συντροφικότητα, έντονη δραστηριότητα, η καλλιέργεια προσωπικών σχέσεων είναι σημαντική αλλα και οι συνεργασίες θα πάνε πολύ καλα ενώ δεν αποκλείεται νέες συνεργασίες να είναι πολύ δυνατές στον χώρο εργασίας. Κάποιοι ίσως κάνετε μια νέα σχέση σοβαρού χαρακτήρα ενώ  Σελήνη/Δίας και Αφροδίτη είναι ένδειξη ότι θα ακτινοβολήσετε και θα έχετε επιτυχία, ίσως ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά ζητήματα, που θα σας κάνουν ευτυχισμένους, όμως ότι και αν κάνετε θα βιώσετε την απολυτή επιτυχία μέσω των δικών σας προσπαθειών. Για κάποιο λόγο μην πέφτετε σε σκοτεινές σκέψεις, μην χάνετε την πίστη σας. Αρης και Antares μαζί θα σας χαρίσουν την επιτυχία σε κάτι που ασχολείστε καιρό τώρα. Ο Bacchus 2063 με την Αφροδίτη .. σιγουρά θα κάνετε υπερβολές!!!
Η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου, είναι θετική ευνοεί το κέρδος, τις επαγγελματικές σας προσπάθειες που θα αποδώσουν αλλα και ζητήματα προσωπικών σχέσεων και με τα παιδια. Προσπαθήστε να μην κάνετε υπερβολές και ξεφύγετε εκτός ορίων. Η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, θέλει και υπομονή.
Ο Ιππότης Μπαστούνι δείχνει μετακίνηση η ένα ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,6,7,9,10,12,20,21,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,16,17,18,22,23,24,25,26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,10,13,14,20,21,31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τον Ιούλιο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και τα δυο, στην ζωή σας, τόσο την επαγγελματική αλλα και προσωπική σας ζωή, κι αυτό διότι και το πάνω και κάτω μέρος του χάρτη σας έχουν την ίδια δυναμική. Αν όλα αυτά τα συγκρίνετε με τους προηγουμένους μήνες, τον Ιούλιο οι φιλοδοξίες σας θα είναι πιο έντονες αλλά θα υπάρχει και αρκετά έντονη εξωτερική δραστηριότητα. Θα υπηρετήσετε και την οικογένεια και την δουλειά σας. Αλλωστε μέχρι της 23 του μηνα  ευνοούνται ιδιαίτερα και οι σχέσεις αλλά προσπαθήστε να μην πιέζετε ιδιαιτέρως τα πρόσωπα που αγαπάτε, όλα άλλωστε θα κυλήσουν φυσιολογικά. Και μετα την δεδομένη ημερομηνία φυσικά ο σεξουαλικός σας μαγνητισμός σας θα είναι έντονος ωστόσο και τα οικονομικά θα είναι αρκετά ευνοϊκά. Αν και μπορεί να αγχωθείτε λίγο με αυτά ωστόσο δεν είναι τίποτα σοβαρό. Θέματα υγείας θα ξεπεραστούν, καθώς μέχρι της 21 θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Να τρωτέ σωστά και να ξεκουράζεστε.
Ερμής/Βόρειος Δεσμός και Ωροσκόπος ευνοεί την κοινωνική σας ζωή που θα έχετε την ευκαιρία να την καλλιεργήσετε περισσότερο, θα βρεθείτε σε ένα αρκετά διανοητικά διεγερτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Συμβούλια, συζητήσεις και συσκέψεις είναι πιθανά, ευνοούνται διαπραγματεύσεις και διαλέξεις. Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα προσθέσουν περισσότερο μαγνητισμό και επιρροή. Ερμής/Πωσειδωνας και Δίας μάλλον θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την πλούσια φαντασία σας, θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά, είναι ηθοποιοί, ποιητές. Όμως θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, γενικότερα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Μην είστε απαισιόδοξοι, βοηθήστε τον εαυτό σας.
Η νέα σελήνη στις 10 Ιουλίου, ένας αρκετά ικανοποιητικός κύκλος για την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Ικανοποιητική θα είναι και η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, προσοχή όμως διότι ίσως δημιουργηθούν εντάσεις, άγχος και διαφωνίες στον εργασιακό χώρο.
Βασιλιάς Μπαστούνι, έχετε δύναμη, έχετε εξουσία, ικανότητα και εργατικότητα. Θα τα καταφέρετε πολύ καλα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,8,9,10,12,19,21,28,29,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,5,8,13,14,18,22,23,24,25,26,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,12,16,17,21,31

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί με την υγεία σας καθώς θα είστε κάπως ευάλωτοι μέχρι της 23 Ιουλίου οπότε θα πρέπει να προφυλάσσετε τον εαυτό σάς. Στον χώρο εργασίας ίσως κάποιοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μια νέα γνωριμία και να δημιουργήσουν μια νέα σχέση, αν και αυτό ισχύει με τις διελεύσεις του προηγουμένου μηνα, αν και ισχύει ακόμα. Ωστόσο, θα υπάρξουν και κοινωνικές ευκαιρίες, αλλά και τα δυο ταυτόχρονα θα σας ωφελήσουν. Μέχρι της 23 του μηνα οι προσωπικές σχέσεις και κοινωνική ζωή θα είναι αρκετά έντονες. Από τις 23 του μηνα και ύστερα θα συναντήσετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, ίσως και από το εξωτερικό  ενώ μπορεί να είστε και εσείς ιδιαίτερα εφευρετικοί και δημιουργικοί. Προσοχή, χρειάζεται στην διαχείριση των οικονομικών με τον Πωσειδωνα σε ανάδρομη πορεία, από τα τέλη Ιουνίου, μην πάρετε όμως σημαντικές αποφάσεις η κάνετε σοβαρές αγορές η κινήσεις.
Θα είναι ένας θετικός μήνας ο Ιούλιος, με τον Άρη να είναι η κυρια ενέργεια στο ωροσκόπιο σας. Έντονη δραστηριότητα γενικότερα, δημιουργικότητα, καλές και έντονες σχέσεις με τα παιδιά αν έχετε ενώ ιδιαίτερα αυξημένη και η λίμπιντο μεσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν. Ερμής/ωροσκόπος και Πλούτωνας οι ερωτικές σας επιθυμίες  γίνονται πραγματικότητα ωστόσο χαρίζει και επαγγελματική επιτυχία. Προσοχή στις φιλονικίες και τον έντονο ανταγωνισμό, μην εμπλακείτε. Με Άρη/Ουρανό και Ερμής ενεργείτε ανεξάρτητα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ενεργειακά σας αποθέματα αλλά πρέπει να είστε και προσεχτικοί με τις λεπτομέρειες αν πρόκειται για πνευματική εργασία. Αφροδίτη/Δίας και Ερμής σας γεμίζουν με κέφι και χαρά και αισιοδοξία αλλά και χιούμορ. Σελήνη και Alpheratz, θα δημιουργήσετε  χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας και τους άλλους, θα πάρετε κάποιο ρίσκο.
Η νέα σελήνη επικεντρώνετε στις προσωπικές σχέσεις που θα πάρετε ανταπόκριση και άφθονη ευχαρίστηση, αλλα και τους επαγγελματικούς στόχους. Η επικοινωνία και οι κοινωνικές επαφές θα παίξουν σημαντικο ρόλο. Κάτι σας αφυπνίζει! Η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου ξεκινάει νέο δημιουργικό κύκλο στον χώρο εργασίας και ανανεώνει την καθημερινή σας ζωή με ποίκιλες αλλαγές.
Η καρτα 4 Πεντακτινα, δείχνει άνοδο και βελτίωση αλλα και δύναμη να βάλετε τα θεμέλια για κάτι καινούργιο όπως εσείς το θέλετε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,8,9,10,11,12,19,21,29,29,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,10,18,19,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,14,18,19,23

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Αρης θα σχηματίζει μια δυσαρμονική οψη προς τον Ουρανό γύρω στις 3-4 Ιουλίου και αυτό μπορεί να είναι δείκτης κάποιων οικονομικών ανατροπών η και δυσκολίων που όμως θα ξεπεράσετε γρήγορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ιούλιος δεν θα πάει καλα από οικονομικής άποψης, όσο αφορά τα έσοδα η το κέρδος. Ισως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές και κάποια πράγματα χρειάζονται η επιβεβαίωση η διόρθωση. Να είστε περισσότερο υπομονετικοί με την οικογένεια σας και τις προσωπικές σας σχέσεις γενικότερα. Θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες μικρής διάρκειας. Κατά τα αλλα τον Ιούλιο θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα. Προσοχή στο άγχος και την πίεση και να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Ισως υπάρξουν και ευκαιρίες για εργασία . Ο προσωπικές σχέσεις και ο έρωτας επίσης, ιδιαίτερα για τους ελευθέρους, θα πάνε αρκετά καλα με τον Ερμή να διασχίζει τρία διαφορετικά ζώδια που σημαίνει ότι θα έχετε αυτοπεποίθηση και οι εξελίξεις θα τρέχουν οπου η επικοινωνία θα είναι έντονη, από τις 12-28 Ιουλίου.
Σελήνη/Πωσειδωνας και Ηλιος είναι δείκτης μιας εύθραυστης κράσης, και ίσως υπάρξουν σωματικές ευαισθησίες. Προσπαθήστε όμως να μην είστε κατά φαντασιαν ασθενής. Αφροδίτη/Ηλιος/Ουρανός/Πωσειδωνας  μπορεί φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις αλλα και τυφλούς πόθους. Πολλές φορές οι ψυχικές σας διακυμάνσεις ίσως να είναι υπεύθυνες για την γενικότερη αστάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις και όχι μόνο. Αρης/Δίας και Πλούτωνας φέρνουν κέρδη και επιτυχία μεσα από επιχειρήσεις, την αυτοδημιουργια και την επιχειρηματικότητα.
Η νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου θα ευνοήσει τα επαγγελματικά θέματα, την κοινωνική και σεξουαλική σας ζωή ,θα μείνετε ευχαριστημένοι η θα έχετε επιτυχία γενικότερα. Η πανσέληνος επίσης εκπέμπει την ίδια επιτυχία αλλα θέλει λίγη υπομονή με Ουρανό.
Το 9 Μπαστούνι, δίνει μεγάλη σημασία στον πνευματικό σας κόσμο, την υπέρτατη θυσία, την εσωτερική σας δύναμη που, την θέληση σας, σας ζητάει να τα ελέγξετε για να υπάρξει ισορροπία. Μην το συγχέετέ όμως με την απομόνωση, την εσωστρέφεια, την ανασφάλεια, τον φόβο και την δειλία.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,9,10,12,13,14,20,21,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,10,12,13,14,20,21,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,18,20,21,26
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια