Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κλείδωσε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Από ποιους θα αρχίσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό -σε σχέση με κατηγορίες και χρονοδιάγραμμα η αρχή θα γίνει με το προσωπικό στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Οι εμβολιασμοί σε αυτή την ομάδα αναμένεται να γίνουν εντός του Ιουλίου.
Θα ακολουθήσει το προσωπικό στα νοσοκομεία της χώρας (γιατροί και υγειονομικοί), που θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά είτε στο τέλος Αυγούστου είτε στις αρχές του φθινοπώρου.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές όσοι επιμείνουν να μην εμβολιαστούν, δεν θα απολυθούν από τα νοσοκομεία ή τις μονάδες υγείας, θα μεταφερθούν ωστόσο σε θέσεις χωρίς επαφή με το κοινό.

Οι κατηγορίες πολιτών που εξετάζονται να ενταχθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Εκπαιδευτικοί
Όσοι κατατάσσονται στον στρατό 
Τα Σώματα Ασφαλείας
Αθλητές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων

Στην Ιερά Σύνοδο την Τρίτη Κικίλιας και Τσιόδρας
Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν, την ερχόμενη Τρίτη, 13 Ιουλίου, το πρωί, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα θα παραστούν στην Ιερά Σύνοδο και θα μιλήσουν στους μητροπολίτες για την ανάγκη του εμβολιασμού, θυμίζοντας ότι δύο από αυτούς έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια