Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χωρισμός Βανδή – Νικολαΐδη

Η ανακοίνωση έσκασε και όλοι ψάχνουν την αιτία ή τις αιτίες. Δεν θα μπω στο γαϊτανάκι των παραμυθιών περί τρίτων προσώπων. Θα γράψω όσα ξέρω. Και αυτό που ξέρω είναι πώς τον τελευταίο χρόνο ίσως και παραπάνω το ζευγάρι δεν αφιέρωνε σχεδόν καθόλου χρόνο για πάρτη του. 
Η Δέσποινα έτρεχε σε όλη την Ελλάδα για τα γυρίσματα της εκπομπής… αλλά και το “Just” και από την άλλη ο Ντέμης με την εκπομπή του στο ΟΡΕΝ που κόπηκε απότομα αλλά και με τις επιχειρηματικές δράσεις του είχε “χαθεί”. 
Δεν είναι τυχαίο πώς σε κάθε βίντεο της τραγουδίστριας στο σπίτι στη Βούλα, είχαμε μάθει κάθε γωνιά της υπερπολυτελούς κατασκευής αλλά δεν βλέπαμε ποτέ τον Νικολαΐδη. 
Εντάξει. Ο Ντέμης έχει μια αλλεργία στην έκθεση… όταν δεν είναι για “ίδιο όφελος”. Όμως επί χρόνια δεν τον είδαμε σε ένα βίντεο της Βανδή στα σόσιαλ. Μέχρι και χθες όπου η τραγουδίστρια παρέστη σε βάφτιση ως νονά… ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν απών. 
Ένα είναι σίγουρο. Πώς και οι δυο είναι υπέροχοι ΓΟΝΕΙΣ… και αυτό θα συνεχίσουν να είναι μέχρι να φύγουν απο την ζωή. Ίσως τελικά ο χωρισμός τους να τους βγει σε καλό. 
nassosblog

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια