Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μασκότ των Tokyo2020 olympic games

#Miraitowa and #Someity
#tokyo2020 #Olympics2021 #olympicgames  #tokyo2020 #Olympics2021 #olympicgames #OpeningCeremony #Olympics @mascot
MIRAITOWA
Η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων έχει τo ίδιο μπλε indigo μοτίβο όπως το έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων Tokyo 2020, στο κεφάλι και στο σώμα της. Η προσωπικότητα της μασκότ προέρχεται από μια παραδοσιακή ιαπωνική παροιμία που σημαίνει να μαθαίνεις καλά τα παλιά πράγματα και να αποκτάς νέα γνώση από αυτά. Η μασκότ έχει και μια παλιομοδίτικη πτυχή που σέβεται την παράδοση και μια καινοτόμο πτυχή που ταιριάζει στις τεχνολογίες αιχμής στο χώρο της πληροφορίας. Έχει μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και είναι πολύ αθλητική. Η ιδιαίτερη ικανότητα της μασκότ είναι να μπορεί να μετακινείται οπουδήποτε αμέσως.
Το όνομα MIRAITOWA βασίζεται στις ιαπωνικές λέξεις “mirai” (μέλλον) και “towa” (αιωνιότητα) ενωμένες μεταξύ τους. Αυτό το όνομα επιλέχθηκε, για την Ολυμπιακή μασκότ, για να σημάνει ένα μέλλον, για πάντα γεμάτο ελπίδα , στις καρδιές όλων των ανθρώπων του κόσμου.
SOMEITY
Η μασκότ των Παραολυμπιακών Αγώνων Tokyo 2020 είναι ένας δροσερός χαρακτήρας με αισθητήρες αφής από άνθη κερασιάς και σούπερ δυνάμεις. Μπορεί να στείλει και να λάβει τηλεπάθεια χρησιμοποιώντας τις κεραίες των ανθέων κερασιάς και στις δύο πλευρές του προσώπου. Μπορεί επίσης να πετάξει χρησιμοποιώντας τον ichimatsu μανδύα της. Συνήθως είναι ήσυχη, αλλά μπορεί να επιδείξει μεγάλη δύναμη όταν είναι απαραίτητο. Ενσαρκώνει παραολυμπιακούς αθλητές που επιδεικνύουν υπεράνθρωπη δύναμη. Έχει μια αξιοπρεπή εσωτερική δύναμη και αγαπά τη φύση. Μπορεί να μιλήσει στις πέτρες και στον άνεμο χρησιμοποιώντας τη super δύναμή της, αλλά και είναι σε θέση να κινήσει τα πράγματα απλά κοιτάζοντας τα.
Το όνομα SOMEITY προέρχεται από το “Someiyoshino”, μια δημοφιλή ποικιλία κερασιάς και τις λέξεις “so mighty (τόσο δυνατά)”. Η Someity έχει αισθητήρες από άνθη κερασιού και μπορεί να δείξει τεράστια ψυχική και σωματική δύναμη. Η μασκότ αντιπροσωπεύει παραολυμπιακούς αθλητές που ξεπερνούν τα εμπόδια και επαναπροσδιορίζουν τα όρια της δυνατότητας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια