Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

survivorGR 2021 νικητής

Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής
Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, αφού χθες κέρδισε το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ.
Το ριάλιτι επιβίωσης, που κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, έφτασε στο τέλος του με το φαβορί Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και να κερδίζει τα πάντα.
Ποιος είναι όμως ο Σάκης Κατσούλης: Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1990 στο Αλιβέρι Εύβοιας. Είναι 30 ετών και έχει ύψος 1,84.
Σάκης Κατσούλης: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor - Από το ποδόσφαιρο, στη μόδα και τις επιχειρήσεις
Η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Λίγους μήνες πριν από τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης χώρισε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία ήταν ζευγάρι για 2 χρόνια και μάλιστα συγκατοικούσαν.
Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του τελικού και μόλις ανακοινώθηκε ότι ήταν ο μεγάλος νικητής, ο Σάκης Κατσούλης παρέδωσε το τρόπαιο στη Μαριαλένα και είπε για το μέλλον της σχέσης τους:
"Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για μας αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης και συμπλήρωσε:
"Με την συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου".

Ο αθλητισμός και οι επιχειρήσεις
Από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων.
Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών.
Μετά από έναν τραυματισμό, ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι "απλά στιγμές" και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γυνάζεται καθημερινά για να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.
Ο ίδιος μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσικοθεραπεία, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας και έχει δικό του κατάστημα με ρούχα στο Περιστέρι, barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες 
Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @sakiskats κι έχει 104.000 ακόλουθους που αυξάνονται συνεχώς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια