Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπισκοτογλυκό με Μερέντα

.
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
400 γρ. Μερέντα
200 ml κρέμα γάλακτος
2 ερμόλ
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
2 φλυτζάνια τσαγιού κρύο γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει.
Χτυπάμε τα ερμολ στο μίξερ και μόλις γίνει αφράτη κρέμα ρίχνουμε την Μερέντα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε την κρέμα με την κουβερτούρα και αφού ανακατευτούν και δέσει η κρέμα την βάζουμε ψυγείο για 1-2 ώρες.
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί περίπου 35 επί 40.
Ρίχνουμε λίγη κρέμα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία 3 φορές. Τελειώνουμε με κρέμα.
Μπορούμε να γαρνίρουμε με τριμμένο μπισκότο και τριμμένη σοκολάτα. 
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια