Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη 1941-2021

Πέθανε, σε ηλικία 80 ετών, η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.
Γεννημένη στην Κρήτη, η ηθοποιός έλαβε μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, σε τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, αλλά και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
«Χορεύοντας στη σιωπή» (2002), «Η αγάπη ήρθε από μακριά» (2002) «Μη μου λες αντίο» (2004), «Ανατομία ενός εγκλήματος» (1992) μεταξύ των τηλεοπτικών σειρών που συμμετείχε.
Παντρεύτηκε την δεκαετία του ΄70 με τον ηθοποιό Γιώργο Μάζη, αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. «Δάνεισε» τη φωνή της σε πολλές μεταγλωττισμένες σειρές.
Φιλμογραφία
«Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας» (1967)
«Κορίτσια στον ήλιο» (1968)  
«Καταραμένη αγάπη» (1968)
«Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα» (1968)
«Κακός, ψυχρός και ανάποδος» (1969)
«Η αρχόντισσα του λιμανιού» (1969)
«Στον ίλιγγο της ζωής» (1969)
«Καλάβρυτα 1821» (1970)
«Ευδοκία» (1971)
«Καυτά ψυχρά κι ανάποδα» (1971)
«Αδέλφια μου αλήτες πουλιά» (1971)
«Πως καταντήσαμε Σωτήρη» (1972)  
«Η αμαρτία της ομορφιάς» (1972)
«Η ζωή ενάμιση χιλιάρικο» (1995)
«Αμέρικα» (1999)
«Αλεξάνδρεια» (2001)  

Related Posts