Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

«Κόψτε το πόδι σας!»: της έλεγαν

Ένα κορίτσι με σπάνια ασθένεια έλαβε βίαια σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χρήστες που την συμβούλευαν να κόψει το παραμορφωμένο πόδι της. Παρ 'όλα αυτά, ξεπέρασε τα ψυχολογικά της και έμαθε να αγαπά το σώμα της. Η Mahogany Geter έγινε μοντέλο και ποζάρει με υπερηφάνεια χωρίς να κρύψει ένα σκέλος 45 κιλών. Μια νεαρή αμερικανική γυναίκα εμπνέει χιλιάδες άτομα με αναπηρίες και αναπηρίες από το παράδειγμά της.  
Η 23χρονη γυναίκα του Τενεσί έχει συγγενές λεμφοίδημα. Με αυτήν την ασθένεια, το υπερβολικό υγρό συσσωρεύεται σε μαλακούς ιστούς σε ορισμένα μέρη του σώματος. Το αριστερό πόδι της Mahogany τραυματίστηκε.
Η κοπέλα έλαβε επανειλημμένα καυστικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα από τρολ που την ονόμασαν «παραμορφωμένη» και την συμβούλευαν να ακρωτηριάσει το άκρο της για να φανεί καλύτερη. Με την πάροδο του χρόνου, έμαθε να αγνοεί τις κακές παρατηρήσεις και αγάπησε τον εαυτό της για αυτό που είναι.
Στην παιδική ηλικία και την εφηβεία, η Mahagoni υπέφερε από συμπλέγματα που σχετίζονται με την εμφάνιση. Αργότερα, προσχώρησε σε μια ομάδα ατόμων με λεμφοίδημα στα κοινωνικά δίκτυα, όπου έλαβε τεράστια υποστήριξη. Επιπλέον, το κορίτσι εμπνεύστηκε από τη μητέρα της. Της έλεγε ακούραστα πόσο όμορφη ήταν, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
Τώρα η Αμερικανίδα εργάζεται ως μοντέλο και είναι περήφανη για το σώμα της. Δεν ντρέπεται να ποζάρει με ένα πόδι 45 κιλών και με αποκαλυπτικά ρούχα. 
Μοιράζεται εμπνευσμένες φωτογραφίες και βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube. Η Mahogany λαμβάνει τεράστια θερμά λόγια και σχόλια θαυμασμού από τους χρήστες.
Το λεμφοίδημα του κοριτσιού ανακαλύφθηκε λίγο μετά τη γέννηση, όταν η μητέρα της παρατήρησε ότι το αριστερό πόδι της κόρης της ήταν πολύ μεγαλύτερο από το δεξί της. Δυστυχώς, αυτή η ασθένεια είναι ακόμα ανίατη και το υπερβολικό υγρό συνεχίζει να συσσωρεύεται στο άκρο. Η κατάσταση μπορεί να μετριαστεί μόνο με τη βοήθεια φυσικοθεραπείας και λεμφικού μασάζ αποστράγγισης.
Θέλει να μεταδώσει σε άλλα άτομα με αναπηρίες την ανάγκη να αποδεχτούν το σώμα τους και να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Παρακολουθεί τακτικά μαθήματα φυσικοθεραπείας και ακολουθεί έναν ενεργό τρόπο ζωής.
Ζωγραφίζει, ακούει μουσική και δημιουργεί περιεχόμενο για το κανάλι YouTube.
Για να καθαρίσει το σώμα, το κορίτσι πίνει πολύ νερό και αποφεύγει τα αλμυρά τρόφιμα και το αλκοόλ. Δυστυχώς, συχνά έχει οξείες φλεγμονές στις πτυχές της κυτταρίτιδας στο πόδι της. Στη συνέχεια, η Mahagoni πρέπει να πάει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε θεραπεία με αντιβιοτικά.
Παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να ζήσει μια πλήρη ζωή και να είναι δυνατή. Επικεντρώνεται σε μια καριέρα μοντελοποίησης. Στο μέλλον, η Mahagoni ονειρεύεται να αγοράσει στη μητέρα της ένα σπίτι και να φροντίσει την οικογένειά της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια