Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΚΔΑΠ για παιδιά ΑμεΑ στη Γλυφάδα

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, γνωστοποίησε πως δόθηκε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία ΚΔΑΠ για παιδιά ΑμεΑ αλλά και ένα πρότυπο δημοτικό σταθμό.
Οι δύο πρότυπες υποδομές θα δημιουργηθούν σύντομα σε οικόπεδο που παραχώρησε στον Δήμο το Υπουργείο Εργασίας.
Η ανακοίνωση:
Μια πραγματικά πολύ σπουδαία είδηση για τη Γλυφάδα και για τα παιδιά μας:
Δύο ολοκαίνουργιες πρότυπες υποδομές για τα παιδιά μας θα δημιουργηθούν σύντομα, σε κεντρικό σημείο του Δήμου μας, σε οικόπεδο που μας παραχώρησε το Υπουργείο Εργασίας για το σκοπό αυτό !
Ένα οικόπεδο που παρέμενε δυστυχώς αναξιοποίητο για δεκαετίες, έκτασης 3.000 τετραγωνικών μέτρων (στη συμβολή των οδών Πανδώρας & Οινόης), θα φιλοξενεί σύντομα εκατοντάδες παιδιά, αφού εκεί θα γίνει:
α) Ένας πρότυπος δημοτικός παιδικός σταθμός και
β) Ένα ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) για παιδιά ΑμεΑ, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.
Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, με την οποία συναντηθήκαμε χθες και συζητήσαμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης και την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου.
Η υφυπουργός στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια αυτή, χάρη σε εκείνη ολοκληρώθηκε τόσο άμεσα η διαδικασία και απέδειξε και πάλι ότι έχει γνήσιο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά και τις ανάγκες τους.
Βάζουμε άμεσα μπροστά τις μελέτες και όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για να τρέξει γρήγορα το έργο της κατασκευής του παιδικού σταθμού και του ΚΔΑΠ.
Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια