Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πάρκο για ΑμεΑ ανοίγει στον Δήμο Γερίου Λακωνίας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία Πάρκου για ΑμεΑ στον Δήμο Γερίου, στην επαρχία Λευκωσίας. 
Όπως δήλωσε στην Αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Γερίου, Νεόφυτος Παπαλαζάρου, το έργο μπαίνει στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2021.
«Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο με συναισθηματική αξία που δείχνει ακριβώς τα αισθήματα ανθρωπιάς και την ευαισθησία που δείχνει ο Δήμος Γερίου σε αυτά τα άτομα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαλαζάρου.
Το πάρκο θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών, τα οποία θα είναι προσβάσιμα από όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παίξουν και να χαρούν εξίσου.
Ο χώρος που επιλέγηκε, βρίσκεται πλησίον του Ειδικού σχολείου Ευαγγελισμός.

Φτιαγμένο με την αγάπη και τη γενναιοδωρία των δημοτών
Το συνολικό κόστος του έργου αναμένεται να ανέλθει σε 180.000 ευρώ, έξοδα τα οποία θα αναλάβει ο Δήμος αλλά και διάφοροι χορηγοί.
Όπως ανέφερε ο κ. Παπαλαζάρου η δημιουργία του Πάρκου είναι αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας και της μεγαλοψυχίας δημοτών της περιοχής και όχι μόνο.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Γερίου ένιωσε την ανάγκη αν ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία Karyatides, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό εντελώς δωρεάν ενώ πρόσφερε και το χρηματικό πόσο των 5.000 ευρώ.
Επίσης, ευχαρίστησε τον αρχιτέκτονα Πιερή Πειρή, ο οποίος επέβλεψε τον όλο σχεδιασμό του έργου αφιλοκερδώς.
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την οικογένεια του δημότη Γερίου, Κίκη Λαζαρίδη, που εξήγγειλε μια γενναιόδωρη προσφορά, ύψους 100.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια