Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΜΑΙΟΣ 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ
2 Μάϊου -τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα- διπλωματία, βαθιά σκέψη, επιτυχία, δημοσιά αναγνώριση
3 Μάϊου- τετράγωνο Ερμή/Δια-αναξιοπιστία, ανοησία, επιπολαιότητα, αυθαιρεσία, πονηριά
Τετράγωνο Ηλιου/Κρόνου-αρνητικότητα, αναστολές, καταπίεση, απαισιοδοξία
4 Μάϊου-Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 5:49 π.μ.
6 Μάϊου -τρίγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα-βαθιά συναισθήματα και επιθυμίες, ιδιαίτερα καλλιτεχνικά ταλέντα
8 Μάϊου -τετράγωνο Αφροδίτης/Δια- ματαιοδοξία, αδιαφορία, αμέλεια, τεμπελιά, υπερβολές
9 Μάϊου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 5:01 π.μ.
11 Μάϊου- Νέα Σελήνη στον Ταύρο
12 Μάϊου- εξάγωνο Άρης /Ουρανός -κίνδυνος, γρήγορες αποφάσεις, θάρρος, ελευθέρια, ανεξαρτησία
Τρίγωνο Ερμή/Κρόνου-μεθοδικότητα, οργάνωση, λογική, προσοχή, τάξη, εμπειρία
13 Μάιου- εξάγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα-δραστήρια φαντασία, ενθουσιασμός, διαίσθηση και κατανόηση
14 Μάϊου-Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων ώρα 1:35 π.μ.
17 Μάϊου- τρίγωνο Ηλιου/Πλουτωνα- δύναμη, δημιουργικότητα, πραγματοποίηση, άνοδος.
20 Μάιου- τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου-εγκράτεια, αίσθηση της πραγματικότητας, εντιμότητα, προφύλαξη, αυτοέλεγχος
Ο Ηλιος εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 10:37 μμ.
21 Μάϊου- τετράγωνο Ηλιου/Δια- συγκρούσεις, υπερβολές, αλαζονεία, σπάταλη
23 Μάιου- τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα-μπέρδεμα, σύγχυση, αυταπάτη, ψέματα, ευαισθησία
Ο Κρονος ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στην 13η του Υδροχόου ώρα 11:56 π.μ.
26 Μάϊου- Ματωμένη Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη
27 Μάϊου- τετράγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα- δυσκολίες, τρέλα, διαταραχή, παρέκκλιση
29 Μάϊου- συνοδος Ερμή/Αφροδίτης-θετικές σκέψεις
30 Μάιου- Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην 24η των Δίδυμων ώρα 1:29 π.μ.
31 Μάιου- τρίγωνο Άρη/Πωσειδωνα- αυτοέλεγχος, έμπνευση, πολλά σχέδια, βοήθεια, καλλιτεχνικές ασχολίες.

Πολλά και διάφορα συμβαίνουν τον Μάϊο και γι αυτό ίσως θα πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας τεντωμένες, να είμαστε σε επαφή με την διαίσθηση μας. Ο Μάϊος συνεχώς θα εκπέμπει τις δονήσεις του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού, που συμβαίνει εδώ και 3 μήνες ενώ το επόμενο ακριβές ραντεβού των δυο θα είναι στις 14 Ιουνίου, 2021. Αυτό σημαίνει ότι προχωράμε στο δεύτερο μέρος εξελίξεων, όπου εντάσεις και αναταραχές θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανάμεσα στον παλιό και τον νέο κόσμο που χτίζετε. Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους, στο δικό του σπίτι, από τις 4 Μάιου, στο δικό του βασίλειο μέχρι της 11 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένου και της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει στις 30 Μαΐου. Ωστόσο, θα διευκολύνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις κατά κάποιο τρόπο. Ο Δίας θα μετακινηθεί στους Ιχθείς στις 14 του μηνα και αυτό αναμένεται να μας κανει πιο χαρούμενους. Ο Κρονος θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του στις 23 του μηνα οπου θα συναντήσει και πάλι τον Δεσμό του Ποσειδώνα σηματοδοτώντας μυστικές συναντήσεις αυτών που σκοπεύουν για να ξεσκεπάσουν τις συνέπειες των αποφάσεων από το παρελθόν. Όλο αυτό δηλώνει, χάος, αλλαγή και τελεσίδικες αποφάσεις. Κάποιες μπορεί να μην είναι σοβαρές, μερικές άλλες ναι.
Η Πρωτομαγιά μας καλωσορίζει με 4 πλανήτες ήδη στον Ταύρο, τον Άρη στον Καρκίνο, η Σελήνη στον Αιγόκερω με τον Πωσειδωνα να συνεχίζει το μακρύ ταξίδι του μεσα από τους Ιχθείς. Ο αισθησιακός συνδυασμός μεταξύ νερού και γης, μας δίνουν την ευκαιρία να χαρούμε περισσότερο μια βόλτα στην εξοχή, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.
Στις 3 Μαΐου, η Αφροδίτη, ως απογευματινό αστέρι, θα λάμπει και θα είναι ιδιαίτερα φωτεινή για 260 ημέρες μετα το ηλιοβασίλεμα. Στις 12 του μηνα, η Αφροδίτη θα συναντήσει την Σελήνη, 7 φορές μέχρι να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της τον Δεκέμβριο του 2021. Προφανώς αυτό προοιωνίζει μια καλύτερη περίοδο μετα από την απώλεια και την θλίψη. Το πρώτο μισό του μηνα συνδέεται με τον Δια και την Αφροδίτη που είναι θετικοί πλανήτες που σημαίνει ότι θα υπάρχει μια νότα ικανοποίησης και ευτυχίας. Αυτό θα αλλάξει όταν θα μετακινηθεί στους Ιχθείς στις 14 του μηνα, στο τέλος καταλήγει να βρίσκεται με τον Πωσειδωνα και τον Πλουτωνα, οπότε πρέπει να δώσουμε προσοχή στις φαντασιώσεις μας, εμμονές που έχουμε η σε νέες ουτοπίες αρκεί να μη μας συνεπάρει και βουλιάξουμε μέσα σε αυτό.
Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου, στις 21 μοίρες του Ταύρου, συνδέεται με το Σαμπιαν σύμβολο «ένα άσπρο περιστέρι πάνω από ταραγμένα νερά». Αυτό μας θυμίζει ότι πρέπει να διοχετεύουμε την ενέργεια μας μεσα από θετικά κανάλια και ασχολίες η σκέψεις η ότι δουλεύει καλύτερα για σας. Ώρα να συνδεθούμε ξανά με τον εσωτερικό μας εαυτό. Όμως υπάρχει μια σύνδεση με την πανσέληνο στον Λέοντα της 30ης Ιανουαρίου. Θέματα που σας απασχολούσαν τότε μέχρι τα μεσα Φλεβάρη ξαναεπιστρεψουν για να δείτε τι θα κάνετε με αυτά. Το ιδιο συμβαίνει και σε κοσμικό επίπεδο. Αλλα σίγουρα η νέα σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στο να περάσουμε καλα και πιο ευχάριστα.
Ο Δίας θα μετακινηθεί στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου, που είναι μια όμορφη περίοδος οπου θα μπορέστε να έρθετε σε επαφή με τα όνειρα σας, θα μπορέστε περισσότερο να  πιστέψετε στην εξέλιξη της ζωής ακόμα και όταν δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Θα παραμείνει εκεί μέχρι της 28 Ιουλίου και μετα θα επιστρέψει στον Υδροχόο. Ο Κρόνος θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του στις 23 Μαΐου στην 13η του Υδροχόου για να μας πιέσει περισσότερο στο να πάρουμε αποφάσεις όσο φορα με το περιβάλλον μας, τους ανθρώπους γύρω μας η να ζήσουμε  σε ένα μέρος οπου εμείς πιστεύουμε ότι μας ταιριάζει, για παράδειγμα η να κάνουμε αλλαγές επαγγελματικές κτλ. Εάν αισθάνεστε άβολα και δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο ζωής σας η με τον άνθρωπο που συμβιώνετε τότε θα παρθούν και οι κατάλληλες αποφάσεις ενδεχομένως.
Μια Ολική Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη, με ιδιαίτερη δύναμη και επιρροή. Ο Δίας τετραγωνίζει την έκλειψη σελήνης και η τάση για ριζοσπαστικές γνώμες, να πάρουμε ρίσκα υπερβολικά είναι αρκετά δυνατή. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Ο Κρόνος στο μεσοδιάστημα Δια/Πλουτωνα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη διότι σηματοδοτεί το γεγονός ότι θέλουμε να ζήσουμε, υπερβολικά, αλλα ακόμα υπάρχουν δυσκολίες, καθώς είναι μια επιρροή δυνατή προσωπικά όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, εδώ μπορεί να εχει την διάθεση να κανει τα όνειρα μας πραγματικότητα μεσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Είναι μια στιγμή οπου δίνουμε σχήμα στις σκέψεις μας.
Ο μήνας τελειώνει με τον δεύτερο ανάδρομο κύκλο του Ερμή στις 30 Μαΐου, στους Διδύμους όπου αναμένεται να συναντήσει τις εκλείψεις του 2020. Θα επικεντρωθεί στον σχηματισμό του μέλλοντος. Ο Ηλιος στον Αλντεμπάραν θα βρίσκεται την ημέρα που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και συνδέεται με την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα, σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία μας κατά την διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου.
ΚΡΙΟΣ
Σημαντικός ο Μάϊος με πολλές αλλαγές, με τον Δια να μετακινείτε στους Ιχθείς. Η ανάδρομη πορεία πλανητών θα αυξάνετε αλλα δεν θα έχουν σημαντική επιρροή στην ζωή σας. Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου δείχνει δυσκολίες στα επαγγελματικά ενώ θα υπάρξουν εντάσεις που θα σας ταράξουν καθώς θα συνδεθεί με τα οικονομικά σας, στις προσωπικές σχέσεις η θα υπάρχουν γενικότερα κάποια ξεσπάσματα. Μεσα σε όλα αυτά σημαντική και η επιρροή της Ολικής Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 του μηνα, θα επηρεάσει τον 9ο οικο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Με την έκλειψη σελήνης ίσως βιώσετε κάποιες αλλαγές στον τομέα της  εκπαίδευσης η αν σπουδάζετε θα υπάρξει ίσως αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα σας. Θα φέρει ευχαρίστηση, άνοδο και βελτίωση στα οικονομικά. Προσεχτικοί να είστε επίσης με ταξίδια μεγάλων αποστάσεων η νομικές υποθέσεις που αναμένεται άνεμος αλλαγής. Ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας ο Άρης θα βρίσκεται στον 4ο οικο σας οπότε δώστε προσοχή σε θέματα σπιτιού. Οσο αφορά την υγειά σας τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι υψηλά. Ο Δίας στους Ιχθείς θα δώσει περισσότερη έμφαση στην πνευματικότητα σας.
Τα μεσοδιαστήματα Σελήνης/Ουρανού/Ερμή φέρνουν ξαφνικά νέα που εκνευρίζουν, ενώ Δίας/Βόρειος Δεσμός σας κάνουν πιο κοινωνικούς, εξωστρεφής και συνεργάσιμους. Με Πωσειδωνα/Σελήνη/Ωροσκόπο προσπαθείτε να είστε ειλικρινής με τους άλλους. Αφροδίτη/Άρης/Δίας/Πλούτωνας δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις επιθυμίες σας. Ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Mirach θα απομακρύνει σταδιακά τον πόνο για να φέρει περισσότερη ειρήνη, ομορφιά στην προσωπική σας ζωή και ο Ερμής με τον Alpheratz δείχνει, οφέλη από δικαστικές υποθέσεις, την προώθηση επαγγελματικών στόχων και διαφορετικών ιδεών, αυτοπεποίθηση.
Η Κρίση σας στέλνει το μήνυμα ότι ο μήνας αυτός θα είναι εκρηκτικός και έντονος, με αλλαγές αλλα και εξελίξεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 13, 22, 23
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 4, 10, 11, 13, 14, 15, 22, 23, 24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 4, 13, 14, 22, 23, 28, 29, 30, 31

ΤΑΥΡΟΣ
Για λίγο χρονικό διάστημα ο Δίας στους Ιχθείς θα σας δώσει μια μικρή εικόνα για τις θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας. Θα εχει περισσότερη σχέση με το γεγονός ότι τώρα θα δώσετε περισσότερη σημασία στην πνευματικότητα των ανθρώπων, ενώ θα διευρύνει τους ορίζοντες σας. Θα βελτιώσει ότι εχει σχέση με το σεξ, τις ανθρώπινές σχέσεις αλλα και την υγεία σας. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας χαλαρώσει περισσότερο με το άγχος να φεύγει από την ζωή σας η να μάθετε να το ελέγχετε κατά κάποιοι τρόπο. Σημαντικο γεγονός, η ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και θα επηρεάσει τον 8ο οικο σας οπου θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε πράγματα μεσα σας βοηθώντας στην διαδικασία προσωπικής αναγέννησης. Η έκλειψη αυτή όμως θα συνδεθεί και με την διαχείριση των χρήματων σας αλλα και την σχέση σας με τον σύντροφο, πράγματα που ενδεχομένως πρέπει να αναθεωρήσετε. Ωστόσο, ο μήνας αυτός φαίνεται να είναι θετικός, ενώ ενδιαφέρον θα είναι και οι προκλήσεις που θα προκύψουν από την έκλειψη αυτή για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Η Νέα σελήνη στις 11 Μάιου, στο ζώδιο σας ανοίγει έναν νέο κύκλο πιο δραστήριο στα επαγγελματικά σας.
Τα μεσοδιαστήματα Αφροδίτης/Δίας/Σελήνης θα σας κρατήσουν υγιής, θα υπάρχει καλή θέληση και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε την ζεστή καρδιά σας απέναντι στους άλλους. Ευτυχία και χαρά θα υπάρχει στις προσωπικές σας σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή γενικότερα. Ισως να αντιμετωπίστε προβλήματα που ξαφνικά προκύψουν από άλλους, προφανώς μεσα από το κοινωνικό περιβάλλον η το επαγγελματικό. Οι ελεύθεροι ίσως έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ανθρώπους που εκφράζουν τις ίδιες ιδέες η συναισθήματα αλλα και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, ότι και να συμβαίνει μην εγκαταλείπετε τις ελπίδες σας. O Scheat και ο Algol, είναι μια πρόκληση να αναδημιουργήσετε ότι εχει σπάσει μέχρι στιγμής σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Bacchus 2063, προσοχή στις υπερβολές σχετικά με την διατροφή σας.
Το 3 Κούπα για τον Μάϊο θα συνδεθεί με την προσωπική σας ανάπτυξη, σχέσεις και συναισθήματα, πιθανόν να είναι μια έντονη δημιουργική περίοδος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 4, 11, 12, 14, 23, 24, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7, 10, 11, 15, 16, 17, 23, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 6, 7, 13, 14, 23, 24

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα χαρακτηριστικά του Μαΐου είναι η έντονη δραστηριότητα και οι αλλαγές. Ο Δίας στους Ιχθείς στις 14 Μάιου, θα ευνοήσει περισσότερο θέματα που συνδέονται με τα επαγγελματικά. Αλλαγές αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις γενικότερα. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη στις 26 του μηνα στο αντίθετο ζώδιο από σας, φαίνεται ότι θα σας επηρεάσει αρκετά έντονα, καθώς η επιρροή του προς τον 7ο οικο σας, θα δοκιμάσει τις προσωπικές σχέσεις, οπου θα υπάρχει έντονος αναβρασμός. Πολλοί από σας θα εκφράσετε τις έντονες ανάγκες σας μεσα στις σχέσεις. Από οικονομικής άποψης τα πράγματα θα πάνε καλα, που ίσως πρέπει να γίνει μια αλλαγή τακτικής. Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 10 Μαΐου, ξεκινάει έναν νέο αφυπνιστικό κύκλο ανανέωσης, αλλά σίγουρα θα είναι μια πειραματική περίοδος με ποικίλες αλλαγές. Στις 21 του μηνα ο Ηλιος θα περνά από τον ωροσκόπο σας, οπου η αυτοπεποίθηση θα είναι υψηλή αλλα αυτό σημαίνει και άγχος.
Τα μεσοδιαστήματα Πωσειδωνα/Ουρανού και Βορείου Δεσμού σηματοδοτούν εντάσεις στις σχέσεις σας με αιτία την συμπεριφορά των άλλων. Ουρανός/Ηλιος και Ωροσκόπος σηματοδοτούν την υπερβολική ένταση και κινητικότητα στην ζωή σας αυτό το χρονικό διάστημα. Δίας/Πλούτωνας θα αυξήσουν την φήμη σας ενώ Κρόνος/ Ουρανός/ Άρης/ Πωσειδωνας επιβεβαιώνουν εντάσεις, δυσκολίες η μια φάση αδυναμίας γύρω από τις ημέρες της έκλειψης. Ωστόσο μην εγκαταλείπετέ τις προσπάθειες σας. Ο Σείριος στον Ερμή σας θα ευνοήσει να επικεντρωθείτε στις επικοινωνιακές σας ικανότητες, την δουλειά σας η ένα πρότζεκτ που έχετε αναλάβει ενώ και ο Κανωπος, θα ευνοήσει στη εφαρμογή νέων ιδεών και την έκφραση τους, μόνο προσοχή στην λογοκρισία. Ο αστεροειδής Hera103 προσδιορίζει το γεγονός ότι φοβίες και ανασφάλειες θα παίξουν ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις.
Τα 7 Σπαθιά, δίνουν έμφαση στα νέα σας σχέδιά και ιδέες, και προσπάθειες που θα αμειφτούν, μην παίρνετε όμως μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Πρόβλημα η αρνητική συμπεριφορά των άλλων. Σχέσεις θα δοκιμαστούν.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 4, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 4, 10, 11, 14, 15, 16, 22, 24, 30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 15, 16, 24, 25

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλές κοσμικές αλλαγές συμβαίνουν στον ουρανιο θολο αυτόν τον μηνα καθώς σταδιακά και η ανάδρομη πορεία πλανητών αυξάνετε. Ο Δίας θα εισέλθει στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου, βελτιώνοντας κατά πολύ περισσότερο την διάθεση σας και την ευεξία σας. Το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα πάρετε μια γεύση για το τι θα έρθει αργότερα. Στις 11 του μηνα η νέα σελήνη στον Ταύρο, σας δείχνει ότι μάλλον θα πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές με τα μελλοντικά σας σχέδια γενικότερα, ωστόσο κάποιοι από σας ίσως βιώσετε εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Στις 26 του μηνα η Ολική σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη, στον 6ο οικο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας και την εργασία σας. Ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του οπότε είναι πιθανόν να δεχτείτε προκλήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά βελτιώνονται με την βοήθεια του Άρη στο ζώδιο σας.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή/Δία/Σελήνη δείχνουν ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, έντονη κοινωνικότητα, και την αυτοεκφραση μεσα από δημιουργικά κανάλια. Ηλιος/Άρης/Ουρανός καλείστε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες και δεδομένα μεσα στον επαγγελματικό χώρο καθώς εκεί θα βιώσετε αλλαγές. Καλό θα ήταν να μην βιάζεστε όσο αφορά τις αποφάσεις σας. Ο Σείριος το κοντινότερο αστέρι στον Ερμή σας δίνει περισσότερη επιτυχία στους επαγγελματικούς σας στόχους, την επικοινωνία και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο αστεροειδής Hera103 προσδιορίζει το γεγονός ότι φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και θα παίξουν ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις.
Η Βασίλισσά των Ράβδων σας απελευθερώνει από τις δυσκολίες, παίζετε ηγετικό ρόλο στα επαγγελματικά σας, η αναδεικνύετε τις ικανότητες σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 3,4, 13, 14, 22, 23, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 4, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 22, 24,
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6,7,8,9, 15, 16, 24, 25

ΛΕΩΝ
Ο μήνας αυτός είναι θετικός για σας με την υγεία σας και τα ενεργειακά σας επίπεδα να αυξάνονται και θα βελτιώνονται γενικότερα. Η κοινωνική σας ζωή πιθανόν να είναι στο επίκεντρο όπως και οι στόχοι που έχετε θέσει. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στις 26 του μηνα, θα επηρεάσει τον 5ο οικο σας, άρα και τον Ήλιο σας, ως φυσικό σας κυβερνήτη. Ισως κάποιοι βιώσετε κάποιο άγχος σχετικά με τα παιδιά σας η και τα οικονομικά σας. Η νέα σελήνη στις 11 Μαΐου στον Ταύρο, βοηθά και υποστηρίζει τα επαγγελματικά σας σχέδια, αρκεί να είναι ρεαλιστικά. Ο Ερμής επι των οικονομικών σας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 30 του μηνα, οπότε θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματα. Κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες μέχρι τότε. Ο Δίας που θα μετακινηθεί για λίγο στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου και σταδιακά θα βελτιώνει τις προσωπικές σας σχέσεις.
Τα μεσοδιαστήματα Δια/Πωσειδωνα και Ωροσκόπου υποστηρίζουν την οικονομική σας ευημερία καθόλη την διάρκεια του μηνα, μοιράζεστε τις ιδέες σας και τις ελπίδες σας με άλλους αλλα όμως ίσως έχετε και την τάση να ζείτε μεσα σε έναν ανύπαρκτο κόσμο; Δίας/Κρόνος/Πλούτωνας δείχνουν να συνεχίζετε τις υπερβολικές σας προσπάθειες σε θέματα καριέρας/σπουδών και επαγγελματικά ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις θα έχετε την τάση να αυτοθυσιάζεστε για τους άλλους υπερβολικά. Με τον Zuben Eschemali είναι πιθανόν να σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Ο αστεροειδής Hopi2938 σε σύνοδο με την Αφροδίτη, στις προσωπικές σας σχέσεις σας λέει ότι καλό θα ήταν να μην είστε προκατειλημμένοι, ενώ και η Pandora 55 με τον Ερμή θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί με τις επιλογές σας επαγγελματικά και οικονομικά, αυτά Αλλωστε πάνε μαζί.
Η καρτα Ταρώ της Ιέρειας για τον μηνα Μάϊο, σας δίνει το μήνυμα να ακούσετε την διαίσθηση σας και να χρησιμοποιήσετε σωστά τα αποθέματα ενέργειας όπως και τις ικανότητες σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 3,4,10,11,13,20, 21,22, 23, 28, 29 ,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 4, 10, 11,13,20,21,22,23, 24, 30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,10,11,13,22,23

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές αλλαγές θα έχουν συμβεί στον ουρανιο θολο μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς και η ανάδρομη πορεία πλανητών θα αυξάνετε σταδιακά όλο και περισσότερο. Ο Δίας θα κανει μια σημαντική αλλαγή καθώς θα μετακινηθεί στον 7ο οικο σας, από τις 14 του μηνα και θα δείξει τα πρώτα σημάδια του για λίγο μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου θα επηρεάσει τον 4ο οικο σας, που συνδέεται με την οικογένεια, και το σπίτι σας γενικότερα καθώς επίσης και τον κυβερνήτη Δια. Οι σχέσεις αυτές θα δοκιμαστούν όπως επίσης και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Παρόλο την σημαντική επιρροή της στις 26 του μηνα, ο Μάιος θα είναι θετικός. Η νέα σελήνη στις 11 του μηνα στον φιλικό σας Ταύρο δείχνει μια επαγγελματική επιτυχία. Ο Ηλιος στον 10ο οικο σας στις 21 θα βοηθήσει επαγγελματικά ζητήματα και δείχνει την προσωπική σας επιτυχία. Η Αφροδίτη επίσης θα βρίσκεται εκεί που θα συνδεθεί με την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και θα βοηθήσει την προσωπική σας φήμη. Μάλιστα θα είναι εκτός ορίων από τις 25.
Τα μεσοδιαστήματα Σελήνης/Πωσειδωνα /Ουρανού δείχνουν ότι θα υπάρξουν ίσως απρόβλεπτες καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο ενώ καλό θα ήταν να μην αγνοήσετε τα προαισθήματα σας. Με Ουρανό/MC/Αφροδίτη ώρα να αναδείξετε τις ικανότητες σας στον επαγγελματικό τομέα οπου θα ανταποκριθείτε στις όποιες απαιτήσεις ενώ αντίθετα στις προσωπικές σας σχέσεις είναι πιθανό οι επιθυμίες σας να μην βρουν την ιδια θετική ανταπόδοση και να υπάρξει σύγχυση η ένταση. Αφροδίτη και Κρόνος σας ζητούν να είστε επιφυλακτικοί γενικότερα στις συνεργασίες σας ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις οι επιθυμίες μάλλον δεν εκπληρώνονται, προς το παρόν.
Σελήνη μαζί με Betelgeuse και Polaris θα υπάρχει μια έντονη δράση στα επαγγελματικά, θα βοηθήσετε τους άλλους, ενώ το ιδιο θα κάνετε και σε προσωπικό επίπεδο ώστε να βελτιωθούν τα πράγματα. Περισσότερο δείχνει ζήλο και εμμονή προς τους επαγγελματικούς στόχους αλλα το ιδιο θα κανει και ο σύντροφος σας. Θα υπάρχει μια έντονη επιθυμία να κερδίσετε περισσότερα, και ίσως όχι μόνο χρήματα. Αλλωστε με τον αστεροειδή Circe34 θα είστε πλήρως απορροφημένοι εκεί.
Η καρτα Δικαιοσύνη για τον Μάϊο, δείχνει προσπάθεια για σταθερότητα και ισορροπία, αποδοχή ευθυνών και ειλικρίνεια. Καλο για νομικές υποθέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2,5,6,13,15,16,22, 24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 4, 10,13,14,15,22,23,24,
Καλύτερες μέρες για καριέρα:2,13,14,22,23,30,31

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές κοσμικές αλλαγές συμβαίνουν στον ουρανιο θολο με τον Δια να αλλάζει ζώδιο για λίγο στις 14 Μαΐου και να εισέρχεται στους Ιχθείς, καθώς θα μετακινείται προς τον 6ο οικο σας. Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα αυξάνετε σταδιακά, ενώ η Ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 του μηνα θα ταρακουνήσει την υφήλιο. Αν και βέβαια όλα αυτά δείχνουν ότι και εσείς έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά είναι ώρα να ακούσετε καλα νέα, με τον Δια στους Ιχθείς οπου θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες για αυτοβελτίωση τόσο σε θέματα ευεξίας αλλα και εργασίας. Η νέα σελήνη τον Ταύρο στις 11 Μαΐου, δείχνει δυσκολίες και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό χώρο ενώ ίσως να υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες. Όμως, η Ολική σεληνιακή έκλειψη είναι πιθανό να ταρακουνήσει κάπως τις σχέσεις σας με το κοντινό περιβάλλον η και να επαναπροσδιορίσει το πρόγραμμα σας, για κάποιους τις προσωπικές τους ιδέες και πιστεύω σας. Αναθεωρήστε τα σχέδια σας. Ωστόσο, ίσως και εσείς βιώσετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο με νέα δεδομένα που επιβάλλονται. Τα καλα νέα βεβαίως είναι ότι η έκλειψη θα ωφελήσει εσάς προσωπικά, ασχέτως με τα υπόλοιπα.
Τα μεσοδιαστήματα Σελήνης/Κρόνου και Άρη δείχνουν ακόμη συναισθήματα, εσωστρέφειας και ίσως υπάρχουν κάποιες αναστολές η δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή και οικογένεια που όμως θα ξεπεράσετε. Ισως βιώσετε ξαφνικές εμπειρίες σχετικά με την οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ κάποιοι άλλοι θα αναζητήσετε νέες επαφές και γνωριμίες αλλα και η επιθυμία για συντροφικότητα θα είναι έντονη όμως οι σχέσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα αυτήν την περίοδο. Δίας/Κρονος/Πλούτωνας σας πιέζουν στον επαγγελματικό χώρο να συγκεντρωθείτε και να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας. Ο Thuban με την Αφροδίτη και ο αστεροειδής Hebe 6, δείχνουν δυσκολίες, όσο και αν το ψάχνετε.
Η καρτα 4 Πεντακτινα δείχνουν την σταθερότητα ίσως επαγγελματική και οικονομική αλλα όμως καλείστε να προστατέψτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτές που αξίζουν.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: , 2, 4,5,6,7,8,9, 13,1516,22,23,24, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 4,12, 14, 15, 21,24 ,25,29
Καλύτερες μέρες για καριέρα:,1,2,10,11,15,16,22,30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλές αλλαγές θα έχουν συμβεί στον ουρανιο θολο μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς και η ανάδρομη πορεία πλανητών θα αυξάνετε σταδιακά όλο και περισσότερο. Ο Δίας θα κανει μια σημαντική αλλαγή καθώς θα μετακινηθεί στους Ιχθείς, από τις 14 του μηνα και θα δείξει τα πρώτα σημάδια του για λίγο μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτή η διέλευση ίσως σας πείσει κάπως και αγχωθείτε ωστόσο εχει να δώσει πολλά από οικονομικής άποψης και να βοηθήσει περισσότερο. Θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Σημαντική η Ολική έκλειψη σελήνης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου, στον οικο των οικονομικών οπου μάλλον εκεί θα συμβούν σημαντικές αλλαγές. Ισως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να αναθεωρήσετε. Η ρομαντική συνάντηση Αφροδίτης/Πλουτωνα από τις 6-7 του μηνα προδιαθέτει αρκετές όμορφες εκπλήξεις σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις αφού θα είναι και εκτός ορίων από τις 25 και υστέρα, οπότε όλα είναι πιθανό να συμβούν. Στις 21 του μηνα ο Ηλιος θα δείξει τον δρόμο για αλλαγές στην διαχείριση οικονομικών η θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία η με τον σύντροφο αλλα και της ψυχολογικής σας ανάτασης. Και η νέα σελήνη στις 11 Μαΐου στον Ταύρο, στο αντίθετο σας ζώδιο σας καλεί να αναλάβετε δράση προσεχτικά αφού οργανώσετε τους στόχους σας, και ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μεσα σας, ενώ οι προσπάθειες σας επαγγελματικά θέλουν ακόμη αγώνα.
Τα μεσοδιαστήματα Σελήνης/MC και Ουρανού δείχνουν μια γενική αναστάτωση σχετικά με τα επαγγελματικά θέματα προσδιορίζει μια περίοδο εκνευρισμού, εντάσεων και εκρήξεων καθώς εκεί θα υποστείτε μια ταλαιπωρία ίσως λόγω των καταστάσεων που συνεχώς αλλάζουν. Αφροδίτη/Ουρανός και Σελήνη δείχνουν επίσης κάποια μικρά ξεσπάσματα στις προσωπικές σας σχέσεις τα οποία όμως θα παίξουν καθαρτικό ρόλο. Ερμής/Άρης και Δίας θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό χώρο, να χρησιμοποιήσετε σωστά τις γνώσεις και την εμπειρία σας ενώ τα μιντια το μάρκετινγκ θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Ο Ηλιος με τον Zuben Eschemali είναι πιθανόν να σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα καθώς θα επιθυμείτε περισσότερη ελευθερία στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιοι ίσως αποφασίσουν να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο. Ο αστεροειδής Hopi2938 σε σύνοδο με την Σελήνη σας, ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες διαφορές σχετικά με τα χρήματα.
Το 8 Κούπα για τον Μάϊο, δείχνει ότι θα υπάρξουν προκλήσεις, αναστατώσεις αλλα θα γίνουν αλλαγές που θα επιλέξετε εσείς και θα πάρετε αποφάσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,10,11,13,22,23
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,14,15,24 ,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα:,1,2,10,11,18,19,22,30

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάϊος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα θετικός. Στις 21 του μηνα ο Ηλιος θα εισέλθει στον 7ο οικο σας και ένας νέος κύκλος θα ακολουθήσει στις προσωπικές σας σχέσεις. Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου, ίσως δημιουργεί μελαγχολία και αμφιβολίες, αρνητικές σκέψεις; Άγχος; Κάποια πίεση χωρίς λόγο;. Επίσης, θέματα υγείας ίσως σας απασχολήσουν. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 26 Μαΐου μεταφέρει αστρολογικές όψεις που θα σας αγχώσουν, οπότε εκείνες τις μέρες χαλαρώστε λίγο και προσπαθήστε να ρίξετε τις ταχύτητες σας. Η έκλειψη αυτή θα αλλάξει την προσωπική σας εικόνα και σχέσεις. Μέχρι της 21 Μάιου ωστόσο όλα θα είναι σε μια νορμάλ κατάσταση. Μετα θα επικεντρωθείτε σε θέματα ευεξίας, και εργασία η γενικότερα με την καθημερινή σας ζωή και οι αλλαγές θα χρειαστεί ίσως να γίνουν εδώ. Ισως δημιουργηθεί αστάθεια ενώ κάποιοι αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον η γίνουν κάποιες αλλαγές μεσα τον χώρο που εργάζεστε, ωστόσο ανάλογα μπορεί να δώσει και ευκαιρίες. Μετα τις 21 θα υπάρξει και οικονομική βελτίωση.
Παρόλο τις κάπως έτσι ψιλοδυσκολιες που συνδέονται με την προσωπική σας διάθεση, θετικό το γεγονός ότι το μεσοδιάστημα Ηλιου/Ερμή και Αφροδίτης δείχνει έμπνευση, θα μπορείτε να εκφραστείτε ερωτικά στην προσωπική σας ζωή, θα ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες αν υπάρχουν, θα υπάρξει άνοδος. Ισως σε κάποιους φέρει κάποιο νέο Έρωτα στην ζωή τους. Ερμής/Πωσειδωνας/Δίας ,Κρόνος και Πλούτωνας δίνουν μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες, θα μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα από την δουλειά σας για όσους προσπαθούν σκληρά. Ποντάρετε ψηλά και θα τα καταφέρετε. Ονειρευτείτε, αλλα καλό θα ήταν να γίνει μια σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας μέχρι στιγμής. Η Σελήνη με τον Procyon θα φέρει αστάθεια στις φιλίες σας, σκαμπανεβάσματα διάθεσης, θα είναι δύσκολο αν κρατήσετε τις υποσχέσεις σας. Ο Ηλιος με τον Icarus1566 σας βάζει στο μυαλό ριψοκίνδυνες σκέψεις. Μην παίρνετε ρίσκα, μην κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες ή παίρνετε αποφάσεις χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες. Μια βαθιά επιθυμία να ξεφύγετε από τα όρια και τους περιορισμούς.
Η καρτα του μηνα είναι ο Άσσος Σπαθί, έμπνευση, νέες ιδέες, νέο ξεκίνημα, επιτυχία στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Νέες προοπτικές.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,13,14,22,23,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,13,14,15,22,23,24 ,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα:,2,13,14,20,21,22,23,30,31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος του Δια στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να αναδείξετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, να υπάρξει βελτίωση και άνοδος. Η Νέα σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου ξεκινά έναν νέο κύκλο επιτυχίας και έντονα δημιουργικό στην επαγγελματική σας ζωή. Σημαντικο γεγονός η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου, που θα εχει μεγαλύτερη επίδραση στον 12ο οικο σας, ειδικά θα την βιώσετε έντονα, ειδικά όσοι έχουν πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια. Θα φέρει πνευματικού τύπου αλλαγές κυρίως οι οποίες όμως θα έχουν αντίκτυπο γενικότερα το πως βλέπετε την ζωή σας και κυρίως τις προσωπικές σχέσεις σας. Θα υπάρξει δηλαδή ένα είδος εσωτερικής αφύπνισης. Η αναδρομή κίνηση πλανητών αυξάνετε σταδιακά αλλα οι Αιγόκεροι έχουν υπομονή και μπορούν να διαχειριστούν τα πράγματα κατάλληλα. Η έκλειψη αυτή όμως θα δοκιμάσει έντονα τις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις και θα υπάρξουν δράματα.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή/Βορείου Δεσμού/Ωροσκόπου τονίζουν το γεγονός ότι η προσωπική σας καλλιέργεια θα βελτιώσει την ζωή σας. Ενδεχομένως συμβούλια, συσκέψεις, συζητήσεις, διαλέξεις, εμπόριο, διδασκαλία, επικοινωνία, μάρκετινγκ, διαφήμιση, φωτογραφία, bloggers, μεταφυσική, εκδότες, συγγραφείς, θα παίξουν σημαντικο ρόλο και όσοι ασχολούνται με αυτά θα βιώσουν ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, με την επιρροή της Αφροδίτης/Δια να την συνοδεύει.
Η Σελήνη με τον σταθερό αστέρα Canopus δείχνει να δημιουργείται μια νέα επιθυμία για νέες ιδέες και φιλοσοφίες. Ισως όμως εσείς διαφωνήσετε με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων! Δεν υπάρχουν αστεροειδής που να σας επηρεάζουν αλλα όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την πολύ σημαντική και θετική επιρροή της Αφροδίτης.
Η καρτα Ταρώ είναι ο Ιεροφάντης δείχνει νέες προσπάθειες, ανακούφιση, νέα καθήκοντα και έντονη πνευματικότητα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,10,11,13,15,16,22,23,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,10,11,14,15,20,21,24 ,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα:1,2,13,22,23

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάϊος θα είναι ένας μήνας θετικός για σας οπου στις 14 του μηνα θα γίνει μια θετική πλανητική αλλαγή με τον Δια να μετακινείται στους Ιχθείς από τις 14 Μαΐου οπου θα παραμείνει μέχρι της 28 Ιουλίου στον οικο των οικονομικών σας. Αυτό ανακοινώνει μια περίοδο ευημερίας κατά κανόνα και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι. Ώρα να ευχαριστηθείτε την ζωή σας περισσότερο αλλα θα είναι μια έντονη περίοδος δημιουργίας. Στις 21 του μηνα ο Ηλιος θα εισέλθει στον 5ο οικο σας και αυτό σημαίνει ότι θα ισχυροποιηθεί όλη αυτή η εικόνα κατά το δεύτερο μισό του μηνα. Και η ανάδρομη πορεία πλανητών αυξάνετε σταδιακά αλλα δεν επηρεάζει σε σημαντικο βαθμό ακόμα. Ένα άλλο σημαντικο κοσμικό γεγονός είναι η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου στον 11ο οικο σας και εκεί εχει σημαντική επιρροή ο Δίας. Ωστόσο, η έκλειψη αυτή θα δοκιμάσει τις φιλικές σας σχέσεις. Ισως κάποιες αλλαγές και ανατροπές έχουν όσοι εργάζονται σε κάποιες εταιρίες η έχουν σχέση με υπολογιστές. Κάποια δεδομένα αλλάξουν στο εργασιακό περιβάλλον όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με θέματα υγείας. Ένας λόγος παραπάνω με τον Άρη να βρίσκεται στον 6ο οικο σας, και έτσι θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Η νέα σελήνη που προηγείται στις 11 Μαΐου δείχνει απαισιοδοξία, πίεση, δυσκολία συγκέντρωσης η γενικότερα δυσκολίες προσαρμογής. Φροντίστε τα σχέδια σας να είναι ρεαλιστικά.
Το μεσοδιάστημα Κρόνου/Βορείου Δεσμού/Αφροδίτης δείχνει δυσκολίες στην προσωπική σας, κάποιοι ίσως βίωσαν ένα χωρισμό ωστόσο θα είναι δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αυτό το χρονικό διάστημα. Σελήνη/Βόρειος Δεσμός και Ουρανός δείχνουν εντάσεις και ανησυχία. Ομως από τα μεσα του μηνα η επιρροή της Αφροδίτης θα αρχίσει να διορθώνει την κατάσταση. Ερμής/Πλούτωνας και Ωροσκόπος θα συμβάλλουν στο να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας. Προσοχή στα ατυχήματα, με Άρη/Ουρανό και Ήλιο. Με Σελήνη/Πωσειδωνα και Ερμή θα μπορείτε με την λογική και την εξυπνάδα που διαθέτετε να είστε περισσότερο δημιουργικοί και να εκφράσετε τις ικανότητες σας αλλα και τα ταλέντα σας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον φοβερό Fomalhaut θα είναι καταλυτικός παράγοντας ενώ και ο Antares στον ωροσκόπο σας σημαίνει ότι οι έμμονες ιδέες θα μπορέσουν να γίνουν πράξη.
Με τον Bacchus 2063, προσοχή στις υπερβολές σχετικά με την διατροφή σας. Ο αστεροειδής Demeter1108 αντιπροσωπεύει τη μητρότητα, τον δεσμό γονέα-παιδιού και τη γονιμότητα, γεωργία και καλλιέργειες διατροφή και τρόφιμα γενικά, ίσως είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν.
Η καρτα Μαΐου είναι η Βασίλισσα Πεντακτινων σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε ότι έχετε επαγγελματικά, κάποιοι ίσως κάνουν μια πολύ καλή νέα γνωριμία, αλλά μιλά κυρίως για πραγματοποίηση σχεδίων στο μέλλον αλλα και το γεγονός ότι πρέπει να είστε ευέλικτοι.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,10,11,13,18,19,22,23,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,14,15,16,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα:2,12,21,24,25,29

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά συμβαίνουν στον ουρανιο θολο αυτόν τον μηνα και είναι δύσκολο να αρχίσει κανείς από κάπου. Πικρόγλυκος μήνας ίσως. Υποθέτω ότι ήδη έχετε καταλάβει ότι θα δημιουργηθεί αυτόν τον μηνα ένα παράθυρο για νέα πράγματα. Αν χάσετε αυτή την θετική περίοδο για σας δεν θα ξαναυπαρξει τόσο θετική αστρολογική συγκυρία για το 2021. Και η ανάδρομη πορεία πλανητών αυξάνετε σταδιακά αλλα δεν επηρεάζει σε σημαντικο βαθμό ακόμα. Ο Δίας στο ζώδιο σας για λίγο χρονικό διάστημα μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα φέρει ευκαιρίες επαγγελματικές. Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου, θα φέρει θετικά νέα για τα επαγγελματικά έστω και με λίγη καθυστέρηση, ωστόσο τα πράγματα θα μπουν σε κίνηση. Στις 26 Μαΐου ,πραγματοποιείται η Ολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη που θα φέρει επαγγελματικές αλλαγές, και όμως θετικές από ότι φαίνεται οι οποίες και κάποιες ίσως χρειαστούν δεύτερη σκέψη η γενικότερα να είστε προσεχτικοί. Αυτοί που θα βιώσουν την έκλειψη σελήνης σε μεγάλο βαθμό θα είναι αυτοί που γεννήθηκαν από τις 19-26 Φεβρουαρίου. Θα είναι κάπως δύσκολο να προσαρμοστείτε στις νέες αλλαγές και δεδομένα.
Ερμής/Ουρανός και Βόρειος Δεσμός σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις ιδέες σας η να λάβετε καλά νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Ηλιος/Βόρειος Δεσμός και Αφροδίτη θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως μια νέα σχέση έρθει στην ζωή σας, η κοινωνικότητα θα είναι πιο έντονη. Δίας/Πλούτωνας και Άρης  θα σας δώσουν την ευκαιρία να οργανωθείτε, να εμπνευστείτε και να πέτυχετε μεσα από τις προσπάθειες σας. Σημαντικο το μεσοδιάστημα Δια/Ωροσκόπου που θα δημιουργήσει νέες συνθήκες. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον φοβερό Fomalhaut θα είναι καταλυτικός παράγοντας ,οραματίζεστε νέα πράγματα. Αφροδίτη και Apollo 1862, θα βοηθήσουν τα σχέδια σας αλλα να είστε ειλικρινείς  ενώ θα βοηθήσει να αυξηθεί η προσωπική σας φήμη.
Η καρτα Ταρώ της Ιέρειας για τον μηνα Μάϊο, σας δίνει το μήνυμα να ακούσετε την διαίσθηση σας και να χρησιμοποιήσετε σωστά τα αποθέματα ενέργειας όπως και τις ικανότητες σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,13,14,20,21,22,23,30,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα:4,5,6,7,8,9,14,15,16,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα:4,14,15,14,26,27
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια