Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Πέθανε από κορωνοϊό σε ηλικία 75 ετών ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ένας από τους μεγάλους τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘70. Ο Μυτιληναίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής ζούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όταν προσεβλήθη από τον κορωνοϊό.
Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Απριλίου 1946 και ήταν Έλληνας τραγουδιστής.
Κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα.  
"'Εφυγε" στις 5 Απριλίου του 2021. Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Η κηδεία του έγινε στο Βέλο Κορινθίας.
Δισκογραφία
Κυκλοφόρησε τα ακόλουθα άλμπουμ: 
"Λευτέρης Μυτιληναίος" (Columbia, 1971)
"Νο 2" (EMI (re-release), 1974)
"Αυταπάτες" (Columbia, 1975, split album)
"Νο 3" (Columbia, 1975)
''Συνήθειες'' (Columbia, 1976)
"Ένα Δάκρυ.."(Columbia, 1977)
"Τα Φώτα Χαμηλώστε" (CBS, 1979)
"Πού Νάσαι" (CBS, 1980)
"Θά Σέ Λησμονήσω" (CBS, 1981)
"Στάσου Μια Στιγμή" (CBS, 1983)
"Λίγο Πριν Ξημερώσει" (CBS, 1984)
"Θα Περιμένω" (CBS, 1985)
"Ότι Έχω Και Δεν Έχω" (CBS, 1986)
"Αντικανονικά... Σ' Αγαπώ" (Pan-Vox, 1987)
"Λαικό Ξεφάντωμα" (Pan-Vox, 1988, split album)
"Καμμιά Δεν Σου Μοιάζει" (EMI, 1988)
"Για Προδομένους" (EMI, 1990)
"Και Το Ρωτάς" (Music Box International, 1994)
"Μονάχα Δυο Βραδιές" (Music Box International, 1996)
"Η Δική Μου Υπογραφή" (Legend Recordings, 2002)

Related Posts