Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021 (ζώδια+Ελλάδα)

1 Απριλίου -εξάγωνο Ηλίου/Κρόνου- σταθερότητα, αυστηρότητα, επιφυλακτικότητα, μοναχικότητα, απλότητα
2 Απριλίου -εξάγωνο Ερμή/Πλούτωνα- παρατήρηση, βαθιές συζητήσεις και σκέψεις, έρευνα , η πειθώ
4 Απριλίου -Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό στις 6:41 π.μ.*
6 Απριλίου- εξάγωνο Άρη /Αφροδίτης- ικανοποίηση, πάθος, δημιουργία
9 Απριλίου -τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα- δυσαρέσκεια, απογοήτευση, αδυναμία, βλάβη, ζημιά, εκμετάλλευση
10 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή/Κρόνου- συγκέντρωση, επιμέλεια, αργή αλλά σίγουρη πρόοδος ,οργάνωση ,βοήθεια
Εξάγωνο Αφροδίτης/Δια- ειλικρίνεια, υλική επιτυχία, δημοτικότητα, χαρά, απόλαυση, κοινωνικότητα, αρμονικές σχέσεις
12 Απριλίου- Νέα Σελήνη στον Κριό- Νέα Σελήνη του Λουλουδιού *
14 Απριλίου- εξάγωνο Ηλίου/Άρη- θάρρος, γενναιότητα, αποφασιστικότητα, επιτυχία
Η Αφροδίτη εισδέχεται στον Ταύρο στις 9:22 μμ.*
15 Απριλίου- εξάγωνο Ηλίου/Δια- καλή υγεία, δύναμη, θέληση, μια τυχερή στροφή
16 Απριλίου- τετράγωνο Ηλίου/Πλούτωνα- αλαζονεία, επιβολή εξουσίας, υποεκτίμηση, ταλαιπωρία, δοκιμασία
17 Απριλίου- τρίγωνο Άρη/Δια- δημιουργικότητα, έντονη δραστηριότητα, πετυχημένα αποτελέσματα, επιτυχία
Εξάγωνο Ερμή/Δια/Άρη-ικανότητα, πραγματοποίηση, επιχειρηματική δημιουργία και δραστηριότητα
18 Απριλίου- τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα- ανυπομονησία, πρόωρες ενέργειες, αντίθεση, υπερεκτίμηση
19 Απριλίου- σύνοδος Ηλίου/Ερμή- η δύναμη του Νου*
Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 1:29 μμ.*     
Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο στις 11:34 μμ.*
23 Απριλίου-σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού- η αφύπνιση, δυνατή έκφραση, ξαφνικοί έρωτες και συναισθήματα, υπερδιέγερση, ευχάριστη αναστάτωση, δυνατές συγκινήσεις
Ο Άρης εισέρχεται τον Καρκίνο στις 2:50 μμ.*
24 Απριλίου- σύνοδος Ερμή/Ουρανού-ιδιοτροπία αλλά και καλή διανοητική κατάσταση, πνευματική αναλαμπή
25 Απριλίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- ψυχρότητα, ζήλια, εμπόδια, αναστολές, δυσκολίες
Τετράγωνο Ερμή/Κρόνου- αρνητική σκέψη, δυσπιστία, δειλία, έλλειψη εμπιστοσύνης
26 Απριλίου- σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης- ευχάριστες συζητήσεις, ερωτικές σκέψεις, θετικές σκέψεις
27 Απριλίου- Πανσέληνος στον Σκορπιό* Ροζ Πανσέληνος του Λουλουδιού*
Ο Πλούτωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του για το 2021 ώρα 6:21 μμ. στην 26η του Αιγόκερω*
30 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή/Ουρανού- ευστροφία, εξυπνάδα, ταλέντο, μάθηση, επικύρωση, εγκαθίδρυση
Σύνοδος Ηλίου/Ουρανού- μια ξαφνική αλλαγή
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ..
Τον Απρίλιο οι πλανήτες θα είναι ακόμη σε ορθή πορεία, μέχρι ο Πλούτωνας να ξεκινήσει πρώτος τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μήνα. Με η χωρίς τον COVID-19 οι πλανήτες έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα τους από τον Μάρτιο ήδη ότι είναι ώρα να προχωρήσουμε στην ζωή μας, δημιουργώντας νέα πρότζεκτ, νέες σχέσεις και ότι άλλο στην ζωή μας γενικότερα. Ο Απρίλιος θα μας δώσει την δύναμη και την ικανότητα να υλοποιήσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε περισσότερο στην δύναμη της δημιουργίας. Ο Απρίλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται κάτω από τις αχτίδες του Ηλίου και έτσι δεν θα φαίνεται στον ουρανό, θα βρίσκεται κρυμμένη στον κάτω κόσμο, μέχρι να ξαναεμφανιστεί ως απογευματινό αστέρι, στις 3 Μαΐου, στην 24η του Ταύρου. Ο Ήλιος είναι η πηγή ζωής και ενέργειας και είναι μια περίοδος  εξαγνισμού. Η Αφροδίτη στον Κριό θέλει αυτό που επιθυμεί, όταν το επιθυμεί εκείνη την ώρα, αλλά αυτή είναι μια περίοδος όπου πρέπει να επανεκτιμήσουμε τι είναι σημαντικό και να απελευθερώσουμε  η να διώξουμε ότι δεν μας εξυπηρετεί η δεν υπηρετεί τους στόχους μας.
Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες ώρες στους Ιχθείς αλλά στις 4/3 θα εισέλθει στον Κριό, και μετά γρήγορα στις 19/3 θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου. Η έντονη δραστηριότητα του Ερμή είναι πολύ σημαντική μέσα στον Απρίλιο, όπου μέσα από τους Ιχθείς/Κριό, πρώτα οι δημιουργικές ιδέες έρχονται στο μυαλό μέσω της φαντασίας και μετά υλοποιούνται με τον Ταύρο!
Η Αφροδίτη διανύει το πρώτο μισό του μήνα στον Κριό και στις 14 Απριλίου θα μετακινηθεί στον Ταύρο, όπου και είναι το αγαπημένο της περιβάλλον αφού μοιράζεται τον ίδιο πλανήτη με την Αφροδίτη/Ζυγός. Στον Ταύρο απολαμβάνει την ζωή, απολαμβάνει ότι έχει σχέση με το υλικό στοιχείο, από τα ρούχα, το χρήμα, το φαγητό, την τέχνη, το σεξ και γενικά της αρέσει η καλοπέραση.
Ο Άρης ακόμα και για σχεδόν ολόκληρο τον μήνα θα βρίσκεται στους πολύπλευρους Διδύμους ενώ στις 23 Απριλίου, θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα τοποθετήσει την ενέργεια του στην οικογένεια, το σπίτι, την πατρίδα, τις ρίζες μας, ενώ θα είμαστε σε θέση να συνειδητοποιήσουμε περισσότερο αυτά που μας συνέβησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από συναισθηματικής άποψης, με λίγα λόγια, το πρόσφατο παρελθόν ακόμα θα τρέχει ξοπίσω μας.
Στις 12 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη νέα σελήνη της νέας αστρολογικής χρονιάς, στο ζώδιο του Κριού, όπου συμβολίζει την ανάληψη δράσης, την εκμάθηση χρήσιμων δεξιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα. Αυτή η υπέροχη και δυναμική περίοδος είναι για να γευτείτε νέες γνωριμίες καθώς ο αέρας έντασης δημιουργεί ισχυρές προσωπικές συνδέσεις και ξεπερνά τα εμπόδια της εξοικείωσης. Συμβολίζει μια εντυπωσιακή νέα αρχή, αλλά οι εντυπωσιακές εκκινήσεις μπορούν να κάνουν την υπόλοιπη διαδρομή εύκολη αν έχετε αυτό που χρειάζεται. Πάρτε πρωτοβουλίες, αναδείξτε τις ηγετικές σας ικανότητες. Μέσα σε αυτό η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας βάζει περισσότερο πάθος και ίσως πολλές φορές δημιουργεί εμμονές σχετικά με αυτό που παθιαζόμαστε, είτε είναι σχέση, είτε οι στόχοι μας.
Η έμπνευσή έρχεται από την Έρις που θα βρίσκεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και την νέα σελήνη. Με το να τσαντίζεσαι για παράδειγμά με καταστάσεις που δεν έχεις δημιουργήσει ο ίδιος, η δεν προέρχονται από σένα, απαραίτητα, αυτό ίσως και να δίνει το λάκτισμα για να κάνετε αλλαγές. Η νέα σελήνη θα εξαγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους που είναι κυβερνήτης του Κριού, υποστηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα αιτήματα και τα σχέδια της νέας σελήνης. Ο Άρης δίνει το κίνητρο και μπορεί να είναι απρόβλεπτος προς το τέλος του, παίρνοντας τις δικές του αποφάσεις. Ο Άρης και ο Ερμής θα δουλέψουν μαζί μέσα στον Απρίλιο όπου η ενέργεια τους απορρέει από αυτή την νέα σελήνη.
Ο Ήλιος θα αφήσει τον Κριό και θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 Απριλίου, 2021 ακολουθώντας τον Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανό που ήδη βρίσκονται εκεί σε αυτό το ζώδιο. Με το να βρίσκονται 4 από τους 10 πλανήτες στο ζώδιο αυτό, είναι πιθανό ο Ουρανός να ανατρέψει τους κανόνες ώστε να χαρούμε μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού, μια βόλτα στην φύση η ένα κοντινό ταξίδι στο χωριό μας. Πλήθος κόσμου κανονικά θα μετακινηθεί και αν όχι, τότε μάλλον πλήθος κόσμου θα προσπαθεί να ανατρέψει τα όποια δεδομένα με άγριο τρόπο.
Στις 23 του μήνα, ο Άρης θα μετακινηθεί στον Καρκίνο, ώρα να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, την οικογένεια μας, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε, να αγοράσουμε η να υιοθετήσουμε ένα ζωάκι, να φυτέψουμε ένα  νέο λουλούδι η φυτό, η να αγοράσουμε, να σπείρουμε στον κήπο μας νέους σπόρους.
Ωστόσο, ο Απρίλιος τελειώνει με μια πολύ δυνατή και ανατρεπτική Ροζ πανσέληνο, στο ζώδιο του Σκορπιού. Μυστικά έρχονται στο φως, ότι είναι κρυμμένο πολύ καλά έρχεται στην επιφάνεια, οι βαθιές μας επιθυμίες, τα πάθη μας, η διαίσθηση μας ενιαία αρκετά έντονη. Θα είναι εξαιρετικά δυνατή και ιδιαίτερη καθώς ο κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης αλλά και ο Πλούτωνας. Επιπλέον, ο Άρης στον Καρκίνο, φέρνει τραύματα και μνήμες του παρελθόντος στην επιφάνεια. Όμως η πανσέληνος θα είναι σε όψη αντίθεσης προς τον Ουρανό, Ερμή και Αφροδίτη, τον αφυπνιστή και επαναστάτη, που δεν νοιάζετε για το τι μπορεί να προκαλέσει και για το πως πραγματικά αισθάνονται οι άλλοι. Ασφαλώς, από την άλλη έχει ένα μακροπρόθεσμο στόχο που το κάνει αυτό. Φαντάσου, για παράδειγμά, να κοιμάσαι να βλέπεις ωραία όνειρα στον ύπνο σου, να μην ξυπνάς, αγνοώντας το ξυπνητήρι, γιατί πρέπει να πας στο σχολείο σου η στην δουλειά σου, και ξαφνικά ακούς μια άγρια φωνή από πάνω σου να σου λέει «Άντε, ξύπνα επιτέλους, να πας σχολείο!» σίγουρα δεν υπάρχει χειρότερο… συναίσθημα!
Παράξενα και πολύπλοκα γίνονται τα πράγματα , με τον Κρόνο/Ποσειδώνα να πέφτει στο μεσοδιάστημα Δια/Πλούτωνα! Τι σημαίνει όλο αυτό; Στην ουσία σημαίνει δυσκολίες. Ο Δίας/Πλούτωνας ενώ θέλει να δημιουργήσει κάτι μεγάλο, ο Κρόνος το περιορίζει, το εμποδίζει, σε παγκόσμιο επίπεδο να γεννηθεί, γιατί αυτή που είναι στην εξουσία (Κρόνος) θα κρύψουν η είναι αυτοί που έχουν κρυμμένες ατζέντες και τις οποίες προωθούν. Ο καθένας από μας θα πρέπει να ακούσει την διαίσθηση του. Η τελευταία ημέρα Απριλίου, στις 30 του μήνα με την Σελήνη στον Τοξότη, κλείνει με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα στις 2 Μαΐου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Απρίλιος για σας τους Κριούς θα είναι ένας πολύ θετικός μήνας, οπου μπορείτε να δημιουργήσετε τις συνθήκες όπως θέλετε εσείς, και μάλιστα οι αλλαγές θα γίνονται με γρήγορο ρυθμό στο ζώδιο σας. Η υγειά σας θα είναι πολύ καλή καθώς τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι υψηλά, ενώ και ο Δίας θα υποστηρίξει όχι μόνο την προσωπική σας ευεξία αλλα και θα φέρει νέες ευκαιρίες, θα υποστηρίξει οικονομικά θέματα όπως και ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Στην συνέχεια Αφροδίτη και Ουρανός από τις 22-23 του μηνα, θα συμβάλλουν επιπλέον με τρόπο ξαφνικά ευχάριστο τόσο στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή αλλα και στα οικονομικά. Ηλιος και Ουρανός θα συνταξιδεύουν μαζί στον ουρανιο θολο από τις 29-30, ανατρέποντας πολλά δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο. Ο Άρης μέχρι της 23 Απριλίου θα προωθήσει θέματα που συνδέονται με την επικοινωνία, μετακινήσεις, νέες ιδέες και σχέδια, παιδεία.
Το μεσοδιάστημα Ηλιου/Δια /Πλουτωνα θα σας βοηθήσει να είστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, πιο δημιουργικοί, μεσα από τις προσωπικές σας σχέσεις αλλα και συνεργασίες, ίσως και να βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή, να μπείτε σε νέες ομάδες και συνεργασίες και να δώσει ευκαιρίες αλλα όμως μαζί με άλλους θα μπορέστε να πέτυχετε περισσότερα πλεονεκτήματα. Κάπου τα μεσα του μηνα είναι πιθανό να νιώσετε κάπως κουρασμένοι η αδύναμοι γενικότερα. Ενισχύστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες. Εμπόδια η καθυστερήσεις όμως θα ξεπεραστούν με το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου. Αναπτύξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με Δια/Ποσειδώνα αλλα μην χάνετε την ελπίδα και αισιοδοξία σας, ειδικά με την επιρροή της πανσελήνου. Ερμής/Πωσειδωνας/Άρης και Ουρανός θα φέρουν νέες ιδέες και σχέδια στο προσκήνιο οπου μόνο με εμπειρία και ώριμη σκέψη θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε.
Με τον Alpheratz θα είναι έντονη η επιθυμία για ελευθέρια και μετακίνηση, στο να αποκτήσετε περισσότερα πράγματα που σας αρέσουν, ενώ και ο Άρης με τον Altair θα σας δώσει τον χώρο για να ερευνήσετε και να πειραματιστείτε αλλα και να τολμήσετε σε κάποια από τα σχέδια σας. Η ενέργεια σας στρέφετε ολόκληρο τον μηνα προς τα επαγγελματικά, το εμπόριο, τους φίλους, νέες συνεργασίες. Με τον αστεροειδή Icarus1566, μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα όμως, κρατήστε τις ισορροπίες. Μην είστε επιθετικοί λεκτικά η γενικότερα σκληροί στην συμπεριφορά σας ως προς τον σύντροφο και την οικογένεια, με τον Toro 1685.
Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 12 του μηνα, στρέφει την ενέργεια και προσοχή σας προς τα επαγγελματικά σας σχέδια, προωθεί και σπέρνει νέες ιδέες, ευνοεί την επικοινωνία ενώ στην προσωπική σας ζωή η Αφροδίτη δείχνει κάποια απογοήτευση/ανικανοποίητη κατάσταση η τάσεις για υπερβολές, όπως και σε θέματα διατροφής. Με την πανσέληνο στον Σκορπιο προχωράτε, αφυπνίζεστε, κάνετε μια ευχάριστη αλλαγή, μην είστε όμως απαιτητικοί, επικριτικοί, με τους άλλους, γιατί τώρα θα το παίζουν κουφοί όλοι!
Η καρτα 3 Σπαθί για τον μηνα δείχνει δυσκολίες και δάκρυα στις προσωπικές σας σχέσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 11, 12, 23, 24, 25, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 23, 24, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,6,7,15,16,25,26

ΤΑΥΡΟΣ
Mχέρι της 27 του μηνα θα ευνοηθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια με ολους τους πλανήτες να βρίσκονται σε ορθή πορεία αν και ακόμα ο ανάδρομος κύκλος του Πλουτωνα στον Αιγόκερω που θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου, δεν σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε, αν και κάποιοί θα διαφωνήσουν η θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την γνώμη τους, αλλα αργότερα θα είναι δύσκολο για σας να προχωρήσετε. Τα οικονομικά θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, ειδικά, όταν ο Ηλιος θα εισέλθει στο ζώδιο σας, καθώς θα υπάρξουν διάφορες ευκαιρίες για πρόοδο. Θα συγκεντρωθείτε στην οικογένεια ενώ και οι ελεύθεροι δεν θα περάσουν απαρατήρητοι από το αντίθετο φύλο. Θα υπάρξει ευχαρίστηση στις προσωπικές σχέσεις. Θέματα προσωπικά μετα τις 27 θα καθυστερούν, απλά σας δίνετε το μήνυμα, να μην βιάζεστε αλλα να απολαμβάνετε περισσότερο.
Τα μεσοδιαστήματα Ηλιου/Ουρανού/Ποσειδώνα δείχνουν ψυχικές διακυμάνσεις, ένταση εσωτερική που πρέπει να ελευθερωθεί σε επαγγελματικό με δημιουργικό τρόπο. Ισως εκεί θέλετε να κάνετε τις αλλαγές, αλλα θα πρέπει πρώτα να τις προσδιορίσετε στο μυαλό σας, κατά το πρώτο χρονικό διάστημα του μήνα. Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός και Ωροσκόπος δείχνουν  ιδιαίτερες τρυφερότητες και έκφραση εντόνων συναισθημάτων στις προσωπικές σας σχέσεις αλλα και επιθυμιών. Μοίρασμα ενδιαφερόντων με τον σύντροφο/οικογένεια η μοίρασμα ιδιαίτερων σκέψεων. Κατά τα μεσα  του μηνα, Άρης/Δίας/Ποσειδώνας δείχνουν μια πτώση σε ενεργειακό επίπεδο που είναι προσωρινό ενώ η ενίσχυση του οργανισμού σας με βιταμίνες η καλή διατροφή και ξεκούραση θα είναι απαραίτητη. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης των άλλων, οι εξωτερικές επιρροές ίσως σας κάνουν πιο διστακτικούς για λίγο αλλα χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας. Επιτυχία σε όσους ασχολούνται με τον επιστημονικό η μεταφυσικό τομέα, την θρησκεία, την ερευνά. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ηρεμία γενικότερα στην ζωή σας. Ηλιος/Δίας/Πωσειδωνας δείχνει ατονία/αδυναμία, υψηλή ευαισθησία, μια παθητικότητα για χάρη της ηρεμίας στον επαγγελματικό χώρο αλλα και ίσως και έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι συναισθήματα που η οικογένεια όμως θα σας υποστηρίξει. Μεσα στα πλαίσια Ερμή/Κρόνου/Ουρανού, είναι πιθανό να δοκιμάζονται οι αντοχές σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε δύσκαμπτοι στις σχέσεις σας. Η προσαρμογή μας σε νέες συνθήκες, η σκληρή δουλειά ίσως μας κουράζουν τώρα, αλλα η θετική σκέψη θα στρέψει τα πράγματα σε διαφορετικά κανάλια. Επιμείνετε με τα θετικά σχέδια σας! Συγκεντρωθείτε στα πλεονεκτήματα σας. Φιλοσοφήστε το, και γίνετε πιο μεθοδικοί.
Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Altair, επιβεβαιώνει τα παραπάνω, όμως πάντα χτίζετε και ψάχνετε στην καθημερινή σας ζωή την τιμή. Μετατρέπεστε σταδιακά σε ένα ήρωα/πνευματικό πολεμιστή οπου η ζωή σας προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές. Ουρανός και Hamal, σας στέλνουν το μήνυμα να απολαύσετε περισσότερο αυτό το ταξίδι μεσα από τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Με τον Aldebaran αυτόν τον μηνα στο πλευρό σας θα έχετε περισσότερη επιτυχία εξαιτίας της ακεραιότητας σας, και ας συμβαίνουν διάφορα γύρω σας. Ο αστεροειδής Amor 1221, τονίζει την ερωτική έκφραση, στις προσωπικές σας σχέσεις, τον Απρίλιο, έλκετε αυτό που επιθυμείτε στα επαγγελματικά, μπορείτε να σπείρετε για να θερίσετε αργότερα, εξιδανικεύετε, αλλα όχι απαραίτητα μόνο σχέσεις, αλλα όμως εκπέμπετε μια ιδιαίτερη λάμψη που πρέπει να χρησιμοποιήσετε!
Η νέα σελήνη, στον Κριό, στις 12 του μηνα, αποδεικνύετε ιδιαίτερα δυνατή και δημιουργική, επικοινωνιακή σε προσωπικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Όμως μην αποζητάτε την τελειότητα, να σκέφτεστε θετικά και να απολαμβάνετε αυτό που λαμβάνετε. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27, σας αφυπνίζει και σας προτρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας. Κάνετε πως δεν ακούτε στις διάφορες προκλήσεις, μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας σε ανούσια πράγματα, συγκεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Η καρτα 3 Κούπα, δείχνει χαρά και ικανοποίηση, ωραίες στιγμές με φίλους η τον σύντροφο, δημιουργικότητα, μητρότητα και δέσμευση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 4, 11, 12, 14, 23, 24, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7, 10, 11, 15, 16, 17, 23, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 6, 7, 13, 14, 23, 24

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον Απρίλιο θα σκέφτεστε τα συμφέροντα σας, θα πέτυχετε περισσότερο την προσωπική σας ανεξαρτησία, δεν είναι εγωιστικό αυτό, να σέβεστε τους άλλους και να θυμάστε βέβαια τον Χρυσό Κανόνα. Η επιτυχία σαφώς έρχεται από τις ικανότητες που σας διέπουν και τις πρωτοβουλίες που παίρνετε. Αν δεν είστε ευτυχισμένοι, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Μέχρι της 24 του μηνα, ο Άρης στο ζώδιο σας, ευνοεί αυτά που επιθυμείτε ενώ θα είστε τώρα πιο κοινωνικοί και εξωστρεφής γενικότερα, καθώς θέματα επαγγελματικά περνούν σε δεύτερη μοίρα, όπως και ο έρωτας. Σας ενδιαφέρει να περάσετε καλα τώρα χωρίς δεσμεύσεις. Προσωπικές σχέσεις μετα τις 20 θα γίνονται πιο πολύπλοκες καθώς περνάτε σε μια πνευματική περίοδο. Σπουδές, μετακινήσεις ευνοούνται όπως και νομικές υποθέσεις. Μετα τις 24 Απριλίου, τα οικονομικά ευνοούνται περισσότερο, καθώς θα πάρετε ένα ρίσκο, θα είστε πιο ενεργοί ωστόσο θα πρέπει να τα έχετε υπολογίσει καλα πρώτα.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή/Άρη/Ουρανού μεσα στον Απρίλιο, σας κάνουν να ενεργείτε αστραπιαία, με ταχύτητα και να παίρνετε αποφάσεις λόγω ίσως μιας συναισθηματικής αναστάτωσης. Μην είστε ύπουλοι και μην βλάπτετε τους άλλους, προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας περισσότερο, στην κοινωνική σας ζωή. Το παραλήρημα, η δράση χωρίς σκέψη, η βιασύνη, η τάση για ατυχήματα είναι ίσως τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του μηνα, όπως και η υπερβολική παρορμητικότητα. Το να παρεκτραπείτε για παράδειγμά, εξαιτίας μιας απώλειας, δεν θα οδηγήσει πουθενά, ούτε η έντονη κριτική η λεκτική επίθεση είναι η λύση. Ηλιος/MC/Ωροσκόπος σας θυμίζουν ότι η σχέση μεταξύ σώματος και ψυχής είναι ανάγκη να είναι σε ισορροπία, η στάση σας απέναντι στους άλλους είναι σημαντική. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει δυσκολίες, όπως άγχος, γενικότερα όμως θέλει κάποια προσοχή και θα πρέπει να φροντίσετε το σώμα σας και γενικότερα τον εαυτό σας. Κρόνος/Ουρανός/Ηλιος και Πωσειδωνας, δοκιμάζουν τις φιλίες σας, τις σχέσεις σας με τους άλλους στον έξω κόσμο. Όμως, σημαντικο είναι η σωματική άσκηση και η διανοητική σας κατάσταση πρωτίστως.
Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Altair, σας μετατρέπει σε έναν ήρωα/πνευματικό πολεμιστή οπου η ζωή σας προετοιμάζει για μια αλλαγή κάπως δυσάρεστη. Εξερευνήστε μονοί σας τις αντοχές σας. Να αποδέχεστε την αλήθεια για τον εαυτό σας, καθώς θα δέχεστε μια πρόκληση. Ουρανός και Hamal, ευνοούν τις αλλαγές και την ανανέωση επαγγελματικής φύσεως. Χρησιμοποιήστε την γνώση σας για να κάνετε καλό στον εαυτό σας και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή που χρειάζεστε, χωρίς να είστε αδαής.
Οι αστεροειδής Apollo 1862, Amor 1221, τονίζουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, την πνευματική σας δύναμη που πρέπει να είναι συντονισμένη με αυτό που θέλετε να πραγματοποιήσετε μεσα στον μηνα. Θέματα παιδείας, συμφωνίες και μετακινήσεις ίσως και ένα ταξίδι θα είναι σημαντικά.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 του μηνα, φέρνει θετικές αλλαγές μεσα στην προσωπική σας ζωή, ευχάριστες μετακινήσεις. Οραματιστείτε κάτι σημαντικό, συγκεντρωθείτε πνευματικά σε αυτό που θέλετε, να είστε αυθεντικοί. Ανακαίνιση η πώληση η αγορά σπιτιού, μικρές ευχάριστες αλλαγές, νέα προοπτική , νέα προσέγγιση στα προσωπικά θέματα. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στον Σκορπιό, δημιουργεί σύγχυση, ισχυρογνωμοσύνη, ρήξεις με φίλους, δείχνει δυσκολία συγκέντρωσης.
Ο Ακόλουθος των Ξιφών, σας προτρέπει να γίνετε πρέσβεις καλής θέλησης κατά κάποιο τρόπο, επιστρατεύστε τις ικανότητες σας, ίσως θα πρέπει να αναλάβετε διαμεσολαβητικό ρολό, σε κάθε περίπτωση. Είστε πολύ έξυπνοι και προαναγγέλλετε μια αλλαγή. Μην γίνετε το «τσιράκι» των άλλων.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 7, 11, 12, 16, 17, 23, 24, 26, 29, 30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 23, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 19, 28

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας καλός με ολους τους πλανήτες να κινούνται σε ορθή πορεία κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ στις 27 ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του. Τα καλα νέα βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 24 του μηνα, οπότε είναι η κατάλληλη ενέργεια για να κάνετε αυτό που θέλετε, αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί. Μπορείτε να θεωρηθείτε πιο μαχητικοί από τους άλλους – και μάλιστα η ψυχραιμία θα είναι ελάχιστη εκείνη την περίοδο. Κάντε το καλύτερό για να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τρίτους. Η υγεία θα βελτιωθεί δραματικά μετά τις 20. Η Αφροδίτη θα συνταξιδεύει με τον Ουρανό στις 22 και 23. Οι γονείς – και τα μέλη της οικογένειας – πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε φυσικό επίπεδο. Ο οικονομικός σας πλανήτης θα συνταξιδέψει με τον Ουρανό στις 29 και 30. Αυτό μπορεί να αποφέρει ξαφνικά απροσδόκητα έξοδα.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή/Άρη/Ουρανού συμβουλεύει να μην βιάζεστε, να μην ενεργείτε αστραπιαία η να μην παίρνετε ξαφνικές αποφάσεις όσο αφορά τις προσωπικές σας συνεργασίες και σχέσεις και κυρίως τα οικονομικά. Ωστόσο, στην εξωτερική σας ζωή τα πράγματα αναμένεται να είναι κάπως παράξενα καθότι Ηλιος/Κρόνος/Πωσειδωνας/Ουρανός, ίσως στρέψουν την προσοχή σας σε περιστατικά παράξενα που θα επηρεάσουν τον ψυχισμό σας. Είναι πιθανό κληρονομικά ζητήματα να έρθουν στο προσκήνιο η ένα τρίτο άτομο ίσως να σας ταλαιπωρήσει η και να σας απογοητέψει. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να αισθάνεστε καταπιεσμένοι, να έχετε αναστολές στις σχέσεις σας η γενικότερα να είστε πιο εσωστρεφής η ντροπαλοί. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρηθήκατε τα τελευταία χρονια τώρα όμως ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να ξαναχτίσετε από την αρχή.
Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Altair, μετατρέπει σταδιακά και σας σε έναν ήρωα/πνευματικό πολεμιστή οπου η ζωή σας προετοιμάζει για αλλαγές. Εξερευνήστε μονοί σας τις αντοχές σας και νέα μονοπάτια. Με τον καιρό ξαναχτίζετε την ζωή σας και κάνετε πιο θετικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Μικρά ζωάκια θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά, ωστόσο οι αλλαγές αυτές θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στο εργασιακό περιβάλλον η την εμφάνιση σας.
Ο αστεροειδής Apollo 1862 με τον Ερμή, ενθαρρύνει το μοίρασμα σχεδίων, σκέψεων με φίλους όμως σηματοδοτεί αλλαγές και μια νέα πορεία στο μέλλον. Ένας νέος κόσμος γεννιέται μεσα σας. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για την τρέχουσα κατάστασή σας. Οι δικές σας ελπίδες, όνειρα και επιθυμίες εξελίσσονται και ως αποτέλεσμα οι φιλίες και οι σχέσεις σας με άλλα άτομα είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε νέες ομάδες, κλαμπ ή κοινωνικούς κύκλους με βάση νέες ιδέες και στόχους. Άλλοι τομείς της ζωής σας μπορεί να προκαλέσουν αυτόν τον μετασχηματισμό. Για παράδειγμα, εάν έχετε μετακομίσει στο σπίτι, τότε είναι πιθανό να δημιουργήσετε νέες φιλίες πιο κοντά στο σπίτι. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, αυτή είναι η ιδανική στιγμή ίσως για να αμφισβητήσετε την επίδραση της φιλίας και την πραγματική φύση των ονείρων σας.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 του μηνα, δείχνει να φέρνει θετικές αλλαγές μεσα στην προσωπική σας ζωή, ευχάριστες μετακινήσεις και επικοινωνία αλλα και διασκέδαση με τους άλλους, ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στον Σκορπιό, δημιουργεί σύγχυση, ρήξεις με φίλους, δείχνει δυσκολία συγκέντρωσης ειδικά αν συνδέεστε με θέματα παιδείας η καθυστερήσεις σε ένα επαγγελματικά σχέδια. Όμως συγκεκριμένες όψεις πραγματοποιούνται στις 11:11, οπότε ότι και να συμβαίνει, δοκιμάζετε η πίστη σας, εάν λοιπόν μάθατε το μάθημα σας, να ξέρετε ότι ένας νέος κύκλος ξεκινά χωρίς να το καταλάβετε.
Ο Βασιλιάς Ράβδων είναι η προσωπική σας καρτα για τον Απρίλιο, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σας απασχολήσει, η μια σχέση που θα ξεκινήσει στο μέλλον η στην χειρότερη προσοχή στις παράνομες σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, ίσως να είναι μια νέα φιλία η σχέση. Γενικότερα είναι μια πολύ καρτα που σας δίνει το μήνυμα ότι θα τα καταφέρετε με τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 11, 12, 15, 16, 23, 24, 25, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 11, 12, 16, 17, 20, 21, 23, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 10, 11, 12, 16, 17, 27

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος, κυβερνήτης του Ωροσκοπίου σας, μετακινήθηκε στον Κριό στις 20 Μαρτίου και θα είναι εκεί μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα. Τα ομαδικά ταξίδια φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά. Υπάρχει καλή τύχη σε νομικά ζητήματα (εάν έχετε εμπλακεί). Έρχονται καλές εκπαιδευτικές ευκαιρίες και οι φοιτητές θα τα πάνε καλά στις σπουδές τους. Ο 9ος οίκος, είναι το πιο ευεργετικό μαγνητικό πεδίο του κοσμογραματος σας. Κάθε πλανήτης που βρίσκεται εκεί αυξάνει τη φυσική ευεργεσία του. Και ακόμη και οι λεγόμενοι κακόβουλοι πλανήτες γίνονται πολύ λιγότερο κακοί όταν βρίσκονται εκεί. Έτσι, ο επόμενος μήνας είναι ευτυχισμένος και θετικότερος και έτσι θα πρέπει να σκέφτεστε και εσείς. Είναι αλήθεια ότι η υγεία και η ενέργειά σας θα μπορούσαν να είναι καλύτερα (πρέπει πραγματικά να δώσετε προσοχή εδώ μετά τις 20). Θα υπάρξει επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια όπως και οι προσωπικές σας σχέσεις.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, συνταξιδεύει με τον αγαπημένο σας πλανήτη Ουρανό στις 22 και 23. Ο σύζυγος, ο σύντροφος ή η παρούσα σχέση είναι πιο στοργική. Στις 29 και 30 ο Ήλιος συνταξιδεύει με την Αφροδίτη – αυτό φέρνει μια ευτυχισμένη ρομαντική συνάντηση. Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση σηματοδοτεί οικειότητα. Φροντίστε όμως να ξεκουραστείτε περισσότερο μετά τις 20. Τα οικονομικά θα πρέπει να είναι καλά αυτό το μήνα. Είναι πιθανό να πάρετε περισσότερα ρίσκα αλλα και θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ενώ και αποφάσεις σε σχέση με τα χρήματα λαμβάνονται γρήγορα και θέλει προσοχή.
Τα μεσοδιαστήματα Ηλιου/Ουρανού και Αφροδίτης σηματοδοτούν ξαφνικούς έρωτες, ξεσπάσματα στοργής και τρελού πάθους που είναι πιθανό να βιώσετε, όπως και επίσης ασυνήθιστες ρομαντικές ιστορίες, ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ και οι δεσμευμένοι μπορεί να συλλάβουν πολύ εύκολα. Όλα είναι πιθανά, ενώ ο Ουρανός /Βόρειος δεσμός δηλώνει εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον η μια αναστάτωση. Ο αγγελιαφόρος Ερμής ανάμεσα τους φέρνει καλα μηνύματα για όσους ασχολούνται με το εμπόριο η την τεχνολογία. Υπάρχει μια συνεχής δράση μέσα τον Απρίλιο και αυτό είναι καλό. Δίας/Κρόνος και Πλούτωνας σας στέλνουν το μήνυμα ότι μάλλον θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, μην είστε υπερβολικοί με τις προσπάθειες σας η να πιέζεστε υπερβολικά.
Ο σταθερός αστέρας Facies/Σελήνη ίσως σας ταλαιπωρήσει και αυτό γιατί το προκαλείτε μόνοι σας. Αν θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους η τα παιδιά σας, για παράδειγμα, σε θέματα παιδείας η στα επαγγελματικά τους σχέδια, μην είστε σαδιστές, μην επιβάλλεστε με το ζόρι η μην παριστάνετε το θύμα. Αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό χώρο, να είστε πιο υπομονετικοί και να ελέγχετε τον εαυτό σας. Απλά βοηθήστε! Αντίθετα Ερμής /Pollux σας καλούν να βάλετε σε εφαρμογή τις δικές σας σκέψεις, στα δικά σας σχέδια και επιπλέον ευνοεί και νομικά θέματα.
Ο αστεροειδής Hopi (2938) συνδέεται με προκαταλήψεις, οικονομικές διαφορές. Όμως η επιρροή του μπορεί να είναι ψυχολογική αλλά και σωματική. Θα ξεπεραστούν όμως, απλά είναι αποτέλεσμα της δικής σας συμπεριφοράς.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 του μηνα, δείχνει να φέρνει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή, ευχάριστες μετακινήσεις και επικοινωνία αλλα και περισσότερη διασκέδαση με τους άλλους. Μια σημαντική οικονομικό -επαγγελματική επιτυχία. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στον Σκορπιό, δημιουργεί δυσκολίες στην κοινωνική σας ζωή η δυσκολία συγκέντρωσης στους στόχους σας.
Ο Ιππότης Κούπα φέρνει θετικά ερωτικά μηνύματα!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7, 10, 11, 16, 17, 23, 24, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 13, 14, 23, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον Απρίλιο ίσως βιώσετε μια μετασχηματιστική εμπειρία. Πρόκειται για τη γέννηση του ιδανικού εαυτού. Ο παλιός σας, εαυτός πρέπει να πεθάνει για να επιτρέψει τη νέα γέννηση να συμβεί. Όμως ο Απρίλιος είναι ένας καλός μήνας για φορολογικό και ασφαλιστικό σχεδιασμό και, ακίνητης περιουσίας. Θα αφήσετε παλιές συνήθειες, παλιά ψυχικά και συναισθηματικά μοτίβα, οπου μια εντελώς νέα ενέργεια εισέρχεται. Μόλις περάσετε τις δυσκολίες του 8ου οίκου, θα είστε έτοιμοι να επεκταθείτε ξανά καθώς ο Ήλιος σας στις 20 θα εισέλθει στον 9ο οίκο. Αυτή είναι μια πιο ευτυχισμένη στιγμή – λιγότερο ζοφερή, λιγότερο αυστηρή. Θα υπάρξουν ευχάριστες ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και για εκπαίδευση. Υπάρχουν καλές ευκαιρίες για εργασία από τις 22 έως τις 25. Ο Άρης φεύγει από το 10ο οικο σας στις 24. Η υγεία θα βελτιωθεί μετά από αυτό το σημείο. Ο Ήλιος θα συνταξιδεύει με τον Ουρανό στις 29 και 30 είναι μια εξαιρετική περίοδος για πνευματική θεραπεία. Τα οικονομικά θα πρέπει να είναι καλά αυτό το μήνα. Μετά τις 15 θα γίνετε πιο συντηρητικοί σχετικά με τα οικονομικά σας. Η οικονομική κρίση που περνάτε βελτιώνεται. Ο σύντροφος θα πρέπει να είναι πιο γενναιόδωρος μαζί σας. Θα επικεντρωθείτε στην καριέρα και τους εξωτερικούς σας στόχους. Τα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας μπορούν να υποτιμηθούν.
Τα μεσοδιαστήματα Άρη/Αφροδίτης/MC σηματοδοτούν ένα πολύ δημιουργικό μηνα όσο αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, που θα έχουν και θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή και ειδικά τις σχέσεις ενώ οι ελεύθεροι εδραιώνουν μια νέα σχέση η μια υπάρχουσα ανανεώνεται. Πιέζεστε ακόμα από την επιρροή Δια/Κρόνου/Πλουτωνα όμως καλείστε να κάνετε μεσα σας ένα ψυχολογικό ξεκαθάρισμα η να γίνει ένα είδος αποφόρτισης, και να υιοθετήσετε νέα μοτίβα συμπεριφοράς. Σελήνη/Άρης και Πωσειδωνας συστήνουν πως τα ενεργειακά σας αποθέματα είναι πολύ χαμηλά ίσως και θα πρέπει να αγχώνεστε λιγότερο οπότε φροντίστε να χαλαρώνετε μεσα στον μηνα, ενώ και ο Ερμής ίσως να σας κάνουν πιο νευρικούς η οξύθυμους καμία φορα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Όμως Άρης/MC/Ηλιος και Αφροδίτη φαίνεται ότι το χαλαρωτικό του μηνα θα είναι να παραδοθείτε κάποιοί όχι μόνο σε δημιουργικές ασχολίες αλλα και σε ερωτικές προκλήσεις!
Ο σταθερός αστέρας Ηλιου/Thuban συνδέεται με την προστασία πολυτίμων αντικειμένων αλλα και αγαπημένων προσώπων η συναισθημάτων. Οι πληροφορίες, η γνώση που αποκτήσατε για τον εαυτό σας όμως είναι πιο πολύτιμη που θα σας βοηθήσουν στις προσωπικές σας σχέσεις η θέματα ακόμα και οικονομικής φύσεως που για κάποιο λόγο τραβήξουν την προσοχή σας. Pollux/Αφροδίτη σας οδηγούν σταδιακά σε ένα νέο τρόπο ζωής η σας προτρέπουν να κάνετε αλλαγές στο lifestyle σας. Προσοχή στις κόντρες όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις που όμως καταλήγουν στην προηγουμένη ανανέωση που λέγαμε.
Ο αστεροειδής Circe34/Ουρανός αντιπροσωπεύει την αποπλάνηση και τη «μαγεία» στην προσωπική σας ζωή η εχει σκοπο τελικά να την αλλάξει και να την ανανεώσει με σκοπο να φέρει περισσότερες μαγικές στιγμές. Η επιρροή του είναι χρήσιμη επιρροή, προσφέροντας λογικές συμβουλές και εξειδικευμένες πληροφορίες που μπορούν να διευκολύνουν τους άλλους να ξεπεράσουν τα εμπόδια τους, για όποιον τις χρειάζεται μεσα στο οικογενειακό περιβάλλον.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 του μηνα, είναι εξαιρετικά δυναμική σε επικοινωνιακό επίπεδο, μπορείτε άνετα να μετακινηθείτε, να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν η να διευκολύνει θέματα παιδείας ενώ θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και σε ψυχολογικό η προσωπικό επίπεδο. Θα φέρει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή, και περισσότερη ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά δείξτε πνεύμα συμβιβασμού. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στον Σκορπιό, δημιουργεί δυσκολίες και καθυστερήσεις με σκοπο ίσως να ξεκαθαρίσει μια μπερδεμένη ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό χώρο, που θα είναι δύσκολο να αγνοήσετε γιατί ίσως πρέπει να γίνει ενώ οι σχέσεις σας ανανεώνονται σημαντικά.
Η καρτα Απριλίου είναι οι 8 Ράβδοι, που δηλώνει την ανάκτηση πνευματικής διαυγείας αλλά και γρήγορες εξελίξεις κυρίως επαγγελματικής φύσεως.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 19, 23, 24, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 11, 12, 16, 17, 23, 24, 25, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 10, 11, 15, 16, 17, 23

ΖΥΓΟΣ
Όλοι οι πλανήτες θα συνεχίσουν αυτό τον μηνα να κινούνται σε ευθεία πορεία ενώ ο Πλούτωνας θα αρχίσει πρώτος την ανάδρομη πορεία του στις 27 Απρίλιου, που είναι επι των οικονομικών, για πολλούς μήνες. Λοιπόν, καλύτερα να ολοκληρώσετε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις πριν από τις 27. Τίποτα δεν θα σταματήσει απλά θα επιβραδύνει κάπως τα πράγματα και τις εξελίξεις η θα υπάρξουν κάποιες δυσλειτουργίες. Φυσικά, ψωνίζετε για είδη πρώτης ανάγκης, αλλά οι μεγάλες αγορές θα καθυστερούν. Αντίθετα, είναι μια στιγμή για να καλλιεργήσετε τους οικονομικούς σας στόχους και να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια. Η υγεία θα βελτιωθεί δραματικά μετά τις 20. Ο οίκος των σχέσεων θα είναι επίσης πολύ δυνατός μέχρι της 20 του μηνα. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πολύ δημοφιλείς και ευτυχισμένοι. Ο Άρης θα παραμείνει στον 9ο οικο σας μέχρι τις 27, και αυτό σημαίνει έντονη κοινωνικότητα  και μεγαλύτερη συγκέντρωση στα επαγγελματικά σχέδια. Οι πλανήτες τείνουν προς στην κοινωνική/επαγγελματική επιτυχία σας. Μετα της 20 του μηνα η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη η θα κάνετε κοινά πράγματα με τον σύντροφο η επίσης να ξεκινήσετε αποτοξίνωση ώστε να χάσετε βάρος. Όποια και αν είναι η ηλικία ή το στάδιο της ζωής σας, η λίμπιντο θα είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο.
Τα μεσοδιαστήματα Άρη/Ποσειδώνα/Ηλιου συνιστούν ότι θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σχετικά με ανοιξιάτικες αλλεργίες και με την υγεία σας γενικότερα ενώ παρατηρούνται στις αρχές του μηνα και χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Με Άρη/Ουρανό και Ερμή θα υπάρχει η τάση να ενεργείται ανεξάρτητα ενώ ένα τεστ ισχύος/αντοχής είναι πιθανό οπότε φροντίστε να ξεκουράζεστε καθώς τα αποθέματα ενέργειας θα αδειάζουν εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα να κουράζεστε. Υπερβολική ένταση των νεύρων λόγω του ότι θα θέλετε να δείτε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια κάποια πράγματα η να πέτυχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με στόχο την οικονομική βελτίωση. Αφροδίτη/Πλούτωνας και Ουρανός φέρνουν ασυνήθιστες εμπειρίες στον έρωτα ενώ κάποιοι θα αφυπνιστούν σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να φέρουν ένταση. Για κάποιους άλλους ίσως ξυπνήσουν στην πραγματικότητα η βιώσουν δυσκολίες η αυτό να συνδέετε με τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Ισως τώρα κάποιοι να βιώνετε έναν χωρισμό καθώς ο Κρονος σας απελευθερώνει από μια πολύ αρνητική σχέση. Σελήνη/Πωσειδωνας συστήνει μεγάλη ευαισθησία αλλα και ίσως ένα θέμα με το κυκλοφορικό που μάλλον θα πρέπει να περπατάτε συχνότερα, ωστόσο κάποιοι θα ζήσετε ονειρικές καταστάσεις κατά τα τέλη του μηνα αυτού. Άρης /Κρόνος και Ωροσκόπος μην αφήνετε τους άλλους να επεμβαίνουν και να σας αγχώνουν.
Ο σταθερός αστέρας Rukbat/Δίας δείχνει ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην όποια αδυναμία και δυσκολία, διότι είναι δείκτης σταθερότητας και δύναμης, δημοτικότητας, επαγγελματικής επιτυχίας. Η βάση για να χτιστούν τα όνειρα του μέλλοντος. Ο αστεροειδής Circe34/Ουρανός αντιπροσωπεύει την αποπλάνηση και τη «μαγεία» στην προσωπική σας ζωή η εχει σκοπο τελικά να την αλλάξει και να την ανανεώσει με σκοπο να φέρει περισσότερες μαγικές στιγμές, όμως υποστηρίζει και τα οικονομικά σας.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 του μηνα, είναι εξαιρετικά δυναμική σε επαγγελματικό επίπεδο όμως προσοχή μην ξεπεράσετε τα όρια σας. Θα φέρει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας και κοινωνική σας ζωή, ευχάριστες στιγμές με και καλούς φίλους και περισσότερη ικανοποίηση. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στον Σκορπιό, δημιουργεί δυσκολίες και εντάσεις η καθυστερήσεις, στις σχέσεις, όμως μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας, πάρτε μια ανάσα για να διατηρήσετε με σωστό τρόπο την φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο!
Το 2 Κούπα είναι ότι πρέπει οπου ολόκληρο τον μηνα θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και πάσης φύσεως σχέσεις όμως θα πρέπει να διατηρήσετε και την αρμονία η ισορροπία των πάντων. Ομως αυτό κρύβει και μια συμφιλίωση!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 12, 16, 17, 23, 24, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 7, 14, 16, 17, 24, 26, 27, 28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 18, 19, 23

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 20 και όλοι οι πλανήτες κινούνται προς τα εμπρός μέχρι τις 27. Επομένως, αυτή είναι ακόμα μια εξαιρετική περίοδος για την έναρξη νέων έργων. Από τις 12 έως τις 20 είναι η καλύτερη περίοδος αυτού του μήνα. Η υγεία, η εργασία και σχέσεις χρειάζονται, ειδικά από τις 20 και μετά. Οι μικροί πλανήτες συναντούν τους μεγάλους και θα δημιουργηθεί κάποιο άγχος. Λοιπόν, φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά. Ο Άρης μετακινείται στον Καρκίνο στις 24 Απριλίου και η διατροφή θέλει κάποια προσοχή. Πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η συναισθηματική αρμονία. Θέματα καριέρας και επαγγελματικά θα είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την περίοδο. Στις 20 ο Ήλιος μπαίνει στον 7ο οίκο σας και ξεκινάει μια σημαντική περίοδος στον τομέα των σχέσεων και της κοινωνικής σας ζωής. Αστάθεια ίσως δημιουργηθεί στην προσωπική σας ζωή, και αν μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μια κρίση τότε όλα θα προχωρήσουν κανονικά. Οι κοινωνικές σας ικανότητες είναι εξίσου σημαντικές με τις επαγγελματικές σας αν και αυτά τα δύο θα έχουν σχέση μεταξύ τους. Τα οικονομικά θα σας αγχώσουν μετά τις 20 καθώς απαιτείτε πολύ δουλειά και προσπάθεια.
Τα μεσοδιαστήματα Κρόνος/Βόρειος Δεσμός και Σελήνη/Ηλιος/Σελήνη θα δημιουργήσουν  συναισθηματικές αναστολές και δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις αλλα ίσως και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σχέδια η θέματα παιδείας αν σπουδάζετε. Βόρειος Δεσμός/Άρης και MC καλείστε να συνεργαστείτε και να βρείτε την χρυσή τομή, οπου το πνεύμα συντροφικότητας και συνεργασίας θα είναι σημαντικά. Οι κοινοί στόχοι είναι προφανώς το θέμα για να προχωρήσετε με μια δυνατή σχέση η σημαντική συνεργασία. Προσπαθήστε να μην είστε απαισιόδοξοι, με τον Πλουτωνα ανάδρομο στις 27 πολλά θα έρθουν στην επιφάνεια.
Δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι σταθεροί αστέρες που να χρωματίζουν τον μηνα αυτό όμως ο Diadem με τον Ουρανό δημιουργούν μια κρίση και εσείς πρέπει να θυσιαστείτε ενώ από την άλλη η Bellatrix με τον Βόρειο δεσμό σας καλεί να δώσετε μια μάχη σε πάση φύσεως σχέσεις την οποία και θα ξεπεράσετε. Η ζωή σας προετοιμάζει όμως για μια νέα περίοδο οπου θα πέτυχετε μες από την σκιά καθώς δίνετε την προσωπική σας μάχη. Στο τέλος θα βγείτε ήρωες!
O αστεροειδής Hidalgo944 σας δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να είστε διεκδικητικοί, να υποστηρίζετε τις πεποιθήσεις σας, να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους.
Η Νέα σελήνη στον Κριό στις 12 Απριλίου, είναι θετική για επαγγελματικά ζητήματα, σε επίπεδο συμφωνιών και επικοινωνίας αλλα και σταθερή σε ζητήματα κοινωνικά και σχέσεις. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 27 του μηνα, δημιουργεί έντονο άγχος και προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και οικονομικά. Μια επιτυχία όμως είναι πιθανή άσχετα με τα υπόλοιπα.
Ο Πύργος είναι η καρτα Απριλίου, που συμβολίζει την αλαζονεία, την αποκάλυψη αλλα και την κάθαρση. Κάτι είναι πιθανό να διαλυθεί για να γίνει χώρος για κάτι καλύτερο. Προχωράτε σε μια σημαντική αλλαγή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 11, 12, 13, 14, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 16, 17, 26, 29, 30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 23

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός είναι ακόμα ένας υπέροχος μήνας (κυρίως από 12 έως 20) για την έναρξη νέων έργων, ή την κυκλοφορία νέων προϊόντων. Όλοι οι παράγοντες που συζητήσαμε τον περασμένο μήνα εξακολουθούν να ισχύουν. Αν όμως ήδη έχετε κάτι, θα υπάρξουν περισσότερες δυσλειτουργίες. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια νέα επιχείρηση, αλλά δεν είναι έτοιμη να ανοίξει. Λοιπόν, μπορείτε να το ξεκινήσετε να δουλεύετε πάνω σε αυτό και αργότερα να το ανοίξετε. Τουλάχιστον η αρχή σας θα είναι τουλάχιστον κοσμικά σωστή. Στις 20 Μαρτίου, καθώς ο Ήλιος μπήκε στο 5ο οίκο σας, είναι πιθανό να είστε περισσότερο ευχαριστημένοι στις προσωπικές ας σχέσεις. Αυτό συνεχίζεται μέχρι τις 20 Απριλίου, οπότε είναι καιρός να προγραμματίσετε περισσότερες δραστηριότητες, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά ή να απολαύσετε τη ζωή μεσα από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η περίοδος θα απελευθερώσει το μυαλό από το άγχος και είναι πιθανό να βρεθούν νέες λύσεις. Η υγεία θα βελτιωθεί και τα επίπεδα ενέργειας θα είναι υψηλά. Ο Άρης, στον οικο της αγάπης και ο πλανήτης της αγάπης σας, ο Ερμής, βρίσκεται στον 5ο οίκο διασκέδασης από τις 4ο έως τις 19. Θα περάσετε πιο ξέγνοιαστα, οι ελεύθεροι θα διασκεδάσουν περισσότερο και γενικότερα θα είναι μια πιο ανάλαφρη περίοδος. Θα μπορέσετε να προσελκύσετε νέες παρέες, γνωριμίες ενώ ξαφνικοί έρωτες μπορεί να συμβούν. Τα οικονομικά θα είναι πολύ καλά για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, κυρίως έως τις 20 Απριλίου. Όμως μετα από αυτή την επιτυχία θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα, εάν βάλετε μεγαλύτερη ενέργεια σε αυτό τότε τα κέρδη θα συνεχίσουν να έρχονται.
Τα μεσοδιαστήματα Σελήνη/Βόρειος Δεσμός και Ωροσκόπος δείχνει έντονη επιθυμία για το αντίθετο φύλο και για σχέσεις γενικότερα. Η Άνοιξη φέρνει έντονα συναισθήματα, την απόκτηση νέων φίλων και επαφών γενικότερα , κάποιοι ίσως αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με τους άλλους καθώς στόχοι και ιδέες σας βρίσκουν σύμφωνους. Τοπικοί συνεταιρισμοί θα πάνε καλα. Κρονος/Πλούτωνας και Δίας δίνουν το μήνυμα να συνεχίσετε να κάνετε τις ίδιες προσπάθειες επαγγελματικά. Θέλει σαφήνεια, απλότητα και μετριοφροσύνη. Με Κρόνο/Ουρανό και Ποσειδώνα αγνοείστε τους κακούς, τους αρνητικούς ανθρώπους που ροκανίζουν την ενέργεια σας. Μετα τις 20 του μηνα ενισχύστε τον οργανισμό σας.
Ο σταθερός αστέρας Mirach με την Σελήνη σβήνει τον πόνο και τις δυσκολίες που περάσατε τα τελευταία χρονια η την ασχήμια από την ζωή σας και ακόμα καλύτερα αν το έχετε αποδεχτεί στο μυαλό σάς. Τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αρμονία και την ομορφιά στην ζωή σας. Αναπτύξτε τα ταλέντα σας τα οποία θα προωθηθούν. Ο αστεροειδής Juno, η Ήρα σύζυγος του Δια, σας στέλνει το μήνυμα ότι τώρα θα δημιουργήσετε πιο σταθερές και ευχάριστες σχέσεις , πιο πιστούς φίλους στην ζωή σας. Η εκδίκηση , η ζήλια και η κτητικοτητα δεν έχουν σημασία πλέον, αν και δεν θα το κάνατε ποτέ. Ανταποκριθείτε με αγάπη, αισιοδοξία. Ο Ορφέας 3361, με τον Ερμή επιβεβαιώνει τα παραπάνω, αναπτύξτε τις ικανότητες σας, τα χόμπι σας, και ότι άλλο σας ευχαριστεί περισσότερο, προσελκύετε την ευτυχία τώρα και την αφθονία. Η θλίψη ως θέμα του Ορφέα, κανει γνωστόν ότι τελικά ίσως κάποιες καταστάσεις να μην εξελίχθηκαν όπως θέλατε είτε γιατί ήταν χαμένες από χέρι, είτε επειδή δεν ήταν αυτό που φαινόταν είτε γιατί απλά στην ουσία δεν σας ενδιέφερε.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 12 Απριλίου, φέρνει θετικά μηνύματα στις επαγγελματικές σχέσεις, καλές ευκαιρίες, οπου οι πρακτικές και διανοητικές σας ικανότητες θα αναδειχτούν. Οργάνωση, συνειδητοποίηση, ενέργεια και έντονη δραστηριότητα. Η πανσέληνος στον Σκορπιό, στις 27, εστιάζει την προσοχή σας στην υγειά, οπου άγχος και πίεση κάνουν την εμφάνιση τους, φέρνει μια επαγγελματική επιτυχία, ενώ τυχόν καθυστερήσεις με χρήματα ίσως υπάρξουν όμως τελικά αλλα είναι που θα σας ενθουσιάσουν και έτσι δεν θα υπάρχει χρόνος για αρνητικές σκέψεις.
Η καρτα Απριλίου, είναι η Κρίση που φέρνει ανανέωση, καλές ανακοινώσεις η μηνύματα και ξαναζωντανεύουν συναισθήματα. Αφύπνιση. Κάτι νέο γεννιέται.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 6, 7, 15, 16, 17, 25, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 10, 11, 23, 24

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δημιουργείτε ένα ακόμη παράθυρο – ένα μικρό άνοιγμα – για την έναρξη νέων επιχειρήσεων και έργων αυτόν τον μήνα – από τις 12 έως τις 20. Μετά κλείνει. Από τις 12 έως τις 20 έχουμε όλους τους παράγοντες που τέθηκαν σε ισχύ τον περασμένο μήνα. Αναζητήστε το εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Η πλανητική δύναμη μπαίνει τώρα στον δυτικό, κοινωνικό τομέα του Ωροσκοπίου σας και κινείται όλο και πιο δυτικά μέρα με την μέρα. Τώρα στο επίκεντρο είναι η επίτευξη σκοπών. Η κοινωνική σας χάρη μετράει περισσότερο από την προσωπική σας πρωτοβουλία ή ικανότητες. Η υγεία χρειάζεται ακόμη προσοχή μέχρι τις 20. Η σωματική άσκηση εξακολουθεί να είναι σημαντική έως τις 21. Μετά την 20η υγεία και ενέργεια ανακάμπτουν θεαματικά. Ο Άρης, μετακινείται στον 7ο οίκο των σχέσεων στις 21, ο οποίος μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. Συχνά φέρνει την τάση για παιχνίδια εξουσίας σε μια σχέση. Εάν μπορείτε να το αποφύγετε αυτό, τότε θα είστε πιο ευτυχισμένοι. Θα υπάρξει περισσότερη κοινωνικοποίηση στο σπίτι με την οικογένεια. Οι ελεύθεροι προσελκύονται από άτομα με ισχυρές οικογενειακές αξίες. Ο μήνας αυτός ευνοεί το χρήμα. Ο Ουρανός επι των οικονομικών διεγείρετε θετικά, ειδικά από τις 22 και μετά. Μόνο που πιθανότατα θα εργαστείτε σκληρότερα για τα κέρδη σας.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή /Βορείου Δεσμού και Ωροσκόπου ευνοεί τις νέες ιδέες και σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή, ακόμη και αν δεν συμβαίνει αυτό θα υπάρχει έντονη η επιθυμία για να κάνετε κάτι καινούργιο. Ευνοεί την επιδίωξη νέων επαφών, κοινών συμφερόντων. Βοηθά την ρύθμιση και τον διακανονισμό των πραγμάτων. Κρόνος/Πλούτωνας και Δίας αλλά Αφροδίτη και Κρόνος σας βάζουν να δουλεύετε πιο σκληρά ενώ αποκλείετε τελείως από την ζωή σας, την διασκέδαση , μια σχέση, τα παιδιά σας που όμως μπορεί να περάσουν όλα μια κρίση στην συνέχεια, ειδικά όταν ο Πλούτωνας ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 του μήνα. Όμως Αφροδίτη/Άρης και Δίας σας τονίζουν ότι υπάρχει ταυτόχρονα μέσα από την πίεση η έκφραση συναισθημάτων και η ανάγκη για ευτυχία με αυτούς που εμπιστεύεστε. Αν το κάνετε τότε όλα θα πάνε καλυτέρα! Ισορροπήστε την ενέργεια αυτή.
Ο σταθερός αστέρας Mirfak στον ωροσκόπο σας είναι μια πρόκληση για σας και το άμεσο περιβάλλον σας, όπου όμως σας στέλνει το μήνυμα ότι είναι σημαντικό να είστε ειλικρινής με τους άλλους η και με τον εαυτό σας. Η οικογένεια σας πάντα αναγνωρίζει τις προσπάθειες σας. Ο αστεροειδής Ορφέας 3361, συμβουλεύει να αναπτύξτε τις ικανότητες σας, τα χόμπι σας, και ότι άλλο σας ευχαριστεί περισσότερο, προσελκύετε την ευτυχία τώρα και την αφθονία, αλλά επίσης και τις επαφές με την οικογένεια, το άμεσο περιβάλλον γενικότερα που ενδιαφέρετε. Η Περσεφόνη με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο των σχέσεων δημιουργεί μια θολή και δύσκολη κατάσταση που καλείστε να πάρετε αποφάσεις.
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα στον Κριό θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σχέδια και θέματα παιδείας ενώ και ο Άρης θα ενεργοποιήσει νέες ευκαιρίες μέσα από την κοινωνική σας ζωή και επαφές. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27 δημιουργεί άγχος, πίεση, αρνητικότητα και δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική ζωή, που τελικά όμως αναγκαστικά επικεντρώνεστε εκεί.
Η κάρτα Απριλίου είναι τα 5 Πεντάκτινα, όπου πρέπει να υπάρξει αρμονική συνύπαρξη των «πρέπει» και των «θέλω» αλλά και των «μπορώ». Επικεντρώνεστε στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις όπου αναζητάτε την αρμονία αλλά δεν κάνετε και ακτή. Υπάρχει μόνο πρέπει. Όμως αυτό θα γίνει η αφετηρία για νέες αναζητήσεις; σκεφτείτε το.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 11, 12, 18, 19, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 23, 24, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 23, 24, 25, 26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δημιουργείτε ένα ακόμη ένα παράθυρο – ένα μικρό άνοιγμα – για την έναρξη νέων επιχειρήσεων και έργων αυτόν τον μήνα – από τις 12 έως τις 20. Μετά κλείνει. Από τις 12 έως τις 20 έχουμε όλους τους παράγοντες που τέθηκαν σε ισχύ τον περασμένο μήνα. Αναζητήστε το εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Η πλανητική δύναμη μπαίνει τώρα στον δυτικό, κοινωνικό τομέα του Ωροσκοπίου σας και κινείται όλο και πιο δυτικά μέρα με την μέρα. Τώρα στο επίκεντρο είναι η επίτευξη σκοπών. Η κοινωνική σας χάρη μετράει περισσότερο από την προσωπική σας πρωτοβουλία ή ικανότητες. Η υγεία χρειάζεται ακόμη προσοχή μέχρι τις 20. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά για να διατηρήσετε τα επίπεδα ενέργειας σας όσο το δυνατόν υψηλότερα. Ο 3ος οίκος επικοινωνίας και πνευματικών σας συμφερόντων έγινε ισχυρός στις 20 Μαρτίου και εξακολουθεί να είναι ισχυρός έως τις 20 Απριλίου. Αυτή είναι μια υπέροχη διέλευση για φοιτητές. Αν και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτήν την περίοδο. Πιθανότατα να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.
Τα χρήματα των ανθρώπων στη ζωή σας έχουν έναν ισχυρό οικονομικό μήνα (οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι). Η προσωπική χρηματοδότηση θα είναι καλή – όχι τόσο ενεργή όσο τον περασμένο μήνα, αλλά καλή. Δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά στην αναζήτηση της αγάπης. Οι πνευματικοί τύποι σας προσελκύουν μέχρι τις 20. Σας αρέσουν οι άνθρωποι που είναι εύκολο να μιλήσετε και των οποίων το μυαλό μπορείτε να θαυμάσετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Αν και αυτός δεν είναι ένας ισχυρός μήνας για τα επαγγελματικά – τα ωραιότερα έρχονται μετά τις 20. Ωστόσο μετα θα υπάρξουν ενοχλήσεις.
Τα μεσοδιαστήματα Ηλιου/MC και Ωροσκόπου αναφέρονται στις προσωπικές σας συνεργασίες και επαγγελματικά οπου ανοίγετε μπροστά σας μια νέα προοπτική που ίσως θα πρέπει να το εξετάσετε. Άρης/Κρόνος και Πλούτωνας ίσως να δημιουργήσουν προσωπικές καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικών η να μπλοκάρει την ενέργεια σας οπου όμως είναι προσωρινά, αρκεί να προσέχετε γενικά με το άγχος. Αφροδίτη/Ωροσκόπος και Κρόνος επίσης δημιουργούν κάποια μπλοκαρίσματα στην έκφραση συναισθημάτων επίσης προσωρινά. Ηλιος/Πωσειδωνας και Ερμής σημαίνει αποδυνάμωση του οργανισμού οπου λοιπόν και πρέπει να ενισχύσετε από τις αρχές του μηνα. Ισως πιο συχνές βόλτες στο πάρκο η την θάλασσα;
Οι σταθεροί αστέρες Άρης /Ras Alhague σας ζητά να χρησιμοποιήσετε την σοφία σας για να επιφέρετε την τάξη ώστε να ανταπεξέλθετε στις όποιες δυσκολίες προκύψουν αλλα και για να κλείσετε πληγές που φαίνεται ακόμη να παίζουν ρόλο στις αποφάσεις και ενέργειες σας. Μια έντονη επιθυμία για να επωφεληθείτε από τους άλλους. Η εμπειρία και η σοφία φέρνει λύσεις. Ο Agena θυμίζει ότι ο πόνος είναι μάθημα.
O αστεροειδής Apollo 1862 με την Αφροδίτη σας επισημάνει ότι είστε πολύ έξυπνοι και ταλαντούχοι άνθρωποι, και γι αυτό οι άλλοι όχι μόνο σας αγαπούν αλλα και σας λατρεύουν γι αυτό που είστε! Επιπλέον ο αστεροειδής Pandora55 συμβουλεύει να μην αναμιγνύεστε σε ανόητες επιλογές και σκέψεις, που μπορεί να προκαλέσουν τελείως απρόβλεπτες συνέπειες.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 Απριλίου, δείχνει μια έντονη περίοδο στα επαγγελματικά και οικονομικά που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27 του μηνα, δείχνει μια μικρή ψυχική κρίση την οποία θα βγείτε από εκεί διαφορετικοί άνθρωποι. Ισως κάτι πρέπει να αλλάξετε η να ξεφορτωθείτε για να νιώσετε καλύτερα!
Η καρτα Απριλίου είναι το 8 Σπαθί, πιθανόν κάτι να σας περιορίζει η τρίτα άτομα να αναμιγνύονται στις υποθέσεις σας. Μην χάνεστε σε άπειρες συζητήσεις που δεν έχουν νόημα. Το σώμα είναι εδώ ενώ η ψυχή αλλού. Αν όμως δείτε την «Ιθάκη» μην στρίψετε για αλλού.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7, 8, 9, 16, 17, 19, 26, 28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 14, 24, 27, 28

ΙΧΘΕΙΣ
 Και σε σας θα πρέπει να τονίσω το γεγονός ότι δημιουργείτε ένα ακόμη ένα παράθυρο – ένα μικρό άνοιγμα – για την έναρξη νέων επιχειρήσεων και έργων αυτόν τον μήνα – από τις 12 έως τις 20. Μετά κλείνει. Από τις 12 έως τις 20 έχουμε όλους τους παράγοντες που τέθηκαν σε ισχύ τον περασμένο μήνα. Αναζητήστε το εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Μέχρι της 20 του μηνα τα χρήματα θα έρχονται μεσα από διάφορους τομείς η πήγες και μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι επαφές σας. Ο Άρης στους Διδύμους θα βρίσκεται στον 4ο οικο σας μέχρι της 24 του μηνα οπότε θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ότι εχει σχέση με το μάρκετινγκ, διότι οι άλλοι θα θέλουν να ξέρουν τι είναι διαθέσιμο. Κάντε καλή χρήση των social media. Μετα τις 24 ο Άρης στον Καρκίνο θα συνεχίζει να υποστηρίζει το κέρδος, την διασκέδαση, την δημιουργία και την φαντασία και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Η υγεία θα είναι αρκετά καλή σε ενεργειακό επίπεδο, ο Άρης θα σχηματίζει μια αγχωτική οψη στις 24 και μετα θα σας αφήσει. Η άσκηση θα είναι σημαντική και η χαλάρωση. Προσοχή με το φαγητό. Ο Ερμής στις προσωπικές σχέσεις φέρνει αυτοπεποίθηση και ευχάριστες στιγμές μέχρι της 19 Απριλίου ενώ η αγάπη εκφράζετε μέσω του υλικού στοιχείου. Είναι μια πολύ έντονη περίοδος συναισθηματικά για σας. Μετα τις 19 του μηνα να είστε πιο προσεχτικοί.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή/Ουρανού και Βορείου δεσμού την ικανότητα σας να πραγματοποιείται νέες ιδέες μαζί με άλλους οπου θα έχετε όφελος. Η ομαδική προσπάθεια είναι αξιόλογη, σημαντικές αλλαγές η αναπροσαρμογές θα γίνουν που θα ανανεώσουν την ζωή σας. Η συναισθηματική σας στάση απέναντι στους άλλους επίσης θα είναι σημαντική. Νέες γνωριμίες με γυναίκες. Η επικοινωνία θα είναι επίσης πολύ σημαντική. Ηλιος/MC και Άρης δείχνει την ανάγκη για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική ζωή, δείκτης ισχυρής ατομικότητας και καλών δυναμικών αποφάσεων. Ουρανός/Πλούτωνας και Ηλιος είναι δείκτης τεράστιας δημιουργικότητας τον Απρίλιο, προσέξτε όμως την υγεία σας γιατί θα έχετε και μεγάλες απαιτήσεις από την φυσική σας δύναμη, που μάλλον θα υπάρχει η τάση να ξεπερνάτε τα όρια. Υπερβολική νευρική ένταση. Άρης/Δίας και Ωροσκόπος ευνοεί την οργάνωση στόχων και τις συνεργασίες αλλα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι αποφασίζουν να προχωρήσουν σοβαρά !
Οι σταθεροί αστέρες οι περίστεροι τριγωνίζουν το ωροσκόπιο σας οπότε δεν θα έχετε να φοβάστε και κάτι, η συνοδος βέβαια με τον Ωροσκόπο/ Rukbat/Vega συμβολίζει την δύναμη και την σταθερότητα που διάθετε ενώ μη φοβάστε να δείξτε την εσωτερική μαγεία και τα χαρίσματα σας. Ο αστεροειδής Circe34 και Demeter1108 με τον Ποσειδώνα και Άρη, συμβολίζουν την επαφή με την εσωτερική μας μαγεία, ενώ ίσως να προσφέρει και λογικές συμβουλές και εξειδικευμένες πληροφορίες που μπορούν να σας διευκολύνουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια σας σχετικά με χρήματα.
Η νέα σελήνη στον Κριό στις 13 Απριλίου, δείχνει μια έντονη περίοδο έντονα ευχάριστη στις προσωπικές σας σχέσεις που πρέπει να το απολαύσετε. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27 του μηνα, δείχνει γενική ανανέωση και ψυχική ανάταση. Ισως και εσείς θα πρέπει να αλλάξετε η να ξεφορτωθείτε για να νιώσετε καλύτερα! Μια επαγγελματική επιτυχία επιβραβεύει τις προσπάθειες σας.
Η καρτα Απριλίου, το 3 Σπαθί , τα όποια δάκρυα στεγνώνουν και στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν εξελίξεις και ένα νέο ξεκίνημα!
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 10, 11, 12, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 10, 11, 12, 16, 17, 26, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 7, 16, 17, 26, 29, 30
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια