Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα

Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά κέντρα
Από το Σάββατο 24 Απριλίου ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα (malls) και τα εκπτωτικά χωριά με τις μεθόδους click inside και click away.
Για τη μετάβαση σε αυτά, ισχύουν τα ίδια μέτρα που βρίσκονται σε εφαρμογή τώρα για το λιανεμπόριο. Δηλαδή θα είναι υποχρεωτική η αποστολή σχετικού SMS στο 13032 και θα υπάρχει όριο τριών ωρών για την ολοκλήρωση των αγορών.
Προτείνεται το εξής ωράριο λειτουργίας για τα malls και τα εκπτωτικά χωριά: από 7:00 π.μ. έως 8:30 μ.μ. τις καθημερινές, με εξαίρεση την Μ. Παρασκευή από 1:00 μ.μ. έως 7:00 μ.μ και το Μ. Σάββατο 7:00 π.μ έως 6:00 μ.μ.
Μέσα στα καταστήματα θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. Μέσα στον ευρύτερο χώρο των εμπορικών κέντρων ή των εκπτωτικών χωριών επιτρέπεται ένας πελάτης πελάτης για κάθε 10 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου. Οι πελάτες θα πρέπει να έχουν απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους κατά την αναμονή τους στα ταμεία.
Οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες σε malls και εκπτωτικά χωριά υποχρεούνται να κάνουν self test μία φορά την εβδομάδα.
Τέλος, αναστέλλεται η λειτουργία των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (συμπεριλαμβανομένων take away και delivery) εντός των εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια