Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τράιφλ με μους χαλβά και μπισκότα

.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα “Digestive” 
200 γρ. φουντούκια (χοντροκομμένα & καβουρδισμένα)
Ξύσμα κουβερτούρας για τη διακόσμηση
400 γρ. χαλβάς σοκολάτα κακάο
400 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς ώστε να τους έχουμε έτοιμους και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μας.
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
Χτυπάμε στο multi τον χαλβά και αναμειγνύουμε με σπάτουλα τα δυο μείγματα.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.
Βάζουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα μπισκότα σε ποτήρια.
Βάζουμε από πάνω μία στρώση μους χαλβά και επαναλαμβάνουμε μία ακόμη φορά.
Διακοσμούμε με ξύσμα κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια