Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μάρτιος 2021 προβλέψεις για το κάθε ζώδιο

Κάτι μπορεί να λάμψει χωρίς φόβους!
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να μας κάνει να ξεπεράσουμε τις πληγές μας και να μπορέσουμε να δούμε ένα μέλλον μακριά από τους φόβους και τις ανασφάλειες της περιόδου που ζούμε.
Από τον αστρολόγο Χρήστο Άρχο
Μπορεί η λύτρωση να μην έχει έρθει ακόμη αλλά η ελπίδα πια είναι μπροστά μας και όλα τα ζώδια θα καταφέρουν να βρουν σε ένα βαθμό την ηρεμία τους αλλά και την προσωπική τους διαδρομή για να φτάσουν λίγο πιο κοντά στην ευτυχία.
Η σημαδιακή Νέα Σελήνη στις 13/3 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς υποδηλώνει ότι η ελπίδα πια είναι ζωντανή και μπορούμε να περιμένουμε τη σωτηρία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Βαβυλώνιοι στους Ιχθείς έβλεπαν ένα Πουλί και ένα Ψάρι, το ψάρι υποδήλωνε τις καταστροφές από το κατακλυσμό και το Πουλί όπως και στη Βίβλο έδειχνε την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να βρούμε στεριά Στη μοντέρνα αστρολογία οι Ιχθύες είναι ζώδιο της Κάθαρσης με το ένα Ψάρι να είναι Νεκρό και να συνδέεται με μία ταινία με ένα ζωντανό δίνοντας την υπόσχεση ότι τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να ακούμε πρώτα τον Ωροσκόπο μας και μετά το ζώδιο μας. Το ζώδιο μας είναι η περιοχή που βρισκόταν ο Ήλιος όταν γεννηθήκαμε. Στη πραγματικότητα για να έχετε μία πλήρης εικόνα θα πρέπει να διαβάσετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας και μετά αν έχετε γεννηθεί από την ανατολή του Ηλίου μέχρι τη Δύση του να διαβάσετε τον Ήλιο σας και μετά τη Σελήνη σας ενώ αυτοί που γεννηθήκατε από την δύση του Ηλίου μέχρι την Ανατολή πρέπει να διαβάσετε πρώτα τη Σελήνη σας και μετά τον Ήλιο σας. Πάντα δίνουμε όμως προτεραιότητα στον ωροσκόπο.

ΚΡΙΟΣ
Βελτίωση σε καθημερινότητα και επαγγελματική πορεία
Σίγουρα μία περίοδος μεγάλης ανάσας κυρίως για τα οικονομικά σας. Από τη 4/3 που ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό μπορείτε να περιμένετε λύσει σε θέματα χρημάτων αλλά εντάσεις θα υπάρξουν επί των προσωπικών σας και κυρίως με τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους καθότι μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στις 14/3 με την Σύνοδο Αφροδίτης και Ποσειδώνα ένα απωθημένο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα ενώ γενικά η περίοδος σας ενδυναμώνει και σας βοηθά να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν σας. Στις 20 και 21 Μαρτίου ενεργοποιείτε η δημιουργία του Άστρου της Αφροδίτης φέρνοντας για μέχρι το τέλος του μήνα μία σημαντική τύχη επι των οικονομικών σας θεμάτων αλλά και επι των προσωπικών σας με ιδιαίτερη τύχη στα αισθηματικά σας και τη πιθανότητα δημιουργίας μία σχέσης που πραγματικά θα σας κάνει να γεμίσετε από ικανοποίηση αλλά και με πιθανότητα για τους πρόσφατα χωρισμένους μίας επανασύνδεσης που μπορεί εδώ και καιρό να περιμένατε να συμβεί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα και ειδικά κοντά στις 31/3 θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία για οικονομική συμφωνία και επαγγελματική αναγνώριση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκούραση από τις υψηλές πιέσεις
Με μερική χαλάρωση ξεκινάει για εσάς αυτός ο  μήνας όπου δείχνει να φεύγουν από επάνω σας αρκετά αδιέξοδα και ταλαιπωρίες που μπορεί να είχατε αυτό το καιρό. Όμως δεν είναι μόνο το κλίμα αισιοδοξίας που θα σας κάνει περισσότερο χαρούμενους είναι και η περίοδος όπου θα νοιώσετε επιτέλους ότι θα μπορέσετε ειδικά στις 3/3 και στις γύρω μέρες να φλερτάρετε και να περάσετε πολύ όμορφα με το έτερον σας ήμισυ αλλά και πιθανόν να μπορέσετε να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας κάνει τη ζωή σας πολύ πιο όμορφη και ουσιαστική.  Στα μέσα του Μάρτη έχετε περισσότερες ευκαιρίες κοινωνικοποίησης  και μπορείτε να έχετε σημαντικές δυνατότητες να μιλήσετε με άτομα που έχετε χαθεί ή να μπορέσετε να ξεπεράσετε ίσως επαφές που σας έκαναν κακό και σας είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδα.
Από τις 16/3 η είσοδος του Ερμή στον Ιχθύ σας βοηθά να μπορέσετε να ξετυλίξετε το ταλέντο σας και να μπορέσετε να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας μακριά από ανθρώπους που μπορείς να σας είχαν πονέσει ενώ το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προσφέρετε για οικονομικές επιτυχίες μέσα από την καριέρα σας και τις επαγγελματικές σας συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημαντικές ευκαιρίες για προσωπική επιτυχία
Μπροστά σε σημαντικές κρίσεις όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτός ο Μάρτιος θα σας οδηγήσει ίσως σε αδιέξοδα αν πάρετε το δρόμο της έντασης και της πίεσης για πράγματα. Ειδικά από τις 4/3 και μετά θα πρέπει αν προσέξετε το άγχος σας που μπορεί να εκφραστεί σε επιθετικότητα κάτι που θα σας οδηγήσει να χάσετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Να θυμάστε ότι είναι μία περίοδος σημαντική για εσάς με πολλές δυνατότητες επαγγελματικής καταξίωσης και προσωπικής αναγνώρισης ειδικά από τις 7/3 και για 20 μέρες θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα δραστήριοι καθότι οι επαφές σας θα είναι πολύ σημαντικές και θα καταφέρετε να κάνετε πολλά και σημαντικά πράγματα. Από τις 16/3 που ο Ερμής θα μπει στα Ψάρια θα πρέπει να είσαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέτε καθότι μπορει να υπάρξουν παρεξηγήσεις ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε τις όποιες υπογραφές και να έχετε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σας λίγο νωρίτερα.  Από τις 26/3 και μέχρι το τέλος του μήνα ευνοείστε να κάνετε νέες σχέσεις, να παίξετε η να βάλετε μπροστά ίσως τη διαδικασία για τη γέννηση ενός παιδιού. Επίσης δοκιμάστε να εκφράσετε εκεί και τη δημιουργικότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα μπαίνουν τα θεμέλια της επιτυχίας
Μετά από πολύ καιρό έχουμε ένα μήνα για εσάς που σας ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Περίοδος σημαντικής ανάπτυξης και επιτυχίας ενώ θα καταφέρετε να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας. Στην αρχή του μήνα θα έχετε λίγα νεύρα περισσότερο και ίσως να νοιώθετε αρκετά ανήσυχοι για συγκεκριμένα άτομα που μπορεί να σας έχουν κουράσει όμως δείχνει ότι σταδιακά προς τα μέσα του μήνα θα μπορέσετε να διευθετήσετε τα όποια προβλήματα σας. Από τις 16/3 και μετά η ζωή σας θα γίνει πιο δημιουργική και θα μπορέσετε να έχετε σημαντικά αποτελέσματα με ζητήματα σπουδών αλλά και με θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Στις 17/3 θα μπορέσετε να πετύχετε και μία σημαντική συμφωνία που μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις επι των οικονομικών σας ζητημάτων.
Από τις 20/3 και μετά οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πολύ περισσότερες και μπορείτε να έχετε θετικά νέα γύρω από τη δουλειά αλλά και από ζητήματα με γονείς που μπορεί να σας απασχολούν ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας, ίσως να πετύχετε και μία μετακόμιση. Στο τέλος του μήνα κοντά στις 26/3 ευνοείστε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα αλλά και για να ξεκαθαρίσετε τις εργασιακές σχέσεις σας από πιθανές παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ
Εξισορρόπηση και ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις
O Μήνας Μάρτιος είναι μία περίοδος ξεκούρασης και ανάπαυλας από τη στρεσογόνα περίοδος που είχατε το τελευταίο 3μηνο. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα μπορείτε να χαλαρώσετε αλλά και να τακτοποιήσετε πολλές από τις υποχρεώσεις που σας είχαν βάλει σε αδιέξοδα. Από τις 4/3 και μετά θα γίνεται περισσότερο κοινωνικοί και μπορεί να γνωρίσετε και κόσμο που θα σας κάνει να χαρείτε περισσότερο ενώ οι πιέσεις επί των επαγγελματικών σας επιτέλους φαίνεται να συναντούν ένα τέλος. Είναι μία περίοδος σημαντικής ωρίμανσης για εσάς καθότι μπορείτε να τακτοποιήσετε τη ζωή σας με έναν πολύ πιο όμορφο τρόπο από ότι στο παρελθόν. Προσοχή λίγο στις 11/3 με οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα μακροπρόθεσμα αλλά από τις 18/3 και μετά έρχονται σημαντικές οικονομικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε και να κάνετε τις αγορές που χρειάζεστε.  Από τις 20/3 και μετά ξεκινάει μία περίοδος με περισσότερα χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές για εσάς το ερωτικό κομμάτι θα είναι στα πάνω του και θα μπορέσετε να διώξετε όλα όσα σας είχαν ταλαιπωρήσει μέχρι στιγμής με τη πιθανότητα ειδικά στις 26/3 να κάνετε μία νέα γνωριμία ή και γιατί όχι να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέες προοπτικές στην αισθηματική σας ζωή
Αρκετά φιλόδοξος για εσάς ο μήνας Μάρτιος, αν και έχει πολλές απαιτήσεις και ίσως να δημιουργηθεί μία αίσθηση κόπωσης στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε αυτό το μήνα να αποδείξετε τι αξίζετε και όχι μόνο αυτό να καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα που εδώ και καιρό σας ήταν απαγορευμένα.  Η πίεση της επαγγελματικής σας ζωής ξεκινάει από τις 4/3 με θετικό όμως πρόσημο και μπορείτε να τακτοποιήσετε πολλές από τις υποχρεώσεις που σας είχαν οδηγήσει σε στασιμότητα.  Από τις 9/3 όλα τα εμπόδια φεύγουν και βλέπετε ότι μπορείτε να δείξετε τι αξίζετε. Ο μήνας είναι πολύ σημαντικός όμως και για τα ερωτικά σας, οι ερωτικές σας κατακτήσεις θα είναι πολλές αλλά και αν είσθε από την ομάδα των μονογαμικών αυτός ο μήνας μπορεί να σας δώσει άπειρες ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο αλλά και να μπορέσετε να πετύχετε την ανανέωση της σχέσης σας. Από τα μέσα του μήνα μπορείτε να πετύχετε και μία σημαντική επανασύνδεση. Από τις 20/3 και μετά καταφέρνετε να καλύψετε τρύπες με τα οικονομικά σας και θα λάβετε μία σημαντική οικονομική βοήθεια από άτομα που περιμένατε καιρό δίνοντας σας μία ανάσα και σε αυτό το τομέα.

ΖΥΓΟΣ
Εμπιστευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σας
Σε μία χρονιά που θα είναι η χρονιά σας ο μήνας Μάρτιος σας φέρνει σημαντικές ευκαιρίες και στην ερωτική σκακιέρα αλλά κυρίως σας βοηθά να πολεμήσετε το τέρας της ανεργίας με σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν επιτέλους να κάνετε μία καινούρια αρχή. Ήδη από τις 3 και 4 Μαρτίου θα δείτε ότι έρχονται καινούρια πράγματα στη ζωή σας ενώ θα έχετε την εσωτερική δύναμη και πυγμή να διεκδικήσετε τα όνειρα σας. Από τις 10/3 και μετά και για ολόκληρο το μήνα θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες για να λύσετε θέματα στη δουλειά σας ή να μπορέσετε να βρείτε μία δουλειά που θα σας κάνει να είσθε περισσότερο χαρούμενοι. Η εύνοια στην εργασία είναι τέτοια που θα μπορούσατε ίσως να επιστρέψετε πίσω στο χρόνο σε μία δουλειά που σας άρεσε πολύ περισσότερο και την είχατε χάσει για λόγους που δεν σας αφορούν βέβαια πια. Οι ερωτικές σας ευκαιρίες για όλη τη χρονιά θα είναι σημαντικές αλλά από τις 21/3 και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον θεό έρωτα να σας χτυπάει με το ραβδί του και να σας φέρνει μπροστά σε πρωτόγνωρες ερωτικές ευκαιρίες και τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανάπτυξη και εργασιακή επιτυχία. Προσοχή στο σπίτι σας
Μετά την τρικυμία έρχεται πάντα η στιγμή της γαλήνης. Ο Μάρτιος σας χαιρετάει με όμορφο τρόπο και σας βεβαιώνει ότι οι δυσκολίες που περάσατε τελείωσαν τουλάχιστον για αυτό το μήνα. Ο τομέας της οικογένειας ήταν αυτός που χτυπήθηκε περισσότερο και το επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να κάνετε τελικά ένα νέο βήμα στη ζωή σας που θα σας λύσει τα χέρια ως προς τις δυσλειτουργίες του οικογενειακού περιβάλλοντος.
Από την αρχή του μήνα με τον Άρη στους Διδύμους στις 4/3 θα δείτε ότι θα έχετε αρκετά έξοδα και υποχρεώσεις να καλύψετε αλλά με κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να καλύψετε το κενό με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο.  Ο Μήνας Μάρτιος χαρακτηρίζετε κυρίως από την αρχή του μέχρι και τις 20/3 για τον ιδιαίτερα ερωτικό του για εσάς χαρακτήρα. Νέες σχέσεις και επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα ενώ και η σχέση που έχετε αυτή τη στιγμή αναγεννάτε δίνοντας σας την ανάλογη επιβεβαίωσης και όρεξη για να συνεχίσετε στη ζωή σας.
Από τις 21/3 θα έχετε περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες και τη δυνατότητα να αποδείξετε τι αξίζετε. Είσθε άνθρωποι που δουλεύετε σκληρά και μπορείτε αυτό διάστημα να κάνετε τελικά το επόμενο βήμα για την επαγγελματικής σας καταξίωση

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χτίσιμο καινούριων προοπτικών, απελευθέρωση από δεσμά
Ο Μήνας Μάρτιος θα σας μείνει αξέχαστος γιατί κυρίως σας βγάζει από τη γωνία της ζωής και σας δίνει επιτέλους έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να έχετε εντάσεις με κόσμο και ίσως παρεξηγήσεις που θα σας πιέσουν αρκετά όμως είναι μία περίοδος ειδικά από τις 4/3 που ο έρωτας και η σεξουαλική χημεία θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Από την αρχή λοιπόν του μήνα θα νοιώσετε ζωντανοί με καινούριες γνωριμίες αλλά και την ανάλογη ένταση που θα σας ξυπνήσει. Από τις 9/3 και μετά θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε μεγάλες δυσκολίες και πιέσεις που μπορεί να είχατε μπροστά σας κυρίως όσο αφορά το σπίτι σας, ένας τομέας που σας ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια και σας οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα.  Μπορείτε λοιπόν επιτέλους να βρείτε τη χρυσή τομή σε προβλήματα που είχατε το τελευταίο χρονικό διάστημα και να μπορέσετε να διώξετε από πάνω σας την αρνητική ενέργεια άλλων ανθρώπων. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει ακόμη πιο πλούσια και έντονη από τις 21/3 με Ήλιο και Αφροδίτη να μπαίνουν στο Κριό δημιουργώντας φοβερές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα αλλά κάνοντας και εσάς να είσθε περισσότερο δημιουργικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα ήρθε η στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας
Αν και είσθε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια των τελευταίων 10 ετών από το Δεκέμβριο του 2020 και έπειτα αρχίζει η ζωή να σας χαμογελάει, από τις δύσκολες όμως συνθήκες όλων αυτών των χρόνων δεν έχετε ακόμη συνέλθει. Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας που δεν σας γλύφει τις πληγές αλλά σας δίνει και μία σημαντική ώθηση να περάσετε καλά και να βγείτε από αδιέξοδα που καιρό σας είχαν κουράσει. Νέοι έρωτες, επαγγελματική επιτυχία, σημαντική βελτίωση στη διάθεση σας, επιτέλους κάτι γίνεται. Η Αρχή του μήνα μπορεί να σας φανεί πιεστική καθότι θα υπάρξουν εντάσεις και αρκετές απαιτήσεις στη δουλειά σας όμως από τις 9/3 και μετά θα δείτε μία μεγαλύτερη τύχη σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και νέων γνωριμιών αλλά και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες πολύ σημαντικές εργασιακές απαιτήσεις. Από τις 16/3 και μετά θα μπορέσετε να γνωρίσετε περισσότερο κόσμο και η οικονομική σας κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνετε ολοένα και πιο πολύ. Οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν από τις 22/3 και μετά με σοβαρές εξελίξεις επί των επαγγελματικών σας και ευκαιρίες μετακόμισης που καιρό περιμένατε ενώ η αναγνώριση σας για όλα αυτά που προσφέρατε στη δουλειά σας έρχεται και σας γεμίζει με χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μετά το κατακλυσμό έρχεται η άνοιξη!
Είσαστε από τα ζώδια που το 2021 είναι η χρονιά σας αλλά για να δείτε τα δώρα της χρονιάς αυτής θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και να ταλαιπωρηθείτε αποδεικνύοντας τι αξίζετε. Επιτέλους ο Μάρτιος σας δείχνει τα πρώτα όμορφα αποτελέσματα. Από τις 4/3 ξεκινάει μία έντονα δημιουργική και ερωτική περίοδος που θα σας κάνει να πετάξετε στον Ουρανό ενώ για τεκνοποίηση είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε μία καινούρια προσπάθεια.  Από τις 8/3 και για τις επόμενες μέρες του Μάρτη καταφέρνετε να πάρετε τα πάνω σας και στα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για όσους από εσάς είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και όσοι έχετε υπαλληλική εργασία θα μπορέσετε να κινηθείτε επιτέλους και να πάρετε μία πολυπόθητη ανάσα. Η ζωή σας από τις 18/3 θα γίνει πιο συναρπαστική με νέους ανθρώπους να μπαίνουν στη ζωή σας ενώ η ερωτική σας ζωή γίνεται ακόμη πιο πλούσια. Όλο το Μάρτιο τα οικογενειακά ζητήματα και προβλήματα θα κοπάσουν οπότε θα βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε ενώ προς το τέλος πια του μήνα θα μπορέσετε να χαρείτε τη ζωή σας με νέους ανθρώπους και ένα γενικότερο άνοιγμα της διάθεσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Σημαντικές ευκαιρίες για σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες
Πάει καιρός που είχαμε πει ευχάριστα πράγματα για τα ερωτικά σας θέματα και για αυτό ο Μάρτιος σας δίνει το καλύτερο του εαυτό όσο αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις και επιθυμίες. Είναι μία περίοδος αρκετά μεγάλης τύχης στον έρωτα ενώ θα υπάρξουν σημαντικές συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα. Περίοδος ιδιαίτερα δημιουργική για εσάς με ευκαιρίες να δείξετε τι αξίζετε.
Πρόβλημα για αυτό το μήνα θα είναι οι συγκρούσεις και οι παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μία περίοδος  που ίσως σας κουράσουν κάποιες αναποδιές χωρίς όμως να έρχεται κάποια καταστροφή.
Από τις 16/3 νοιώθετε ότι είσθε ακόμη περισσότερο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μπορείτε να ξεπεράσετε αρκετά θέματα που σας είχαν βάλει σε μία τροχιά προβληματισμού.
Οι οικονομικές σας δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν οριστικά από τις 20/3 και μετά με μία μοναδική περίοδο σημαντικών συμφωνιών αλλά ίσως για αρκετούς για εσάς και τη σημαντική επανέναρξη εργασίας που μπορεί να σας την είχαν στερήσει αυτό το καιρό. Την ίδια στιγμή στο τέλος του μήνα έχετε και τη μεγαλύτερη ερωτική εύνοια με ιδιαίτερη προσοχή όμως στα σκάνδαλα και σε επικείμενες παράλληλες σχέσεις.
www.christosarchos.gr
https://www.youtube.com/christosarchos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια