Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εαρινή Ισημερία 2021 για την ΕΛΛΑΔΑ

Ο χάρτης της Εαρινής ισημερίας κάθε Μάρτιο για το Βόρειο Ημισφαίριο είναι πολύ σημαντικός αστρολογικά γιατί δείχνει την τάση όλης της χρονιάς και απεικονίζει την στιγμή που ο Ήλιος βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Κριού η οποία θεωρείται κρίσιμη μοίρα.

Για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 στις 11:37΄ το πρωί και το ζώδιο που ανατέλλει εκείνη την ώρα είναι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ στην 5η μοίρα και 22΄ γεγονός που δείχνει ότι το επίκεντρο για την Ελλάδα το 2021 είναι η ίδια η πατρίδα, ο λαός της, τα εθνικά μας θέματα και η κατάσταση του κράτους. Οι οίκοι που συγκεντρώνονται οι πιο σημαντικοί πλανήτες είναι ο 10ος (κυβέρνηση), ο 12ος (ασθένεια, εγκλεισμός, κρυφοί εχθροί, θρησκεία), ο 1ος (έθνος και λαός), ο 8ος (δάνεια και υποχρεώσεις προς τους δανειστές μας) και ο 9ος (εξωτερικό, τουρισμός, ανώτερη εκπαίδευση, δικαιοσύνη και εκκλησία).

Η ΣΕΛΗΝΗ η κυβερνήτης του ωροσκόπου βρίσκεται στον ΔΙΔΥΜΟ στο ίδιο ζώδιο με την Σελήνη του χάρτη της Ελλάδας (3/2/1830 12:00μμ, Αθήνα) και απεικονίζει εντυπωσιακά στον 12ο οίκο τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο λαός από την πανδημία σωματικά και ψυχολογικά και τον «εγκλεισμό» που θα συνεχιστεί όλο το 2021 με φωτεινό διάλειμμα ελευθερίας σταδιακά από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Τα μερικά lock down φαίνεται να επανέρχονται σταδιακά από τον Νοέμβριο του 2021. Σημάδι ελπίδας είναι ότι στον χάρτη η επόμενη Πτολεμαϊκή όψη της Σελήνης είναι τρίγωνο με τον ΔΙΑ στον Υδροχόο που σημαίνει ότι η βοήθεια έρχεται από τον ένατο οίκο δηλαδή από τον τουρισμό, τον χώρο των Πανεπιστημίων και των επιστημόνων μας από το εξωτερικό, αλλά και από την Θεία Πρόνοια. Σημαίνει ότι το 2021 ο λαός θα κρατηθεί όρθιος παρόλες τις δυσκολίες και θα βρει διέξοδο έστω και για λίγο στον τουρισμό, στα ταξίδια και στις ομορφιές της πατρίδας μας. Η μελέτη των μεσοδιαστημάτων για την Σελήνη δείχνει λαϊκές κινητοποιήσεις και εξεγέρσεις, μοιραία γεγονότα που αφορούν τον λαό, και δύσκολες καταστάσεις για την υγεία του (Πλούτωνας= Σελήνη/Ερμής).

Ο ΗΛΙΟΣ στην μηδενική μοίρα Κριού βρίσκεται στον 10ο οίκο σε σύνοδο με τον ΧΕΙΡΩΝΑ πράγμα που δείχνει δυνατό μεν τον πρωθυπουργό λόγω 10ου, αλλά να υφίσταται και πλήγμα ή δυνατό τραύμα λόγω Χείρωνα και μια εμπόλεμη κατάσταση της εξουσίας με τον λαό και τους συμμάχους μας και φανερούς εχθρούς λόγω των τετραγώνων του Ήλιου με τον ωροσκόπο και την Δύση του χάρτη. Πιθανώς το 2021 να δούμε εκλογές και πολλά και σοβαρά πλήγματα στην κυβέρνηση κυρίως από την αντίδραση του λαού στα απολυταρχικά μέτρα. Η μελέτη των μεσοδιαστημάτων του Ήλιου δείχνει ξαφνικά νέα και αλλαγές που αφορούν την εξουσία, διάσπαση των σχέσεων του κυβερνήτη με το λαό, εξεγέρσεις λαϊκές, συγκρούσεις με την αστυνομία και τοπικές ανταρσίες.

Ο ΕΡΜΗΣ που κυβερνάει την ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται στον ΙΧΘΥ σε πτώση, ευτυχώς στον 9ο οίκο και σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο που σημαίνει ότι ναι μεν η παιδεία, η νεολαία και το εμπόριο υποφέρουν αλλά θα κρατηθούν και θα συνεργαστούν με αντιδραστικά ρεύματα στην κοινωνία. Ένα κομμάτι από τα διαδικτυακά κυρίως ΜΜΕ θα αντιδρά και θα παρουσιάζει τα γεγονότα με αλήθεια και όλα αυτά λόγω του εξάγωνου Ερμή με Ουρανό στον 11ο οίκο. Ο Ερμής κυβερνήτης του 4ου οίκου όντας σε πτώση δείχνει και μία ανίσχυρη και ανύπαρκτη αντιπολίτευση γεγονός που επισφραγίζει και η ακμή του 4ου οίκου που βρίσκεται στην μοίρα πτώσης του Ερμή. Δείχνει και την αδυναμία ίσως της χώρας μας να διαφυλάξει τον ορυκτό πλούτο της και τα σύνορά της. Το τετράγωνο Ερμή και Άρη δείχνει εντάσεις λεκτικές και γραπτές αντιπαραθέσεις μέσω internet και μάχες και συγκρούσεις της νεολαίας με την Αστυνομία αλλά και βίαια ατυχήματα με μέσα μεταφοράς.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται στην 28η μοίρα του ΙΧΘΥ (κοντά στην έξαρσή της) μέσα στον 10 οίκο. Αυτό δείχνει ότι στα ταμεία του κράτους θα έρθουν χρήματα και η παραγωγή τέχνης και οι καλλιτεχνικές συνεργασίες θα συνεχίζονται διαδικτυακά έστω και με εμπόδια αλλά και η διάθεση για χαρά, για έρωτα και για διασκέδαση του Έλληνα θα κρατηθεί δυνατή. Η Αφροδίτη κυβερνά εδώ τον 5ο οίκο τον οίκο του θεάματος, των παιδιών, της χαράς, του έρωτα και της δημιουργίας οπότε βγαίνει η θετική κατάσταση και από εκεί. Βέβαια τα οικονομικά του κράτους και του λαού είναι αμφιλεγόμενο πόσο υγιή είναι στην πραγματικότητα αφού ο ΑΡΗΣ (Κ11) και η ΣΕΛΗΝΗ (Κ2) αντίστοιχα βρίσκονται περιπλανώμενοι στον Δίδυμο σε έναν δύσκολο οίκο τον 12ο. Το μεσοδιάστημα Ουρανός = Σελήνη/Αφροδίτη δείχνει ανατροπές στα οικονομικά του λαού και μεγάλα οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Ο ΑΡΗΣ, η δράση μας, οι ένοπλες δυνάμεις και η δύναμη μας σαν έθνος είναι στο ζώδιο του ΔΙΔΥΜΟΥ εγκλωβισμένος στον 12ο οίκο. Το τρίγωνο του ΑΡΗ με τον παντοδύναμο ΚΡΟΝΟ στον Υδροχόο δείχνει την συνεργασία των αστυνομικών δυνάμεων με τους ξένους υποτίθεται συμμάχους μας αλλά στην ουσία και εχθρούς μας εφόσον ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου. Ένα ευνοϊκό μεσοδιάστημα ευτυχώς είναι του Άρη = Αφροδίτη/Δία που δείχνει ότι οι Έλληνες δεν θα σταματήσουν να ερωτεύονται, να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά. Αλλά και επιτυχημένες μεγάλες επιχειρηματικές συνεργασίες μέσα από αγώνες και προσπάθεια.

Ο ΚΡΟΝΟΣ κυβερνήτης του 7ου και 8ου οίκου στον ΥΔΡΟΧΟΟ δείχνει χαρακτηριστικά πόσο δυνατοί είναι οι ξένοι σύμμαχοι και φανεροί εχθροί μας καθώς και τα οικονομικά τους. Ο Κρόνος βρίσκεται μέσα στον 8ο οίκο και στην ουσία εξουσιάζει την χώρα μας μέσα από τις δανειακές συμβάσεις με σκληρό σίγουρα αντάλλαγμα για τον λαό. Η δύσκολη όψη ΚΡΟΝΟΥ- ΟΥΡΑΝΟΥ που επενεργεί τρεις φορές το 2021 και ενεργοποιεί φουλ τον χάρτη της Ελλάδος εδώ λειτουργεί ευτυχώς αποκλίνουσα που σημαίνει ότι δεν θα λυγίσει την χώρα μας παρά τις προκλήσεις και οι σεισμοί στο υπέδαφος δεν θα είναι το πιθανότερο μεγάλοι και καταστροφικοί.

Το ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ του χάρτη βρίσκεται στην 15η μοίρα του ΙΧΘΥ ακριβώς στην μοίρα πτώσης του Ερμή και δείχνει ότι η κρίση στην κυβέρνηση θα έρθει από την νεολαία και τον κόσμο που ασχολείται με το εμπόριο που υποφέρει οικονομικά. Ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος ο Ποσειδώνας στον 10ο οίκο στον ΙΧΘΥ δείχνει ότι η παρούσα κυβέρνηση παραμένει δυνατή και πιθανόν να συνεργαστεί και με κάποιο τμήμα της αντιπολίτευσης στις εκλογές. Δείχνει όμως και την παραπληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας και το επικοινωνιακό κομφούζιο των κυβερνώντων σε σχέση με την πανδημία. Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος δείχνουν υπερβολική φιλοδοξία και αλαζονεία εκ μέρους των κυβερνώντων, επιδίωξη φανατικά των στόχων τους (βλέπε εγκλεισμούς, εμβολιασμούς, νομοθετήσεις, χειρισμό των ΜΜΕ και ψηφιακά πιστοποιητικά), κρυφό πλουτισμό της εξουσίας (Πλούτωνας= Αφροδίτη/Μεσουράνημα), ανασχηματισμούς, εξαγγελίες ξαφνικές οικονομικές και οικονομική εκμετάλλευση μιας κατάστασης. Επίσης το μεσοδιάστημα Δίας = Πλούτωνας/Μεσουράνημα δείχνει μοιραία γεγονότα για την εξουσία, μεγάλη οικονομική διαπλοκή και πλουτισμό μελών της κυβέρνησης.

Συνοψίζοντας το 2021 για την Ελλάδα και βάσει της μελέτης βασικών μεσοδιαστημάτων της Εαρινής ισημερίας για την χώρα μας όπως ο Ήλιος/Σελήνη, Ωροσκόπος/Μεσουράνημα, Σελήνη/Αφροδίτη, Ήλιος/Κρόνος, Αφροδίτη/Κρόνος, Δίας/Κρόνος, Άρης/Κρόνος και Δίας/Πλούτωνας όπου τα περισσότερα βρίσκονται μέσα στο πρώτο Δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων αλλά και πάνω στην Σεληνιακή έκλειψη της 26 Μαΐου στην 5η-6η μοίρα του Τοξότη, συμπεραίνουμε ότι το μοναδικό διάστημα ηρεμίας σχετικής, ανοίγματος όλων των επιχειρήσεων και του τουρισμού και των ταξιδιών εξωτερικού θα είναι το διάστημα κατά προσέγγιση 7 Ιουλίου έως τέλη Σεπτεμβρίου.

Τέλος κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ και να αναλύσω την σημαντικότερη για μένα πτυχή του χάρτη της Εαρινής ισημερίας που είναι ο ρόλος των γυναικών της Ελλάδας το 2021. Θα συμπράξουν μεταξύ τους σε συνεταιρισμούς, θα επικοινωνούν διαδικτυακά και θα συνεργαστούν άψογα ενημερώνοντας η μία την άλλη με σκοπό την πνευματική αφύπνιση αλλά και την κοινωνική και επιχειρηματική αλληλοβοήθεια. Θα είναι εκείνες που θα στηρίξουν την νοσοκομειακή περίθαλψη των ασθενών σε σπίτια και νοσοκομεία, αλλά και εκείνες που μυστικά θα στηρίξουν εστίες αντίδρασης και επανάστασης στην απολυταρχία που ζούμε. Θα είναι οι αφανείς ήρωες και ηγέτιδες σε καινούργια μικρά κόμματα-κινήματα που ξεκινάνε τώρα και στις λαϊκές κινητοποιήσεις. Θα είναι επίσης και οι στυλοβάτισσες της ελπίδας και της πίστης μας. Αυτό φαίνεται από την τριπλή σύνοδο Άρη, Βόρειου Δεσμού και Σελήνης στον ΔΙΔΥΜΟ μέσα στον 12ο οίκο του χάρτη αλλά και από την μελέτη των μεσοδιαστημάτων της Σελήνης του χάρτη με βασικότερο το μεσοδιάστημα Βόρειος Δεσμός = Σελήνη/Άρης.
Άννα Μπήρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια