Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

3 Μαρτίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού-ευχάριστες αλλαγές, αγάπη, απελευθέρωση, ρομαντισμός, δυνατή έκφραση του έρωτα, ερωτικές περιπέτειες, δημοφιλία , ξαφνικοί έρωτες.
4 Μαρτίου-Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 5:29 π.μ.
5 Μαρτίου- σύνοδος Ερμή/Δια-πλούτος ιδεών, επικοινωνία, σωστή κρίση
11 Μαρτίου- σύνοδος Ήλιου/Ποσειδώνα- ευαισθησία, αλλαγές και μεταπτώσεις διάθεσης, υγεία
13 Μαρτίου- Νέα Σελήνη στις 23 μοίρες Ιχθύων- νέα σελήνη του Αυγού
14 Μαρτίου- σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα- μυστικισμός, ευαισθησία και υπερβολή, πλατωνικοί έρωτες, φαντασίωση, ερωτική φαντασία, όραμα.
16 Μαρτίου-Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς ώρα 00:27 π.μ.
Εξάγωνο Ηλίου/Πλούτωνα – νεωτερισμοί, καινοτομίες, δύναμη, εξουσία, πραγματοποίηση, άνοδος
18 Μαρτίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα- δυνατή σεξουαλική έκφραση, έλξη και δύναμη, τεκνοποίηση, δυνατά συναισθήματα
20 Μαρτίου-Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό ώρα 11:38 π.μ. Έναρξη Εαρινής  Ισημερίας
21 Μαρτίου -Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό ώρα 4:16 μμ.
22 Μαρτίου- τρίγωνο Άρη/Κρόνου- συγκέντρωση , αντοχή, ξεπέρασμα δυσκολιών
Εξάγωνο Ερμή/Ουρανού – ευστροφία, εφευρετικότητα, αλλαγές, μεταρρύθμιση, αντίληψη, γνώση
24 Μαρτίου- τετράγωνο Ερμή/Άρη- οξυθυμία, νεύρα, λογομαχία, εμπλοκή, έντονη κριτική
26 Μαρτίου- σύνοδος Ηλίου/Αφροδίτης- δυνατά συναισθήματα, καλλιτεχνικά επιτεύγματα και φιλοδοξίες, μια ιδιαίτερη σχέση και αγάπη
28 Μαρτίου – Πανσέληνος στον Ζυγό- πανσέληνος του Αυγού
30 Μαρτίου- σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα- διαίσθηση, τηλεπάθεια, κατανόηση, φαντασία, προαίσθημα
Εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- μετριοπάθεια, εγκράτεια, αυτοέλεγχος, θυσία, ποιότητα και εντιμότητα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2021
Τον Μάρτιο ο Ήλιος θα συνεχίζει να διασχίζει τον αστερισμό των Ιχθύων πλησιάζοντας προς την Εαρινή Ισημερία του 2021 με τον Ήλιο να εισέρχεται στον αστερισμό του Κριού στις 20 Μαρτίου. Όλοι οι πλανήτες θα είναι σε ευθεία πορεία απεικονίζοντας την σφοδρή επιθυμία να προχωρήσουμε μπροστά στην πραγματική ζωή, με δύναμη. Η σκέψη και η προσοχή των ανθρώπων μεταφέρετε προς το μέλλον και αυτό περιέχει το ξεκίνημα νέων πρότζεκτ. Η ισχυρή δόνηση που θα επικρατεί μέσα στον Μάρτιο θα είναι να βαδίσουμε με την ροή των πραγμάτων. Μόλις βγήκαμε από την επιρροή της πανσελήνου στην Παρθένο και προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τις υποχρεώσεις μας ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε μια επιθυμία να αποσυρθούμε από τον κόσμο. Ο Άρης θα κινείται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Μαρτίου θα εισέλθει στους Διδύμους, που δεν θα είναι μια ήρεμη επιρροή, αντίθετα μπορεί να μας απογοητέψει, να ενοχλήσει πολλούς και δεν θα είναι εύκολο να ηρεμήσουμε εύκολα καθώς θα είμαστε διαρκώς σε κίνηση.
Ο Άρης στους Διδύμους είναι μια αρκετά έντονη ενέργεια που ευαισθητοποιεί το νευρικό μας σύστημα, δύσκολα να την συγκρατήσουμε με αποτέλεσμα αυτή η διασκόρπιση ενέργειας να μας αποδυναμώνει. Ωστόσο, μπορούμε εύκολα να βρούμε λύσεις αλλά υπάρχει τάση προς τον σαρκασμό. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα διασχίζει τον Βόρειο Δεσμό όπου η επικοινωνία και η κίνηση θα είναι αρκετά έντονα χαρακτηριστικά όπου θα ευνοήσει και τα ταξίδια. Θα υπάρχει επίσης μια έντονη επιθυμία για ταξίδια και μετακινήσεις μικρής και μεγάλης απόστασης αλλά και για επικοινωνία και επαφή με τους άλλους. Νέες ιδέες θα γεννιούνται και θα πηγαινοέρχονται στο μυαλό μας.
Άλλη μια νέα σελήνη όμως θα πραγματοποιηθεί στην 23η μοίρα, αλλά στους Ιχθείς, στις 13 Μαρτίου, σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Markab,/Scheat όπου οι αρχαίοι αστρολόγοι σύνδεσαν αυτό το δυσοίωνο σταθερό αστέρα με εκρήξεις, αν και για τους κοινούς θνητούς θα μπορούσε να έχει μια πιο θετική σημασία, δηλαδή, ότι θα πρέπει να διατηρήσουμε την σταθερότητα η την προσωπική μας δύναμη κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης. Θα μπορούσε βέβαια να συμβεί το εξής. Θα υπάρχει η έντονη επιθυμία να αποκοπούμε τελείως από το χάος, την διχόνοια η αυτή την παραφωνία που υπάρχει και έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως. Το τι έχουμε σπείρει από τον Δεκέμβριο, κατά την αρχή της συνόδου Δια/Κρόνου στον Υδροχόο, θα παραμείνει στην συνείδηση μας για τα επόμενα χρόνια.
Η  νέα σελήνη στους Ιχθείς που είναι αρκετά ισχυρή θα συνδεθεί με το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα δονείται δυνατά στους ουρανούς. Πετάξτε ότι δεν σας εξυπηρετεί, αντικατάστησε το και βρείτε τον αυθεντικό εαυτό σας αλλά και το τι έχει αξία για σας. Όμως θα συνδεθεί και με παλιότερες σημαντικές εκλείψεις παίζοντας ένα ρόλο σημαντικό και αναγεννητικό παγκοσμίως.
Ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου, και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες θα εισέλθει στους διαισθητικούς Ιχθείς, όπου θα ξυπνήσει μέσα μας τον ποιητή. Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα εισέλθει στον Κριό, εγκαινιάζοντας τη νέα σαιζόν. Ο Άρης στους Διδύμους μαζί με τον Βόρειο Δεσμό θα κυριαρχούν και θα υπάρχει μια τάση για διασκόρπιση, διακοπή και παραμέριση. Το να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα είναι πρόκληση, με το στοιχείο του αέρα να επικρατεί. Ίσως ο Ερμής στους Ιχθείς μας βοηθήσει να συνδεθούμε και να επικεντρωθούμε περισσότερο χρησιμοποιώντας την διαίσθηση, μια κοσμική ενέργεια πού να μας καθοδηγήσει σε σχέση με τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε και να ολοκληρώσουμε χωρίς να αποσπάτε η προσοχή μας.
Η Αφροδίτη στον σταθερό αστέρα Scheat, στον χάρτη της Εαρινής Ισημερίας, ένα από τους πιο δυνατούς και δυσοίωνους σταθερούς αστέρες αναμένεται να δώσει μεγάλες απογοητεύσεις και δυσκολίες στις προσωπικές μας σχέσεις. Με θετικές όψεις αυτό το δαιμονικό σταθερό αστέρι, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό ως προς τις τέχνες, τα κοινωνικά έθιμα και τις σχέσεις. Θα φέρει μια μεγάλη κοινωνική αλλαγή. Ωστόσο, ο Scheat, αγαπά το πνεύμα, αλλά και την αναζήτηση της αλήθειας. Ίσως κατά μια έννοια, να σημαίνει ότι κάποιοι μπορεί να υποφέρουν ενώ ψάχνουν την αλήθεια και αυτό φέρνει προβλήματα τόσο στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και τις κοινωνίες. Η επιθυμία να βοηθήσουμε αυτούς που υποφέρουν, μέσα από τον συνδυασμό του Κριού και των Διδύμων θα είναι μια ενέργεια αρκετά χρήσιμη.
Η Αφροδίτη θα εισέλθει κατά τις απογευματινές ώρες, στον Κριό στις 21 Μαρτίου, μια αρκετά δραστήρια και έντονη ενέργεια. Η Αφροδίτη καθώς θα έχει εξαφανιστεί στις αχτίδες του Ηλίου, δεν θα είναι πλέον ορατή στον πρωινό ουρανό. Θα ακολουθήσει μια διαδικασία αναγέννησης, για να εμφανιστεί αργότερα ως απογευματινό αστέρι. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο στις 26 του μήνα, στις 6 μοίρες του Κριού.
Τέλος, η πανσέληνος τον Ζυγό, ψάχνει για ισορροπία και ειρήνη, και για ευτυχισμένες αναμνήσεις επιδιώκοντας  την συντροφικότητα, καλλιτεχνικές και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η πανσέληνος απέναντι από τον Κριό, θα είναι ενωμένος με τον Χείρωνα και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό κανονικά είναι μια αρκετά καυτή σύνοδος! Από θετικής άποψης μπορεί να βοηθήσει στο να προσδιορίσετε ποιοι είστε και τι επιθυμείτε στις σχέσεις σας και από τους άλλους και να πάρετε αποφάσεις με κάπως έτσι άγριο η απότομο τρόπο. Γενικότερα η πανσέληνος στον Ζυγό  συνδέεται με την αγάπη για τον εαυτό μας και αποδοχή που αντικατοπτρίζει τον τρόπο που εμφανιζόμαστε στον κόσμο και πως θέλουμε να είμαστε .
Ο μήνας τελειώνει αρκετά με συναρπαστικό τρόπο για να ολοκληρώσουμε αυτά που θέλουμε. Ο αποφασιστικός Ήλιος στον Κριό, θα εξαγωνίζει τον Κρόνο, βοηθώντας τα σχέδια μας να κυλήσουν ομαλά.
ΚΡΙΟΣ
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας πνευματικός επι το πλείστον, οπου θα αναζητήσετε περισσότερο την μοναξιά και την απομόνωση, κάτι που συμβαίνει σπάνια σε εσάς. Αν και βέβαια αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ. Ο Μάρτιος θα σας βρει να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τα συναισθήματα σας σε μια σχέση, ωστόσο από της 7-21 Μαρτίου, τα μελλοντικά σας σχέδια και στόχοι θα είναι στο προσκήνιο και σε αυτό περιλαμβάνονται οι ποικίλες επαφές σας με τους άλλους. Το πρώτο μισό του Μαρτίου θα είστε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι, θα υπάρχει η επιθυμία να αναλάβετε δράση και να κάνετε τα πράγματα να συμβούν όπως εσείς θέλετε. Θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε πιο αποφασιστικοί μεσα σε μια σχέση αλλα και με επαγγελματικά ζητήματα. Εκπλήρωση. Φυσική και ψυχική ενέργεια. Θα έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε το άγχος σας και να επιλύσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Σε αυτό θα συμβάλλει και η θετική ενέργεια Ερμή και Αφροδίτης καθόλη την διάρκεια του μηνα.
Κάποιοι από σας θα συλλάβετε νέες δημιουργικές ιδέες, θα εμπνευστείτε περισσότερο, θα ανανεώσετε την εμφάνιση σας, θα κερδίσετε την εκτίμηση των άλλων. Η Αφροδίτη θα συμβάλλει με θετικό τρόπο στα οικονομικά σας, αλλα και στις προσωπικές σας σχέσεις. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν, ιδιαίτερα κατά τα τέλη του μήνα αλλα μην φοβηθείτε. Κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλύτερα να θυμάστε ότι αυτή είναι μια φάση οπου οι υπερβολικές προσωπικές σας επιθυμίες θα είναι παροδικές. Με τον καιρό θα δείτε τα πράγματα με μια διαφορετική προοπτική.
Τα μεσοδιαστήματα μεταξύ Ερμή, Ουρανού αλλα και του Ωροσκόπου σας όμως θα σας δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την ώριμη σκέψη σας, τις οργανωτικές σας ικανότητες, ενώ η απροσδόκητη πνευματική επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους θα σας ενθουσιάσει. Ο Μάρτιος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέους συνεργάτες αλλα καλό θα ήταν να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από το νευρικό σας σύστημα, αντίθετα χρησιμοποιήστε τεχνικές χαλάρωσης. Αναγκαίες αλλαγές είναι πιθανό να συμβούν. Με τις θετικές όψεις Δια/Κρόνου θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με σημαντικά άτομα της ζωής σας, διαλύοντας τυχόν αρνητικά πρότυπα και συνήθειες που είχαν ίσως διαμορφωθεί στο παρελθόν.
Το πρώτο βήμα μπορεί να είναι η επίγνωση αυτών των προτύπων, το δεύτερο είναι η ικανότητα να πραγματοποιούνται οι αλλαγές. Άρης/Ουρανός και Πωσειδωνας θα φέρουν στην επιφάνεια όμως και τις κάπως «άγριες» προθέσεις/ διαθέσεις κάποιων. Αποφύγετε να αποκριθείτε η να εκδικηθείτε, αντίθετα δυνατοί σταθεροί αστέρες όπως Scheat και Regulus, θα σας αφυπνίσουν περισσότερο. Ο Arcturus θα σας δείξει τον δρόμο δίνοντας το μήνυμα ότι όλα θέλουν μια διαφορετική προσέγγιση. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13/3 θα φέρει εντάσεις και ανατροπές στον φιλικόκοινωνικο σας κύκλο, απλά συμβιβαστείτε η αντικαταστήσετε τους. Αντίθετα, Αφροδίτη και Δίας θα σας δώσουν εκπληκτικές στιγμές στις προσωπικές σας σχέσεις ενώ θα βοηθήσουν και την επικοινωνία σας με τους άλλους, και όμως αυτό θα είναι ένα πρόβλημα μεσα στην άνοιξη, για σας. Τέλος, η πανσέληνος στον Ζυγό στις 27 του μηνα, σας συμβουλεύει να ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά σας.
Καλύτερες ημέρες για την Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 12, 13, 24, 28, 29
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 7, 8, 9, 19, 28

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με κάπως παράξενο τρόπο με πρωταγωνιστή μια αγχωμένη Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας. Με το καλημέρα, ίσως υπάρξουν συναισθήματα αγάπης και φιλίας που μπορεί να παρουσιάζουν προβλήματα ή που μπορεί να είναι άβολα για σας. Θα είναι έντονη η επιθυμία για ευχαρίστηση. Δείξτε επιείκεια. Διότι η υπερβολική εμφάνιση συναισθημάτων θα είναι παροδική. Η υπερβολική καλλιτεχνική έκφραση είναι πιθανή. Πιθανό να σας αγχώσουν κοινωνικές καταστάσεις που είναι υποχρεωτικές. Ωστόσο, μέχρι τα μεσα Μαρτίου, θα σας απασχολήσουν θέματα πνευματικής η θρησκευτικής φύσεως. Η επιθυμία να είστε η να γίνετε κάτι πολύ περισσότερο και διαφορετικό αυτή την στιγμή, θα είναι μεγαλύτερη, από ότι μπορείτε να είστε στην πραγματικότητα και αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα να στραβώσουν. Ανάπτυξη η Συνείδηση ηθικών ή θρησκευτικών ζητημάτων. Η επιθυμία να ταξιδέψετε ή να προσεγγίσετε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης η εσωτερικής γνώσης. Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Πιθανό να υπάρξει η προθυμία να αναλάβετε ρίσκα. 
Από τις 20-22 Μαρτίου Αφροδίτη, Ηλιος, Ερμής δείχνουν να υπάρχει ισχυρή πόλωση, μεσα σε συναντήσεις η επαφές με άλλους λόγω κάποιας αναγκαιότητας ή λόγω εργασίας. Προσπάθειες κοινωνικοποίησης. Θα χρειαστεί Διπλωματία και τακτική στις επαφές με άλλους ανθρώπους. Θα υπάρχει η αναγκαιότητα συνεργασίας με άλλους. Υποχρεωτική ομαδική εργασία. Αναγκαστικές προσαρμογές σε καταστάσεις. Συνεργασίες με οικογένειες ή ομάδες που είναι στενά συνδεδεμένες. Θέματα ηγεσίας και εξουσίας. Άβολα συναισθήματα. Ωστόσο, πιστεύω ότι κατά τα τέλη του μηνα οι προσπάθειες που θα κάνετε θα ευδοκιμήσουν. Ισχυρές επιθυμίες και πάθη. Δημιουργικός ενθουσιασμός και δραστηριότητα. Φυσική έλξη και σεξουαλική διέγερση. Συνεργασία σε καλλιτεχνικά έργα. Επιτυχημένες συντονισμένες προσπάθειες. Ευχάριστη προστριβή.
Τα μεσοδιαστήματα μεταξύ Ερμή και Ουρανού, Βορείου Δεσμού θα σημάνουν ότι ο κόσμος των ονείρων θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Θα υπάρξουν αυξημένες εμπειρίες ESP και συγχρονισμού. Οι πνευματικές μελέτες και πρακτικές θα πάνε καλύτερα. Η πνευματική κατανόηση και ανάπτυξη θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα οικογενειακά σας προβλήματα, καθώς μια εμπειρία μπορεί να φέρει αναστάτωση. Αφροδίτη/Δίας και Πλούτωνας σάς συμβουλεύουν ότι δεν είναι ώρα για να λέτε ψέματα μεσα στις σχέσεις σας η να προσποιήστε κάτι που δεν είστε, θέματα ελέγχου έρχονται στην επιφάνεια και υπερβολικός ερωτικός φανατισμός απελευθερώνετε. Οι ελεύθεροι, ίσως να έχουν την ευκαιρία να εδραιώσουν νέες σχέσεις πάνω σε κοινά ενδιαφέροντα η αμοιβαία συναισθήματα η ακόμα και να συνάψουν νέες συνεργασίες με άλλους.
Άρης/Ποσειδώνας και Πλούτωνας δείχνουν επίσης μεσα στον μηνα, περιστασιακά την έλλειψη αντοχής αλλα και τον αποσυντονισμό από επαγγελματικά σχέδια λόγω εξωτερικών επιρροών, ίσως υπάρχει μια έλλειψη ενέργειας, προσοχή να μην σας χρησιμοποιήσουν οι άλλοι ως όργανα για τα συμφέροντα τους. Μην χάνετε την πίστη σας, Κρόνος Ερμής και Πωσειδωνας, είναι ένδειξη αναστολών, κατάπτωσης η και δυσπιστίας.
Alphecca και Acrux δείχνουν δυσκολίες και αδυναμία συγκέντρωσης μας πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, η συνοδος με τον Schedir σας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε την θηλυκή πλευρά της προσωπικότητας σας, θα μπορέσετε να προστατέψετε σημαντικά πράγματα που είναι για σας, ακόμα και τον εαυτό σας από αρνητικούς ανθρώπους η μια σημαντική σχέση, ώστε να κλείσουν οι πληγές. Ερευνήστε, γράψτε, ζωγραφίστε και δημιουργήστε. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13 Μαρτίου, θα φέρει αστάθεια και εντάσεις στην προσωπική σας ζωή αλλα ίσως και μια βοήθεια πάνω στα οικονομικά. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 του μηνα, θα φέρει μια επιτυχία επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως. Μην προσπαθήστε να εξηγήσετε πως και τι, απλά δεχτείτε το και προχωρήστε!
Καλύτερες ημέρες για την Αγάπη: 3, 4, 8, 12, 13, 18, 24, 27, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 1, 2, 9, 10, 19, 20, 22, 23, 28, 29, 30, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 9, 10, 16, 17, 26

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και ο Μάρτιος αρχίζει με ευχάριστη διάθεση, από τις 8-11 Μαρτίου Ηλιος, Ερμής και Αφροδίτη δείχνουν άγχος και υπερβολές τόσο στην κοινωνική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ψυχική αναταραχή. Αναγκαστική σκέψη. Έντονες προσπάθειες για επικοινωνία, κατανόηση ή μια προσπάθεια να ξεκαθαρίστε κάποιες καταστάσεις. Ανησυχία, άγχος και νευρικότητα. Υπό πίεση για παράδοση. Αυτοαπορροφητική σκέψη. Μηνύματα η τρόπος επικοινωνίας που απαιτούν αλλαγή. Οι συνεργασίες σας γενικότερα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει μεσα στον χώρο εργασίας όπως και η διαχείριση άγχους ειδικά από τις 21-29 Μαρτίου.
Ο Άρης στο ζώδιο σας μπορεί να επιβραβεύσει τις προσπάθειες σας, να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις φιλοδοξίες σας, η ενέργεια σας θα κατευθύνετε προς την προσωπική σας επίτευξη. Δίνετε η ευκαιρία διαμόρφωσης μιας κατάστασης της ζωής σας μέσω θέλησης και προσπάθειας. Θα είστε πιο μαχητικοί, έντονη η επιθυμία να είμαστε στο προσκήνιο των πραγμάτων – ηγεσία. Ευνοείται η λήψη αποφάσεων. Ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ανάγκες του εγώ. Αυτοπεποίθηση επιθετικότητα, αποφασιστικότητα και ηγεσία. Εκτέλεση σχεδίων. Επίλυση προβλήματος στα επαγγελματικά. Δύναμη. Φυσικές προσπάθειες για επιτεύγματα. Πρωτοποριακές ή τολμηρές ενέργειες.
Ομως κατά τις 13 του μηνα, το ισχυρό ένστικτο επιβίωσης είναι πιθανό να ξυπνήσει. Η Αυτοσυντήρηση, με οποιοδήποτε κόστος. Δυναμική και επιθετική συμπεριφορά. Έντονος ανταγωνισμός με άλλους. Άμεση δράση και επικοινωνία – η έλλειψη διπλωματίας θέλει προσοχή. Τραυματισμοί και ατυχήματα. Δυσκολίες στην κατασκευή πραγμάτων. Έντονος ανταγωνισμός, ωστόσο θα τα καταφέρετε αν πραγματικά προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι Δίας και Ερμής, θα ευνοήσουν οποιοδήποτε έργο ή απόφαση που απαιτεί σαφή και γρήγορη σκέψη στις 8 Μαρτίου. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ψυχικά ευκίνητοι. Επομένως, οι επιχειρηματικές προσφορές, τα γραπτά έργα, η μελέτη και ακόμα σε διδακτικό επίπεδο θα υπάρξει όφελος. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις ενέργειες και να μην αφήσετε την ευκαιρία να φύγει από τα χέρια σας, αν παρουσιαστεί.
Ο Κρόνος στις 4 Μαρτίου δίνει έμφαση σε φιλοδοξίες και σχέδια ,όμως αναλαμβάνετε και ευθύνες που θα βγουν σε καλό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ενδέχεται να έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε περισσότερο τις φιλοδοξίες σας είτε μέσω αλλαγής εργασίας είτε μέσω μιας προώθησης που απαιτεί επιπλέον ευθύνη.
Δίας και Αφροδίτη στις 19 του μηνα, δείχνουν τύχη στην αγάπη και τα οικονομικά. Θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε μια ευτυχισμένη κοινωνική ζωή, καλές σχέσεις με τους αγαπημένους σας και πιθανώς μια βελτίωση στα οικονομικά καθώς ο Πωσειδωνας στις αρχές του μηνα θα δείξει κάποια σημάδια σύγχυσης. Όμως, αυτό θα είναι παροδικό και θα είστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με τις προσωπικές σας σχέσεις.
Σημαντική η επιρροή του Χείρωνα, που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε μια νέα πνευματική διάσταση στην καριέρα σας. Η πορεία προς αυτή τη διάσταση δεν είναι απαραίτητα εύκολη, αλλά θα είναι τελικά ικανοποιητική. Μπορεί να χάσετε μια δουλειά, η οποία φαίνεται πολύ επώδυνη. Αργότερα θα δείτε ότι αυτό έχει πραγματικά ανοίξει το δρόμο για έναν νέο τρόπο θεραπείας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί τώρα να σας δοθούν ευκαιρίες να θεραπεύσετε το εαυτό σας και να διδάξετε στην παρούσα εργασία σας ή να προσφέρετε νέες μελέτες που θα ανοίξουν νέους δρόμους για το μέλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συναντήσετε ένα σημαντικό άτομο που θα σας βοηθήσει στην πορεία σας. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε μια πνευματική διάσταση στο δρόμο της ζωής σας.
Τα μεσοδιαστήματα Αφροδίτης/ Κρόνου δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε το καθήκον σας, που υπερισχύει της καρδίας, θα θυσιάσετε την προσωπική σας σχέση έναντι της επαγγελματικής λόγω περιορισμών η άλλων κατασταλτικών παραγόντων. Ερμής, Άρης και Ουρανός σας προειδοποιούν ότι μπορεί ο έλεγχος να χαθεί εύκολα αν βιάζεστε η δράσετε αστραπιαία, χωρίς να σκεφτείτε, για παράδειγμα, η είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι με τα σχέδια σας, οπου μπορεί θα επικρατεί φρενίτιδα και τρέλα. Πιθανό σε κάποιους ο λογισμός τους να τρέχει σε παρελθοντικές απολαύσεις που χαλαρώνουν! Μοιραστείτε τα θετικά σας συναισθήματα με άλλους. Συνδέσεις με γυναίκες θα ευνοηθούν. Καλλιτεχνικά έργα. Ομορφιά και μόδα. Ευγενική συμπεριφορά.
Aldebaran και Fomalhaut θα δώσουν επιτυχία μεσα από την προσωπική σας ακεραιότητα αλλα και τις ταπεινές σας ιδέες! Ερευνήστε, ακολουθήστε το μονοπάτι σας και τολμήστε!
Η νέα σελήνη στους Ιχθείς, στις 13 Μαρτίου, Κρόνος/Ουρανός σας αναγκάζουν να συμβιβαστείτε, θα σας είναι πολύ δύσκολο χρόνο να ενσωματώσετε τα ενστικτώδη ατομικά σας χαρακτηριστικά με την κοινωνία στο σύνολό της. Να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε όταν είναι πραγματικά απαραίτητο, ενώ θα παραμείνετε ο πραγματικός σας εαυτός μέσα σε όλα αυτά. Αφροδίτη και Δίας θα είναι μαζί σας στα δύσκολα και πολλές φορές μπορεί να αποδειχτεί το αντίθετο, ξεπερνώντας τα προβλήματα εύκολα. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 του μήνα, ευνοεί προσωπικές σχέσεις, ταξίδια, επαγγελματικά σχέδια, θέματα παιδείας, ωστόσο ότι και να είναι, μην κολλάτε τώρα σε λεπτομέρειες!
Καλύτερες ημέρες για την Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 13, 19, 20, 24, 28, 29
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 12, 13, 19, 20, 22, 23, 24, 28, 29
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 12, 13, 23, 31

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Μάρτιος είναι πολύ θετικός μήνας και για σας τους Καρκίνους, όπου θα έχετε τώρα τη δύναμη και την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τους στόχους σας αλλα και να ανακατευθύνετε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας γενικότερα εκεί που επιθυμείτε, ενώ από τις 9/3 και ύστερα θα συγκεντρωθείτε πλήρως στους στόχους σάς. Δράση για την επίτευξη στόχων. Η Δύναμη εγώ. Θα υπάρχει μια ισχυρή, αν και ισορροπημένη, αίσθηση ατομικότητας. Καλές σχέσεις με τις αρχές. Προσωπική ανάπτυξη και πρόοδος. Ένα Κατόρθωμα μεσα από δικές σας προσπάθειες. Θετική σκέψη. Από τις πρώτες ημέρες θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, ενώ  γύρω στις 8-10 του μηνα θα υπάρχει μια σύγχυση, άγχος και πίεση στο να προλάβετε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Κάποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν και με μηνύματα που πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς εκφράζετε την γνώμη σας προς τα έξω.
Ερμής ,Ηλιος, Αφροδίτη και Ουρανός θα υποστηρίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, το Πνεύμα συνεργασίας θα είναι έντονο. Έκφραση αγάπης ή μια νέα φιλία έρχεται στην ζωή σας. Έντονη και η επιθυμία να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες ακόμη και μεσα από το ίντερνετ. Προσεκτικές αξιολογήσεις πρέπει να γίνουν.
Από την άλλη Αφροδίτη και Πωσειδωνας φέρνουν Ευαισθησία και έντονο ρομαντισμό στην αγάπη και την τέχνη, αν ασχολείστε. Απόλαυση μιας φαντασίας. Ακριβείς αισθητικές εκτιμήσεις. Επιθυμία για μακρινά πράγματα. Οι θετικές όψεις με Δια και Πλουτωνα επιπλέον δείχνουν Άνετες συνθήκες. Γενναιοδωρία και φιλικότητα. Μεγάλες παραγωγές ή συγκεντρώσεις. Όμορφες προσωπικές εμφανίσεις. Μικροεντασεις μπορεί να εμφανιστούν γύρω στις 21  Μαρτίου με την είσοδο της εαρινής ισημερίας στις κοινωνικές σας σχέσεις.
Αν και ο Μάρτιος είναι ευεργετική περίοδος για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Απολαμβάνετε ιδιαίτερα την παρέα του συνεργάτη/συντρόφου σας και αισθάνεστε την επιθυμία να μοιραστείτε διασκεδαστικές και ζεστές στιγμές. Θα είστε πρόθυμοι να κάνετε την επιπλέον προσπάθεια που απαιτείται για την ικανοποίηση όλων. Μερικές φορές μπορεί να δοθεί περισσότερη έμφαση σε κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αυτές οι δυσκολίες μπορεί να ξεπεραστούν αναλογικά και θα ήταν καλό να μην λάβετε βιαστικές αποφάσεις. Από τις 9 Μαρτίου τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ευνοείται οποιοδήποτε έργο ή απόφαση που απαιτεί σαφή και γρήγορη σκέψη. Θα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ψυχικά ευκίνητοι. Επομένως, θα υπάρχει όφελος.
Θετικός μήνας για προσωπικές σχέσεις και τα χρήματα. Δίας, Έρμης και Αφροδίτη στις 9-18 του μηνα, δείχνουν τύχη στην αγάπη και τα οικονομικά. Θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε μια ευτυχισμένη κοινωνική ζωή, καλές σχέσεις με τους αγαπημένους σας και πιθανώς μια βελτίωση στα οικονομικά καθώς ο Πωσειδωνας στις αρχές του μηνα θα δείξει κάποια σημάδια σύγχυσης. Όμως, αυτό θα είναι παροδικό και θα είστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με τις προσωπικές σας σχέσεις.
Με τον Κρόνο γύρω στις 22 του μηνα ίσως θα αναγκαστείτε να κάνετε επαγγελματικές επιλογές που θα επηρεάσουν τόσο την καριέρα σας όσο και το σπίτι σας. Όσο περισσότερο η ζωή σας θα είναι εκτός ισορροπίας τόσο περισσότερο θα αισθάνεστε τα αποτελέσματα του. Ισως η πρόκληση είναι ότι πρέπει να κάνετε προσεκτικές και υπεύθυνες επιλογές, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μια ισορροπημένη ζωή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η λήψη αποφάσεων είναι αρκετά δύσκολη. Είναι σημαντικό όμως να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να σκεφτείτε τυχόν προτεινόμενες αλλαγές, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις βραχυπρόθεσμες όσο και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.
Στις αρχές του μηνα Αφροδίτη και Κρόνος δημιουργούν δυσκολίες στην σχέσεις σας και σύγχυση. Με Ερμή, Άρη και Ουρανό, προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο λόγω μας συναισθηματικής αναστάτωσης. Η σχέση μεταξύ σώματος και ψυχής είναι σημαντική για τον μηνα, σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση σας απέναντι σε συνεργάτες και στον επαγγελματικό χώρο γενικότερα, οπου έχετε επιρροή ακόμα και μεσα από τις διάφορες δραστηριότητες σας. Κάποιοι θα θέλουν να σας βάλουν τρικλοποδιές η να σας δοκιμάσουν, αλλά εσείς δεν θα πρέπει να εγκαταλείψετε.
Aldebaran, Altair, Hamal, Schedir, Betelgeuse θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές και τα εμπόδια.
Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13 Μαρτίου προοιωνίζει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο όσο αφορά τα οικονομικά και τις προσωπικές σας σχέσεις, οπου θα δώσει και μια επαγγελματική επιτυχία. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 27 του μηνα, φέρνει στην επιφάνεια καυτά συναισθήματα σε συναισθηματικό επίπεδο αλλα προσέξτε μην παρεξηγήσετε το ότι σας συμβαίνει, ενώ επιπλέον θα πρέπει να διαχειριστείτε αυτά τα έντονα συναισθήματα. Απλά συμβιβαστείτε με ότι έχετε και απολαύστε το!
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 12, 13, 19, 24, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 12, 13, 19, 20, 24, 25, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9, 14, 15, 19, 20, 28, 29

ΛΕΩΝ
Με ευχάριστο τρόπο θα μπει ο Μάρτιος για σας με την προσοχή σας να είναι στραμμένη προς τις προσωπικές σας σχέσεις, τα παιδιά αν υπάρχουν και το πως να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στην ζωή σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο όπως και θέματα παιδείας θα πάνε καλα και θα υπάρχει μια σταθερότητα γενική μέχρι της 18 του μηνα. Η Αφροδίτη κάπως τις πρώτες 8 ημέρες ίσως να δημιουργήσει έντονες σεξουαλικές ανάγκες. Συναισθήματα αγάπης και φιλίας μπορεί να παρουσιάζουν προβλήματα ή που μπορεί να είναι άβολα για σας η για τους άλλους. Θα υπάρχει η επιθυμία για έντονη ευχαρίστηση. Δείξτε επιείκεια στις σχέσεις. Υπερβολική έκφραση συναισθημάτων. Υπερβολική καλλιτεχνική έκφραση. Κοινωνικές υποχρεώσεις.
Εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις αναμένεται να δημιουργηθούν όμως γύρω στις 19-20 Μάρτιου, οπου ίσως αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις. Πίεση. Θέματα ηγεσίας και εξουσίας. Άβολα συναισθήματα μεσα στις σχέσεις που θα πρέπει να επιλυθούν καθώς αυτό το θέμα προβάλλεται και πάλι γύρω στις 23-27 του μηνα αλλα και στις 31 Μάρτιου θα υπάρξουν διαφωνίες και προβλήματα μεσα στον εργασιακό χώρο.
Κατά το δεύτερο μισό του μηνα Κρόνος και Ουρανός με τον Ερμή πιέζουν καταστάσεις. Αυτή θα είναι μια περίοδος για να αλλάξετε τις απόψεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με άλλους. Πολύ πιθανό να αναπροσαρμόζετε τον τρόπο σκέψης σας. Μπορεί επίσης να τερματίσετε ένα έργο που απαιτεί μια συγκεντρωμένη πνευματική προσπάθεια, πράγμα που θα είναι κάπως δύσκολο τώρα. Ο Ουρανός σε επαγγελματικό επίπεδο, θα φέρει αλλαγές. Εάν έχετε αγκαλιάσει τις αλλαγές τότε η διέλευση του θα έχει μικρό αποτέλεσμα. Ωστόσο, εάν έχετε κολλήσει στην ρουτίνα, μπορεί να παρατηρήσετε μια ξαφνική δραματική σειρά γεγονότων στην επαγγελματική σας ζωή που μπορεί να είναι ενοχλητικές. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε η να μειώσετε το άγχος σας που μπορεί να σας παρασύρει. Η ένταση μπορεί στη συνέχεια να ξεχειλίζει και στην προσωπική σας ζωή.
Όμως, παρόλο τις δυσκολίες μην χάνετε την ψυχραιμία σας, γιατί, ότι και να συμβαίνει να ξέρετε ότι δημιουργούνται ευκαιρίες για να απλώσετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ή πνευματικές αναζητήσεις, καθώς δημιουργούνται αρκετά ευνοϊκές καταστάσεις και ας μην φαίνονται, τόσο οικονομικά, προσωπικά αλλα και επαγγελματικά. Από τις 13 του μηνα δημιουργείτε σταδιακά η ευκαιρία να φέρετε μια νέα διάσταση στην καριέρα σας, αρκεί να παραμείνετε ανοιχτοί στις ποικίλες δυνατότητες. Μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για το μέλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συναντήσετε ένα σημαντικό άτομο που θα σας βοηθήσει στην πορεία σας.
Τα μεσοδιαστήματα Ουρανού, Βορείου Δεσμού και θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, θα υπάρχει μια ανησυχία στην οικογενειακή η προσωπική σας ζωή, αλλά σε καμιά περίπτωση μην προσπαθήσετε να ανεβείτε στην ζωή εις βάρος των άλλων. Οι ελεύθεροι θα έχουν ίσως την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες σχέσεις με κοινά ενδιαφέροντα ενώ και τα συναισθήματα θα είναι στενά συνδεδεμένα με πνευματικές και διανοητικές φιλοδοξίες. Άρης, Κρόνος και Ωροσκόπος φέρνουν εντάσεις, Λογομαχίες, καθυστερήσεις η ματαίωση, άγχος και ταλαιπωρία.
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Castor σας συμβουλεύει να επιστρατεύστε τις πνευματικές σας δυνάμεις η το μυαλό σας γενικότερα για να αντιμετωπίσετε τις όποιες διαφωνίες .Ένα νέο έξυπνο σχέδιο φανερώνεται σε εσάς που θα πρέπει να το αξιοποιήσετε σε βάθος χρόνου και να δουλέψετε με αυτό που εχει σχέση με τα επαγγελματικά σχέδια. Ο Betelgeuse  σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό σας βεβαιώνει ότι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις, είστε ο «πετυχημένος πολεμιστής» που αγωνίζεται να αποκτήσει αυτά που επιθυμεί και να γίνει κάτι μεγαλύτερο στη ζωή. Ώρα για δράση! Ο Dubhe  σας προστατεύει από τις κακοτοπιές στα επαγγελματικά, καλλιεργεί νέες ιδέες στο μυαλό σας, βοηθά στο να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες, και να αντισταθείτε.
Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13 του μηνα, δείχνει ανισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 Μαρτίου, δείχνει εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις που τελικά επιλύονται με πολύ δουλειά, αλλα και ξεκαθαρίσματα.
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 3, 4, 7, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 24, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 9, 10, 19, 20, 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 12, 13, 16, 17, 18, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Μάρτιος ξενικά με έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές ή καινοτόμες. Θα πρέπει να είστε αρκετά εφευρετικοί. Ένας προβληματισμός. Θα υπάρχει Ψυχικός ενθουσιασμός. Η ανάληψη δράσης θα αλλάζει τα πράγματα και φέρνει βελτίωση. Συμμετοχή με άλλους για συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό. Ωστόσο δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Θα υπάρχει έντονη ώθηση για κοινωνικοποίηση. Κοινωνική δραστηριότητα. Φιλίες, συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις θα περάσουν μια δοκιμασία. Αναποφασιστικότητα. Χρειάζεται Διπλωματία. Η Αφροδίτη, ο οικονομικός σας πλανήτης, έχει το ηλιοστάσιό της από τις 23 έως τις 25. Σταματά στον ουρανό και μετά αλλάζει κατεύθυνση. Έτσι, θα μπορούσε να υπάρξει μια οικονομική παύση και μετά μια αλλαγή κατεύθυνσης. Από τις 20 και έπειτα είναι μια καλή στιγμή να επικεντρωθούμε σε έργα που περιλαμβάνουν προσωπικό μετασχηματισμό και επανεφεύρεση. Πιθανότατα δεν θα ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε σε ένα μήνα — αλλά θα σημειώσετε πρόοδο. Από τις 20 και έπειτα είναι μια καλή στιγμή να επικεντρωθούμε σε έργα που περιλαμβάνουν προσωπικό μετασχηματισμό και επανεφεύρεση.
Ο Άρης στους Διδύμους  σημαίνει παραγωγή έργου υψηλής ενέργειας. Όμως σημαίνει και τις δυσκολίες στον έλεγχο της απελευθέρωσης ενέργειας. Θα υπάρξει ώθηση για ανάληψη δράσης, συχνά χωρίς σκέψη. Προτρέπει προς την αυτοσυντήρηση. Συγκρούσεις / επιχειρήματα. Σωματικός τραυματισμός ή ασθένεια. Μυϊκό στρες. Σωματικές αντιδράσεις. Μέχρι τις 15 Μαρτίου Άρης και Ερμής δημιουργούν αναστατώσεις, πίεση. Πίεση όμως για επίλυση προβλημάτων. Μια ανάγκη να γίνουν γρήγορα τα πράγματα. Παρορμητικές αντιδράσεις, θυμός, εχθρότητα, συγκρούσεις συμφερόντων κ.λπ. Θα υπάρξει Κριτική και σαρκασμός. Μπορεί να υπάρχει ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ανάγκες του εγώ. Αυτοπεποίθηση επιθετικότητα, αποφασιστικότητα και ηγεσία. Εκτέλεση σχεδίων. Επίλυση προβλήματος με τον Δια γύρω στα τέλη του μήνα. Δύναμη. Φυσικές προσπάθειες για επιτεύγματα. Πρωτοποριακές ή τολμηρές ενέργειες.
Τα μεσοδιαστήματα Σελήνης, Αφροδίτης και Άρη κατά τις πρώτες ημέρες ίσως να υποκινούνται διάφορες δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις και να υπάρχει παρασκήνιο, καθώς επίσης μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονες προκλήσεις. Με Δια, Κρόνο και Πλουτωνα θα συνεχίζετε να δουλεύετε με αργά και σταθερά βήματα και να κάνετε υπερβολικές προσπάθειες. Προσέχετε την υγεία σας. Μην εμπιστεύεστε σε άλλους να αναλάβουν κάτι που έχετε εσείς φτιάξει με κόπο όσο αφορά την διαχείριση του.
Ο σταθερός αστέρας Altair μπορεί να φέρει στην ζωή σας τολμηρούς ανθρώπους ενώ θα βοηθήσει εσάς να ερευνήσετε τα όρια των δυνάμεων σας. Ενώ ο Thuban φέρνει πληροφορίες, γνώση η πηγές που θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σχετικά με τα οικονομικά.
Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13 του μηνα δείχνει προβλήματα και εντάσεις στις συνεργασίες σας η δυσκολία συγκέντρωσης στους στόχους σας. Όμως χρειάζεστε χρόνο  για περισσότερο πνευματικό συντονισμό. Η πανσέληνος στον Ζυγό, στις 28 Μαρτίου, δείχνει άγχος, πίεση, δυσκολίες όμως θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τα πράγματα.
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 3, 4, 12, 13, 23, 24, 31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 12, 13, 19, 20, 24, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 19, 20, 22, 23, 30, 31

ΖΥΓΟΣ
Ο Μάρτιος ξεκινά με πολύ θετικές προοπτικές και ενθουσιασμό ,γεμάτο αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στοιχεία που θα διατηρήσετε μεσα στον μήνα. Εκτός από τις 9 Μαρτίου, 19 και 27 του μηνα θα βιώσετε κάποιες εντάσεις μικρές στον επαγγελματικό χώρο, οπου θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί καθώς ίσως να αναγκαστείτε να πείτε κάποια πράγματα που δεν πρέπει. Έντονες προσπάθειες για επικοινωνία, κατανόηση ή ξεκαθαρίσματα. Ανησυχία, άγχος και νευρικότητα. Υπό πίεση. Αυτοαπορροφητική σκέψη. Μηνύματα που απαιτούν αλλαγή.
Ηλιος, Ερμής και Αφροδίτη δείχνουν άγχος και υπερβολές τόσο στην κοινωνική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι συνεργασίες σας γενικότερα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει μεσα στον χώρο εργασίας όπως και η διαχείριση άγχους ειδικά από τις 21-29 Μαρτίου. Προσοχή στην υγεία.
Με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές του μηνα θα προβείτε σε τολμηρές ενέργειες. Θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία για ενθουσιασμό και θα επιδιώξετε ενεργά να βρείτε μια διέξοδο. Θα έχετε άφθονη ενέργεια που πρέπει να δαπανηθεί σε ένα θετικό έργο. Ίσως ένα απαιτητικό άθλημα ή ένα έργο να παρέχει μια θετική οδό. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με ένα σημαντικο άτομο στη ζωή σας. Είναι σημαντικό να βρείτε μια κατάλληλη διέξοδο για την ενέργεια σας. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή να αναλάβετε περιττά ρίσκα ή να πιέζετε με επιθετικό τρόπο για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ισχυρός ανταγωνισμός και δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανές γύρω στα μεσα Μαρτίου, όμως θα αναγκαστείτε να δώσετε μια λύση και να επιλύσετε τις όποιες διαφορές μεσα στις προσωπικές σας σχέσεις η να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες προς το τέλος του μηνα.
Τα μεσοδιαστήματα Άρη και Πωσειδωνα δημιουργούν ανοιξιάτικες αλλεργίες η άγχος και ευαισθησίες οπότε πρέπει να είστε προσεχτικοί αν είστε επιρρεπής σε τέτοια πράγματα. Πάρτε βιταμίνες. Οι προσπάθειες σας θα στεφθούν με επιτυχία για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στον χώρο εργασίας. Θα επιδείξετε θάρρος και τόλμη και θα μπορέσετε να ελέγξετε την όποια δύσκολη κατάσταση.
Ο Ras Alhague θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις πληγές και να διατηρήσετε αυτές τις λεπτές ισορροπίες σας ψυχικά, και σωματικά. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13 Μαρτίου δημιουργεί δυσκολίες οπου θα είναι δύσκολο να πάρετε ικανοποίηση από τους άλλους αλλα και από τους στόχους σας. Μην ψάχνετε για τελειότητα. Διατήρηση της αισιοδοξίας και γοητείας σας. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 28 του μηνα, φέρνει εντάσεις αλλά και πάθη που τελικά αυτή η εκρηκτική ατμόσφαιρα θα δώσει έναν άλλο αέρα στην προσωπική σας σχέση, έναν αέρα ανανέωσης!
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 3, 4, 9, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 24, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 27, 28, 29, 30, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 12, 13, 22, 23, 24

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
O Μάρτιος σας βρίσκει σε μια ονειρική κατάσταση, θα λέγαμε οπου μέχρι και της 10 του μηνα όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Ύστερα και μέχρι της 15 του μηνα ,παρατηρούνται κάποιες συγκρούσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Θα υπάρχει Φυσική ευαισθησία. Εστίαση στο άυλο. Διαίσθηση. Κάποιος που περιμένει το τελικό αριστούργημα. Εκτίμηση της τέχνης. Δράμα. Διακόσμηση. Μουσείο. Βιβλιοθήκη. Σχολείο. Επαγγελματική υπηρεσία. Ευρεία έκταση. Η θάλασσα. Μέχρι της 10 θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας ενώ μέχρι της 15 η κατάσταση θα δείχνει να είναι κάπως αποσυντονισμενη. Αμφιβολίες και ερωτήματα δημιουργούνται στο μυαλό σας σχετικά με προσωπικές σχέσεις και η έλλειψη επιβεβαίωσης φέρνει εντάσεις και ανασφάλειες στην επιφάνεια. Πολλά έρχονται στο φως, μυστικά και αποκαλύψεις που ίσως να μην περιμένατε να συμβούν. Υπάρχουν διαφορές με τους άλλους που θα σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στον φιλικό σας κύκλο. Το πρώτο μισό του μηνα καλό θα ήταν να κάνετε μια παύση ώστε να εκτιμήσετε σωστά αυτά που είδατε και ακούσατε. Έτσι γύρω στις 17 Μάρτιου, θα είναι πολλά αυτά που θα συνειδητοποιήσετε, θα μπορέσετε να κάνετε μια σωστή εκτίμηση των προβλημάτων. Θα γίνουν Προσπάθειες για συμβιβασμό.
Το υπόλοιπο του Μαρτίου θα είναι πιο σταθερό καθώς οι πλανήτες θα επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα κυρίως επαγγελματικά. Μεσα από προσπάθειες δικές σας και εκτιμήσεις θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και σε οικονομικό επίπεδο. Ο Άρης στους Διδύμους δείχνει Ανταγωνισμό αρκετά έντονο κοντά στον ωροσκόπο. Ανθεκτικές, αλλά ευχάριστες συνθήκες. Προσωπική δύναμη. Τολμηρή εμφάνιση. Δύναμη του χαρακτήρα. Σταθερό επίτευγμα. Λύσεις σε προβλήματα. Μηχανική. Χρήση εργαλείων. Αθλητισμός. Ενεργές συναντήσεις. Θα δώσει και μια επιτυχία σημαντική γύρω στις 19 Μαρτίου επαγγελματικής φύσεως.
Σημαντικός ο Κρόνος που δείχνει μια περίοδο με επιπλέον ευθύνες και ενοποίηση της κατεύθυνσής σας στη ζωή. Μπορεί να σας δοθεί ένας επιπλέον φόρτος εργασίας στο επάγγελμα που έχετε επιλέξει ή μια προσφορά που απαιτεί επιπλέον ευθύνη. Μπορεί να είναι μια στιγμή που αποφασίζετε να αναλάβετε την ευθύνη για τις δικές σας επιλογές σταδιοδρομίας και να ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλαγής επαγγέλματος. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος επιπλέον κοινωνικών ευθυνών, ή μια αλλαγή στην κοινωνική κατάσταση, όπως ο γάμος ή το διαζύγιο. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, αυτή η διέλευση σας δίνει την ενέργεια να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.
Ουρανός και Ποσειδώνας γύρω στις 29 Μαρτίου δείχνει εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο η αλλαγές που φέρνουν εντάσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια στιγμή σύγχυσης όταν δεν είστε σίγουροι για τους μελλοντικούς σας στόχους. Από τη μία πλευρά δεν είστε σίγουροι για το πού κατευθύνεστε, από την άλλη πλευρά αισθάνεστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε τον σκοπό σας. Η απάντηση είναι να συνεχίσετε να αναζητάτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον σκοπό σας. Εν τω μεταξύ, εάν ενεργείτε με ακεραιότητα, κάποτε θα κοιτάτε πίσω σας ως μια περίοδο βαθέως αλλαγών.
Τα μεσοδιαστήματα Ουρανού, Βορείου Δεσμού και θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, θα υπάρχει μια ανησυχία στην οικογενειακή η προσωπική σας ζωή, αλλά σε καμιά περίπτωση μην προσπαθήσετε να ανεβείτε στην ζωή εις βάρος των άλλων. Οι ελεύθεροι θα έχουν ίσως την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες σχέσεις με κοινά ενδιαφέροντα ενώ και τα συναισθήματα θα είναι στενά συνδεδεμένα με πνευματικές και διανοητικές φιλοδοξίες. Άρης, Κρόνος και Ωροσκόπος φέρνουν εντάσεις, Λογομαχίες, καθυστερήσεις η ματαίωση, άγχος και ταλαιπωρία.
Hamal και Schedir χαράσσουν ένα μοναδικό μονοπάτι μεσα από εποικοδομητικές αλλαγές για τα επόμενα χρονια ενώ η Bellatrix φέρνει επιτυχία από την σκιά και αυτό συμβαίνει μεσα από τις δίκες σας προσπάθειες. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς δείχνει ικανοποίηση και επίτευξη στόχων ως ένα βαθμό οικονομικά και επαγγελματικά ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις θα επικρατεί ένταση. Στις 28 η πανσέληνος στον Ζυγό, τέλος, δημιουργεί αδιέξοδο ,άγχος και προβλήματα στην προσωπικής σας ζωή.
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 3, 4, 12, 13, 16, 17, 18, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 5, 6, 9, 10, 19, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 12, 13, 24, 25

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μάλλον φαίνεται ότι εσείς θα βρίσκεστε σε καλύτερη μοίρα από τους υπολοίπους χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις να εμφανίζονται μεσα στον Μάρτιο. Ηλιος, Ερμής και Αφροδίτη λειτουργούν με θετικό τρόπο ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στην ζωή σας μεσα στον επόμενο μηνα. Δυσκολίες κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους εμφανίζεται κάποιου είδους πόλωση προς το τέλος του μηνα χωρίς να ενοχληθείτε ιδιαίτερα η να υπάρξουν μηνύματα που να σας εκνευρίσουν και θα σας αποσπάσουν την προσοχή από τους στόχους σας. Το μεγαλύτερο μέρος όμως θα είναι στραμμένο σε θέματα κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά θα υπάρχει εύνοια, τύχη και σταθερότητα. Γύρω στις 3 και 13 του μηνα διαφαίνονται κάποιες εντάσεις και διαφορές στις προσωπικές σας σχέσεις, που δεν είναι σημαντικές. Σημαντική η διέλευση του Άρη στο απέναντι ζώδιο από σας που θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπου μπορεί να υπάρξουν Δυσκολίες στον έλεγχο της απελευθέρωσης ενέργειας.
Η ανάληψη δράσης, συχνά χωρίς σκέψη. Προτρέπει την αυτοσυντήρηση. Συγκρούσεις / επιχειρήματα. Σωματικός τραυματισμός ή ασθένεια. Μυϊκό στρες. Σωματικές αντιδράσεις, στις 5 Μαρτίου και στις 18 και 31 να δημιουργήσει πιέσεις και άγχος η εντάσεις σχετικά με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Είναι πιθανό ότι υποφέρετε από συναισθηματικό ή σωματικό στρες. Η σχέση σας με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας μπορεί επίσης να σας ενοχλεί. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι άλλοι που φταίνε, αλλά είναι πιο πιθανό ότι αντιδράτε υπερβολικά και να προκαλείτε σύγκρουση. Πρέπει να μάθετε να επιβραδύνετε και να εξετάζετε προσεκτικά τις ενέργειές σας.
Σημαντικός ο Κρόνος που δείχνει μια περίοδο με επιπλέον ευθύνες και ενοποίηση της κατεύθυνσής σας στη ζωή. Μπορεί να σας δοθεί ένας επιπλέον φόρτος εργασίας στο επάγγελμα που έχετε επιλέξει ή μια προσφορά που απαιτεί επιπλέον ευθύνη. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος επιπλέον κοινωνικών ευθυνών, ή μια αλλαγή στην κοινωνική κατάσταση, όπως ο γάμος ή το διαζύγιο. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, αυτή η διέλευση σας δίνει την ενέργεια να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.
Τα μεσοδιαστήματα Άρη και Πωσειδωνα μπορεί να δημιουργήσουν έλλειψη ενέργειας η αλλεργικές καταστάσεις και θα πρέπει να προφυλαχθείτε και να πάρετε κάποιες βιταμίνες. Προσοχή στις ελλείψεις και παραλείψεις όμως. Πλούτωνας , Ωροσκόπος και Αφροδίτη δοκιμάζουν μια σχέση όμως φέρνει ανανέωση και πάθος στην συνέχεια. Μην είστε εγωιστές , αναγνωρίστε τα λάθη σας και εμπιστευτείτε το ένστικτο σας!
Hamal και Schedir χαράσσουν ένα μοναδικό μονοπάτι μεσα από εποικοδομητικές αλλαγές για τα επόμενα χρονια. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 12 Μάρτιου, βελτιώνει κατά πολύ τα οικονομικά ενώ το όραμα σας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά! Αισιοδοξία και δύναμη. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 του μηνα, δείχνει έντονη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες και επαφές μεσα από το ιντερνέτ. Δημοφιλια κα κέρδος.
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 10, 12, 13, 19, 20, 22, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 19, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 22, 23, 26, 27, 30, 31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Μάρτιος μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος για την έναρξη νέων έργων ή επιχειρήσεων από τον προηγούμενο μήνα. Όλοι οι παράγοντες που αναφέρθηκαν τον περασμένο μήνα εξακολουθούν να ισχύουν. Επιπλέον, στις 20 ο Ήλιος κινείται προς τον δυναμικό Κριό – την καλύτερη ενέργεια εκκίνησης του Ζωδιακού. Στις 18ο έως τις 28ο – θα είναι η καλύτερη φάση αυτής της περιόδου. Τα οικονομικά σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά. Αν και οι περισσότεροι από τους μεγάλους πλανήτες έχουν φύγει από τον οικο των χρημάτων, ωστόσο Δίας και Κρόνος εξακολουθούν να σας υποστηρίζουν. Ο Ερμής, ο πλανήτης της υγείας και της εργασία σας, θα είναι εκεί μέχρι τις 16 του μηνα. Μπορεί να μην απολαμβάνετε ιδιαίτερα αυτό που κάνετε – ίσως θέλετε να διασκεδάζετε – αλλά τα κέρδη θα εξακολουθούν να έρχονται. Η υγεία θα είναι καλή μέχρι τις 20.
Ο Άρης θα επηρεάσει λίγο την υγεία σας. Έτσι, η έντονη σωματική άσκηση – ανάλογα με την ηλικία και το στάδιο της ζωής σας – είναι σημαντική. Το πλανητικό δυναμικό αυτού του μήνα βρίσκεται στον 3ο οίκο διανοητικών ενδιαφερόντων και επικοινωνίας. Είναι ένας σπουδαίος μήνας για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι πρέπει να πέτυχουν στις σπουδές τους. Οι πνευματικές ικανότητες ενισχύονται. Όπως τον περασμένο μήνα, όλοι οι πλανήτες βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα του χάρτη σας.
Το επίκεντρο της προσοχής σας θα είναι περισσότερο στη συναισθηματική σας ευεξία, στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Όταν αυτά τα πράγματα είναι σωστά, θα είστε σε καλή θέση να προωθήσετε την καριέρα σας – αργότερα μέσα στο έτος. Η αποστολή σας – η καριέρα σας – είναι το σπίτι και η οικογένεια τώρα γιατί θα υπάρξουν θέματα που πρέπει να επιλύσετε.
Ο Άρης στους Διδύμους είναι ένδειξη ισχυρού ανταγωνισμού και δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανές από τις 4-7 Μαρτίου, όμως θα αναγκαστείτε να δώσετε μια λύση και να επιλύσετε τις όποιες διαφορές μεσα στις προσωπικές σας σχέσεις η να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες προς το τέλος του μηνα, κάτι που σίγουρα θα καταφέρετε.
 Στις αρχές του μηνα τα μεσοδιάστημα Κρόνου , Βορείου Δεσμού και Σελήνης σας απομονώνουν  από τους υπολοίπους, για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ Ουρανός και Άρης σας βγάζουν από αυτή μέσω απροβλέπτων εξελίξεων στον χώρο των επαγγελματικών. Ερμής και Βόρειος δεσμός και η συμμετοχή ωροσκόπου σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας, γύρω στα μεσα Μαρτίου οπου συμβούλια, συζητήσεις και συσκέψεις σας κρατούν σε εγρήγορση. Μπορείτε να κάνετε και ιντερνετικες διαλέξεις. Έντονες ερωτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρετε σας κάνουν ευτυχισμένους!
O Zuben eschemali σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα κοινά αν ενδιαφέρεστε, θα έχετε θετική επιρροή πάνω σε άλλους ανθρώπους, τόσο στον επαγγελματικό χώρο όσο και στην κοινότητα σας. Εκφράστε τις ηγετικές σας ικανότητες σας για τι η Alcyone θα φέρει εντάσεις και δράματα. Παίξτε τον ρόλο σας χωρίς να είστε δραματικοί. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 12 Μάρτιου, βελτιώνει και υποστηρίζει τα οικονομικά και επαγγελματικά σχέδια. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 του μηνα, δείχνει έντονη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες και επαφές μεσα από το ιντερνέτ. Θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες στον εργασιακό χώρο.
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 3, 4, 12, 13, 22, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 7, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 26, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 4, 12, 13, 24, 28, 29

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο επόμενος μήνας είναι πολύ ευνοϊκός για την έναρξη νέων έργων ή την έναρξη νέων επιχειρήσεων. Ο Ήλιος επίσης θα εισέλθει στον Κριό, στις 20 Μαρτίου. Το πιο σημαντικό, όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε ευθεία πορεία όλο αυτό το μήνα. Εάν το συνδυάσετε με την νέα σελήνη (από τις 13 έως τις 28) θα έχετε την πιο ευοίωνη περίοδο για να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Υπάρχει τεράστια κοσμική υποστήριξη για τις προσπάθειές σας μαζί με τον Άρη στους Διδύμους από τις 4 Μαρτίου. Και, όπως γνωρίζουν οι τακτικοί αναγνώστες, είναι σημαντική η αρχή ενός έργου που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Θέλουμε πάντα να ξεκινάμε μπροστά. Θα υπάρχει ευημερία. Στις 9 έως τις 11 Μάρτιου, στις 29 έως τις 31 (όταν ο Ερμής θα συνταξιδεύει με τον Ήλιο και Ποσειδώνα) θα είναι ιδιαίτερα ευημερούσες περίοδοι. Η υγεία είναι ακόμα καλή, αλλά θα γίνει ακόμη καλύτερη μετά τις 14 καθώς ο Άρης θα απομακρύνεται και έτσι το άγχος θα μειωθεί. Τα παιδιά σας μπορεί να είναι υπερδραστήρια και ίσως βιαστικά. Ίσως υπερβολικά μαχητικά επίσης.
Πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο φυσικό επίπεδο και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Το γεγονός ότι ο 6ος οίκος σας είναι άδειος – μόνο η Σελήνη κινείται εκεί στις 22 και 23 – είναι ένα άλλο σημάδι καλής υγείας. Δεν χρειάζεται να προσέχετε γιατί δεν υπάρχει τίποτα λάθος. Μέχρι τις 20 του μηνα, οι τάσεις σε ερωτικά θέματα θα είναι σχεδόν όπως τα περιγράψαμε τον περασμένο μήνα. Ελκύεται την ευημερία. Κάποιοι μπορεί να βρουν τον έρωτα καθώς επιδιώκουν τους οικονομικούς στόχους τους. Μετά τις 20, καθώς ο πλανήτης της αγάπης θα κινείται στον Κριό, και συνήθως γεννιούνται έρωτες «με την πρώτη ματιά».
Τα μεσοδιαστήματα Ηλιος, MC και Ωροσκόπος σηματοδοτεί την αναζήτηση νέων φίλων και σχέσεων, αλλά επίσης σηματοδοτεί το γεγονός ότι μπορεί να είστε υπερβολικά σχολαστικοί όταν γίνετε αυτό. Θα συνδεθεί με την δημιουργία μιας προσωπικής σχέσης. Ερμής, Άρης και Κρόνος σας συμβουλεύουν να μην είστε βιαστικοί και επιθετικοί στο να βγάζετε συμπεράσματα. Δημιουργούνται εντάσεις και καυγάδες στις σχέσεις μας με τους άλλους, συνήθως με το κοντινό περιβάλλον. Προσοχή, υπάρχει τάση για ατυχήματα. Ηλιος, Ουρανός και Ωροσκόπος παραπέμπουν ότι τον Μάρτιο θα είστε σε συνεχή κίνηση και δράση αλλα θα υπάρχει και έντονη νευρικότητα. Προσοχή στις συνεργασίες σας. Να είστε πιο αντικειμενικοί ενώ καλό θα ήταν να πάρετε βιταμίνες μέχρι τα μεσα Μάρτιου για περισσότερη ενδυνάμωση του οργανισμού σας αλλα και να ξεκουράζεστε συχνά. Ηλιος, Ερμής και Πωσειδωνας σημαίνει αντίθετα ότι θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με κάποιες αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή.
Ο σταθερός αστέρας Mirfak επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει έντονη η επιθυμία για κοινωνικοποίηση μεσα σε ομάδες η γενικότερα να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν , όπως τα κοινά. Κάποιοι με την πολιτική. Θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις και προκλήσεις ταυτόχρονα στην προσωπική σας ζωή. Με τον, Mirtzam, κάποιοι θα αποκτήσετε βαθύτερη γνώση για τον εαυτό σας και Ισως να υιοθετήσετε έναν νέο κώδικα ζωής. Να είστε πιο διπλωμάτες στις προσωπικές σας σχέσεις.
Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 13 Μαρτίου, θα σας αποσυντονίσει πνευματικά και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Φροντίστε το αυτό διότι Ερμής και Δίας και Άρης θα φέρουν καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά που δεν πρέπει να χάσετε. Θα ευνοηθεί η διαφήμιση και τα social media. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή που θα στηρίζετε στην φίλια. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 του μηνα, φέρνει μια όμορφη σχέση η μια καταπληκτική φιλία!
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 3, 4, 12, 13, 24, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 4, 9, 10, 12, 13, 19, 20, 23, 28, 29, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 8, 18, 27, 30, 31

ΙΧΘΕΙΣ
Η αλήθειά είναι πως ο Μάρτιος θα είναι ένας ευτυχισμένος και ευημερούμενος μήνας για σας τους Ιχθείς. Απολαύστε τον! Μέχρι τις 20 του μηνα θα λάμπετε κυριολεκτικά. Είναι εκπληκτικό το πώς η υγεία βελτιώνετε αλλα και η την εμφάνιση σας θα είναι καλύτερη από ποτέ. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας δίνει ποιότητα ενός άστρου που λάμπει στον ουρανό και φέρνει τα χαρίσματα σας στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη είναι επίσης στο ζώδιό σας, μέχρι τις 21, δίνει ομορφιά, χάρη και μια αίσθηση στυλ. Και ο Ποσειδώνας, που είναι εδώ και πολλά χρόνια, σας δίνει όντως μια – υπερφυσική – αίγλη!
Το αντίθετο φύλο θα σας προσέξει. Η υγεία θα είναι ακόμα εξαιρετική αυτόν τον μήνα – ειδικά μέχρι τις 14. Μετά τις 14 του μηνα ο Άρης στους Δίδυμους θα προσθέσει λίγο άγχος. Αλλά πλανήτης αυτός μόνος δεν είναι αρκετά κοντά που να προκαλεί προβλήματα.  Θα είστε επίσης ευτυχισμένοι αυτόν τον μήνα όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ερμής ουτωσι άλλως θα μετακινηθεί και αυτός στο ζώδιο σας στις 16 Μαρτίου. Αυτό δίνει και πολλές ευκαιρίες και για τους ελευθέρους. Ειδικά από τις 29 έως τις 31 φαίνεται ιδιαίτερα καλή περίοδος για ρομαντικές σχέσεις. Κάτι σημαντικό ίσως να συμβαίνει τότε.
Τα οικονομικά θα είναι εξαιρετικά. Στις 20 ο Ήλιος θα ενισχύσει τα οικονομικά σας αρκετά για ολόκληρο μήνα. Η Αφροδίτη μέχρι της 21 του μηνα αλλα και ο Άρης θα ενισχύσουν αυτόν τον τομέα στην ζωή σας πολύ περισσότερο. Έτσι, οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ, η διαφήμιση, οι δημόσιες σχέσεις, οι συναλλαγές, οι αγορές και οι πωλήσεις εξακολουθούν να είναι σημαντικά αλλά μετά την 14η ημέρα μπορεί να υπάρξει και οικογενειακή υποστήριξη. Οι οικογενειακές και οικογενειακές συνδέσεις συνεισφέρουν σημαντικά στα οικονομικά σας.
Μετά τις 20 Μαρτίου – αφού περάσουν τα γενέθλιά σας – τα άστρα θα συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν με απίστευτο τρόπο.
Τα μεσοδιαστήματα Ερμή, Βόρειου Δεσμού και Ουρανός δείχνει ένα ξαφνικό σχηματισμό από ιδέες και σχέδια, ομαδική εργασία με επιτυχία, γρήγορες εναλλαγές ιδεών και σκέψεων. Έντονη κινητικότητα και νευρικότητα. Ηλιος, και Άρης τονίζουν την επιθυμία για επιδίωξη και εκπλήρωση έργων η μιας αποστολής με οποιοδήποτε κόστος. Η ανάγκη επίσης να πάρουμε πολύ προσωπικές αποφάσεις, δυναμικές αποφάσεις, μια ισχυρή προσωπικότητα. Άρης, Κρόνος και Δίας είναι μια συγκεντρωτική ενέργεια με ιδιαίτερο σκοπο. Θα αποδώσουμε γρήγορα και ικανοποιητικά στην εργασία μας. Ουρανός, Πλούτωνας, Αφροδίτη, Κρόνος, Ηλιος μας κάνουν πιο δημιουργικούς, θα κατακτήσουμε τους άλλους με εύκολο τρόπο. Μην είστε όμως μονόπλευροι, διώξτε τις εμμονές που κατακλύζουν το μυαλό σας. Μην πιέζετε τους άλλους!
Ο σταθερός αστέρας Phact σας ταξιδεύει σε πελάγη ευτυχίας, ρομαντικό ταξίδι και αναζήτηση της περιπέτειας. Σας πλημμυρίζει με ιδέες και όμορφα μέρη που μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμη και με το μυαλό σας! Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 13 Μαρτίου, είναι αρκετά δυνατή που θα δώσει επιτυχίες επαγγελματικές, φέρνει ενθουσιασμό και φαντασία στις σχέσεις μας αλλα και άφθονη δημιουργία. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28, προσφέρει ισορροπία και αρμονία στην προσωπική σας ζωή αλλα και κάποιες παρεξηγησουλες με κοντινά σας άτομα δεν θα λείψουν. Όμως μην ξοδεύετε ενέργεια σε πράγματα που δεν λύνονται ποτέ η δεν αλλάζουν.
Καλύτερες ημέρες για Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 10, 12, 13, 22, 23, 24, 26, 27, 30, 31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 5, 6, 9, 10, 19, 20, 28, 29
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια