Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα κουσούρια του Κριού

Κριός Aries
Ο Κριός -όπως και όλα τα ζώδια άλλωστε- δεν είναι τέλειος. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι ανυπόμονος

Κριός και υπομονή δεν πάνε μαζί. Ό,τι θέλει, το θέλει τώρα. Αυτή τη στιγμή. Αν μπορούσες με έναν μαγικό τρόπο να του ικανοποιείς όλες τους τις επιθυμίες και να του δίνεις όσα ζητά σε χρόνο dt θα ήσουν ο Θεός του. Δεν έχει σταγόνα υπομονής στο αίμα του και το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει και να απαιτεί να γίνουν όλα... ΤΩΡΑ!!!!

2. Είναι νευρικός

Και νευρικός και οξύθυμος είναι. Αυτά συνδυάζονται και με αυτό που λέγαμε λίγο πιο πάνω περί... υπομονής. Όταν κάτι στραβώνει, ακόμα και αν είναι το πιο ασήμαντο πράγμα, θα εκνευριστεί, θα σου απαντήσει απότομα, θα σε... βρίσει ίσως (δεν φημίζεται και για το savoir vivre του. Δεν είναι Ζυγός). Στο δρόμο είναι από τους οδηγούς που θα τσακωθεί με μεγάλη ευκολία και θα αναθεματίζει για την κίνηση ή το φανάρι...

3. Είναι εγωιστής

Πρώτα και πάνω από όλα είναι ο εαυτός του. Αυτό θα πρέπει είτε να το δεχτείς είτε να τον στείλεις στην μαμά του. Ο Κριός θεωρεί πως όλα του ανήκουν και πως όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνον. Θέλει να περνάει πάντα το δικό του, δεν κάνει υποχωρήσεις και θεωρεί δεδομένο ότι θα κάνεις ό,τι θέλει εκείνος και όπως το θέλει. Και αν δεν το κάνεις, ετοιμάσου για καβγά.

4. Όταν θέλει σεξ, δεν είναι... επιλεκτικός

Στα θετικά του είναι ότι ο Κριός είναι αυτό που λέμε ο "κυνηγός". Ωστόσο, δεν είναι και τόσο... επιλεκτικός. Όταν θέλει να κάνει σεξ, δεν θα τον νοιάξει τόσο αν είσαι κοντή ή ψηλή, αδύνατη ή γεματούλα, μοντέλο ή κοινή θνητή. Δεν θα κοιτάξει καν αν έχεις τέλειο στήθος ή οπίσθια Βραζιλιάνας ή τα πόδια της Σκλεναρίκοβα. Σεξ θέλει και το θέλει τώρα. Θα το πάρει και μετά "μην τον είδατε τον Παναγή". Αν είναι να κάνει σχέση, φυσικά και θα σε εξετάσει από πάνω μέχρι κάτω. Είναι λίγο επιφανειακός σε αυτό το θέμα και αυτό επειδή είναι εγωιστής και επιδειξιομανής. Του αρέσουν οι γυναίκες "τρόπαια".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια