Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι θέλουν τα ζώδια για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους

Μάθε τι αναζητά κάθε ζώδιο σε μια μόνιμη σχέση και οι ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους θα θελήσει να επισημοποιήσει το δεσμό σας. Εδώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να σχηματίσεις μια γενική εικόνα του τρόπου που αντιδρά κάθε ζώδιο στην αγάπη και μέχρι που μπορεί να φτάσει! Πάμε;
Τι θέλουν τα ζώδια για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους;
ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός επειδή είναι γεμάτος πάθος και φλόγα, μπορεί να παντρευτεί νωρίς γιατί αρέσκεται από τη φύση του να αρχίζει πράγματα που θέλει σχεδόν αμέσως, γι’ αυτό ίσως ένας γάμος με αυτό το ζώδιο μπορεί να μην κρατήσει για μια ολόκληρη ζωή. Από την άλλη πλευρά έχει παρορμητικές τάσεις και αυτό ισχύει και σε μια απλή σχέση, αλλά και σε μια επισημοποιημένη. Το σίγουρο είναι πως μια συμβίωση με έναν Κριό δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ποτέ, γιατί γεμίζεις με ενθουσιώδεις στιγμές και ιδιαίτερες εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αλήθεια είναι πως για έναν Ταύρο ο γάμος είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση και δεν το κάνει για τους άλλους, αλλά γιατί μπορεί να αποτελεί ένα σύμβολο για την ίδια του την προσωπικότητα. Γι’ αυτό ίσως πασχίζει για να κρατήσει μια σχέση εφ’ όρου ζωής. Αρκετοί Ταύροι  μπορεί να μην πάρουν αμέσως μια τόσο σημαντική απόφαση, αλλά όταν το κάνουν πιστεύουν ότι είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο, διότι εκφράζει την ασφάλεια και την σοβαρότητα που τους διέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δεν θα έλεγα ότι ένας Δίδυμος επιδιώκει τον γάμο ή μια επίσημη σχέση, δεν είναι κάτι που αποφασίζουν να το πράξουν εύκολα, αλλά όταν συμβεί εκτιμούν πολύ το άλλο τους μισό και ζητούν από την σχέση περισσότερο φιλία και συντροφικότητα. Δεν είναι από εκείνα τα ζώδια που θα το κάνουν σύντομα, και ίσως κανείς αστρολόγος δεν μπορεί να προβλέψει απόλυτα την έκβαση της έγγαμης κατάστασης του ζωδίου. Ωστόσο πρέπει να μάθεις ότι προτιμούν τις ανεξάρτητες και ελεύθερες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ευρέως γνωστό ότι ένας Καρκίνος είναι γεννημένος για να κάνει έναν όμορφο γάμο και κατ’ επέκταση μια υπέροχη οικογένεια, γιατί αυτό το ζώδιο αναλαμβάνει τις ευθύνες του, τις υποχρεώσεις του, αλλά και δείχνει ιδιαίτερη προθυμία να σταθεί κοντά στο ταίρι του. Δεν παύει όμως να διατηρεί τις φιλοδοξίες του και να αφιερώνει αρκετό χρόνο στην καριέρα του, ενώ παράλληλα προτιμά να γυρίζει σπίτι και να βρίσκει και το ζεστό φαγάκι του, αλλά και τα πάντα γύρω του στην εντέλεια.

ΛΕΩΝ
Αφού έχουμε να κάνουμε με έναν γεννημένο βασιλιά που θέλει να ηγείται στο βασίλειό του, δηλαδή στο γάμο του, στο σπίτι του, στη γυναίκα που έχει επιλέξει να σταθεί στο πλευρό του, σημαίνει ότι θέλει να θεωρείται η κεφαλή των πάντων. Για να κρατήσεις αυτήν τη σχέση σε εγρήγορση πρέπει να τον θαυμάζεις, να τον εκτιμάς, γιατί ταυτόχρονα εισπράττεις συναισθηματική και σαρκική ολοκλήρωση, αλλά και μεγάλη εκτίμηση για το πόσο υπέροχη είσαι, αφού θέλει να τον αγαπάς και να είσαι περήφανη για εκείνον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι έχουν τα δικά τους πρότυπα τελειότητας και ψάχνουν πάντα για την ιδανική σύντροφο και εννοείται τον τέλειο γάμο, ίσως και για αυτό αργούν να παντρευτούν ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Έχουν αρκετά μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι τους και κάθε μέρα παλεύουν σκληρά για να ζήσουν ιδανικά μέσα σε μια μόνιμη δέσμευση. Επειδή είναι και λίγο δύσκολοι στο να εκφράσουν την αγάπη τους, επιλέγουν να κάνουν δωράκια ή να αναλαμβάνουν δουλειές του σπιτιού για να βγάλουν «την υποχρέωση»!

ΖΥΓΟΣ
Πώς να μην έχει την ανάγκη μιας όμορφης συντρόφου δίπλα του ένας Ζυγός από τη στιγμή που και αισθήματα έχει, αλλά και βγάζει έναν απίστευτο ρομαντισμό στις εκδηλώσεις του! Μην γίνεσαι επικριτική ή επιπληκτική με έναν τέτοιον αγαπημένο, γιατί λατρεύει την ισορροπία και την αρμονία και φημίζεται για την σταθερή πορεία στη σχέση του, αλλά και για την ικανότητα που έχει να τα πηγαίνει καλά με όλους και με όλα. Το μεμπτό σημείο του είναι ότι πολλές φορές ταλαντεύεται με ποια από τις δύο περιπτώσεις που έχει υπόψη του θα κάνει επίσημη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την στιγμή που θα αποφασίσει ένας Σκορπιός να κάνει την βουτιά στα βαθιά νερά μιας μόνιμης σχέσης ή ακόμα και ενός γάμου, έχει αυτομάτως πάρει και το ρόλο του πολύ σοβαρά. Μην ξεχνάμε ότι φημίζεται και πιστεύω ότι είναι, το πιο σεξουαλικό ζώδιο και αυτό κατ’ επέκταση σημαίνει ότι ο γάμος για έναν Σκορπιό είναι μια θυελλώδης και άκρως φλογερή εμπειρία. Μαζί του θα ζήσεις έντονα τη ζωή σου, παρότι έχουν ήρεμο παρουσιαστικό και είναι βαθιά συναισθηματικά άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυο τινά μπορούν να συμβούν με έναν άντρα Τοξότη ή θα παντρευτεί πολλές φορές ή θα αργήσει πολύ να πάρει μια τόσο σοβαρή απόφαση δέσμευσης. Για να είσαι ιδανική σύντροφος στο πλάι του, θα πρέπει να του αφήνεις ελευθερία κινήσεων, αλλά και να έχεις σχετικά ίδιες ιδέες μαζί του. Αν διαφωνήσεις, αν τα σπάσεις μαζί του, αν παρεμπιπτόντως έχεις αντιρρήσεις για κάτι που θέλει να κάνει μόνος του, τότε είναι πολύ πρόθυμος να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και να τον χάσεις για πολλές ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι το ζώδιο που θα προσαρμοστεί ακόμα και στους άγραφους νόμους μιας σταθερής σχέσης ή ενός γάμου, γιατί απλούστατα το θεωρούν άκρως σημαντικό και σοβαρό συμβάν. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο γίνονται πολύ προσεκτικοί στο να επιλέξουν μία σύντροφο. Σαν παραδοσιακός γήινος εκπρόσωπος του ζωδιακού, θεωρεί ότι μια επισημοποίηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνικής τους υπόστασης και ένας θεσμός που συντηρεί τα ηθικά τους πρότυπα και την αφοσίωση που τρέφουν για το ταίρι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λίγο αψυχολόγητο αλλά και την ίδια στιγμή σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος, γίνεται αρκετά ρομαντικός σύντροφος και κατά τη διάρκεια ενός γάμου απολαμβάνει τη σιγουριά που του δίνει το έτερον ήμισυ και τονώνεται από τις ιδιότητες που προσφέρει μια μόνιμη δέσμευση. Η αλήθεια είναι ότι είναι επιλεκτικά σαν άτομα, αλλά από την άλλη σε μαγνητίζουν με την ευθύτητα του χαρακτήρα τους αν θέλεις να ακούς μόνο αλήθειες. Αυτό που ζητούν από την επίσημη σχέση τους είναι πίστη, ανεξαρτησία και ανιδιοτέλεια.

ΙΧΘΥΣ
Έχεις να κάνεις με έναν σύντροφο που πιστεύει με όλη του την καρδιά στην αληθινή αγάπη, στα ειλικρινή αισθήματα, αλλά και στην αδελφή ψυχή, για αυτό πολλοί από τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου μπορούν να παντρευτούν πολύ γρήγορα και μάλιστα και από την πρώτη στιγμή που θα σκιρτήσει ο πόθος τους. Ενώ μοιράζουν στο άλλο τους μισό την αγάπη τους, κάποιες φορές δεν μπορούν να δουν τα πράγματα όπως έχουν, σα να ζουν μια ρομαντική αυταπάτη που εύχονται να μην τελειώσει ποτέ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια