Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Dustin Diamond ο Σκριτς 1977-2021

7.1.1977 - 1.2.2021 
Ο 44χρονος Diamond ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως εξαιτίας έντονων πόνων. Η ανακοίνωση είχε γίνει στο προφίλ του στο Facebook από την ομάδα του.
Ο Dustin Neil Diamond (7 Ιανουαρίου 1977 - 1 Φεβρουαρίου 2021) ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, κωμικός stand-up και μουσικός γνωστός για τον ρόλο του ως Samuel "Screech" Powers σε όλη τη σειρά Saving by the Bell .
Έγινε γνωστός για το να παίζει το nerdy και αξιαγάπητο Samuel "Screech" Powers στην τηλεοπτική εκπομπή Saved by the Bell , έναν ρόλο που έπαιξε για σχεδόν δεκατρία χρόνια από την αρχή του ως Good Morning, Miss Bliss (1988-89) μέσω της τελικής της ενσάρκωσης , Αποθηκεύτηκε από το κουδούνι: Η νέα τάξη (1994-2000). 
Συνεχίζοντας τη σειρά στο κολέγιο, το Saved by the Bell: The College Years δείχνει το μεγαλύτερο μέρος του καστ που μεταμοσχεύτηκε όχι μόνο στο ίδιο κολέγιο, αλλά και στον ίδιο κοιτώνα κολεγίου, όπου ο Screech συνέχισε τις τυπικές κακές παρεμβάσεις του. 
Το College Years ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν. 
Ο Diamond επέστρεψε στο Bayside High ως βοηθός του Principal Belding στο The New Class επεισόδια, παραμένουν στην εκπομπή μέχρι την ακύρωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια