Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη δείχνει τι αναζητά ένας άντρας σε μια σχέση

H θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό χάρτη ενός άντρα δείχνει αν θα έχεις μια ιδανική σχέση μαζί του και αν ανταποκρίνεσαι στις επιθυμίες του.
Η Αφροδίτη στα ζώδια στον γενέθλιο χάρτη ενός άντρα δείχνει αν θα έχεις μια ονειρεμένη σχέση μαζί του.
Η θεά της αγάπης, η Αφροδίτη, γεννήθηκε μέσα από τα κύματα, περιπλανήθηκε στον λευκό αφρό της θάλασσας, αναδύθηκε στην επιφάνεια με μια όμορφη εμφάνιση, μια ωραία μορφή που πάλεψε για να κρατηθεί ζωντανή (όπως η αγάπη). Είναι πονηρή, είναι πλανεύτρα, είναι από τη φύση της λίγο άπιστη, χωρίς ενοχές και επιφυλάξεις.
Μαγνητισμός, πάθος, έλξη, γονιμότητα, συναισθηματικός πλούτος είναι κάποια από τα αισθήματα που επηρεάζει η Αφροδίτη ανάλογα με το ζώδιο που εμφανίζεται. Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει για μια γυναίκα, η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη ενός άντρα; Τον κάνει να αγαπήσει χωρίς όρια, τον κάνει να πλανεύει μια γυναικεία ύπαρξη; Τον κάνει να σέβεται το αντίθετο φύλο;

Τι σημαίνει για μια γυναίκα η Αφροδίτη στα ζώδια του γενέθλιου χάρτη ενός άντρα;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Ένας άντρας με την Αφροδίτη στον Κριό και με κυρίαρχο πλανήτη τον Άρη, δεν μπορεί παρά να έλκει μια γυναίκα ενθουσιώδη, ορμητική, λίγο απερίσκεπτη αλλά πολύ θερμή, ζωντανή στη συμπεριφορά της και ας είναι και λίγο εγωίστρια. Σαφώς και αναζητά σε μια σύντροφο φιλήδονες απολαύσεις και καυτές στιγμές, και μπορεί να σπαταλήσει για εκείνη όσα χρήματα έχει, αρκεί να του κατευνάσει τις ανασφάλειές του.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Αν η γυναικεία ύπαρξη που θα τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου με Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι ειλικρινής, ιδιαίτερα στοργική και μιλάει μέσα απ’ την καρδιά της, τότε θα της συγχωρήσει και την γκρίνια αλλά και τη ζήλεια της. Μπορεί ακόμα να της αρέσει να δείχνει τα προσόντα και τα ταλέντα της, αρκεί να είναι γλυκιά και γενναιόδωρη στην ψυχή αλλά και στο σώμα. Αν είναι σπάταλη, τότε μπορεί να υπάρξει και καμία ξαφνική έκρηξη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναικεία παρουσία που για να τον δελεάσει πρέπει να διαθέτει τις ικανότητες να τον τρελάνει, να είναι κινητική και σβέλτη σε όλα τα επίπεδα, να φλερτάρει μαζί του ακόμα κι αν γνωρίζονται πολλά χρόνια. Θέλει μια σύντροφο έξυπνη κι ας λέει πολλά, μια καλλιτέχνιδα πάσης φύσεως μια ύπαρξη που θα λειτουργεί σίγουρα με το μυαλό και λιγότερο με τις πράξεις.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Τα πράγματα με τη συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης είναι πιο ήρεμα, πιο νωχελικά, πιο ήπια κυρίως στο χώρο του σπιτιού (δηλαδή δεν αντέχει τη μουρμούρα), γεμάτα συναίσθημα, πλούσια σε τρυφερότητα και δεμένη με την οικογένεια που θα θελήσει να κάνει μαζί της. Να τον προστατεύει από κάθε κακό στραβοπάτημα και ας είναι η ίδια λίγο ντροπαλή στις εκδηλώσεις της, αρκεί βέβαια να έχει ισχυρή φαντασία.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Μια γυναικεία παρουσία που θα προσέχει την εμφάνισή της, θα δίνει πλουσιοπάροχα συναισθήματα και μπορεί να πληγώνεται και εύκολα, έχει ανάγκη ένας άντρας με την Αφροδίτη του στο Λέοντα. Της αρέσει να την θαυμάζουν και για αυτό ασχολείται με τον εαυτό της λίγο παραπάνω από το κανονικό, μπορεί να είναι και ηθοποιός ακόμα ή να έχει την τάση να δραματοποιεί τις καταστάσεις περισσότερο από ότι πρέπει.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Κάποιοι θα την έλεγαν «παστρικιά» δηλαδή καθαρή, να της αρέσει να γλύφει τη σκόνη από το σπίτι, από τα πατώματα, να τα βλέπει όλα να αστράφτουν και ας μην έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις από το έτερον ήμισυ. Και θα μου πεις θέλει ένα κορόιδο; Όχι βέβαια, έχει ανάγκη όμως να καλύψει τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες του ακόμα και για τον εαυτό του, για αυτό αν της αρέσει να κριτικάρει τους άλλους δεν δίνει καμία σημασία, αρκεί τα πάντα να είναι στην εντέλεια.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
Τώρα θα σας φωτογραφίσω την ιδανικότερη σύντροφο, επειδή αυτήν προτιμά ένας άντρας με Αφροδίτη στο Ζυγό, γιατί την θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλον τον κόσμο πολύ δε περισσότερο με τον σύντροφό της. Να είναι αρμονική στις κινήσεις της, ας έχει και ωραία φωνή, γιατί να μην είναι και όμορφη, αλλά πρέπει να έχει κατανόηση σε οποιαδήποτε στραβοτιμονιά, να διακοσμήσει και το σπίτι με το καλύτερο γούστο, αλλά να είναι και αισθησιακή πάνω και πέρα από όλα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Ποιος μπορεί να αντέξει με μια γυναικεία παρουσία λίγο υπερβολική στις εκδηλώσεις της, ζηλιάρα περισσότερο από το κανονικό, αλλά την ίδια στιγμή παθιασμένη με το ταίρι της και αφοσιωμένη στην σχέση της με έντονη σεξουαλικότητα!! Μπορεί να φαίνεται περίεργο ή λίγο τραβηγμένο, αλλά ένας άντρας με Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει ανάγκη ακόμα και να είναι και λίγο αυταρχική και να τον εξουσιάζει με την έντονη φαντασία της.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Εδώ μιλάμε για μια σύντροφο που θα έχει διαβάσει όλα τα βιβλία των πιο γνωστών Ακαδημαϊκών, των φιλοσόφων, ακόμα και της λογοτεχνίας, αρκεί να μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να ταξιδέψει το ταίρι της στα πέρατα του κόσμου. Να είναι και λίγο ιδεαλίστρια, να έχει άποψη επί παντός επιστητού, να λατρεύει τις μακρινές και κοντινές διαδρομές, αλλά να είναι ζεστή, ρομαντική και τρυφερή μαζί του. Να προσέξουμε εδώ λιγάκι να μην μπερδέψουμε την ασωτία με την ελευθερία!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αν είσαι και λίγο ατομίστρια και δεν σου καίγεται καρφάκι για το τι θα πει ο κόσμος δεν θα πειράξει καθόλου έναν άντρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αρκεί να έχεις άψογη ομορφιά και το ντύσιμό σου να είναι λίγο κλασικό για να μην υπάρχει τεράστια διαφορά με το ταίρι που θα συνοδεύεις. Το απόλυτο ταίριασμα κλειδώνει με την αισιοδοξία σου, με τα σταθερά σου αισθήματα, με την υπομονή αλλά και την εποικοδομητική σου επιμονή.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Πολύ φιλική με τον περίγυρό σου, άκρως γοητευτική και αεράτη, να έχεις και την ίδια ιδεολογική αντίληψη με τον σύντροφό σου, αλλά να μην είσαι και τόσο επίμονη για μια σταθερή δέσμευση, για μια σχέση που θα έχει την ταμπέλα της μονιμότητας. Την ίδια στιγμή όμως για να τον τραβήξεις κοντά σου, θα πρέπει να είσαι και λίγο πρωτότυπη στα πιστεύω και στα θέλω σου και να έχεις μυαλό ξυράφι για να μπορείς να συμμετέχεις στις όποιες συζητήσεις προκύψουν με το ταίρι σου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Επιστράτευσε όλη την ρομαντική και ονειροπόλα σου διάθεση, εξωτερίκευσε όλο το βαθύ σου συναίσθημα και ας γίνεις και λίγο υπερβολική, βγάλε από μέσα σου όλη την καλοσύνη που διαθέτεις για τον άντρα με την Αφροδίτη του στους Ιχθείς. Αν ανοίξεις την αγκαλιά σου και προστατέψεις και όλους τους πάσχοντες και τους μη έχοντες, τότε θα σε λατρέψει μια για πάντα. Το βλέπει ότι είσαι ευαίσθητη, για αυτό πρόσεξε λίγο να μην πληγωθείς απότομα και υποφέρεις για ότι αγαπάς αληθινά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια