Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πανέμορφες γυναίκες που θεωρήθηκαν ιδανικές ομορφιές τα τελευταία 100 χρόνια

Τα τελευταία 100 χρόνια, τα ιδανικά της γυναικείας ομορφιάς έχουν αλλάξει αμέτρητες φορές. Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Twiggy, Angelina Jolie - αυτές οι γυναίκες έχουν γίνει ιδανικά του στυλ και της ομορφιάς, καθεμία στον δικό της χρόνο. Αλλά υπήρχαν άλλοι εκτός από αυτούς. Κάθε δεκαετία μπορεί να καυχηθεί για την ομορφότερη γυναίκα της στον κόσμο.
Αυτές τις γυναίκες που θαύμαζαν και ονειρευόταν εκατομμύρια άνθρωποι από τη δεκαετία του 1920 έως σήμερα.
Η Theda αμερικανική σταρ βωβού κινηματογράφου. Αυτή έγινε μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον κινηματογράφο. Η δημοτικότητα και η αγάπη του κοινού ήρθε στην Theda όταν ήταν σχεδόν 30 ετών. Έπαιξε το ρόλο του βαμπίρ στο  A Fool There Was . Στην οθόνη, ο χαρακτήρας της Μπάρα παραπλάνησε τους άντρες και κατέστρεψε τη ζωή τους. Μετά από αυτό, η ηθοποιός θεωρήθηκε βαμπίρ γυναίκα.
Η Harlow αμερικανική, μία από τις γυναίκες στο κλασικό Χόλιγουντ. Ο όρος «ξανθιά πλατίνα» εμφανίστηκε χάρη σε αυτήν. Πολλοί θαυμαστές άρχισαν να βάφουν τα μαλλιά τους, με κάποιο τρόπο, να μοιάζουν με τον Χάρλοου.
Με την ευκαιρία, η Marilyn Monroe την είχε είδωλο της παιδικής της ηλικίας. Και προσέλαβε ακόμη και τον στιλίστα της Jean για να μετατρέψει τα μαλλιά της από καστανά σε ξανθά.
Η Γερμανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Marlene Dietrich έγινε θρύλος στη ζωή της. Ενέπνευσε σχεδιαστές μόδας και συνεργάτες της. Τα μάτια της, τα οποία τράβηξαν την προσοχή κάτω από τα φρύδια της με λεπτό περίγραμμα, και τη θεϊκή φωνή της, εντυπωσίασαν όλους. Ακόμα και η Remarque δεν μπορούσε να αντισταθεί στη θανατηφόρα ομορφιά της.
Η Lauren Bacall αστέρι από το παλιό Χόλιγουντ. Της έχουν δώσει την ονομασία η χάρι της γάτας, την απίστευτη ομορφιά των γαλαζοπράσινων ματιών της, και τη γοητεία της φωνής της που συγκρίθηκε με ένα γουργουρητό
Οι ιστορικοί αποκαλούν τη Lana Turner ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια όλων των εποχών και σύμβολο της εποχής της. Μπήκε στον κόσμο του κινηματογράφου από τύχη, το αγγελικό της πρόσωπο και την καταπληκτική της μορφή. Και στο τέλος, δημιούργησε μια ζαλιστική καριέρα και πήρε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. 
Καμία συζήτηση για τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο δεν είναι πλήρης χωρίς να αναφερθεί η Μέριλιν. Το 1953, μετά τη μαγνητοσκόπηση του Νιαγάρα , η Monroe έγινε μια από τις πιο καλά αμειβόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, αυτή και ο καλλιτέχνης μακιγιάζ της είχαν βρει το  «μακιγιάζ της Marilyn's signature» - σκούρα, καμπύλα φρύδια, ανοιχτόχρωμο δέρμα και λαμπερά κόκκινα χείλη. Σε μια ανασκόπηση του  Νιαγάρα , οι New York Times σημείωσαν ότι παρόλο που η Monroe δεν ήταν η τέλεια ηθοποιός εκείνη την εποχή, θα μπορούσε να είναι σαγηνευτική, ακόμα και όταν περπατούσε.
Η Audrey Hepburn, με στυλ, ήταν μια γυναίκα με πολλά ταλέντα. Δεν ήταν μόνο εξαιρετική ηθοποιός αλλά και μπαλαρίνα και μοντέλο. Η Audrey γοητεύει τους ανθρώπους γύρω της με την αξιολάτρευτη αθωότητά της. Οι κριτικοί την ονόμασαν «μια ξωτική, γεμάτη ομορφιά». Και το 1954, ο Hepburn ανακηρύχθηκε «η ενσάρκωση του νέου μας θηλυκού ιδανικού».
Η Ελισάβετ Τέιλορ μια γυναίκα με όμορφα μάτια. Η εικονική της εμφάνιση στην ταινία Cleopatra έκανε το μακιγιάζ γάτας-ματιών εξαιρετικά δημοφιλές.
Η Lesley Lawson είναι ένα σούπερ μοντέλο που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο με το ψευδώνυμο Twiggy. Τη δεκαετία του 1960, ήταν ένα πραγματικό μοναδικό μοντέλο. Έκανε στυλ ανδρόγυνο Αλλά δεν κατάλαβε την άγρια ​​επιτυχία της, «Μισούσα την εμφάνισή μου, έτσι νόμιζα ότι όλοι ήταν τρελοί».
Η Farrah Fawcett αμερικανίδα ηθοποιός, αστέρι της τηλεοπτικής σειράς Charlie's Angels και μοντέλο μόδας. 6 εκατομμύρια αντίγραφα της εμβληματικής αφίσας στην οποία ποζάρει με ένα κόκκινο μαγιό πουλήθηκαν τον πρώτο χρόνο που εκτυπώθηκε. Και εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο της αφίσας με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία.
Το χτένισμα της έγινε διεθνής τάση. Αμερικανίδες γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους για να πάρουν το "Farrah Do" μέχρι τη δεκαετία του 1980 Και το 2011, η Ανδρική Υγεία συμπεριέλαβε τη Farrah στη λίστα των «100 πιο καυτών γυναικών όλων των εποχών» (η ηθοποιός πήρε την 31η θέση).
Η Raquel Welch αμερικανός ηθοποιός και τραγουδίστρια. Εκείνη έφερε σκούρα μακριά μαλλιά, η οποία δεν ήταν εύκολο μετά την πρωτοφανή δημοτικότητα της Twiggy.
Η Welch έγινε παγκοσμίου φήμης μετά την ταινία One Million Years BC . Και παρόλο που ο χαρακτήρας της έλεγε μόνο δύο προτάσεις σε ολόκληρη την ταινία, η πανέμορφη φιγούρα της Raquel με ένα γούνινο μαγιό την έκανε ένα αστέρι και ένα ονειρικό κορίτσι.
Η Μισέλ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς τη δεκαετία του 1980. Οι θεατές και οι κριτικοί την  ερωτεύτηκαν ιδιαίτερα μετά την ταινία The Fabulous Baker Brothers . Η Pfeiffer ήταν τόσο καλή που συγκρίθηκε με τους Lauren Bacall και Marilyn Monroe.
Η ίδια η ηθοποιός δεν καταλαβαίνει ακόμα τον θαυμασμό για την εμφάνισή της και συγκρίνεται με τον Howard the Duck, έναν χαρακτήρα από τα κόμικς. Ταυτόχρονα, το περιοδικό Glamour χαρακτήρισε τη Michelle το μεγαλύτερο στυλ της δεκαετίας του 1980 και «το πιο τέλειο πρόσωπο σε μια οθόνη ταινίας».
Η Sharon Stone έγινε η πιο επιθυμητή γυναίκα μετά την ταινία Basic Instinct . Ήταν που σχετίζονταν με την εικόνα μιας όμορφης, δροσερής, και κρύα σαν πάγος, ομορφιά. Οι ρόλοι της Sharon δεν πέρασαν απαρατήρητοι και το 1992, το περιοδικό People την περιέλαβε στη λίστα των 50 πιο όμορφων ανθρώπων στον κόσμο.
Το 1997, το διάσημο supermodel Cindy Crawford κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, σύμφωνα με το  περιοδικό Shape . Έκτοτε, κατείχε με συνέπεια υψηλές θέσεις σε αυτές τις βαθμολογίες.
Το 2002, όταν η Bellucci ήταν 38 ετών, το περιοδικό AskMen την ονόμασε την πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο. Η ομορφιά της Ιταλίδας γυναίκας είναι πραγματικά διαχρονική. Η Μόνικα είναι τόσο όμορφη, που σε ηλικία 50 ετών έπαιξε το ρόλο ενός κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ. Τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί σε ολόκληρη την ιστορία του franchise.
Πολλά επιδραστικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των Vogue , People και Vanity Fair , χαρακτήρισαν τη Jolie την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Μέχρι το 2007, θεωρήθηκε το «χρυσό πρότυπο ομορφιάς» Οι γυναίκες πήγαν σε πλαστικούς χειρουργούς και τους ζήτησαν «τα χείλη της Τζολί».
Το 2012, το περιοδικό People ονόμασε την Beyoncé την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Η Αμερικανή τραγουδίστρια έχει τόσο έντονες καμπύλες που μια νέα λέξη εμφανίστηκε ακόμη και στο Oxford English Dictionary - «bootylicious». Είναι ένας συνδυασμός των λέξεων «λεία» και «νόστιμο».
Ο πλαστικός χειρουργός Julian De Silva απέδειξε μαθηματικά ότι το πρόσωπο του supermodel Bella Hadid είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη χρυσή αναλογία. Ο De Silva βασίστηκε στο μέγεθος και τη θέση των ματιών, των φρυδιών, της μύτης, των χειλιών, του πηγουνιού και της γνάθου. Το αποτέλεσμα της Bella είναι συμμετρία 94,35%. Παρεμπιπτόντως, η Beyoncé κατέλαβε τη δεύτερη θέση με βαθμολογία 92,44%.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια