Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια αγαπούν το χειμώνα

Δε γίνεται να μην έχεις στον κύκλο σου αυτόν τον άνθρωπο που πέφτει σε κατάθλιψη με το που τελειώνει το καλοκαίρι και μετρά αντίστροφα μέχρι τον επόμενο Ιούνιο αλλά και εκείνον που μισεί τη ζέστη, τα τζιτζίκια και τα σορτσάκια. Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα ποστάρει στο Instagram φωτογραφία από πουλόβερ, ζεστό καφέ και βιβλία όταν πιάσουν τα πρωτοβρόχια και θα γράψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη λεζάντα. Λατρεύει τη χειμερινή μελαγχολία και δεν καταλαβαίνει γιατί ξεχύνονται όλοι στα νησιά.
Είναι αυτά τα 3 ζώδια του χειμώνα.
Κριός
Μπορεί να είναι περιπετειώδης και να μην τον κρατά το σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ενθουσιάζεται και με το καλοκαίρι. Περιμένει την ώρα και τη στιγμή που θα μπορέσει να βάλει τη φόρμα για σκι, θα πάρει τα πέδιλα και τη σανίδα του και θα οργώσει τις πίστες των χιονοδρομικών. Το χειμώνα εξάλλου, η επικινδυνότητα των αθλημάτων αυξάνεται, και μόνο έτσι ανεβαίνει η αδρεναλίνη του.
Καρκίνος
Τι θέλει ένας Καρκίνος για να νιώσει την απόλυτη ευτυχία; Ένα βιβλίο με ποιήματα, μία κούπα με ζεστό καφέ, ένα κουτί με γλυκά γιατί όλο και κάποιος θα τον πίκρανε και ψιχάλες βροχής να πέφτουν στο παράθυρό του ενώ ακούει Adele. To καλοκαίρι δεν του επιτρέπει να μελαγχολήσει όσο θα ήθελε, επομένως ο χειμώνας του δίνει δεκάδες λόγους για να κλαίει (καθημερινά).
Ζυγός
Ο Ζυγός φροντίζει να περνάει καλά ανεξαρτήτως εποχής. Παρόλα αυτά, αγαπά πολύ το θεσμό της οικογένειας και ψοφάει για συγκεντρώσεις με όλο το σόι σε κυριακάτικα τραπέζια και σε γιορτές όπως τα Χριστούγεννα. Τον κάνουν να νιώθει ηρεμία και αγαλλίαση. Και φυσικά είναι η καλύτερη εποχή για να φας όσο θέλεις χωρίς να φαίνεται σε κάθε ρούχο που φοράς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια