Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιο ζώδιο είναι τρυφερό / Love Me Tender

Πόσο τρυφερός είναι ένας Καρκίνος και πόσο ρομαντισμό κρύβει ένας Τοξότης; Γιατί πρέπει να προσέχετε τους Ζυγούς και τι τρέχει τελικά με τον περίεργο ψυχισμό του Παρθένου; Παρακάτω, κατατάξαμε τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου κατά σειρά ευαισθησίας και τρυφερότητας, σε διαβάθμιση... από την καρδιά ενός μαρουλιού μέχρι ματωμένο διαμάντι. Ποιο ζώδιο είναι το πιο τρυφερό και ποιο έχει καρδιά... πέτρα; Κατατάξαμε τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου κατά σειρά... ευαισθησίας.
Καρκίνος: Σαν την καρδιά ενός μαρουλιού Είναι το πιο τρυφερό, το πιο ρομαντικό, ο πιο... «αγκαλίτσας» του ζωδιακού κύκλου. Το ιδανικό του ραντεβού είναι ένα πικνίκ στη φύση ή ένα ρομαντικό δείπνο με θέα, ενώ τον χειμώνα τρελαίνεται να μένει μόνος με το άλλο του μισό πλάι στη φωτιά και να μιλούν για ώρες.
Σκορπιός: Γλυκός σαν καραμέλα Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο τόσο τρυφερό και ονειροπόλο, από αυτούς τους τύπους που λένε ότι θα πέθαιναν για την αγάπη τους. Το κακό (ή καλό) είναι ότι περιμένουν από το ταίρι τους να κάνει το ίδιο γι' αυτούς.
Λέων: Μόνο στο όνομα Σε πλήρη αντίθεση με το «όνομά» του, ο Λέων έχει καρδιά.. μαρουλιού. Ωστόσο η τρυφερότητα στη σχέση του θέλει να είναι ειλικρινής και βαθιά, καθώς σιχαίνεται τις επιφανειακές γλύκες. Λατρεύει για παράδειγμα τις δραματικές ερωτικές ταινίες με βαθιά νοήματα αλλά δεν θέλει ούτε να δει ρομαντικές κομεντί με τα γνωστά κλισέ περί σχέσεων.
Ιχθύς: Στα δίχτυα του ρομαντισμού Η διαβόητη εσωστρέφεια του Ψαριού δεν μπορεί παρά να συνδέεται με έμφυτο ρομαντισμό και τρυφερότητα. Του αρέσει να εκπλήσσει το ταίρι του με ποιήματα, όμορφες κινήσεις και φυσικά, γλυκύτητα στο κρεβάτι – όχι, μην περιμένετε άγριο σεξ από τους Ιχθείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το ευχαριστηθείτε.
Τοξότης: Ρομάντζο για πάντα Δεν ξεχνά ποτέ επετείους και γενέθλια, κάνει όμορφες εκπλήξεις στο άλλο του μισό, αλλά δεν ξεφεύγει ποτέ από τα τετριμμένα. Παρ' όλα αυτά, ο ωραίος τρόπος που επιδεικνύει τρυφερότητα όταν είναι ερωτευμένος ο Τοξότης, δημιουργεί μια πολύ όμορφη «ροζ φούσκα».
Ζυγός: Πότε σενιάν, πότε well done Έμφυτα... διχασμένος, ο Ζυγός δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει: Πότε ένα ήσυχο βράδυ μόνο με το ταίρι του στο σπίτι, πότε έξοδο για ξεφάντωμα με φίλους. Πότε casual και πότε κάτι πιο εξεζητημένο. Αυτό σημαίνει ότι και στο ζήτημα της τρυφερότητας, θα την έχετε από έναν Ζυγό, αλλά... τις μισές φορές απ' όσες περιμένετε.
Ταύρος: Το υαλοπωλείο είναι ασφαλές Κλασικό «γήινο» ζώδιο, ο Ταύρος είναι προσγειωμένος τύπος, αλλά και άκρως περιποιητικός. Του αρέσουν οι βόλτες στη φύση, τα ρομαντικά δείπνα, ενώ στις ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι του, γίνεται ιδιαίτερα αισθησιακός. Δεν βιάζεται, αλλά ξέρει πώς να ικανοποιεί τις συναισθηματικές και ερωτικές ανάγκες του/της συντρόφου του.
Κριός: Τρυφερότητα με ημερομηνία λήξης Δεν γίνεται τρυφερός, παρά μόνο όταν θέλει να κατακτήσει κάποιον. Τότε ναι, εκπέμπει μία σπάνια τρυφερότητα που «παγιδεύει» το θήραμα. Γρήγορα όμως... κουράζεται και σταματά την προσπάθεια, ξεχνώντας εντελώς το ρομάντζο μόλις «δέσει το γάιδαρό του».
Δίδυμος: Κλειστό βιβλίο Σπάνια ο Δίδυμος θα βγει από την «βολή» του και θα μπει στον πειρασμό να δείξει τον συναισθηματισμό του. Συχνά γίνεται «κλειστό βιβλίο» που δεν μπορούν οι γύρω του να διαβάσουν, πόσο μάλλον να «ξετρυπώσουν» την τρυφερή του πλευρά.
Υδροχόος: Οι συναισθηματισμοί είναι βαρετοί Δεν θα έλεγε κανείς πως η τρυφερότητα είναι το κυρίαρχο στοιχείο ενός Υδροχόου. Αντίθετα, είτε στις σχέσεις είτε στο σεξ, του αρέσει να πειραματίζεται με συνεχώς καινούρια πράγματα. Γι' αυτόν, οι πολλές εκδηλώσεις τρυφερότητας είναι μάλλον... βαρετές και περιττές.
Αιγόκερως: Η καρδιά του πέτρα Σιχαίνονται τις ρομαντικές ταινίες, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τις βαρύγδουπες δηλώσεις αιώνιου έρωτα. Πιο ρεαλιστής και ωμός, ο Αιγόκερως δε θα σας «χαϊδέψει», αλλά παρ' όλα αυτά παραμένει ένα ζώδιο σταθερό και αξιόπιστο, που ξέρει τι θέλει και δε θα προσπαθήσει να το κρύψει.
Παρθένος: Ματωμένο διαμάντι Για να θεωρήσει μια σχέση ή την σεξουαλική χημεία καλή, ένας Παρθένος δε χρειάζεται τρυφερότητα. Του αρκεί η σταθερότητα και η αξιοπιστία. Συχνά δε, κρύβει τα συναισθήματά του και αν επιτρέπει κάποιες ευαισθησίες να παρεισφρήσουν στις σχέσεις του, είναι μόνο στα μικρά και καθημερινά: Ένα χαμόγελο, ένα κομπλιμέντο, ένα τηλεφώνημα, αλλά πάντα με μέτρο.
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια