Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μητέρα έπνιξε τον 10χρονο αυτιστικό γιο της

Σοκάρει η υπόθεση θανάτου ενός 10χρονου αγοριού στη Βρετανία. Η μητέρα του ομολόγησε ότι σκότωσε το αυτιστικό παιδί της όταν κατέρρευσε ψυχικά στη διάρκεια του πρώτου lockdown που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η βοήθεια που είχε για τη φροντίδα του σταμάτησε και η ίδια πάσχιζε να τα καταφέρει μόνη της, όπως ισχυρίστηκε.
Η 40χρονη Όλγα Φρίμαν έβαλε ένα σφουγγάρι στο στόμα του μικρού Ντίλαν και τον άφησε να πεθάνει δίπλα στα παιχνίδια του στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της στο δυτικό Λονδίνο.
Η γυναίκα, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του διάσημου φωτογράφου Ντιν Φρίμαν, είπε ενώπιον του δικαστηρίου πως είχε δώσει πραγματική μάχη για να φροντίσει τον Ντίλαν, ο οποίος ήταν επίσης αυτιστικός, τους 6 μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Το αγόρι πήγαινε σε ειδικό σχολείο πέντε ημέρες την εβδομάδα, αλλά κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown πέρυσι δεν μπορούσε να πάει σχολείο και τη φροντίδα του ανέλαβε αποκλειστικά εκείνη, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.
Ένας άνθρωπος που φρόντιζε στο παρελθόν τον Ντίλαν είπε πως έπρεπε να αφήσει τη δουλειά του, που περιλάμβανε να βγάζει βόλτα το παιδί στο πάρκο ώστε η μητέρα να έχει λίγο χρόνο ελεύθερο, διότι τη βρήκε πολύ απαιτητική. Ο Ντίλαν «κοπανούσε χέρια και πόδια και πετούσε κάτω τα πάντα τριγύρω του», σημείωσε.
«Βρήκα τη δουλειά πολύ αγχωτική οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να ήταν για εκείνη», δήλωσε ο Rakesh Shukla στη MailOnline τον περασμένο Αύγουστο.
Η Φρίμαν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βίντεο σήμερα από την ψυχιατρική μονάδα όπου βρίσκεται και ομολόγησε την ανθρωποκτονία. Ο δικηγόρος της σημείωσε πως πάσχει από «καταθλιπτική ασθένεια με ψυχωτικά συμπτώματα».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια