Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα μυστικά του μακιγιάζ για σαγηνευτικό βλέμμα

Τα μάτια εκτός από καθρέπτης της ψυχής είναι και το μοναδικό σημείο του προσώπου που μπορούμε να αναδείξουμε τον τελευταίο καιρό λόγω της μάσκας. Με το σωστό μακιγιάζ μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις, παίζοντας με τις σκιές και τις λάμψεις, το eyeliner και το μολύβι, σαγηνεύοντας τα πλήθη με το βλέμμα σας (μόνο!). Δυστυχώς, φέτος δεν είναι η χρονιά των κραγιόν, όμως τα παρακάτω tips θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!
Glossy eyes
H νέα τάση στο μακιγιάζ ματιών είναι τα glossy eyes! Πρόκειται για ένα φρέσκο και παιχνιδιάρικο look, το οποίο ήρθε για να μείνει καθώς μας κάνει να φαινόμαστε μέχρι και 10 χρόνια νεότερες! Το προϊόν που θα σας λύσει τα χέρια λέγεται Eye Gloss και δίνει μια διακριτική, υγρή λάμψη στα βλέφαρα. Φοριέται πάνω στο γυμνό βλέφαρο ή πάνω από σκιά. Προτιμήστε σκιές σε γήινες αποχρώσεις για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
90's Blue
Καθώς η μάσκα καλύπτει μεγάλο μέρος του προσώπου, μην φοβηθείτε να τονίσετε τα μάτια σας με έντονο χρώμα. Όχι μόνο δεν θεωρείται κακόγουστο, αλλά επιβάλλεται κιόλας κυρίως σε βραδινά looks. Tα χρώματα που θα σας χρειαστούν για το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι το σκούρο μπλε και το ανοιχτό πράσινο. Ξεκινήστε βάφοντας το βλέφαρο μπλε στην αρχή και την άκρη του ματιού, περάστε με ένα πιο ανοιχτό μπλε το κέντρο και για το τέλος χρησιμοποιείστε πράσινο μολύβι ματιών.
«Γατίσιο» βλέμμα
Για ένα πιο απλό look όχι όμως λιγότερο εντυπωσιακό, εμπιστευτείτε τον παλιό σας σύμμαχο, το eyeliner. Σχηματίστε πρώτα μία γραμμή μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, συνεχίστε με μια γραμμή στο εσωτερικό μέρος του πάνω βλεφάρου για να δημιουργήσετε «γατίσιο» βλέμμα.
Λευκή ματιά
Απλό, κομψό μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και είναι ιδανικό τόσο για πρωί όσο και βράδυ. Χρησιμοποιείστε λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου που «ανοίγει» το βλέμμα κάνοντάς το να φαίνεται πιο ξεκούραστο και τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα.
Ένας άλλος τρόπος για να απογειώσετε το βλέμμα σας είναι να χρησιμοποιήσετε εκτός από μαύρο και λευκό eyeliner.
Γήινοι τόνοι
Οι αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού είναι οι καλύτεροί σας φίλοι γι΄αυτή τη σεζόν. Απλώστε με το πινέλο κρεμ σκιές με λίγο χρυσό και συνεχίστε βάφοντας πιο έντονες τις άκρες των βλεφάρων με σκούρο καφέ χρώμα.
50 αποχρώσεις του κόκκινου
Μία ακόμη τάση στο μακιγιάζ ματιών που ήρθε για να μείνει είναι οι αποχρώσεις του κόκκινου. Συνδυάζονται καταπληκτικά με καφέ και χρυσές σκιές και δίνουν μια πιο χαρούμενη και ξεκούραστη νότα στο βάψιμο!
mama365

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια