Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

1 Ιανουαρίου- εξάγωνο Ερμή/Ποσειδώνα- φαντασία, διαίσθηση και συμπόνοια. Εξυπνάδα, πνεύμα, ενημερότητα. 
5 Ιανουαρίου- σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα- η επιρροή μας στους άλλους είναι δυνατή.
7 Ιανουαρίου- ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο στις 00:27 π.μ. 
8 Ιανουάριου-ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο στις 2:00 μμ.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 5:41 μμ.
Εξάγωνο Ηλιου/Ποσειδώνα-κατανόηση, θετική σκέψη, η καλλιέργεια της ψυχής, ένα ταξίδι μακρινό. 
9 Ιανουάριου- τετράγωνο Ερμή/Άρη- απερισκεψία, καυγάδες, εντάσεις, νευρικότητα. Τρίγωνο Αφροδίτης/Άρη- αγάπη, έντονα συναισθήματα, δημιουργικότητα, πάθος, το ξεκίνημα μιας σχέσης. 
10 Ιανουαρίου- σύνοδος Ερμή/Κρόνου- υπευθυνότητα και σοβαρότητα. 
11 Ιανουαρίου- σύνοδος Ερμή/Δια- καλή διάθεση και αισιοδοξία. 
12 Ιανουαρίου- τετράγωνο Ερμή/Ουρανού- ανατροπές και διαφωνίες, αναστάτωση, υπερδιέγερση, βιασύνη. 
13 Ιανουαρίου- Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 
14 Ιανουάριου- τρίγωνό Αφροδίτης/Ουρανού- καλή διάθεση, περιπέτειές, ξαφνικοί έρωτες, χρήματα, αυθορμητισμός. Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 8:45 π.μ.
Σύνοδος Ηλιου/Πλουτωνα- δύναμη, επιθυμία, καλή για επενδύσεις και επιχειρηματικότητα. 
18 Ιανουαρίου- τετράγωνο Δια/Ουρανού- αστάθεια, αγάπη για την ελευθερία, αναστάτωση, αιφνίδιες αλλαγές, αλλα δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε λογαριασμούς με το παρελθόν. 
19 Ιανουαρίου -ο Ηλιός εισέρχεται στον Υδροχόο στις 10:40 μμ. 
20 Ιανουαρίου- συνοδος Άρη/Ουρανού- ατυχήματα, αντιδράσεις, μεγάλη ένταση 
23 Ιανουαρίου- τετράγωνο Άρη/Δια- προβλήματα, προστριβές, ανυπακοή Εξάγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα- φλογερό πάθος και έρωτες, ομορφιά, τέχνη, έρωτας και ευαισθησία, ονειροπόληση, ρομαντισμός. 
24 Ιανουαρίου- συνοδος Ηλιου/Κρόνου- σκληρότητα, έλλειψη ζωτικότητας, όμως υπευθυνότητα και εργατικότητα 
26 Ιανουαρίου- τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού- ατυχήματα, ανατροπές, αναστάτωση, ιδιοτροπία, ξαφνικές αλλαγές. 
28 Ιανουαρίου -Πανσέληνος στον Λέοντα 
29 Ιανουαρίου- συνοδος Ηλιου/Δια- δημιουργική δύναμη, επιτυχία, οικονομική δύναμη, επιτυχία. 
30 Ιανουαρίου- Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην 26η του Υδροχόου ώρα 5:51 μμ.
Οπρώτος μήνας του 2021 δείχνει αρκετά έντονος και ενδιαφέρον, ενώ εμείς απο την αλλη πιστεύουμε ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, μετα τους εγκλεισμούς και όλα αυτά, ο μήνας αυτός μάλλον το αντίθετο δείχνει, δίνοντας μια ελπίδα για τον χρόνο που χάθηκε, από την πρώτη ματιά.Αν ακομα βεβαια ειμαστε κλειδωμενοι μεσα, τοτε θα χαθει μια σημαντικη ευκαιρια. Ο μηνας αυτος θα εχει και μπλοκαρίσματα αλλα και απώλειες, και πάντα αυτό εξαρτάται και από τον προσωπικό χάρτη ενδεχομένως τους καθενός. Με θετικό τρόπο μπαίνει λοιπόν ο Ιανουάριος καθώς στις 7 του μηνα έχουμε την πρώτη αλλαγή με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ανεξάρτητα όμως βέβαια από τα υπόλοιπα πάντα είναι μια σταθερή ενέργεια που εχει πολλά να δώσει από επαγγελματικής και οικονομικής άποψης. Ο στόχος σας είναι η μακροχρόνια ικανοποίηση. Είναι όμως και μια ενέργεια που μας βγάζει από την νωθρότητα και μας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς. Απαιτεί σκληρή δουλειά αλλα τουλάχιστον μπορεί να αποδώσει σε αντίθεση με την σφοδρότητα του Κριού. Στον Ταύρο τα βήματα είναι σταθερά και δυναμικά.
Η ευτυχία δεν είναι στόχος… είναι υποπροϊόν μιας καλής ζωής» έλεγε η Ελεωνόρα Ρούσβελτ. Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο, οπου και θα ενθαρρύνει την αρχική σκέψη και μας θυμίζει ότι οι κανόνες φτιάχνονται  για να παραβιάζονται. Η όποια εφεύρεση, πρέπει να γίνετε ταπεινά αποδεκτή, αλλα και από το χάος πάντα δημιουργούνται πολλά ομορφα πράγματα. Εφευρετικό και επαναστατικό πνεύμα αλλα και πρωτοποριακό στην σκέψη και την ευστροφία πνεύματος, η τεχνολογία και ιδέες θα πρεπει να υπηρετούν την ανθρωπότητα. Όλο και κάποια καλα νέα μπορεί να ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα που μπποορει να εχει με ενα φαρμακο θεραπεια. Από την άλλη υπάρχει η τάση να ξεστομίζουμε απόψεις που σοκάρουν και να είμαστε κάπως εκκεντρικοί.
Άλλη μια σημαντική αλλαγή κατά την ιδια ημέρα είναι ότι και η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και εκεί που ήταν στον Τοξότη τώρα θα εισέλθει και αυτή στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό μας θυμίζει ότι πρέπει να γίνουμε πιο ρεαλιστές και ότι πρέπει να προσπαθήσετε να χτίσετε δυνατές σχέσεις με τους ανθρώπους. Το να είσαι άγιος ή πολύ καλός χαρακτήρας στον σημερινό πραγματικό κόσμο, με τον καθένα να βγάλει τον άλλο του εαυτό, αυτό είναι ισοδύναμο με το να είσαι ανόητος, έτσι δεν είναι;» Ωστόσο, εδώ πάντα είμαστε πιο επιφυλακτικοί και η ερωτική έκφραση περιορίζεται.
Θα ακολουθήσουν δυνατές όψεις οπου στις 13 του μηνα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη νέα σελήνη του 2021, στον Αιγόκερω που αφορά την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων στα επαγγελματικά και καριέρα σας. Αφορά επίσης τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας. Η διαφορά μεταξύ μεγάλων ανθρώπων και όλων των άλλων είναι ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι δημιουργούν τη ζωή τους ενεργά, ενώ όλοι οι άλλοι περιμένουν παθητικά για να δουν πού θα τους οδηγήσει στη συνέχεια. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι στο πρώτο ζεις μια γεμάτη ζωή ενώ στο δεύτερο απλά υπάρχεις.
Αν και θα υπάρξουν σημαντικά τετράγωνα μεταξύ Δια/Κρόνου στον Υδροχόο αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε στα υπόλοιπα κείμενα. Την επόμενη ημέρα μετα την δυνατή νέα σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο, επιτέλους θα ξεκινήσει τον ορθοδρομώ κύκλο του μετα από μήνες.
«Είμαστε ελκυστικοί με μη συμβατικά πράγματα και ανθρώπους. Εκτιμούμε την ελευθερία περισσότερο από ποτέ. «Πρέπει να κάνετε πράγματα που ο μέσος κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί αυτά είναι τα μόνα καλά πράγματα». (Αντυ Γουόρχολ)
Στις 19 του μηνα ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, στο ζώδιο της ελευθερίας και κατανοούμε πλήρως τη σημασία του να είμαστε ανεξάρτητοι. «Δεν είμαι πουλί και κανένα δίχτυ δεν με παγιδεύει: Είμαι ελεύθερος άνθρωπος με ανεξάρτητη βούληση » (Charlotte Bronte)
Στις 28 του μηνα η Πανσέληνος στο Λέοντα ο (Ήλιος στον Υδροχόο απέναντι από τη Σελήνη στο Λέοντα). Είναι μια περίοδος για αυτό-έκφραση, με δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Θυμήσου ότι είναι καλύτερο να αποτυγχάνεις στην πρωτοτυπία παρά να πετυχαίνεις στη μίμηση.
Στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Υδροχόο έως τις 21 Φεβρουαρίου θα ξεκινησει την ανάδρομη πορεία του. Η εφευρετική σκέψη βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Αλλά προσέξτε τι επινοείτε! Ο Άλφρεντ Νόμπελ εφηύρε τον δυναμίτη για σκάψιμο σηράγγων, αλλά αυτό στην συνέχεια έγινε θανατηφόρο όπλο. Μια άλλη συμβουλή για αυτήν τη διέλευση: η τεχνολογία δεν πρέπει να σκοτώνει τη δημιουργικότητα, αλλά πρέπει να ενισχύει τη δημιουργικότητα. Και θυμηθείτε αυτό, ότι καμία ποσότητα επιδέξιας εφεύρεσης δεν μπορεί να αντικαταστήσει το βασικό στοιχείο της φαντασίας.
ΚΡΙΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινάει αισιόδοξα και θετικά όσο αφορά τα οικονομικά σας καθώς θα σχεδιάζετε πως να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μέχρι τις 9 του μηνα, οι πλανήτες στον Τοξότη θα σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά ενώ όμως θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε ταυτόχρονα. Κατά τα αλλά αυτό μπορεί να εχει κι άλλη ερμηνεία καθώς η υψηλή αυτοπεποίθηση βοηθά στο να ελπίζετε ότι θα τα καταφέρετε μεσα από τις προσπάθειες σας, να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Από τις 7 του μηνα βέβαια ο Άρης στον οικο οικονομικών σας, επισημάνει μεγαλύτερη συγκέντρωση σε θέματα οικονομικής φύσεως που θα μπορούσαν να φέρουν κάποιο ποσοστό επιτυχίας η να εκτιμήσετε τις όποιες καταστάσεις με σωστό τρόπο. Από τις 9 και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει μια κρίση στα οικονομικά, ενώ το δεύτερο μισό του μηνα είναι πιθανή μια πρόοδος στην ζωή σας γενικότερα οπου όλα θα πηγαίνουν πιο γρήγορα.
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μετα τις 9 Ιανουαρίου είναι θετικός δείκτης για τις προσωπικές σας σχέσεις ενώ σας καλεί ταυτόχρονα να σοβαρευτείτε η και για κάποιους ίσως θα έπρεπε να κάνετε την σχέση να ζωηρέψει λίγο; Θα πρέπει όμως να είστε κάπως προσεχτικοί. Άρης και Ουρανός από τις 18-21 του μηνα, είναι μια εξαιρετικά δυναμική διέλευση, οπότε αποφύγετε τους καυγάδες, τις εντάσεις, την βιασύνη και τις έντονες δραστηριότητες, αλλα αυτή θα μπορούσε να φέρει και γενικά ευχάριστη έντονη δραστηριότητα στην ζωή σας, ανάλογα τον προσωπικό χάρτη σας.
Η νέα σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, είναι ένας θετικός δείκτης για τα οικονομικά σας, και τα επαγγελματικά σας σχέδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε, όπως επίσης και για τις προσωπικές-οικογενειακές σας σχέσεις ενώ θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τα social media, την διαφήμιση καθώς ο προοδευτικός Άρης είναι δείκτης έντονης δραστηριότητας, αυτοπεποίθησης και σωστών αποφάσεων η και ακόμα να σημάνει και την σωστή αντιμετώπιση μιας μίνι- κρίσης. Καλή τύχη στα χρήματα, επικοινωνία και σχέσεις ενώ επιπλέον έξοδα θα καλυφτούν. Αντίθετα, η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28, μπορεί να αποδειχτεί αρκετά έντονη οπου θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς θα αντιμετωπίστε διαφωνίες.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 5, 6, 10, 21, 22, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2, 5, 10, 14, 21, 22, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5 , 12, 13, 14, 23
ΤΑΥΡΟΣ
Ο πρώτος μήνας του 2021 θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά θετικός στο να πέτυχετε κάποιους στόχους σας καθώς η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά απαιτητική, πιεστική οπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί όμως στις αποφάσεις και κινήσεις σας. Σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να βρείτε κάποιο τρόπο να αποσυμπιέσετε αυτή την συσσωρευμένη πίεση και να ξεκουράζεστε. Ο Άρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας στις 7 Ιανουαρίου και αυτό εχει και θετικά αλλα και αρνητικά. Από θετικής άποψης, δίνει περισσότερη ενέργεια, κουράγιο και επιμονή στο να συνεχίσετε πετυχαίνοντας τους στόχους σας μεσα στον μηνα. Από την άλλη να γίνετε πιο ανυπόμονοι, βιαστικοί με τάση προς ατυχήματα, αλλά αποφύγετε τις εντάσεις και διαπληκτισμούς, ειδικά από τις 18-21 του μηνα γιατί η συνοδος Άρη /Ουρανού στο ζώδιο σας, πρόκειται να είναι εξαιρετικά δυνατή.
Ο μήνας αυτός θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά δυναμικός από κάθε άποψη καθώς και ο Ερμής στον Αιγόκερω θα μπορούσε να στηρίξει  οικονομικά θέματα ενώ καλό θα ήταν να είστε πιο συντηρητικοί με τα έξοδα σας. Κανονίστε ότι σημαντικο θέλετε να κάνετε γύρω από οικονομικά ζητήματα γιατί η πρώτη αναδρομή πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου. Θα είστε ευτυχισμένοι μεσα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλα και πάλι χεριάζετε κάποια προσοχή να μην είστε βιαστικοί και απότομοι.
Η πρώτη νέα σελήνη τους 2021, στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, οπου Ερμής ,Δίας και Αφροδίτη θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε θέματα οικονομικής φύσεως ,στον χώρο της εργασίας ενώ θα σας βοηθήσει και σε θέματα επικοινωνιακής φύσεως, η να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στις όποιες δυσκολίες. Υποστήριξη και αγάπη αλλα περισσότερη εκτίμηση για τον σύντροφο. Η πανσέληνος στις 28 του μηνα στον Λέοντα, είναι και αυτή θετική για θέματα οικονομικής φύσεως, ψυχολογικά θα νιώσετε καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα γίνονται και υπερβολές. Να είστε ευχαριστημένοι με ότι έχετε και να μην είστε απαιτητικοί, ξεπερνώντας τα όρια, αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει ανατροπές.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 4, 7, 8, 10, 13, 21, 22, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3, 4, 5, 14, 15, 23, 24
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 12, 14, 15, 21, 30
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιανουάριος επικεντρώνετε σε θέματα επαγγελματικής φύσεως, κυρίως. Ζητήματα προσωπικών σχέσεων σας κρατούν αρκετά ευχαριστημένους ενώ και η συνοδος Ερμή/Δια μεταξύ 11-12 του μηνα, είναι ένα θετικός δείκτης για ρομαντικές ευκαιρίες, καλές εμπειρίες σε κοινωνικό επίπεδο, συναντήσεις αλλά και συζητήσεις η να δημιουργήσουμε νέες φιλίες. Άρης και Ουρανός από την άλλη συνταξιδεύουν στον ουρανιο θολο από τις 18-21 Ιανουαρίου, μια πολύ δυναμική συνοδος που θα πρέπει μεν να είστε πιο προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο διότι συνδέεται με τα ατυχήματα, τον θυμό και  τις εντάσεις ενώ από την άλλη θα βοηθήσει στο να τα βγάλετε πέρα με την καθημερινότητα σας. Ο μήνας αυτός δεν επικεντρώνετε στα οικονομικά απόλυτα ενώ από σεξουαλικής άποψης φαίνεται ότι ο Γενάρης είναι αρκετά δυνατός που συνδέεται με τον προσωπικό σας μετασχηματισμό ή επανεφεύρεσης στην ζωή σας. Θετικός μήνας σε ότι εχει σχέση με φόρους, ασφάλειες και κληρονομικά θέματα. Στις 20 του μηνα, η συνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες σε σχέση με ξένες χώρες, ταξίδια και την ανώτερη εκπαίδευση.
Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, οπου Αφροδίτη και Δίας συμβάλλουν αρκετά θετικά σε θέματα οικονομικής φύσεως, ακόμα καις τους αυτοδημιούργητους, τον ελεύθερο επαγγελματία. Χαρά και ευχαρίστηση παίρνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και τα παιδιά .Κλίμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης επικρατεί. Οι ευκαιρίες και οι πιθανότητες αρκετές αρκεί να έχετε ήδη σχεδιάσει τι θέλετε να κάνετε. Στις 28 του μηνα η πανσέληνος στον Λέοντα επικεντρώνετε στις προσωπικές σας σχέσεις οπου δείχνει εντάσεις και διαφωνίες, αλλα όμως θα πρέπει να κάνετε περισσότερη υπομονή, διότι κανείς δεν είναι άγιος!
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 5, 9, 10, 14, 21, 22, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3, 4, 5, 12, 13, 14, 23, 24, 26, 27
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 16, 17, 26, 27
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι σημαντικός τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα επαγγελματικά. Πολλά μπορεί να συμβούν σε κοινωνικό επίπεδο και στους υπολοίπους τομείς στην ζωή σας ενώ και η ευημερία σας θα είναι σταθερή. Η συνοδος Ηλιου/Δια βλέπεται ειδικά κατά τα τέλη του μηνα, γύρω στις 28-30 θα αυξήσει το κέρδος ενώ και η συνάντηση Ηλιου με τον Κρόνο, από τις 23-24 του μηνα μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για συνεργασία η βοήθεια σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Τα οικονομικά φαίνεται από μια άποψη ότι θα εξαρτηθούν από τις επαφές και συνεργασίες σας, ενώ και ο σύντροφος θα σας υποστηρίξει. Τα παιδιά σας ίσως να είναι η πηγή έμπνευσης πάνω σε θέματα οικονομικά από τις 13-15 η να παίξουν κάποιο θετικό ρόλο.
Άρης και Ουρανός στον Ταύρο από τις 168-21 Ιανουαρίου θα συνταξιδεύουν στον ουρανιο θολο και αυτή η σημαντική σύνοδος μπορεί να φέρει αλλαγές και αναστατώσεις σε θέματα επαγγελματικά και καριέρα. Από την άλλη θα πρέπει να προσέχετε σε φυσικό επίπεδο για ατυχήματα, εντάσεις και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Μετα τις 21 θα είναι μία περίοδος θετική για θέματα που συνδέονται με ασφάλειες, φόρους, και κληρονομικά ζητήματα. Γενικότερα , όλα θα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.
Η νέα σελήνη τον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, θα παίξει θετικό ρόλο σε επίπεδο ψυχολογικό και στην προσωπική σας ζωή θα είστε περισσότερο ευχαριστημένοι. Κυρίως, όμως θα παίξει ρόλο επαναπροσδιορισμού. Ξεκινάτε το 2021 με αυτοπεποίθηση και δύναμη, μια περίοδος για να παρατηρήσετε τα πράγματα πως κινούνται και να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας, οπότε βγείτε από την απομόνωση σας και αναλάβετε την ευθύνη. Θα είστε πιο απασχολημένοι, οπου απρόβλεπτα ραντεβού ή παρατεταμένες, κερδοφόρες προσωπικές δεσμεύσεις θα έρθουν στο προσκήνιο. Ο προβολέας εμφανίζεται και εσείς βρίσκεστε στη σκηνή – εκτελέστε! Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 του μηνα, φέρνει κάποιες μικρές εντασουλες, άνευ σημασίας ,αλλα προχωράτε κανονικά με τις δραστηριότητες και σχέδια σας.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 5, 10, 12, 13, 14, 21, 22, 23, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1, 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 23, 24, 28, 29
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 12, 13, 18, 19, 20, 21, 30, 31
ΛΕΩΝ
Μην αγχώνεστε επειδή Δίας και Κρόνος θα είναι απέναντι σας, σαφώς δε θα πρέπει να έχετε τον νου σας λίγο σε θέματα υγείας και να προσέχετε τον εαυτό σας, όπως επίσης και τα επίπεδα ενέργειας σας τα όποια πιθανό οι μπαταρίες σας, να αδειάζουν πολύ πιο ευκολά από κάθε άλλη φορα. Ο Ιανουάριος όμως του 2021 είναι ένας μήνας αρκετά θετικός. Ο Ουρανός που επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις σχηματίζει θετικές όψεις και ο οποίος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μετα από τόσο καιρό στις 14 του μηνα, θα φέρει περισσότερη σαφήνεια σε σχέση με το πως είναι σε αυτόν τον τομέα τα πράγματα. Θα είστε περισσότερο δημοφιλής ενώ θα νιώθετε ότι υπάρχει ουσιαστική βελτίωση. Ο Ερμής ειδικά από της 8 Ιανουάριου θα βοηθήσει και αυτός καθώς τα οικονομικά θα εξαρτηθούν μεσα από τις συνεργασίες σας και γνωστούς και γενικότερα ίσως τον κοινωνικό σας κύκλο ενώ και η τεχνολογία θα παίξει κάποιο ρόλο που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως.
Βάλτε τα δυνατά σας, με εξαίρεση γύρω στις 9-10 του μηνα που πιθανόν να υπάρξει ένα πισωγύρισμα η καθυστέρηση. Τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες διότι ο Ερμής στις 30 του μήνα θα ξεκινήσει την πρώτη του ανάδρομη πορεία για το 2021.Ο Άρης θα ευνοήσει θέματα καριέρας και επαγγελματικά καθώς θα στηρίζει τα σχέδια σας ολόκληρο τον μηνα ενώ θα σας κάνει πιο επιθετικούς σε επίπεδο ανταγωνισμού. Θα ευνοήσει συμφωνίες με το εξωτερικό, ταξίδια, τη ανώτερη εκπαίδευση ,σεμινάρια, επικοινωνία. Άρης και Ουρανός επίσης πολύ σημαντικο, θα συνταξιδεύουν από τις 18-21 του μήνα στον ουρανιο θολο που όμως δεν θα ευνοήσει τα παραπάνω, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές και δράματα. Να είστε προσεχτικοί σε φυσικό επίπεδο ενώ θα υπάρχει πάθος στις προσωπικές σας σχέσεις αλλα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, τον θυμό και την βιασύνη.
Στις 16 Ιανουαρίου, η νέα σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια νέα δυναμική αρχή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ξεκινήστε κάτι νέο η ανανεώστε τα σχέδια σας. Ήλιος ,Δίας και Αφροδίτη θα φέρουν κέρδος, θα ευνοήσει θέματα που συνδέονται με προσωπικές σχέσεις και τα παιδιά. Είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 28 του μηνα, πυροδοτεί εντάσεις και διαφωνίες σε θέματα οικονομικής φύσεως η κάποιος μπορεί να μην συμφωνεί με τα σχέδια σας. Υπομονή!
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 10, 12, 14, 15, 21, 22, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 3, 4, 5, 14, 15, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 10, 21, 22, 30, 31
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε άνθρωποι που δουλεύετε σκληρά, έτσι από τις 9 Ιανουαρίου, 2021, πλέον, οι πλανήτες δείχνουν ορθή οικονομική κρίση αλλα ταυτόχρονα και μια συντηρητική προσέγγιση σε σχέση με τα χρήματα. Ανάλογα το ωροσκόπιο σας μπορεί η περίοδος που ακολουθεί να είναι κερδοφόρα ,ίσως να ξεπεράσετε τα όρια, ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες ,ωστόσο ο Αιγόκερως είναι πάντα ένα ζώδιο που συγκρατεί τα πράγματα και τα περιορίζει. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας μπορεί να είναι επίσης δημιουργικές οι ωρες που περνάτε μαζί τους και να σας εμπνεύσουν, δίνοντας σας ιδέες. Όπως και να εχει γύρω στις 11-12,καπου στα μέσα του μηνα, δηλαδή, όπως επίσης και προς το τέλος, υπάρχει κέρδος που θα σας ευχαριστήσει για την δουλειά που βγάλατε.
Αλλώστε αν το δούμε και από άλλο μάτι, η περίοδος αυτή συνδέεται με την συγκέντρωση μας προς τα σχέδια και στόχους μας, την σκληρή δουλειά και απομόνωση, πάντα με την έννοια του περιορισμού. Αν και δεν θέλω να υπερβάλλω σε τέτοιους καιρούς, ένα ωροσκόπιο μπορεί να δείξει και τις δυνατότητες. Ο Ιανουάριος ίσως δώσει κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, κάποιοι ίσως δουλέψουν υπερωρίες και κάποιοι απλά θα δουλεύουν. Δώστε λίγη προσοχή στη υγεία σας, στα ενεργειακά σας αποθέματα, η πίεση και το γενικό άγχος είναι πιθανό να δημιουργήσουν ασθένεια η ψυχοσωματικά, οπότε θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε μια ατμόσφαιρα ήδη επιβαρυμένη, για να χαλαρώσετε.
Άρης και Ουρανός θα συνταξιδέψουν στον ουρανιο θολο μαζί, μια συνοδος ακριβείας από τις 16-21 Ιανουαρίου, είναι πιθανό να συνδεθεί με χειρουργικές επεμβάσεις η κάτι άλλο η επίσης μπορεί να είναι και η κατάλληλη περίοδος για μια αποτοξίνωση μετα τα γιορτινά εδέσματα. Αν η περίπτωση είναι δύσκολη πάρτε και μια δεύτερη ιατρική συμβουλή. Χρήσιμες συμβουλές για τον μηνα θα ήταν οι εξής, η  υπερβολική θέληση μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Αφήστε τους άλλους να έχουν τον τρόπο τους, αρκεί να μην είναι καταστροφικοί. Επιτυγχάνετε μέσω συμβιβασμού και συναίνεσης, μέσω της άσκησης των κοινωνικών σας χαρισμάτων.
Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, δείχνει να φέρνει σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Είναι μια δυνατή σελήνη που μπορεί να προσφέρει αρκετές δυνατότητες, ευτυχία προσωπική αλλα και επαγγελματικές επιτυχίες. Όλοι οι πλανήτες επικεντρωμένοι εκεί. Όμως διατηρήστε τις ισορροπίες με τον αυτό σας, μην πιέζετε τους άλλους και μην επιμένετε όταν οι άλλοι δεν θέλουν.
Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 του μηνα, φέρνει δείχνει υπερβολικές απαιτήσεις μέσα στις σχέσεις σας, αλλα και ανατροπές και εντάσεις μεσα σε αυτές.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 7, 8, 10, 16, 17, 21, 22, 26, 27, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 2, 5, 6, 10, 14, 21, 22, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 14, 15, 23, 24
ΖΥΓΟΣ
Ξεκινάει μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή όσο αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα και ο Ιανουάριος θα στείλει το καθαρό μήνυμα του, ότι θα επέλθει και εσωτερική συναισθηματική ισορροπία μετα από καιρό. Πιστεύω ότι σταδιακά κάποια προβλήματα θα αρχίσουν να βρίσκουν την λύση τους, τα μαύρα σύννεφα θα αρχίζουν να απομακρύνονται, οπου η αρμονία θα αρχίζει θα αντικαθιστά τον θυμό και τους καυγάδες. Γεγονότα που προκάλεσαν και παρήγαγαν αρνητικά συναισθήματα τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε με διαφορετικό μάτι. Τα οικονομικά επίσης θα είναι αρκετά θετικά αυτόν τον μηνα, αλλα μέχρι της 20 Ιανουαρίου θα χρειαστεί να είστε συντηρητικοί σχετικά με την διαχείριση τους. Δραματική βελτίωση θα υπάρξει μετα τις 20 του μηνα όπως επίσης και σε θέματα υγείας. Ωστόσο, και ο Πλούτωνας που κυβερνά τα οικονομικά, θα διεγερθεί με θετικό τρόπο. Τα κέρδη πρέπει να ισχυροποιηθούν. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε τον μήνα καλύτερα από ό, τι όταν ξεκινήσατε.
Στις 20 Ιανουαρίου, ο Ήλιος θα δώσει περισσότερή έμφαση στην προσωπική σας απόλαυση, μεσα από διάφορες ευχάριστες ασχολίες, ακόμη και τα παιδιά σας η μια σχέση. Πάντως θα κοιτάξετε πως να περάσετε καλύτερα που είναι και το αντίδοτο στην ασθένεια και την κατάθλιψη. Βγάλτε από το μυαλό σας το πρόβλημα, κάντε κάτι που είναι χαρούμενο.
Άλλωστε η λύση ήταν εκεί να ξέρετε, πάντα σας περίμενε στην γωνία, αλλά η ανησυχία σας το κάλυπτε. Έρωτες και σχέσεις θα είναι θυελλώδης αυτό το μήνα. Ο Άρης, θα επηρεάσει συνεργασίες και σχέσεις πάσης φύσεως. Από τις 18 έως τις 21 θα συνταξιδεύει με τον Ουρανό στο ουρανιο στερέωμα. Οι νέοι έρωτες ,ειδικά από το διαδίκτυο δεν θα είναι σοβαροί αυτή την περίοδο. Αφορά περισσότερο το σεξ, τη διασκέδαση. Αντίθετα οι σοβαρές σχέσεις, γάμοι κτλ θα εστιαστούν περισσότερο σε θέματα που σχετίζονται με το χρήμα και γενικότερα την υλική απόλαυση. Θα εργαστούν σκληρότερα για τα κέρδη (ειδικά μετά τις 20). Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο για να ξεκινήσετε νέα έργα ή επιχειρήσεις ειδικά κατά την έναρξη της δυνατής νέας σελήνης στις 13 Ιανουαρίου. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες θα κινούνται προς τα εμπρός και τον επόμενο μήνα τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.
Έτσι λοιπόν, κατά αυτόν τον τρόπο η νέα δυναμική σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, είναι η σωστή ημερομηνία για να βάλετε τα επαγγελματικά σχέδια σας εφαρμογή, τα οποία έχετε ήδη προετοιμάσει, υποθέτω. Οι πιθανότητες θα είναι αρκετές, πάντως οι προσπάθειες σας θα καρποφορήσουν, είναι μια έντονα θετική περίοδος που θα φέρει κέρδος, ευχαρίστηση, υπάρχει μια ευνοϊκή βάση για την έναρξη νέων έργων, και ακόμα περισσότερο ότι εχει σχέση με το εξωτερικό. Αντίθετα, η πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί και αυτή να αποδειχτεί θετική σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλα μπορεί να φέρει και κάποια δυσάρεστη αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο. Προσοχή, στην διαχείριση του άγχους.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 10, 12, 13, 18, 19, 20, 21, 22, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 4, 5, 7, 8, 13, 14, 22, 23, 24, 31
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 12, 13, 23, 26, 27
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα χρονια θα σας βρει περισσότερο συγκεντρωμένους σε θέματα οικογενειακά και συναισθηματικής φύσεως, η γενικότερα να είστε στραμμένοι περισσότερο μεσα σας. Αν και θέματα επαγγελματικής φύσεως δεν θα είναι στο επίκεντρο από τις 13-15 του μηνα και στα τέλη του μηνα 28-30, μπορεί να συμβούν πολύ θετικά πράγματα. Από την άλλη προσπαθήστε να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα υψηλά. Η καλή υγεία και ισορροπία θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις ας με τους άλλους γιατί ο Άρης θα εχει άμεση επιρροή σε αυτό το κομμάτι. Οι καλές σχέσεις με τους άλλους θα δώσουν υγεία και ψυχική ισορροπία στους υπόλοιπους τομείς. Εάν προκύψουν προβλήματα, θα αποκαταστήστε την αρμονία το συντομότερο δυνατό.
Ο επόμενος μήνας πρέπει να είναι πιο θετικός και πιο σταθερός. Ο οικονομικός σας πλανήτης θα ταξιδεύει μαζί  με τον Κρόνο, οπότε από οικονομικής άποψης τα πράγματα θα είναι πιο συντηρητικά αλλα επίσης θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα σε ότι εχει σχέση με χρήματα. Αυτή είναι μια ευοίωνη περίοδος για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχεδίων και την τήρηση αυτών. Πρόκειται για την οικοδόμηση του μέλλοντος σας. Όμως από τις 28 έως τις 30 – οπου θα δώσει μια νέα πνοή στα οικονομικά σας. Τα χρήματα μπορούν να προέρχονται από την καλή φήμη που έχετε επαγγελματικά. Ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις θα υπάρχει αστάθεια ενώ οι ελεύθεροι θα απολαύσουν τον έρωτα περισσότερο. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει τα χρήματα μέχρι τις 9 του μηνα ενώ μετα θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω, και θα μείνει εκεί για τον υπόλοιπο μήνα. Αυτό δείχνει ρομαντικές ευκαιρίες ίσως μεσα από το διαδίκτυο.
Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου, θα ευνοήσει θέματα που σχετίζονται με την διαχείριση χρημάτων, και σεξουαλικές απολαύσεις .Θα είναι μια αρκετά ευχάριστη περίοδος για τους Σκορπιούς οπου ακόμα και οι συνεργασίες σας θα λειτουργήσουν υπερ σας με θετικό τρόπο. Θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα, οπου θα αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις προσωπικές σας σχέσεις και θα μοιραστείτε έντονα συναισθήματα. Κάποιοι ίσως βρουν έναν σύντροφο η έναν συνεργάτη που θα τους χαμογελάσει η και τα δυο μαζί  
Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 του μηνα, σας προτρέπει να σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας .Μην αφήσετε τις αμφιβολίες και υποψίες σας να χαλάσουν σχέσεις, ξεστομίζοντας σκληρά λόγια. Κάντε υπομονή και ενεργήστε σαν άγιοι. Εν πάση περιπτώσει, είναι κάτι που πρέπει να κάνετε…
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 10, 21, 22, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 5, 9, 10, 14, 23, 24
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 4, 12, 13, 23, 28, 29
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν τον μηνα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, ενώ και η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή αυτόν τον μήνα. Θα υπάρξει ακόμη μια αγχωτική ευθυγράμμιση για σας ενώ μετα θα σας αφήσει να ηρεμήσετε για τον υπόλοιπο χρόνο, καθώς η  πίεση θα αρχίζει να φεύγει. Αλλωστε η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μέχρι τις 9 του μηνα φαίνεται να σας γεμίζει με αρκετή ενέργεια. Βέβαια η καλή υγεία δεν αφορά μόνο το «χωρίς συμπτώματα» αλλα σημαίνει επίσης και το «να φαίνεσαι καλά». Ακόμα και από τις 9 του μηνα και ύστερα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα αρχίζει να ευνοεί ακόμα περισσότερο τα οικονομικά σας σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες. Έτσι, τα κέρδη θα είναι αρκετά  καλά. Ακόμα και όταν αυτή η οικονομική σας κορύφωση λήγει στις 20, τα κέρδη θα εξακολουθούν να είναι καλά καθώς ο οικονομικός σας πλανήτης Κρόνος θα σχηματίζει θετικές όψεις.
Ο Άρης θα συνταξιδεύει με τον Ουρανό από τις 18 έως τις 21 στον ουρανιο θολο οπου θα αποδειχθεί αρκετά δυναμική και θετική για σας. Να είστε πιο προσεκτικοί γιατί θα υπάρχει τάση για ατυχήματα αλλα αυτό επίσης αφορά και τον τεχνολογικό εξοπλισμό σας καθώς αυτά μπορεί να συμπεριφέρονται με ακανόνιστο τρόπο.  Σε θέματα ερωτικά φαίνεστε να είστε αρκετά συντηρητικοί και σοβαροί κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς το υλικο στοιχείο θα παίξει ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις ενώ μετα ειδικά της 11 Ιανουαρίου, η πνευματική και ψυχική συμβατότητα θα είναι άκρως σημαντική.
Στις 13 Ιανουαρίου, νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω οπου θα τονίσει και θα υποστηρίξει φιλοδοξίες και όνειρα σας καθώς πολλές πιθανότητες ξετυλίγονται μπροστά σας ενώ η αίσθηση αυτή θα είναι πολύ κοντά ως προς την υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών στόχων .Η επιρροή της Αφροδίτης θα παίξει θετικό ρόλο στον ίδιο τομέα αλλα και στις συνεργασίες σας. Ισως μια προσωρινή χαλάρωση αλλα και ακυρώσεις που δεν θα είναι ανησυχητική. Οι σχέσεις σας θα είναι στο επίκεντρο μόνο αν είστε πρόθυμοι εσείς να παίξετε τον ρόλο που εχει η σχέση την συγκεκριμένη στιγμή, ειδάλλως θα υπάρξουν και διαφωνίες.
Αντίθετα, η πανσέληνος στις 28 στο ζώδιο του Λέοντα ευθυγραμμίζεται με τις επιθυμίες σας, το εγώ σας και αναζωογονεί την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο μια σύντομη υπενθύμιση, ότι εσείς επιλέγετε το πως θα είστε αλλά είμαι σίγουρη ότι η επιλογή σας να λάμψετε είναι μια καλή συνήθεια.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 4, 10, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 5, 12, 13, 14, 23, 24
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 14, 15, 23, 24, 30, 31
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιανουάριος είναι αρκετά θετικός μήνας για σας, αυτό σημαίνει ότι οι πλανήτες θα σας φερθούν καλά. Βέβαια, μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση η άγχος, αλλά θα γεμίσετε με ενέργεια όμως επίσης θα ανακαλύψετε ότι όλα μπορούν να γίνουν δυνατά που στο παρελθόν φαινόταν αδύνατα. Μέχρι τις 20 του μήνα, θα είναι μια αρκετά καλή περίοδος για σας, αρκετά δυνατή για ένα νέο ξεκίνημα καθώς θα συμπίπτει με μια νέα σελήνη γύρω στις 13 Ιανουαρίου. Σταδιακά αυτό θα γίνετε όλο και πιο έντονο, καθώς από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο του Τοξότη και θα εισέλθει στο  δικό σας ζώδιο. Θετική περίοδος για αγορά ρούχων, αξεσουάρ και προσωπικών αντικειμένων ενώ και οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται ότι δεν θα αποτελούν πρόβλημα, γιατί άλλωστε δεν θα υπάρχουν έντονες διελεύσεις μέσα από τον οίκο των σχέσεων, παρά μόνο προς το τέλος του μήνα, και αυτό είναι ένα καλό σημάδι.
Θα φαίνεστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που θα κυλούν πράγματα όπως και δεν θα χρειάζεται να δώσετε πάρα πολύ προσοχή στην προσωπική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, ο μαγνητισμός σας θα είναι ισχυρότερος από τις 13 και ύστερα έως τις 28. Από τις 20 και μετά, και ο Ήλιος όπως και άλλοι πλανήτες θα επικεντρωθούν στα οικονομικά σας, όπου θα υπάρξει ευημερία, μια καλή περίοδος για αποπληρωμή χρέους, ίσως να υπάρξουν καλές επιχειρηματικές ιδέες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσελκύσετε επενδύσεις.
Ο Άρης θα συναντήσει τον Ουρανό που είναι επιώ των οικονομικών σας από τις 18 έως τις 21, μια πολύ τυχερή διέλευση που μπορεί να σας φέρει ξαφνικά χρήματα – ή ξαφνικά έξοδα – ανάλογα και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Ακόμα και εάν πρόκειται για απρόβλεπτο κόστος, τα χρήματα θα αποκαλυφθούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Ίσως η οικογένεια σας στηρίξει.
Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 13 Ιανουάριου, θα είναι μια άλλη ευκαιρία να πάρετε τον ταύρο από τα κέρατα και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την ευτυχία σας. Μπορεί να είναι μια δυνατή περίοδος δημιουργικά, αρκετά επωφελής και παραγωγική όσο αφορά το χρήμα σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 του μήνα, φέρνει ένταση και άγχος με θέματα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον, ενώ πρέπει να είστε προσεχτικοί σχετικά με υπερβολές σε θέματα διατροφής για παράδειγμα.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 4, 10, 12, 13, 21, 22, 23, 26, 27, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 3, 5, 12, 14, 15, 21, 23, 24, 30
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 5, 6, 10, 21, 22, 30, 31
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήδη θα γνωρίζετε ότι ο πρώτος μήνας του 2021 θα είναι μια εξαιρετική αρχή για σας. Ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις σας, θα φαίνεστε περισσότερο ευτυχισμένοι αυτόν τον μήνα, αν είστε ήδη μεσα σε μια σχέση. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο έρωτας μπορεί να συμβεί σε χώρους πνευματικού τύπου: μαθήματα διαλογισμού, πνευματικά σεμινάρια ή διαλέξεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και παρόμοια όπως και το ίντερνετ. Αν ψάχνετε για έρωτες, με το να πηγαίνετε σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα είναι χάσιμο χρόνου, όχι λόγω κοροναϊού, αλλα και χωρίς αυτό. Η χρονιά σας ξεκινά με τους περισσότερους από τους πλανήτες στον ανατολικό μέρος του χάρτη σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο έντονης προσωπικής ανεξαρτησίας. Εάν σας ενοχλούν οι συνθήκες, αλλάξτε τις. Δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε άλλους ή να ανησυχείτε για τη γνώμη τους.
Στις 20 ο Ήλιος που συνδέετε με την ερωτική σας ζωή θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας και η προσωπική σας ευχαρίστηση θα κορυφωθεί. Αυτή είναι μια περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας (αν και δεν χρειάζεται να το παρακάνετε). Σχεδόν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα είναι επίσης μια πολύ δυνατή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Το επίκεντρο πρέπει να είναι οι εσωτερικές αξίες – η συναισθηματική σας ευεξία, η οικογένειά σας. Εάν αυτά είναι εντάξει, η καριέρα θα είναι σε τάξη και αυτή. Υπάρχουν ευκαιρίες που έρχονται, ειδικά από τις 13 έως τις 15 υπό το βλέμμα μιας νέας δυνατής σελήνης.
Εάν είστε ανύπαντροι, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον γύρω σας ειδικά προς τα τέλη του μήνα. Ισως ένα καινούργιο άτομο εισέλθει στην ζωή σας με επίκεντρο το πνευματικό στοιχείο και αξίες στην ζωή σας ίσως γύρω στις 23 ή στις 24. Αυτός ή αυτή θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από εσάς. Αυτό μπορεί να είναι ένας φίλος που θέλει κάτι πολύ περισσότερο, ή κάποιος που συναντάτε μέσω ενός φίλου ή μέσω διαδικτύου. Η υγεία θα είναι εξαιρετική όλο το μήνα. Ο Άρης θα συνταξιδέψει με τον Ουρανό από τις 18 έως τις 21 και αυτή θα είναι μια δυναμική διέλευση. Να είστε πιο προσεκτικοί σε φυσικό επίπεδο.
Τέλος πάντων η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου θα υποστηρίξει έντονα τις ελπίδες σας για το μέλλον, τα μελλοντικά σας σχέδια και επιθυμίες. Είναι μια δυνατή αφύπνιση. Θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας, νέους φίλους, θα διευρύνει με τον καιρό τον κύκλο σας. Θέτετε τα νέα σας σχέδια πάνω σε μια πολύ δυνατή βάση για το μέλλον, και πηδάτε μεσα σε αυτό, χωρίς δισταγμούς, γιατί θα έχετε μια καλή αίσθηση για όλα οσα έρχονται. Η πανσέληνος στο αντίθετο ζώδιο από σας στις 28 του μηνα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις όποιες αντιπαραθέσεις και οδηγήστε πιο αμυντικά ;;;συντηρητικά ;;;να προσέχετε..
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1, 2, 3, 4, 10, 12, 13, 21, 22, 23, 28, 29, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 5, 7, 8, 14, 16, 17, 23, 24, 26, 27
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 7, 8, 13, 22, 31
ΙΧΘΕΙΣ
Το 2021 ξεκινά με αρκετά δυνατό τρόπο οπου η προσωπική σας δύναμη θα αυξάνεται όλο ακόμη και περισσότερο μεσα στους επόμενους μήνες. Ισως να βρεθεί η ευκαιρία για να πάρετε πρωτοβουλίες για τη δημιουργία συνθηκών όπως εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε πολύ κοσμική υποστήριξη. Κάντε αυτές τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να είστε ευτυχισμένοι. Οι πλανήτες εστιάζονται σε θέματα καριέρας, επαγγελματικά και εξωτερικούς στόχους. Η επαγγελματική σας επιτυχία θα συνδεθεί άρρηκτα με την οικογένεια σας. Η υγεία και τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι εξαιρετικά αυτόν τον μήνα. Μια αγχωτική ευθυγράμμιση θα παίξει όμως σημαντικό ρόλο  αλλα σκεφτείτε ότι θα σας δώσει και άφθονη ενέργεια για να πετύχετε ό, τι θέλετε. Η πρόκλησή για αυτόν τον μηνα θα είναι όμως να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιπλέον ενέργεια με σύνεση και παραγωγικότητα, και όχι να την απομακρύνετε.
Μια σημαντική ρομαντική συνάντηση πρόκειται να συμβεί στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Ο Ερμής, που συνδέεται με τα συναισθηματικά σας θα είναι σε ορθή πορεία το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αλλά θα ξεκινήσει βέβαια την πρώτη του αναδρομή πορεία στις 30 του μηνα οπότε, εκεί τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται περίπλοκα. Ο πλανήτης Άρης επι των οικονομικών  μέχρι τις 7 αλλα και μετα θα ισχυροποιήσει τα οικονομικά σας. Οπου θα ευνοήσει τις πωλήσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, την διαπραγμάτευση, αγορά και πώληση. Ο Άρης θα συναντηθεί με τον πνευματικό σας πλανήτη από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου. Αυτό είναι δείκτης ξαφνικών χρήματων αλλα και ξαφνικών εξόδων ωστόσο αυτά έχουν την δυνατότητα να καλυφθούν αργότερα.
Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου επικεντρώνετε στην επικοινωνία, τις πωλήσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση όπως αναφέραμε και πιο πάνω και οι δείκτες είναι θετικοί για κέρδος καθώς και η Αφροδίτη εκεί θα παίξει σημαντικο ρόλο στο να έλξει αυτό που θα προωθήσετε, ακόμα και αν αυτό είναι μεσα από τον γραπτό και προφορικό λόγο ακόμα και το ιντερνέτ. Είναι μια θετική περίοδος που θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια όποια και να είναι. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 του μηνα, δείχνει κάποια προβλήματα που προκύπτουν τα οποία μάλλον είναι επικοινωνιακά παρα το ότι η ροή του χρήματος εμποδίζεται. Καλείστε να τα ξεπεράσετε με την ιδιαίτερη δυναμική που διαθέτετε, μην αγνοήσετε την διαίσθηση σας ενώ θα είναι Ισως δύσκολο προφανώς να κάνετε μια  σωστή εκτίμηση της όποιας κατάστασης. Δώστε λίγη προσοχή..
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 4, 10, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 2, 5, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 9, 10, 14, 23, 24
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια