Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανοίγει όλη η αγορά εκτός από την εστίαση 18.1.21 #covid19

Ανοίγει όλη η αγορά εκτός από την εστίαση, από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Ανοίγουν επίσης και τα κομμωτήρια και τα μανικιούρ – πεντικιούρ.
Λειτουργία με Click away στις κόκκινες περιοχές και λειτουργία με Click in shop στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Ετσι, οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στα καταστήματα και να ψωνίζουν, ωστόσο θα υπάρχουν όρια στον αριθμό των ατόμων και χρονικός περιορισμός δύο ωρών, ο οποίος θα προκύπτει από την ώρα αποστολή του SMS στο 13033.
Πληρωμές και με μετρητά
Οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώσουν με μετρητά, στο όριο των 500 ευρώ, που επιτρέπεται. Είναι ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα του click in shop σε σχέση με το click away το οποίο λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με κάρτα και e-banking.
Επίσης η μετάβαση θα γίνεται με sms στο 13033 (τον αριθμό 2) και οι αποστάσεις θα είναι ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.

Σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες, θα επιτραπεί το άνοιγμά τους όχι όμως από τη Δευτέρα, αλλά από τη μεθεπόμενη Κυριακή 24 Ιανουαρίου, με μάσκες, αποστάσεις (1 άτομο ανά 25 τ.μ.) και ανώτατο όριο τα 50 άτομα.
Το θέμα των Γυμνασίων-Λυκείων, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, δεν τέθηκε καν στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων.

#προστιμο #COVID20Greece #CovidVaccine #COVID21 #CovidVaccine #lockdown3 #lockdown3gr #Lockdown2 #lockdowngr #Εμβολιο #lockdown2gr #vaccine #λοκνταουν2 #λοκνταουν3 #Greece #Lockdown #λοκνταουν #COVIDIOTS #covid20 #CoV19 #COVIDー19 #Covid_19 #COVID19Greece #covid19Gr #nCoV19 #CoronaVirus #covidGR #κοροναιος #κορωνοιος #κορονοϊός #κορονοιος #καραντινα #καραντίνα #καραντινα_τελος #καραντίνας #Πανδημια #πανδημία #Χαρδαλιάς #μασκες #μασκα #Τσιοδρας #κρούσματα​ #ΜΕΘ #Κεραμεως #menoume_spiti #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ #μενουμε_σπιτι #μενουμεστοσπιτι #απαγορευσηκυκλοφοριας #ΜεταΘαΛογαριαστουμε #lockdowngreece #StayAtHome #StayHomeSaveLives #StayPositive #CoronavirusOutbreak #CoronavirusPandemic

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια