Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διεθνής Ημέρα Ninja day

Η Διεθνής Ημέρα Ninja αναγνωρίζει τη γοητεία που σχετίζεται με την ιστορία και την ποπ κουλτούρα του ninja. Οι Νίντζα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά γύρω στο 600. Ιστορικά, εξυπηρετούσαν σαμουράι πολεμιστές. Κατασκοπούσαν ή δολοφόνησαν έναν εχθρό. Ενώ ορισμένες πηγές δείχνουν ότι ήταν πεσμένοι σαμουράι, οι περισσότεροι δείχνουν τον κοινό άνδρα - και τη γυναίκα. Περπατούσαν ανάμεσα στους αγρότες και τους υπηρέτες της καθημερινής ζωής.
Ωστόσο, οι δεξιότητες ενός ninja μεταβιβάστηκαν από γενιά σε γενιά. Εάν ένας πατέρας ήταν νίντζα, τότε πιθανότατα θα εκπαιδεύσει τον γιο ή την κόρη του να είναι και αυτός.
Στην Ιαπωνία, τα μουσεία επικεντρώνονται στην ιστορία και τον τρόπο ζωής των ninja.
Ninja Museum of Igaryū - Το μουσείο διαθέτει τα εργαλεία του εμπορίου, των διαδηλώσεων και της κατοικίας.
Kōka Ninja Village - Παρακολουθήστε το στρατόπεδο ninja και τις προκλήσεις. Περιηγηθείτε στο μουσείο και σε πολλές άλλες εγκαταστάσεις.
Τα μυθιστορήματα και οι ταινίες έφεραν το δρόμο του ninja στο mainstream. Από ιαπωνικές ταινίες δράσης έως κινούμενες χελώνες, οι ταινίες ninja κάλυψαν το φάσμα. Κατασκοπευτικά μυθιστορήματα, κόμικς και σειρές συνέλαβαν τις φαντασίες κάθε εποχής. Το μυστήριο τους τροφοδότησε ιστορίες σε όλα τα είδη, έως ότου το ninja έγινε ένα είδος δικό του

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια