Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πέτσας: ρεβεγιόν θα κάνετε το μεσημέρι

Δεν θα υπάρξει αλλαγή στο ωράριο κυκλοφορίας τις ημέρες των εορτών, ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας

Αναγκαστικά το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν «μεταφέρεται» το μεσημέρι με συμμετοχή έως 9 ατόμων, δεδομένου ότι το βράδυ και συγκεκριμένα από τις 22:00 έως τις 05:00 θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης μέτρων, ενδεχομένως να υπάρχει περίπτωση σκλήρυνσης μέτρων σε τοπικό επίπεδο τύπου Δυτικής Αττικής, Κοζάνης» τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Ας προσπαθήσουμε να είναι τα ίδια πρόσωπα οι επαφές μας» σημείωσε.

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, τόνισε ότι οι γιορτές πρέπει να είναι τελείως οικογενειακές και τόνισε: «Ας μην χρησιμοποιούμε τη λέξη ρεβεγιόν» – «Δεν πρέπει να υπάρχει γενικώς συσσώρευση κόσμου. Στους κλειστούς χώρους είναι πρόβλημα η συσσώρευση. Σε ένα κλειστό χώρο, ακόμη και ένας θετικός και με μάσκα θα το μεταδώσει. Είναι υπερμεταδότης». Πάντως ο κ. Γώγος έδωσε μία ελπίδα για το άμεσο μέλλον λέγοντας ότι «Πρέπει να συνεχιστούν οι θυσίες. Πραγματικά υπολογίζουμε ότι θα είναι για 1-2 μήνες» (σ.σ. κρατείστε το αυτό, σε 2 μήνες θα σας χρειαστεί).

Αυτά για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα γίνει ταυτόχρονα με… Αυστραλία; 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια