Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις για την Ελλάδα 2021

ΓΕΡΕ ΧΡΟΝΕ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! 
Το 2020 φεύγει! Κανένας μας δεν θα το αναζητήσει. Κανένας μας δεν θα το πεθυμήσει. Το 2020 φεύγει το δίσεκτο, το δύστυχο, το κακορίζικο, το αναθεματισμένο… φεύγει, μα εμείς δεν το ζήσαμε. Χρωστάει ο Πλάστης μια χρονιά παραπάνω στον καθένα μας, όταν το άθροισμα μας θα έχει φτάσει πια στο σώσμα του. Θα πρέπει να του το θυμίσουμε… θα πρέπει να του το απαιτήσουμε… 
To 2021 θα ζήσουμε τα 200 χρόνια μετά από μια Επανάσταση που δεν είχε πολλές ελπίδες να πετύχει, και όμως πέτυχε! Ας είναι λοιπόν επαναστατικό για όλους μας και ας μας φέρει πίσω την ‘’ελευθερία’’ που στερηθήκαμε. Ας μας φέρει πίσω τα αυτονόητα που στερηθήκαμε… 
Tο 2020 μας εγκαταλείπει με μια γεύση απογοήτευσης στα χείλη. Απογοήτευση για έναν χρόνο που δεν ζήσαμε και που θα μας τον χρωστάει το Σύμπαν. Θα μπορούμε όμως να καυχιόμαστε, πως ήμασταν αυτοί που το ζήσαμε, πως ήμασταν εκεί στις στιγμές της απίστευτης δυσκολίας, πως γίναμε χωρίς να το θέλουμε μέρος της ιστορίας της ανθρωπότητας. Τα μάτια μας στραμμένα στο 2021 σε μια χρονιά που δύσκολα θα αποτινάξει από πάνω μας τη σκόνη του φόβου και της ανασφάλειας του 2020, αλλά που εμείς θα την ‘’κοιτάζουμε’’ με ελπίδα στα μάτια, προσμένοντας να μας φέρει αυτά που μας στέρησε η προκάτοχος της. 
Οι πλανητικές αλλαγές που θα μπορούσαν να μας υποσχεθούν τα καλύτερα, έχουν ήδη αρχίσει να συντελούνται και είναι αυτές που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα και θα μας φέρουν ίσως την ποθητή ανακούφιση για τη νέα χρονιά που έρχεται. 
ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ ΚΡΟΝΟΥ 
Ένας … a la carte νέος Συνοδικός Κύκλος σε ζώδιο του αέρα ξεκινά από τις 21 Δεκεμβρίου, με το Δία και τον Κρόνο να περνούν στον Υδροχόο για να αλλάξουν τον ‘’κανονικό’’ μέχρι τώρα κόσμο μας. Μια Βασιλική Σύνοδος, Δία/Κρόνου ίδια με αυτή που σήμανε την έλευση ενός Μεσσία. Ναι, μια τέτοια σύνοδος ήταν το Άστρο των Χριστουγέννων που οδήγησε του Μάγους στο σπήλαιο της Γέννησης. Ναι, μια τέτοια Βασιλική Σύνοδος ήταν που έφερε την ελπίδα σε έναν κόσμο παλιό που κατέρρεε… γιατί να μην την φέρει και τώρα σε έναν κόσμο νέο, που και πάλι καταρρέει; Δυο πλανήτες που αφορούν περισσότερο στους δυνατούς, στους ανάλγητους, αυτούς που αποφασίζουν τις τύχες των πολλών. Δυο πλανήτες που έχουν έρθει για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Δικηγόρος ο Δίας, Δικαστής ο Κρόνος και ανάμεσα τους όλοι όσοι πρέπει να απολογηθούν και να δικαστούν σε συλλογικό επίπεδο. Σε προσωπικό επίπεδο πάλι, θα ευνοήσει τα ζώδια του αέρα! Η Ελλάδα μας είναι Υδροχόος, με Ωροσκόπο και Σελήνη στους Διδύμους και ο αεράτος χάρτης σας θα καλοδεχθεί τα τρίγωνα της συνόδου των ισχυρών του ήθους και της τάξης. Τα τρίγωνα αυτά που θα την ”ελευθερώσουν”… που θα μας ”ελευθερώσουν” μετά την άνοιξη, και θα μας επιστρέψουν στην ευλογημένη ρουτίνα ζωής, του τέλους του 2019.
ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΡΟΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 
Η επόμενη σημαντική όψη και προκλητική όψη της χρονιάς που έρχεται, είναι το τετράγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο που θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές προκειμένου να διαλύσει κάθε τι σταθερό, παγιωμένο, απολιθωμένο! Ο Ουρανός στον Ταύρο σε μια θέση που δεν του ταιριάζει, έχει έρθει για να σπάσει τις δομές, έχει έρθει για να συναντήσει τον Κρόνο στον Υδροχόο, τον γιο του αυτό, που αποδείχθηκε ο σκληρότερος από όλα του τα παιδιά. Θα “συγκρουστούν” σε τετράγωνο στις αρχές του 2021, ακριβώς πάνω στο γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας μας, στις έξι μοίρες του Υδροχόου. Εκεί θα γίνει η πραγματική οικονομική αλλαγή, εκεί τα χρήματα θα χάσουν την μορφή, την υφή και τη χρήση τους. Εκεί η οικονομία θα αλλάξει χέρια, γι’ αυτό και θα πρέπει να σταθούμε από τώρα προσεκτικοί στο πως διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας, ο καθένας στα δικά του μέτρα φυσικά! Μέχρι και το τέλος της άνοιξης καλό είναι να σταθούμε φειδωλοί στον τρόπο που ξοδεύουμε, αλλά και στον τρόπο που επενδύουμε, καθώς οι σημερινές ευκαιρίες μπορεί να αποδειχθούν φούσκες στα μισά του 2021.
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ… 12 
♈ ΚΡΙΟΙ, ήδη το 2020 θα τελειώσει για εσάς με τον Άρη στο ζώδιο σας να σας χαρίζει δύναμη, αντοχή και απίστευτη ενέργεια! Δημιουργική και πρόσφορη για ξεκινήματα, επαγγελματικά και ερωτικά θα είναι η νέα χρονιά με ιδιαιτέρως θετικούς του καλοκαιρινούς μήνες. Αύξηση των εσόδων σας από το νέο έτος και ισχυροί σύμμαχοι μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Προσεκτικοί πάντα οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου με τον Πλούτωνα να τεστάρει τις αντοχές σας. Στη λίστα του 2021 έχετε την 5η θέση!
♉ ΤΑΥΡΟΙ, ο Ουρανός στο ζώδιο σας έχει λειτουργήσει ως ο μεγάλος νεωτεριστής! Εσείς όμως είστε σταθερά παιδιά της παγίωσης και δεν επιθυμείτε τίποτα νεότερο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Άλλες οι βουλές του Ουρανού όμως που ανακατώνει αδιακρίτως το τέλος του πρώτου και το δεύτερο δεκαήμερο σας. Ανατροπές, αλλαγές, εντάσεις στις σχέσεις σας και στις ασφάλειες σας. Τυχερότεροι του τρίτου δεκαημέρου με τη στιβαρή υποστήριξη του Πλούτωνα. Στη λίστα του 2021 έχετε τη 10η θέση.
♊ ΔΙΔΥΜΟΙ, το 2021 θα σας βρει… ενηλίκους! Χαρούμενους ενηλίκους όμως, από τη στιγμή που είστε από τα ευνοημένα ζώδια της νέας χρονιάς. Ο Δίας και ο Κρόνος στις θετικές τους όψεις θα σας χαρίσουν ευκαιρίες, αλλά και την ωριμότητα να τις διαχειριστείτε. Οι Εκλείψεις στον δικό σας άξονα θα σας ανοίξουν τα καρμικά μονοπάτια που πρέπει να βαδίσετε προκειμένου να αποδείξετε πως είστε ικανοί να καταφέρετε τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα! Στη λίστα του 2021 έχετε την 1η θέση!!!
♋ ΚΑΡΚΙΝΟΙ, είστε από τους ταλαιπωρημένους τους Ζωδιακού, μα τώρα με τον Κρόνο να εγκαταλείπει τη σκληρή θέση του απέναντι σας, θα αισθανθείτε πραγματικά ανακουφισμένοι. Ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος του 2021 θα είναι απίστευτα δραστήριοι και αισιόδοξοι κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς ο Δίας θα περάσει για λίγο στους Ιχθύες. Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου δεν θα εφησυχάσετε καθώς η πίεση του Πλούτωνα θα συνεχιστεί για εσάς. Στη λίστα του 2021 έχετε την 7η θέση.
♌ ΛΕΟΝΤΕΣ, αισθανθήκατε τη λάμψη σας να ξεθωριάζει μέσα στο 2020 και τώρα με το πέρασμα του Δία και του Κρόνου απέναντι σας, νιώθετε επιτέλους να αλλάζει η ατμόσφαιρα. Οι γεννημένοι τον Ιούλιο είστε οι πρώτοι που θα αναπτερωθείτε, σε αντίθεση με εσάς του δεύτερου δεκαημέρου που η ανατρεπτική δράση του Ουρανού θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι το καλοκαίρι. Προσεκτικοί οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες με την Έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου να σας επηρεάζει. Στη λίστα του 2021 έχετε τη 12η θέση…
♍ ΠΑΡΘΕΝΟΙ, οι μεγάλοι του Σύμπαντος θα εξακολουθήσουν να σας χαρίζουν την εύνοια τους και για το 2021! Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ξαφνική τύχη του Ουρανού στα τρίγωνα του και οι γεννημένοι το τρίτο, την ισχυρή προστασία του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου με τον Ποσειδώνα απέναντι να σας αποδυναμώνει και να διαψεύδει τις προσδοκίες σας. Στη λίστα του 2021 έχετε την 5η θέση!
♎ ΖΥΓΟΙ, είστε από τα τυχερότερα ζώδια του 2021 καθώς ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας χαρίζουν τα εξαιρετικά τους τρίγωνα! Ήρθε η στιγμή η δικιά σας, να μπείτε σε περιπέτειες ωραίες, προσωπικές και επαγγελματικές! Σχέσεις, προτάσεις, επισημοποιήσεις, απόκτηση απογόνων, όλα στο πρόγραμμα! Προσεκτικοί οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου από το βάρος του Πλούτωνα στα τετράγωνα του. Στη λίστα του 2021 έχετε τη 2η θέση!!
♏ ΣΚΟΡΠΙΟΙ, το 2020 θα σας εγκαταλείψει με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να σχηματίζει χαριτωμένες όψεις με τον Κρόνο, το Δία και τον Πλούτωνα. Ενδέχεται λοιπόν η νέα χρονιά να σας βρει ήδη ερωτευμένους και έτοιμους για το επόμενο μεγάλο βήμα. Το πέρασμα του Δία στους Ιχθύες, την άνοιξη, θα φέρει για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες τύχη στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας. Προσεκτικοί οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ουρανό να αναταράζει τις σταθερές σας. Στη λίστα του 2021 έχετε την 11η θέση. ♐ ΤΟΞΟΤΕΣ, το 2020 έφερε ανατροπές και ‘’απώλειες’’ στις ζωές μας και εσείς θα βαδίσετε στο 2021 με τη σκιά του φόβου και της αβεβαιότητας καθώς και οι Εκλείψεις του έτους θα συνεχίσουν στο δικό σας άξονα. Οι φόβοι αυτοί όμως θα διαλυθούν γρήγορα, αφού ο κυβερνήτης σας ο Δίας από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει την απαραίτητη αισιοδοξία και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Προσεκτικά θα βαδίσετε το Μάιο και τον Ιούνιο. Στη λίστα του 2021 έχετε την 8η θέση.
♑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ο σκληρός κυβερνήτης σας ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας και σας ελευθερώνει εν’ μέρει , καθώς ο Πλούτωνας παραμένει και θα συνεχίσει να δυσκολεύει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Το πέρασμα του Δία στους Ιχθύες στο τέλος της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού θα φέρει εύνοια στους γεννημένους 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου. Τυχεροί και οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ουρανό σε όψεις ξαφνικών ευκαιριών και τυχερών στιγμών. Στη λίστα του 2021 έχετε την 6η θέση. 
♒ ΥΔΡΟΧΟΟΙ, είστε οι πρωταγωνιστές του 2020! Ο Δίας και ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο θα φέρουν ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε σωστά και… ηθικά. Οι πλανήτες του νόμου και της τάξης θα απαιτήσουν από εσάς συνέπεια. Επαγγελματικές ευκαιρίες που θα φέρουν την καθιέρωση, αλλά και προσωπικές ευκαιρίες που θα φέρουν γάμους και παιδιά! Προσεκτικοί οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ουρανό να ανακατεύει τα σχέδια σας. Στη λίστα του 2021 έχετε την 3η θέση!
♓ ΙΧΘΥΕΣ, το 2020 σας φέρθηκε σχεδόν τρυφερά σε σχέση με τους υπόλοιπους του Ζωδιακού και το 2021, έχει σκοπό να κρατήσει τις ίδιες ισορροπίες. Το πέρασμα του Δία στο δικό σας ζώδιο την άνοιξη του 2021, θα ευνοήσει τους γεννημένους το Φεβρουάριο και θα ενεργοποιήσει σταδιακά και τους υπόλοιπους. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από τα προσωπικά σας αυτή τη χρονιά, καθώς θα τα θέσετε ως προτεραιότητα στη ζωή σας. Στη λίστα του 2021 έχετε την 9η θέση. 

Καλή χρονιά σε όλους μας!!!
astroteam.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια