Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο 21/12/2020

 Το 2020 θα κλείσει με την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ στις 21 Δεκεμβρίου στην μηδενική μοίρα και 28΄ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Αποκαλείται έτσι, γιατί εγκαινιάζει μία μεγάλη περίοδο 200 χρόνων όπου ο Δίας και ο Κρόνος θα συναντιούνται κάθε 20 χρόνια σε ζώδια του ΑΕΡΑ. Είναι εντυπωσιακό ότι η μοίρα της συνόδου είναι η 1η και υποδηλώνει μία πολύ μεγάλη «Υδροχοϊκή» έναρξη. Η τελευταία μεγάλη σύνοδος πραγματοποιήθηκε το 1802 στην Παρθένο εγκαινιάζοντας την Τριπλότητα της ΓΗΣ. Από τότε μέχρι σήμερα βιώσαμε την κυριαρχία της ύλης, της μηχανολογικής επανάστασης, της βιομηχανίας, της αλλαγής του τρόπου των καλλιεργειών και στην επικράτηση των αξιών του χρήματος, των τραπεζών, της οικονομικής ασφάλειας και της απόκτησης γης και κατοικίας (Ταύρος), της εργασίας και της υγείας (Παρθένος) και της καθεστηκυίας τάξης των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων και των ιδρυμάτων (Αιγόκερως), όλα όσα δηλαδή αντιπροσωπεύει η ΓΗ και η έννοια του «ΕΧΩ».

Με το πέσιμο της αυλαίας του συντριπτικού 2020 και την μεγάλη σύνοδο ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ στον Υδροχόο εγκαινιάζεται για την ανθρωπότητα μια νέα εποχή 200 ετών η ΑΕΡΙΝΗ εποχή όπου θα επικρατούν οι ιδέες, το πνεύμα, η πληροφορία, η νόηση και οι επικοινωνίες (ΔΙΔΥΜΟΣ), οι σχέσεις και η δικαιοσύνη (ΖΥΓΟΣ), η ιδιοφυία, η διανόηση, η Πληροφορική, η τεχνητή νοημοσύνη και οι εφευρέσεις, το διάστημα και η εξωγήινη ζωή αλλά και η κοινωνική αναμόρφωση και πρόοδος, ο ουμανισμός, οι ανθρώπινες ελευθερίες και η αλήθεια (ΥΔΡΟΧΟΟΣ). Όλα όσα δηλαδή αντιπροσωπεύει ο ΑΕΡΑΣ σαν στοιχείο και η έννοια του «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ».

Κάθε σύνοδος πλανητών συμβολίζει ταυτόχρονα το θάνατο και το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου και τη γέννηση ενός νέου σπόρου, μιας καινούργιας ιδέας. Το 2020 με τις συνόδους που πραγματοποιήθηκαν όπως αυτή του Κρόνου-Πλούτωνα, του Δία-Πλούτωνα και στις 21/12/2020 του Δία με τον Κρόνο, η ανθρωπότητα αλλάζει κυριολεκτικά σελίδα όπου πιστοποιείται η έναρξη της 4ης βιομηχανικής επανάστασης η οποία βάσει της τρομακτικής προόδου της τεχνολογίας, του internet και των υπολογιστών φαίνεται ότι θα είναι η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ σχεδόν όλων των πεδίων της ανθρώπινης ζωής.

Όσον φορά τον Δία και τον Κρόνο είναι από τους μεγάλους μη προσωπικούς πλανήτες οι δύο πιο κοντινοί στην γη και ΟΡΑΤΟΙ δια γυμνού οφθαλμού για αυτό και ο συνοδικός τους κύκλος έχει χειροπιαστά και απτά αποτελέσματα σε εμάς. Θεωρείται ο πιο βασικός Συνοδικός κύκλος με καθαρά κοινωνικοοικονομική και πολιτική χροιά και στην ουσία είναι η αλληλεπίδραση θεμάτων του Δία όπως οι ιδέες, το πνεύμα, οι νόμοι, τα πανεπιστήμια, το χρήμα, η φιλοσοφία, τα ταξίδια, η πνευματικότητα και η θρησκευτικότητα με την πραγματοποίηση, την γείωση και την υλοποίησή τους μέσω των πολιτικών που ασκούν οι εξουσίες και που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος. Η προηγούμενη σύνοδος τους έγινε σε ζώδιο της Γης, στο ζώδιο του Ταύρου το 2000 όπου και εγκαινίασε τον μεγάλο 20ετή κύκλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των ακινήτων, των τραπεζών, των δανείων και των χρηματιστηρίων όπως το βιώσαμε μέχρι σήμερα.

Τώρα με την σύνοδο του ΔΙΑ και ΚΡΟΝΟΥ στον ΥΔΡΟΧΟΟ τα επόμενα 20 χρόνια θα εκδραματιστούν σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο όλα όσα συμβολίζει αυτό το ζώδιο και στις θετικές και στις αρνητικές του αποχρώσεις. Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ έχει σαν παλιό κυβερνήτη τον ΚΡΟΝΟ και σαν μοντέρνο κυβερνήτη τον πλανήτη ΟΥΡΑΝΟ. Είναι ανθρωπιστής, ελεύθερος, προοδευτικός, εγκεφαλικός, αντισυμβατικός και κοινωνικός, λατρεύει τους φίλους του και αγωνίζεται για την αλήθεια, είναι ο ιδιοφυής επιστήμονας και πρωτοπόρος στις ιδέες και ο άνθρωπος του μέλλοντος, αλλά στην αρνητική του εκδοχή μπορεί να γίνει φανατικός και απόλυτος στις ιδέες του, αδιάλλακτος, ψυχρός, ωμός, απόμακρος και απρόσωπος, ιδιόρρυθμος, αλλόκοτος και αντιδραστικός και από δημοκρατικός και επαναστάτης του δικαίου να μετατραπεί στον πιο απολυταρχικό δυνάστη. Είναι το κατεξοχήν πολιτικό και συλλογικό ζώδιο και συνδέεται με την ισότητα, την δημοκρατία, την ελευθερία και την επανάσταση, την επιστήμη, την Πληροφορική, το Internet, το διάστημα και τους εξωγήινους, την κρυογονική και το μέλλον. Θα διαλύσει τις κρυσταλλώσεις και το κατεστημένο που έστησε ο Αιγόκερως για να φέρει το Νέο.

Κατά συνέπεια τα επόμενα 20 χρόνια πιθανόν να βιώσουμε:

  1. Την δημιουργία νέων προοδευτικών κοινωνικών ομάδων με ουμανιστικό ενδιαφέρον και περιεχόμενο.
  2. Έμφαση στο περιβάλλον και σε νέες μορφές παροχής ενέργειας μέσα από τον αέρα (ανεμογεννήτριες) και το νερό (aqua-rius).
  3. Την κατάργηση των παραδοσιακών κομμάτων και την ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας ιδανικής κοινωνίας ενωμένης και με ίσα δικαιώματα για όλους.
  4. Την πιθανή εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κοινής γλώσσας και ενός παγκόσμιου νομίσματος το οποίο νόμισμα ήδη δρομολογείται. Εννοείται ήδη ζούμε την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση συνόρων και εθνών.
  5. Η παραδοσιακή οικογένεια όπως την ξέραμε θα αλλάξει και πιθανόν ο γάμος να υπάρξει κάτω από νέα σύμβαση και νέα μορφή. Πιθανώς να υπάρξουν λιγότερες γεννήσεις και οι άνθρωποι να απέχουν από το σεξ αλλά και να στραφούν σε μηχανικά υποκατάστατα (σύντροφοι robot) και ψηφιακά υποκατάστατα (ολογράμματα και virtualsex). Ήδη στην Ιαπωνία και Κορέα αυτά συμβαίνουν.
  6. Την εγκαθίδρυση κοινόβιων οικιστικών μονάδων με αρχιτεκτονική άποψη όπου άνθρωποι με παρόμοιες προτιμήσεις, hobbies και ιδεολογίες θα ζουν και ιδιωτικά αλλά και συλλογικά. Ήδη υπάρχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό.
  7. Την μετακίνηση του focus από το «σώμα» στο «πνεύμα».
  8. Την επανάσταση στις αερομεταφορές, την εγκαθίδρυση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τα ιπτάμενα αυτοκίνητα.
  9. Την εποίκηση άλλων πλανητών και την επικοινωνία των γήινων με εξωγήινους πολιτισμούς. Τα διαστημικά ταξίδια θα απλωθούν και θα προσφερθούν σαν προϊόν στο ευρύ κοινό. Πιθανόν να ενημερωθεί ο πλανήτης ανοιχτά πλέον ότι υπάρχει επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς εδώ και χρόνια και γιατί όχι και συνεργασία και πιθανόν να έχουμε και φανερή άφιξη εξωγήινων όντων στην Γη.
  10. Την επικράτηση και εξάπλωση της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και της ψηφιακής τεχνολογίας. Οι νέες τεχνολογίες ενδοεπικοινωνίας των συσκευών σε ένα σπίτι θα εγκατασταθούν στα σπίτια των oικονομικά δυνατών παντού.
  11. Την καθιέρωση των κβαντικών υπολογιστών.
  12. Την εμφύτευση chip και διεξαγωγή πειραμάτων στον εγκέφαλο ζώων και αργότερα ανθρώπων με σκοπό την θεραπεία ασθενειών όπως η άνοια, το Alzheimer, η κατάθλιψη, ο αυτισμός, η σχιζοφρένεια. Ήδη γίνονται πειράματα και προχωράνε οι έρευνες στις εταιρίες του Αμερικανού Elon Musk στην Καλιφόρνια.
  13. Πειράματα για την φόρτωση της ανθρώπινης μνήμης σε ένα υπολογιστή ως backup και την επαναφόρτισή της σε άλλον εγκέφαλο.
  14. Η προσθετική ανθρώπινων μελών, η κλωνοποίηση και οι έρευνες στην Ιατρική και στην Βιολογία και Φαρμακευτική θα εκτοξευτούν.
  15. Τα κτίρια και η αρχιτεκτονική θα γίνουν πιο φουτουριστικά με έμφαση στο ύψος και με υλικά και χρώματα ψυχρά, μεταλλικά και αφαιρετικά.
  16. Η κρυογονική και η κατάψυξη DNA για μελλοντική χρήση θα απογειωθούν και θα γίνουν πιο προσιτές στο ευρύ κοινό.
  17. Εννοείται το ψηφιακό χρήμα που ήδη υπάρχει εδώ και χρόνια και τα κρυπτονομίσματα θα εξαπλωθούν και το πιθανότερο να καθιερωθούν και να αντικαταστήσουν με νόμους το φυσικό χρήμα.
  18. Η τηλεργασία, οι τηλεπωλήσεις, η τηλεκπαίδευση και τα τηλεταξίδια λόγω COVID είναι ήδη εδώ και έπεται και μεγαλύτερη συνέχεια.
  19. Θα βιώσουμε τέλος και απολυταρχικά καθεστώτα που θα περνάνε με έμμεσο τρόπο τις ψηφιακές πολιτικές τους και τα νομοσχέδια της παγκοσμιοποίησης αλλά από την άλλη θα δημιουργηθούν και θα εξαπλωθούν κινήματα ελευθερίας και δημοκρατίας από ομάδες πολιτών που θα δημιουργήσουν πυρήνες αντίδρασης ώστε οι άνθρωποι να οργανωθούν και να επαναστατήσουν ανατρέποντας τέτοιες πολιτικές.

Μπαίνουμε λοιπόν από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 σιγά-σιγά σε μία νέα κοινωνία τύπου “Matrix” όπου πλέον η αντικατάσταση των ανθρώπων στην εργασία από ανθρωπο-δομές τεχνητής νοημοσύνης τείνει να είναι ένας από τους στόχους του επιστημονικού μέλλοντος και η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές ένας από τους βασικούς άξονες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Κρητικό κανάλι ο σπουδαίος Έλληνας αστροφυσικός και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών Μάνος Δανέζης τα πλεονεκτήματα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης θα είναι μεγάλα αν προβλέψουμε τα μειονεκτήματα και τις συνέπειες της πάνω στους ανθρώπους. Τίθεται εδώ ένα μεγάλο θέμα όμως όσον αφορά την Ηθική της επιστήμης. Ο επιστήμονας πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είναι Άνθρωπος πέρα από επαγγελματίας ή ερευνητής. Το μάθημα της ηθικής της επιστήμης θα πρέπει να διδάσκεται και να εισαχθεί σε όλα τα πανεπιστήμια. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή αυτών των πειραμάτων της νέας τεχνολογίας τα οποία μπορεί να ξεκινούν με καλές προθέσεις αλλά πολύ εύκολα μπορούν να ξεφύγουν και να χρησιμοποιηθούν για απάνθρωπους και ανήθικους σκοπούς. Με στόχο το οικονομικό κέρδος ή ότι άλλο μεγάλες επιχειρήσεις πιθανόν να δρουν και εναντίον της ανθρωπότητας. Στο τιμόνι τους και στους χρηματοδότες τους ίσως να υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να «ξεφύγουν» και να θεωρήσουν τον εαυτό τους σωτήρα. Δεν ξεχνάμε ότι ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν ο Χίτλερ και η ναζιστική Γερμανία με τα αποτρόπαια γενετικά πειράματα, όπου για αυτούς ο σκοπός αυτοβαφτίστηκε ιερός με θύματα χιλιάδες αθώους ανθρώπους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια