Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

2 Οκτωβρίου- Πανσέληνος στον Κριό- η πανσέληνος του Κυνηγού
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 11:48 μμ.
4 Οκτωβρίου- Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στις 10:24 π.μ.
7 Οκτωβρίου- αντίθεση Ερμή -Ουρανού- συγκρούσεις, νευρικότητα, βιασύνη, αναστάτωση, διασκόρπιση ενέργειας.
9 Οκτωβρίου- τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα- σκληρότητα, βία, κακή συμπεριφορά
11 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- ταλέντο, δημιουργική έκφραση, ξαφνικός έρωτας, εκπλήξεις, καλές διάθεσής, ενθουσιασμός, νέες ιδέες, εκκεντρικότητα, αυθορμητισμός.
Τετράγωνο Ηλίου-Δια- νομικά προβλήματα, συγκρούσεις και υπερβολές, επίδειξη, αμέλεια.
12 Οκτωβρίου- εξάγωνο Δια/Ποσειδώνα- γενναιοδωρία, ιδεαλισμός ,τέχνη, μουσική, χρήματα, ανθρωπισμός, θρησκευτικότητα, φαντασία, έμπνευση.
εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης- επιτυχία, πνευματικές σχέσεις, ευθυμία, χαρά, τέχνη, έμπνευση
14 Οκτωβρίου- Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό στις 3:58 π.μ.
Αντίθεση Ηλίου/Άρη- εκνευρισμός, προβλήματα, μεγάλη ένταση, αποτυχία, βία, νεύρα, καυγάδες.
15 Οκτωβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Πλούτωνα- ταλαιπωρία, δοκιμασία, μαρτύριο, αλαζονεία, επιβολή εξουσίας.
16 Οκτωβρίου- Νέα Σελήνη στον Ζυγό-νέα σελήνη του Πάγου
18 Οκτωβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Κρόνου -αρνητικότητα, μοναχικότητα, περιορισμός
Αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα- ξεγέλασμα, τρέλα και παραλογισμός, απογοήτευση, διάψευση, δύσκολη πραγματοποίηση.
19 Οκτωβρίου- τετράγωνο Άρη/Δια-υπερβολή, προβλήματα
Τρίγωνο Αφροδίτης/Δια-λύση, ευτυχία, ζεστασιά, έλξη, δημοφιλής
22 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα- επιτυχία, δύναμη, πάθος, έλξη, δυνατή έκφραση.
23 Οκτωβρίου- Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό στις 2:00 π.μ.
24 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης /Κρόνου- σταθερότητα, σοβαρότητα, πρακτικότητα, αυτοέλεγχος, εγκράτεια.
25 Οκτωβρίου- σύνοδος Ηλίου- Ερμή- ενέργεια, έντονη δραστηριότητα, οργάνωση, επικοινωνία.
28 Οκτωβρίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:34 π.μ.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:41 π.μ.
31 Οκτωβρίου- Πανσέληνος στον Ταύρο- πανσέληνος του Πάγου.ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Ευχές πλέον για ένα όμορφο Φθινόπωρο!!!Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, αλλά και με μια πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, στις 2 του μήνα. Στην συνέχεια και ο Πλούτωνας αναμένεται να ολοκληρώσει τον ανάδρομο κύκλο του στις 4 Οκτωβρίου 2020, ώρα 4:32 μμ. Σελήνη, Ήλιος και Ουρανός στην ίδια μοίρα, συνδέονται με μια όψη -ημι- εξάγωνου και ενός κουινκαξ, που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές γύρω μας αλλά δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιες είναι αυτές. Ωστόσο, ο κόσμος θα έχει το προαίσθημα ότι, ναι, και θα συμβεί. Το σύμβολο Sabian της 9ης μοίρας της πανσελήνου είναι «Ένας δάσκαλος δίνει νέες συμβολικές μορφές σε παραδοσιακές εικόνες» (Rudyar). Εξετάζουμε τη ζωή διαφορετικά και ερμηνεύουμε τι είναι και τι έχει συμβεί με νέο νόημα.
Ο Άρης θα είναι ο πρωταγωνιστής για πολύ καιρό και θα συνεχίζει να τετραγωνίζει τον Κρόνο/Πλούτωνα στον Αιγόκερω μαζί με την Έρις. Η Έρις, θεά της διαφωνίας με τον Άρη, θα μας τροφοδοτεί βλέπεται με απογοήτευση και θυμό και θα βρίσκονται σε άμεση σύγκρουση, με τον πλανήτη Κρόνο, την Χαρίκλο και τον Πλούτωνα στον νέο 40χρονο κύκλο που ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Ο ιός είναι η μέθοδος που πυροδοτεί την παγκόσμια μετατόπιση των μεταβαλλόμενων δομών στην κυβέρνηση και την εταιρική ευθύνη απέναντι στην ανθρωπότητα.
Η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τα προβλήματα, αλλά οι λύσεις δεν έχουν συμφωνηθεί ούτε καν είναι γνωστές αυτήν τη στιγμή.
Σε προσωπικό επίπεδο, διαλογιστείτε εκεί πού αισθάνεστε ότι είστε κολλημένοι και πώς μπορείτε με αργό τρόπο να σημειώσετε πρόοδο προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου, θα βάλει εμπόδια και δυσκολίες, η μετάβαση θα είναι αργή αλλά με αποφασιστικότητα κάθε βήμα σας φέρνει πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. Αφήστε την αλλαγή και ξαφνική αντίληψη που προσπαθεί να φέρει ο Ουρανός εκεί που δεν θα το περίμενε κανείς. Με τον βόρειο Δεσμό στους Δίδυμους, και με τον Ερμή στις αρχές του Σκορπιού με τον αστεροειδή Juno, τη θεά του γάμου και της κοινότητας η επικοινωνία θα είναι βαθιά (Ερμής στον Σκορπιό) και η αποκάλυψη των φόβων σας στον σύντροφο ή άλλους ομοϊδεάτες που εμπιστεύεστε θα είναι χρήσιμη.
Στις 13 του μήνα, ο Ερμής θα αρχίσει επίσης την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:04 π.μ. Όπου ο παραδοσιακός του κυβερνήτης είναι ο Άρης όπου επίσης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, απέναντι από το τετράγωνο Ηλίου/Πλούτωνα. Όπως και να έχει όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι ένα πολύπλοκο μοτίβο οργής, μάχης και πόλωσης, το λιγότερο. Βεβαίως, οι ΗΠΑ θα βρίσκονται στη μέση μιας πολύ άγριας εκλογικής περιόδου. Η προστασία του εαυτού σας είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε την δική σας εσωτερική ηρεμία. Η εβδομάδα της 12ης Οκτωβρίου έως τις 18 είναι μια δοκιμαστική περίοδος.
Ο ανάδρομος Ερμής να περνάει από αρκετά σημεία στον ουρανό που αντανακλούν πίσω στα μέσα έως τα τέλη Μαρτίου 2020, όταν το lockdown στο σπίτι έγινε υποχρεωτικό και άρχισαν οι οικονομικές επιπτώσεις. Η νέα σελήνη στον Ζυγό, στις 16 Οκτωβρίου, ευθυγραμμίζεται με ένα σταθερό τυχερό αστέρι που ονομάζεται Spica, ενώ θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και το τετράγωνο Κρόνου / Πλούτωνα. Το μήνυμα αυτού του νέου φεγγαριού φαίνεται να είναι ότι πρέπει να αφήσετε αυτό που δεν μπορείτε να ελέγξετε, να είστε υπομονετικοί, ευγενικοί οσο μπορείτε και να νιώθετε ασφαλείς μέσα στον εσωτερικό σας χώρο, ακόμη και όταν άλλοι οργίζονται ενάντια σε ό, τι κι αν κάνετε.
Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό στις 22 Οκτωβρίου με τη Σελήνη ακριβώς σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού. Σημαίνει ακόμη περισσότερη ένταση. Η περίοδος του Σκορπιού αποκαλύπτει αυτό που έχει κρυφτεί όσο είμαστε πρόθυμοι να δούμε αυτό που φοβόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο προκύπτει η λύση. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού ανάδρομος ενώ θα τετραγωνίζει τον Δία. Ποιο είναι το όραμά σου για το μέλλον σου; Πού θέλετε να μεγαλώσετε, τι θέλετε να μάθετε, πώς μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από τους αυτοεπιβαλλόμενους περιορισμούς;
Στις 27 Οκτωβρίου τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη αλλάζουν ζώδια. Ενώ ο Ερμής επιστρέφει στο Ζυγό λόγω της ανάδρομης πορείας του, η Αφροδίτη απομακρύνεται από την Παρθένο. Είναι μια ανάσα καθαρού αέρα με τους δύο εσωτερικούς πλανήτες να μετακινούνται σε μια πιο ήπια και πιο κοινωνικά ελαφριά περίοδο.
Ο μήνας τελειώνει με μια μπλε πανσέληνο (Blue Moon), η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον Ταύρο. Σάββατο 31 Οκτωβρίου, η πανσέληνος θα βρίσκεται στις 8 μοίρες του Ταύρου όπου θα είναι σε ακριβής σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανού φέρνοντας το απρόβλεπτο. Κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές καθώς αντιπροσωπεύει τις μεταβαλλόμενες συνθήκες ή εκπλήξεις. Τελικά ο Ουρανός είναι το ξύπνημα! Η συνειδητοποίηση της πραγματικής μας φύσης είναι ένας από τους ρόλους του. Αυτή η πανσέληνος είναι μια στιγμή που μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ανώτερη συνείδησή μας και να δούμε τη ζωή από μια διαφορετική οπτική γωνία από το δράμα που εκτυλίσσεται στο ρόλο που παίζουμε αυτό το χρονικό διάστημα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν τον μήνα και ήδη από τον προηγούμενο, η προσοχή σας εστιάζεται όλο και περισσότερο σε θέματα καριέρας και επαγγελματικά, όπου και θα συνεχίσετε να δουλεύεται σκληρά πάνω σε αυτόν τον τομέα καθώς θα είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Θέματα υγείας θα χρειαστούν την προσοχή σας ενώ θα είστε πιο ευάλωτοι τουλάχιστον μέχρι της 23 Οκτωβρίου. Θα πρέπει όμως να ξεκουράζεστε περισσότερο ως συνήθως και να διατηρείτε την ενέργεια σας σε φυσιολογικά επίπεδα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, από τις 2-28 του μήνα, είναι μια αδύναμη θέση και καθόλου άνετη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, απλά θα πρέπει να αποφεύγετε την καταστροφική κριτική και να προσπαθείτε μονίμως να είστε τέλειοι τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα κατά τα μέσα στου μήνα, γύρω από τις μέρες της νέας σελήνης. Αν αποφύγετε αυτήν την συμπεριφορά τότε οι σχέσεις με τους άλλους θα παραμείνουν θετικές. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, όμως θα δουλέψει πολύ θετικότερα στον τομέα του χρήματος, καθότι θα είναι μέρος ενός γήινου Μεγάλου τριγώνου. Στις 28 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα είναι πιο δυνατή, τόσο για τα οικονομικά όσο και για τις κοινωνικές σας σχέσεις περισσότερο.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,15, 16, 21, 22
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 13, 14, 21, 23, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 14, 21, 22

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει λιγότερη πρόοδο αυτόν τον μήνα άλλα και κυρίως διαφωνίες οικονομικής φύσεως γενικότερα με δικούς σας ανθρώπους όπου θα κληθείτε να τις επιλύσετε. Ο Ερμής βέβαια θα επηρεάσει και τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος κάπως δύσκολη οικονομικά, υλικά που ίσως που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε η και να ξεφορτωθείτε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Γενικότερα, όμως, θα πρέπει να είστε προσεχτικότεροι με τις οικονομικές σας δοσοληψίες. Ίσως και να σημαίνει μια ευκαιρία! Καλύτερα πράγματα όμως αναμένεται να συμβούν στην προσωπική σας ζωή από τις 4 Οκτωβρίου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, και ενώ ίσως αντιμετωπίσετε διαφωνίες η και παρεξηγήσεις, από τις 23 του μήνα, προς τα τέλη και ύστερα, ο ρομαντισμός και το πάθος θα επιστρέψουν στις σχέσεις σας. Μέχρι τότε υπομονή!
Στις 2 του μήνα και η Αφροδίτη, θα μετακινηθεί στον 5ο οίκο σας όπου το γήινο Μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται θα παίξει ρόλο προστατευτικό και θετικό σε ερωτικά θέματα. Αφροδίτη αλλά και Πλούτωνας μαζί φέρνουν περισσότερο πάθος, ιδιαίτερα από τις 21-22 του μήνα. Ο Δίας θα συμβάλλει με θετικότερο τρόπο και αυτός από τις 25 και μετά.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,13,14,17,18, 21, 22,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,9,10, 14, 17,18, 21, 23, 26, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5, 13, 21, 23,24,25,31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας αρκετά θετικός για σας που θα πρέπει να χαρείτε τον εαυτό σας! Ο 5ος οίκος και τα θέματα που αντιπροσωπεύει θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Αυτό σημαίνει ότι παιδιά, έρωτας, δημιουργία, διασκέδαση όποια και αν είναι η περίπτωση, όλα αυτά η έστω και κάτι από αυτά, θα σας δώσουν ευχαρίστηση!
Ο Πλούτωνας στις 4 του μήνα, επιστέφει σε ορθή πορεία και θα επηρεάσει θέματα υγείας αλλά και εργασιακά, όπου όλα σε αυτόν τον τομέα θα είναι τώρα πιο ξεκάθαρα. Αυτό σημαίνει ότι στο πρώτο, θα πρέπει εσείς να πάρετε αποφάσεις ώστε να αλλάξετε το υπάρχον καθεστώς σε θέματα υγείας, ενώ από την άλλη και αυτοί που ψάχνουν για εργασία είναι πιθανό τώρα να έχουν περισσότερες πιθανότητες! Οι δυο φάσεις της πανσελήνου τόσο στις αρχές Οκτωβρίου αλλά και στα τέλη του μήνα αυτού, είναι αρκετά δυνατές περίοδοι για τα οικονομικά. Όπως επίσης και η σούπερ Νέα Σελήνη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16 του μήνα, ενώ και ο Ουρανός στην πανσέληνο στις 31 του μήνα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά χρήματα.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14, ίσως να μειώσει την αυτοπεποίθηση σας, προσωρινά και να είστε λιγότερο κοινωνικοί. Η Αφροδίτη θα στρέψει στην προσοχή σας σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε μέσα στο σπίτι σας. Περισσότερη υπομονή με μηχανήματα και εξοπλισμό, είναι πιθανό να τα αντικαταστήσετε ίσως, με τον ανάδρομο Αρη.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,13,14,19, 21, 22,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,6,7,9,10, 13,14,15,16, 21, 25, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,10,17,18,26,27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα υγείας αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ,αλλά βελτίωση θα δείτε μετά τις 23 του μήνα. Επίσης για τον Οκτώβριο, θέματα 4ου οίκου θα είναι το δυνατότερο σημείο στον χάρτη σας, όπως και οι προσωπικές σχέσεις σας αλλά και συνεργασίες στον 7ο οίκο. Ο Άρης, που συνδέεται με θέματα καριέρας και επαγγελματικά, σε ανάδρομη πορεία, θα στρέψει την προσοχή σας περισσότερο στην οικογένεια και θέματα σπιτιού, χωρίς να σημαίνει ότι θα χάσετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες η τον ρυθμό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι επίσης θετικά, τα οποία και αυτά θα αρχίσουν να βελτιώνονται μετα τις 23 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε όμως θα αντιμετωπίστε προβλήματα και δυσκολίες η θα υπάρξουν διαφωνίες. Όταν ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα είναι και μια καλή περίοδος για πώληση και οργάνωση σπιτιού. Ο Πλούτωνας από τις 4 του μήνα, ήδη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς. Η σούπερ νέα σελήνη στις 16 Οκτωβρίου, θα είναι εξαιρετικά θετική για οικονομικά θέματα ενώ η πανσέληνος στις 31, θα είναι ανατρεπτική.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,5,14, 21, 22
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,9,10,11,12, 13,14,17, 18,21,23, 26, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: ,1,2,11,12,19,20,28,29,30

ΛΕΩΝ
Η χρονιά σας έχει δώσει κάποια μαθήματα, που ίσως να ήταν κάπως σκληρά για σας αλλά όμως αυτά θα σας βοηθήσουν στην συνέχεια περισσότερο στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης της καριέρας σας, θα μετακινηθεί στον οίκο των χρήματων και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι, και για τις σχέσεις με ανωτέρους από εσάς στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο, αυτή η ιδιαίτερη επιρροή θα βοηθήσει και στο να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους καθώς και θα υπάρχει περισσότερη αρμονία. Ο Ήλιος θα φωτίσει θέματα 4ου οίκου, από τις 23 Οκτωβρίου και μετά ,όπου θα υπάρξει πρόοδος σε θέματα σπιτιού, προσωπικές σχέσεις αλλά και οικογενειακά, ενώ δεν αποκλείεται και ένας είδος εσωτερικής θεραπείας. Θα είναι πιο εύκολο να επιλύσετε προσωπικά σας ζητήματα και να δείτε παρελθοντικά η πρόσφατα τραύματα σας με καλύτερο τρόπο, να τα κατανοήσετε ώστε να τα επουλώσετε. Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί με οικονομικές δοσοληψίες από τις 14 του μήνα και μετά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,13, 21, 22,23,24,25,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,9,10, 13,14,17, 18,21,23, 26, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,5,21,22,31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Οκτώβριος θα είναι εξαιρετικά θετικός με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο σας, που σημαίνει αρκετή πρόοδο στα οικονομικά ζητήματα ενώ και το τυχερό Μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης θα φέρει αυτά που επιθυμείτε. Θα φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας ενώ είναι ο θετικότερος οιωνός για τα χρήματα. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα που θα είναι και σούπερ νέα σελήνη θα ενισχύσει και αυτή κατά πολύ περισσότερο τον ίδιο τομέα. Τώρα το πως θα τα διαχειριστείτε είναι δικό σας θέμα. Θα υπάρξουν όμως αρκετά θετικές ευκαιρίες που δεν θα αφήσετε να πάνε χαμένες. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας δημιουργεί μπερδέματα και καθυστερήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και αναποφασιστικότητα. Ο Ερμής, σε ανάδρομη πορεία από τις 14 Οκτωβρίου, σας δίνει το μήνυμα να μειώσετε τις ταχύτητες και αν επανεξετάσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,9,10,17,18,21,22,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,5,13,14,15, 16,21,22,23, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,9,10,17,18,26

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι αρκετά θετικά με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά από μήνες ανάδρομης πορείας, στις 4 Οκτωβρίου. Αν και δεν θα σχηματίζει σύνοδο ακριβείας με τον Δια ωστόσο αυτό είναι μια θετική επιρροή διότι συνδέεται με την ανάπτυξη και ευνοεί το χρήμα. Ειδικά κατά τα τέλη του μήνα, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα σε αυτόν τον τομέα για σας. Ο Οκτώβριος είναι θετικός για να βελτιώσετε την υγεία σας και την σχέση με το σώμα σας γενικότερα. Η προσωπική σας ζωή και σχέσεις όμως θα παραμείνουν κάπως πολύπλοκες καθώς ο Άρης στο αντίθετο ζώδιο από σας βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη πορεία με αρνητικές όψεις που δημιουργούν άγχος, αμφιβολίες και στρες. Θα συναντήσετε προκλήσεις και εσείς θα πρέπει να γεφυρώσετε ίσως τις όποιες διαφορές υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι εύκολο! Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο σας δίνει μια πιο πνευματική χροιά στον μήνα γενεθλίων σας αλλά μην στεναχωριέστε τα πράγματα θα αλλάξουν κατεύθυνση από τις 29 Οκτωβρίου -2 Νοεμβρίου.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,11,12,19,20,21,22,28,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,13,14, 17,18,21,22,23, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,9,10,15,16,25

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσωπικές σχέσεις και γενικότερα η προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν ιδιαίτερα ευτυχισμένους αυτόν τον μήνα, ίσως και περισσότερο από τους υπόλοιπους μήνες. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει τον φιλικό σας κύκλο, την κοινωνική σας ζωή, και νέες γνωριμίες, αλλά σημαντικό είναι ότι θα μπορείτε να μοιραστείτε με αυτούς που έχετε πλάι σας όμορφες στιγμές. Βλέπεται, η Αφροδίτη θα σχηματίζει θετικές όψεις καθώς θα συμμετέχει στο προστατευτικό τρίγωνο στα ζώδια της γης. Οπότε, αυτό σημαίνει πολλές ευκαιρίες ξεδιπλώνονται για πολλούς, ώστε να μπορέσουν να κάνουν νέες φιλίες, νέες σχέσεις, γεμάτες πάθος. Είναι ένας σχηματισμός όμως που θα υποστηρίξει τις επιλογές σας. Όμως θα πρέπει να μην είστε υπεραναλυτικοί και αναζητάτε την τελειότητα. Η Αφροδίτη είναι αρκετά δυνατή στην Παρθένο αλλά έχει και την τάση να χαλάει τις όμορφες στιγμές από την πολύ ανάλυση και την έντονη κριτική. Από οικονομικής άποψης, ο Δίας σχηματίζει και αυτός θετικές όψεις οπότε να περιμένετε βελτίωση αυτών το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία από τις 4 Οκτωβρίου θα φέρει περισσότερη δύναμη στα επαγγελματικά.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,21,22,31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,13,14,19,20,21,23, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,9,11,12,15,16,25

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την σχέση σας με το σώμα σας και να το φροντίσετε αλλά και γενικότερα θέματα υγείας που σας απασχολούν. Αυτή θα είναι η προτεραιότητα σας! Ίσως να συνδέεται και με την καθαρότητα του ενεργειακού σας πεδίου. Η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα δυνατή στην Παρθένο και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς. Ο Οκτώβριος είναι ένας θετικός μήνας από κοινωνικής άποψης που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει μετά από μήνες την ορθή του πορεία στις 4 Οκτωβρίου, όπου θα ενδυναμώσει τα οικονομικά σας και θα σημειώσετε πρόοδο, επίσης και σε πνευματικό επίπεδο. Ο Ερμής στις 14 όμως θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του και εκεί θα κάνει τις προσωπικές σας σχέσεις πιο πολύπλοκες. Αντί τα πράγματα να πηγαίνουν μπροστά θα πηγαίνουν πίσω. Ευνοεί περισσότερο τις πνευματικές σχέσεις. Όπως και να έχει μην βιαστείτε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση σε σχέση με αυτόν τον τομέα. Άλλωστε η Αφροδίτη στο ανατολικό τμήμα του χάρτη σας σημαίνει ότι τώρα διαμορφώνετε την ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε να την ζήσετε.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,6,7,9,10,17,18,21,22,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,13,14,21,22,23,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,10,13,14,17,18,26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλύτερα , θα ήταν να επικεντρωθείτε σε ζητήματα καριέρας και επαγγελματικά αυτόν τον μήνα καθώς ο Άρης στον Κριό, σε ανάδρομη πορεία θα βρίσκετε στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μάλλον ήδη θα νιώθετε ότι σε αυτό το πεδίο υπάρχουν δυσκολίες και ότι ίσως να “μυρίζει και λίγο μπαρούτι”! Όχι ότι θα το αποφύγετε, συγκρούσεις είναι πιθανόν να υπάρχουν, αλλά τα επαγγελματικά τουλάχιστον δεν θα επηρεαστούν από αυτό. Το θετικό στην όλη κατάσταση είναι η πολύ θετική επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο που θα φέρει πρόοδο και επαγγελματικές ευκαιρίες όποια και να είναι τα σχέδια σας, αφού θα συμμετέχει στο μεγάλο τρίγωνο της Γης. Ιδιαίτερα γύρω στις 22 με 23 του μήνα Αφροδίτη και Πλούτωνας, με τον δεύτερο σε ορθή πορεία από τις 4 Οκτωβρίου, θα ανοίξει νέες πόρτες. Ο Άρης βέβαια στον Κριό, ανάδρομο, ίσως έχει να κάνει και με επισκευές αλλά και με μια σκέψη να ανανεώσετε το σπίτι σας, όμως ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα. Προσοχή, στις φιλικές σας σχέσεις. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 14, αποφύγετε αλλαγές σε σχέση με θέματα υγείας η με το σώμα σας, καλό θα ήταν να πάρετε μια δεύτερη γνώμη σε σχέση με αυτά, αν είναι απαραίτητο. Μετά τις 23 θα υπάρξει βελτίωση.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,6,7,9,10,15,16,21,22,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,13,14,21,23,24,25,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,15,16,21,22

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο επόμενος μήνας θα είναι τελείως διαφορετικός για σας, ενώ με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ετοιμαστείτε για πτώση της ταχύτητας των όποιων εξελίξεων. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα φέρει όμως περισσότερη αρμονία στην οικογένεια σας αν και θα υπάρχει η τάση να ασκείτε κριτική τους άλλους. Η Αφροδίτη όμως θα συμμετέχει σε ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, κατά μια έννοια θα ευνοήσει τα επαγγελματικά και θα υπάρχει περισσότερη πρακτικότητα. Το θετικό είναι ότι ο Πλούτωνας, που είναι επί του έργου, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τις 4 Οκτωβρίου, ενώ και ο Ήλιος από τις 23 του μήνα στην κορυφή του ωροσκοπίου σας θα ενδυναμώσει τον τομέα αυτόν. Απλά θα πρέπει να είστε προσεχτικότεροι σε σχέση με συμφωνίες και η πρόοδος ίσως να μην έχει την ταχύτητα που επιθυμείτε. Οι προσωπικές σχέσεις θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μετά τις 23 του μήνα, μέχρι τότε ασχοληθείτε με την δουλειά σας, ουτωσι άλλως θα υπάρχει μια απόσταση…
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,6,7,11,12,15,16,21,22,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,9,10,13,14,17,18,21,23,26,27,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,17,18,21,23,31

ΙΧΘΕΙΣ
Και ο Οκτώβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας τους Ιχθύες, όπου όλα σχεδόν δεν θα πηγαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά , προσωπικά και υγεία αλλά και οικονομικά θα σας αγχώσουν. Τα οικονομικά θα είναι δύσκολα με τον Άρη να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία όπου και θα λαμβάνει αρνητικές όψεις τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι της 23.Μετα προβλέπεται κάποια βελτίωση αλλά και πάλι θα είναι μια πρόκληση. Η υγεία χρειάζεται μια ισορροπία. Ο ανάδρομος Ερμής από της 14 Οκτωβρίου, θα κάνει πιο πολύπλοκά τα πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις, οπότε καλύτερα θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αντίθετα, η Αφροδίτη στην Παρθένο όμως θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους ελευθέρους, οι υπόλοιποι θα πρέπει να διατηρήσουν τις ισορροπίες, διότι θα υπάρχει μια τάση για έντονη κριτική και να απαιτούμε την τελειότητα από τους άλλους. Υπομονή, και με τα επαγγελματικά, περισσότερη δουλειά, κούραση, ίσως και να μην ανταμειφθείτε γι’ αυτό….υπάρχουν παράπονα!
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,9,10,13,14,17,18,21,22,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,5,11,12,13,14,19,20,21,23,28,29,30,31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,19,20,21,23,31
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια