Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2021

ΚΡΙΟΣ 2021
Στην προσωπικη σας ζωή μπορουμε να πουμε ότι τα πραγματα θα ειναι αρκετα ευχαριστα. Δίας και Κρονος καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021 επιβεβαιωνουν μεγαλες ευκαιρίες στον τομεα των σχεσεων. Στην πραγματικότητα, η αισιοδοξία είναι η απαραίτητη ώθηση για νέες γνωριμίες παρά την αρνητικη επιρροη του Άρη που κάνει την ατμοσφαιρα καπως εκρηκτική η μη ελκυστική. Γενικοτερα, το 2021 θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα χρονια. Ο Δίας, στην πραγματικότητα, θα προσφέρει την δυνατότητα να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρα τα νεα σας σχεδια. Όλα αυτά που επιθυμειτε θα είναι δυνατά αλλά προτεινω να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις απο Μαρτίο και Απριλίο ή απο Ιουνίο και Ιουλίο και αυτό διότι θα εχετε την υποστήριξη του Άρη που θα βοηθησει να κάνετε σωστές επιλογές και να παρετε σωστές αποφάσεις. Ωστόσο, με τον Δια στον Υδροχόο πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι ισως θα εχετε την επιθυμία να έχετε περισσότερες από μία σχέση. Αντιθετα, οταν η κρίση είναι πολύ μεγάλη και ίσως άλυτη, τότε η διέλευση του Δία/Κρόνου μπορεί να βοηθήσει στο να τελειώσει οριστικα. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά και δεν είστε ικανοποιημένοι, η θέλετε να αλλάξετε πόλη, η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις περι αλλαγων είναι η συνοδος Δία/Κρόνου αλλά και του Άρη. Αυτή η χρονια ειναι πραγματικά υπέροχη που δεν πρεπει να χαθει ασκοπα. Θα ξεκινήσετε νέες επαγγελματικες δραστηριότητες ή ακολουθήσετε νέες επιχειρηματικές και οικονομικές διαδρομές, καθως όλα μπορούν να είναι ευκολότερα. Πολλοί από εσάς θα έχετε την επιθυμία να ξεκινήσετε από το μηδέν με νέες ιδέες και οι πλανήτες θα είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν. Σε οικονομικό επίπεδο, θα μπορουσατε να επενδυσετε για την αγορά νέων χρήσιμων εργαλείων, ενός νέου σπιτιου ή για να αλλάξετε πόλη, να πουλήσετε ενα διαμέρισμα ή να επιλύσετε νομικά προβλήματα. Θα επιτρέψει την επίτευξη μιας καλής συμφωνίας. Ίσως λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ακόμη και ο Κρόνος μπορεί να φέρει πολύ θετικά γεγονότα, αλλά αυτά τα γεγονότα προέρχονται από τις πολλες προσπαθειες και θυσίες της προηγουμενης περιοδου. Πολλοί από εσάς θα μπορούσατε να λάβετε χρήματα με έναν απροσδόκητο τρόπο, ίσως μια κληρονομιά, ή να έχετε μια μεγάλη επιτυχία γενικοτερα, ωστόσο θα πρεπει να εισαστε προσεχτικοι με το ξοδεμα των χρηματων.Ενα ταξιδι, η φροντιδα του εαυτου μας και η θεραπεια θα ειναι ευκολοτερα τωρα. Το 2021, θα ειναι μια χρονια οπου θα αποκτησετε μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και για να ωριμάσετε εσωτερικά. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ:Μια εξαιρετικη και δυναμικη χρονια μετα απο χρονια ταλαιπωριας.Οι πρωτοι 6 μήνες ειναι σημαντικοι.Θα βρειτε ηρεμια.
ΤΑΥΡΟΣ:Πρεπει να είστε προσεχτικοι με επαγελματικες συμφωνίες και νομικές υποθεσεις στην αρχη του ετους. Μην υποτιμάτε την υγεία σας και είστε υπερβολικοι. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Μια χρονια αρκετα δημιουργικη που θα σας αφησει επιτελους να αναπνευσετε και θα εχετε εξαιρετικα αποτελεσματα. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και στην αρχη θα ειναι δυσκολα τα πραγματα θα γεννήσει την επιθυμια να κανετε κατι νέο. 
ΛΕΩΝ: Δύσκολη χρονια γεμάτο επιπλοκές κυρίως στα επαγγελματικα και προσωπικα. Ψευδαισθήσεις και αποτυχίες. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ενταση και αγχος ,ταλαίπωρια, αλλα θα πρεπει αρπαξετε τις ευκαιριες. 
ΖΥΓΟΣ: Μην ενεργείτε υπερβολικα αλλα ομως θα ειναι μια θετικη χρονια με εξαιρετικες στιγμές. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα ειναι εύκολη χρονια 
ΤΟΞΟΤΗΣ:Μεγαλη τυχη και υποστηριξη 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πετυχενετε κατι νέο αλλα και κερδίζετε πολλα χρηματα. 
ΔΡΟΧΟΟΣ: Μια πολυ όμορφη χρονια! 
ΙΧΘΕΙΣ:Θα ξεπερασετε πολλα εμποδια 

ΤΑΥΡΟΣ 2021 Δεν ειναι εύκολη χρονια και βεβαια δεν ειναι απλο να το λες! Η συνοδος Δια/Κρονου στις αρχές του έτους δεν είναι κάτι πολύ ευνοϊκό και ειναι πιθανο να υπαρξουν καποιες συνέπειες στην προσπωικη σας ζωή. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε κρίση για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη με αυτούς τους δύο πλανήτες και θα ειναι δύσκολο να παρετε αποφασεις. Ισως θα πρεπει να εγκαταλείψτε μη ικανοποιητικες σχέσεις η συνεργασιες ή προσπαθήστε να ξεπεράσετε την κρίση, αλλά αναπόφευκτα θα υπαρξουν εντασεις και παρεξηγήσεις. Οι καλύτερες στιγμές για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ειναι ο Αυγούστος και ο Σεπτεμβρίος πάντα με έναν Άρη σε τρίγωνο που θα μπορούσε να ειναι ενα καλό όπλο για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Η συνοδος Δια/Κρονου θα φέρει διλληματα γύρω στον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021, με τον Άρη σε τετράγωνο και τον Νοεμβρίο και Δεκεμβρίο με τον Άρη σε αντιθεση.Δεν θα ειναι η απολυτα θετικη χρονια για την προσωπικη σας ζωή διότι η συνοδος Δια/Κρονου βγαζει στην επιφανεια διάφορα προβλήματα, δυσκολίες και συγκρούσεις. Θα ειναι δύσκολη χρονια για επενδυσεις και για την επιλυση νομικών θεματων, οποτε μην κάνετε τίποτα σημαντικο. Μην υποτιματε τα μικροπροβληματα που εμφανιζονται διότι στην συνεχεια θα είναι δύσκολο να επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά δεν είναι πολύ ευνοϊκα τα πραγματα αλλά προφανώς δεν χρειάζεται να μείνετε ακίνητοι, αντιθετα προσπαθειστε περισσοτερο. Θα ειναι δύσκολο να κανετε αλλαγες, και αν το κανετε, όλα θα μπορούσαν να είναι μια φοβερή ψευδαίσθηση. Ο Μαρτιος, ο Νοεμβριος και ο Δεκεμβριος ειναι σημαντικοι μηνας για την λήψη αποφασεων με την στήριξη του Αρη. Μην σκέφτεστε αρνητικα επειδη πανε στραβα τα πραγματα κατα καιρους, οι παραπανω μήνες θα μπορουσαν να φέρουν και εξαιρετικες ευκαιριες στην ζωή σας. Ο Ουρανος ασφαλως θα μπορουσε να ανατρεψει την ζωή σας, αλλά οι επιλογές που κάνετε δεν πρέπει να είναι ξαφνικές, για να αποφύγετε τη δημιουργία δυσμενών καταστάσεων. Μην πετάτε χρήματα σε ασαφείς καταστάσεις. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ:Μια πολυ καλη χρονια αλλα θα πρεπει να βαδισετε με προσοχη και να αξιολογειτε σωστα.Θετικες ευκαιριες στην προσωπικη ζωή. 
ΤΑΥΡΟΣ:Μια χρονια δύσκολη με οικονομικές και νομικές επιπλοκες.Στην προσωπικη ζωή υπαρχουν εντασεις. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Μια χρονια αρκετα τυχερη με επιτυχιες,πετυχενετε στοχους. Τύχη στην αγορά και πώληση ακινήτων. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπαρξει επαγγελματικη προοδος αλλα θα πρεπει να είστε προσεχτικοι στις σχέσεις σας.
ΛΕΩΝ:Καλη χρονια αλλα περισσοτερες επιτυχιες κατα το δεύτερο μισο του 2021. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ενταση και αγχος , ταλαίπωρια, αλλα θα πρεπει αρπαξετε τις ευκαιριες στην επαγγελματικη και προσωπικη ζωή. 
ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη χρονια,ως εκ τούτου δεν υπάρχει έλλειψη ψυχικής ενέργειας. Εξαιρετική δύναμη για λήψη αποφάσεων για την εκτέλεση ενός έργου που θα μπορούσε να φέρει μεγάλη τύχη τον Σεπτεμβρίο και Οκτωβρίο. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα ειναι εύκολη χρονια, αρκετες προκλησεις και δυσκολίες. ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, γνωριμίες. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τυχη και χρημα. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια πολυ όμορφη χρονια! 
ΙΧΘΕΙΣ:Θα ξεπερασετε πολλα εμποδια και δυσκολίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2021
Οταν μιλάμε για ερωτα, συχνά σκεφτόμαστε στην αστρολογία την Αφροδίτη, αλλά και άλλοι πλανήτες είναι επίσης πολυ σημαντικοί και στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της νέας χρονιάς η συνοδος Δια/Κρονου είναι θεμελιώδεις εκτός από τις σκορπιες επιρροες του Άρη. Οι καλες σχέσεις θα μπορούσαν να συνεχιστούν παιρνωντας πραγματικά πολυ καλες αποφάσεις. Πρώτα απ ‘όλα, κατά τη διάρκεια του 2021 μπορεί να σκεφτείτε να κανετε σημαντικα βηματα σε μια σχέση, να συγκατοικησετε ή να αγοράσετε νέο σπίτι για να ζήσετε. Εξαιρετική περίοδος ο Μαρτίος αλλα και ο Απριλίος με την υποστηριξη του Αρη και απο Σεπτεμβρίο και Οκτωβρίο με τον Άρη σε τρίγωνο. Καποιοι θα ξαναπιστεψετε στον ερωτα μετα απο πολυ καιρο μοναξιας. Οι καλες σχέσεις θα ενισχυθούν, θα προοδευσουν και θα ωριμασουν περισσοτερο αλλα και οι νέες γνωριμίες θα ειναι πιο ωριμες και λιγότερο επιφανειακες. Το περασμα του Αρη θα φέρει περισσοτερο παθος αλλα και συγκινήσεις και μόνο προς το τέλος του έτους θα μπορούσαν να προκύψουν ορισμένες μικρές παρεξηγήσεις αλλα οι καλες σχέσεις δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Οσο αφορα τα επαγγελματικα η συνοδος Δια/Κρονου θα κανει το 2021 καταπληκτικο! Οι ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο έρχονται ανά πάσα στιγμή. Θετικότεροι μήνες ο Μαρτίος , Απριλίος, Σεπτεμβρίος και Οκτωβρίος.Το 2021 ειναι μια χρονια που θα ενισχύσει την ζωτικότητα σας, την δημιουργικότητα και θα σας επιτρέψει να είστε ιδιαίτερα δραστήριοι χωρίς να αισθανθείτε σωματική κόπωση. Στείλετε βιογραφικα, εφαρμοστε τα νεα σας σχεδια, αυξησετε το εισοδημα σας.Ο Διας θα σας ενισχύσει και θα φέρει πολλές δυνατότητες, ενώ ο Κρόνος θα βοηθήσει στην ενοποίηση, την ενίσχυση με την πάροδο του χρόνου των στόχων που επιτυγχάνετε.Πολλα θα μπορουσαν να αποδωσουν καρπους αν το σκεφτείτε. Κατά τη διάρκεια των επομενων μηνών θα ωριμάσετε και θα γίνετε σοφότεροι, αλλά θα είστε πολύ πιο δυνατοί, ήρεμοι, ισορροπημένοι και με περισσοτερη αυτοπεποίθηση. Ιδεες θα πραγματοποιηθουν. Επιπλέον, προβλήματα μπορούν να επιλυθούν, να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην προσωπικη σας ζωη, την επαγγελματικη, να λάβετε τη βοήθεια και την υποστήριξη των αλλων. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Μια πολυ καλη χρονια με τον Δια /Κρονο να υποστηριζει τα οικονομικα σας ενώ θα μπορουσαν να λυθούν παραξηγησεις απο το παρελθον. Νέες ευκαιρίες για δουλειά. 
ΤΑΥΡΟΣ:Μια χρονια δύσκολη οπου πρεπει να προχωρησετε με προσοχη.Μην είστε απολυτα σίγουροι για ολα.Προσοχη στην υγεια. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Μια χρονια αρκετα τυχερη με επιτυχιες,νεες ιδέες και νεα πραγματα ερχονται στην ζωή σας. Δέχεστε πολυ ενεργεια. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερβολικα νευρα και αγχος,προβληματα και δυσκολίες ακόμα κι αν νομίζετε ότι αξίζετε περισσότερα. Μέχρι την επομενη χρονια καντε υπομονη. ΛΕΩΝ: Ισως μια βαρετη χρονια χωρίς να προκαλει ιδιαιτερα προβληματα. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραγωγικη χρονια οπου με δυναμη και θαρρος καταφερνετε πολλα. 
ΖΥΓΟΣ: Πολύ καλη χρονια οπου μπορειτε να είστε πολυ ικανοποιημενοι σε ολα τα επιπεδα. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα ειναι εύκολη χρονια, αρκετες προκλησεις και δυσκολιες.Προσοχη με τα χρηματα. 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες επαγγελματικές, οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, γνωριμιες.Ανάκαμψη μετά από ένα πρόβλημα, δημιουργικότητα. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τυχη και χρημα. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια πραγματικα εξαιρετικη χρονια! 
ΙΧΘΕΙΣ:Θα ξεπερασετε πολλα εμποδια και δυσκολίες με χρήσιμες λυσεις.Ανακαμψη σταδιακη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2021 
Η Άνοιξη θα ειναι μια πολυ καλη περιοδος για τις προσπωικες σας σχέσεις, να τις βελτιωσετε απο τον Απριλιο εως τον Ιούνιο, με την υποστηριξη του Αρη.Προσπαθηστε να εκμεταλλευτειτε αυτο το χρονικό διαστημα για να προσελκυσετε τους αλλους. Αυτό ομως δεν σημαινει ότι θα είστε ιδιατερα τυχεροί. Η συνοδος Δια/Κρονου ισως τελικα να μην τόσο αποτελεσματικη και η αρνητικη επιρροή τους θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μονοπλευρη σχέση και κατά συνέπεια, να μην εχουν μεγαλη διαρκεια. Σημαντικές συζητήσεις ομως πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών Σεπτεμβρίο και Οκτωβρίο με τον Άρη να δείχνει νευρικότητα, εργασιακό άγχος και ακόμη να υπαρχουν αμφιβολίες απέναντι στον ανθρωπο που αγαπάτε. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξαγωνο Ηλιου/Ουρανού που που μπορεί να φέρει ξαφνικες αλλαγες σε πολυχρονες σχέσεις. Το πάθος επιστρέφει μεταξύ Οκτωβρίο και Νοεμβρίο με μια μακρά παραμονή του Άρη σε τρίγωνο και ως εκ τούτου ισως να ειναι ενα αναζωογονητικο στοιχείο για τις σχέσεις. Η χρονια ειναι ενδιαφερουσα όσο οσο αφορα την εργασία και συνεπώς τα χρήματα, τα κέρδη οπου θα υπαρξουν επιτυχίες. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει στην εργασία σας, ίσως θα θέλατε να προχωρήσετε με ξαφνικες αλλαγές, επειδή είστε κουρασμενοι με τη ρουτίνα, αλλά επειδη η υποστήριξη αυτων των σημαντικών πλανητών ειναι μικρή θα υπαρχει κίνδυνος να κάνετε λάθη . Προσπαθήστε να προχωρήσετε με υπερβολική προσοχή και να ενεργήσετε μόνο εάν είστε πεπεισμένοι ότι κάνετε σωστα αυτό που έχετε κατά νου. Οι καλύτερες περίοδοι, κατά τις οποίες θα μπορεσετε να προχωρήσετε με νέες ιδέες, νέες συμφωνίες, νέα επαγγελματικά έργα, είναι ο Μαΐος και Ιούνιος και ο Νοεμβριος και Δεκεμβριος. Εάν στο παρελθόν εξοικονομήσατε χρήματα, τότε θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε μια περίοδο δύσκολη απο αποψη εξοδων, αλλά θυμηθείτε ότι αυτό που σπέρνετε τώρα, το επόμενο έτος μπορεί να γεννηθεί και να αναπτυχθεί με πολύ σημαντικό τρόπο. Εν ολίγοις, ο Δίας σας λέει να προχωρήσετε με τις ιδέες σας, τη ζωή σας εστω και αν δεν σας βοηθάει ιδιατερα η μοίρα. Ωστόσο, θα υπαρξουν περιοδοι χαμηλής ενέργειας, λίγες μεν φέτος, χάρη στις διελεύσεις γρήγορων πλανητών όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη, αλλά χάρη στην υποστήριξη του Άρη που το 2021 θα είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικός ειδικά κατα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο. Εξαιρετική σωματική και διανοητική δύναμη, αλλά πρέπει να προχωρήσετε μόνοι χωρίς να ελπίζετε για μεγάλη βοήθεια και υποστηρίξη. Ίσως να επιτύχετε κάτι χωρίς την υποστήριξη των αλλων ομως αυτο θα κανει την νίκη και την επιτυχια ακομη πιο όμορφη. Λύσεις δεν θα βρεθουν σε νομικα θεματα. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Μια εύκολη χρονια με τον Δια /Κρονο να φέρνει βελτιωση και ανακαμψη αλλα και χιούμορ. Φροντιστε τον εαυτο σας, ωστόσο θα υπαρξουν και νέες ευκαιριες. 
ΤΑΥΡΟΣ:Μια χρονια δύσκολη και περιπλοκη. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Μια χρονια που μπορει να τα εχει ολα, θυμο και σύγχυση αλλα και επιτυχια, τυχη και αισιοδοξια. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μονοτονια και δυσκολίες στις σχέσεις, κατι θα μπορουσε να καταστραφει ενώ κατι αλλο να αναζωπυρωθει. 
ΛΕΩΝ: Δεν θα ειναι εύκολο να ειστε ήρεμοι και απολυτα ευτυχισμένοι. Τεράστιες θυσίες χωρίς να δίνετε τίποτα. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραγωγικη χρονια αλλα προσοχη στα λαθη. 
ΖΥΓΟΣ: Πολύ καλη χρονια οπου μπορειτε να ειστε πολυ ικανοποιημενοι σε ολα τα επιπεδα.Επιτυχιες, φανταστικες γνωριμίες, νέες ευκαιριες.. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα ειναι εύκολη χρονια,φροντιστε τον εαυτο σας. Αρνητικη χρονια για οικονομικές επνδυσεις και σχέσεις. ΤΟΞΟΤΗΣ:Ανανεωση,ευχαριστηση,σημαντικα κερδη,καλη υγεια. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικονομικές δεσμεύσεις, πολλα εσοδα και εξοδα που θα ειναι δύσκολο να διαχειριστειτε. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια πραγματικα εξαιρετικη χρονια!Πολλα ερχονται στην ζωή σας. 
ΙΧΘΕΙΣ: Αφιερώστε χρόνο για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες. 

ΛΕΩΝ 2021 
Περιττό να πούμε ότι η συνοδος Δια/Κρονου στον Υδροχοο σχεδόν σε οψη αντιθεσης, θα δυσκολεψει την προσωπικη σας ζωη. Δυστυχώς, η διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη, αν και είναι πολύ θετικες κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους, αυτο μονο του δεν μπορεί να επιλύσει τις παρεξηγήσεις με την οικογένειά σας και στις προσωπικες σας σχεσεις και επομένως εάν το κλίμα είναι παρα πολυ περίπλοκο για να το διαχειριστειτε, ο Κρόνος σας ζητά να τα ξεχασετε ολα και να ξεκινήσετε μια ενα σχεση στην ζωη σας, τους επόμενους μήνες και ισως όχι αμέσως. Ο χωρισμος για καποιους θα ειναι σχεδόν αναπόφευκτος υπο την επιρροη αυτης της σημαντικης συνοδου και λαμβάνοντας υπόψη επίσης το τετράγωνο με τον Ουρανο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οτιδηποτε θα μπορούσε να συμβεί πολύ ξαφνικά. Μόνο ισως τα ζευγάρια που ήταν μαζί για πολλά χρόνια θα επιβιωσουν αλλά πάνω από όλα θα πρεπει να υπαρχει αρκετη ωριμοτητα και σταθεροτητα ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν μια ενδεχομένη κριση που θα γινεται ολο και πιο κρίσιμη στις αρχές του έτους και μέχρι τις 4 Μαρτίου περιπου, με τον Άρη σε τετράγωνο και προς το μήνα Νοέμβριο ξανα με το τετράγωνο του Άρη. Σε αυτές τις περιοδους της χρονιας θα είστε πολύ νευρικοί και επομένως τα οποια ξεσπασματα ειναι πιθανα. Είναι απαραίτητο να είστε ήρεμοι, αλλά δεν είναι απολύτως εύκολο να το κάνουμε αυτό και γι ‘αυτό ο χωρισμός φαίνεται αναπόφευκτος. Περιττό να πούμε ότι οι ελεύθεροι, δεν θα μπορούν να είναι ευτυχισμένοι, ισως, να βρουν ένα άτομο που να αγαπησουν και στην πραγματικότητα οι νέες γνωριμίες θα μπορούσαν να είναι σχεδόν μηδενικές μέχρι και ανύπαρκτες η ακαταλληλες. Η συμβουλή είναι να ζήσετε έναν χρόνο μονοι σας προσπαθωντας να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε, και μετά να ξεκινήσετε ξανά τον Δεκέμβριο με νέες περιπέτειες. Προφανώς νομικά προβλήματα που οφείλονται σε έναν γάμο ειναι ενα προβλημα και επομένως θα πρεπει να εκτιμηθεί προσεκτικά. Ακόμη και σε επαγγελματικο επίπεδο, τα πραγματα θα ειναι δυσκολα. Πρώτα απ ‘όλα, δεν θα είναι εύκολο να αναλάβετε δράση πραγματοποιώντας νέα έργα και η συμβουλή είναι ακριβώς να εγκαταλείψετε νέους επαγγελματικούς δρόμους αλλά να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα. Αν λοιπόν έχετε μια καλή δουλειά, εάν θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε αυτό που πάντα κάνατε, μην αλλάξετε τίποτα γιατί τυχόν νέα επαγγελματικά μονοπάτια που ξεκινούν με συνοδο Δια/Κρονου σε οψη αντίθεσης μπορεί να περιεχει, δυσκολίες και απογοητεύσεις. Πολύ πιθανό ακόμη και να απολυθείτε ή να αποχωρήσετε από τη δουλειά τους επομενους μήνες και ειδικά όταν ο Άρης, μέχρι τον Μάρτιο ή τον Νοέμβριο, σε οψη τετραγωνου θα αυξήσει το επίπεδο νευρικότητας. Εάν επισης μελετατε για να δωσετε εξετάσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να περάσετε και η επίτευξη των στόχων θα ειναι πολυ περίπλοκη και δυσκολη. Ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, το κόστος μπορεί να είναι υψηλό, τα κέρδη να μειώνονται, οπότε προχωρήστε με προσοχή χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα σε άχρηστα πράγματα. Εξοικονόμηση χρηματων αλλα και πολλές θυσίες. Το να σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι η να αποφασισετε για την ανακαινηση του ή ακόμη και να θέλετε να πουλήσετε ένα διαμέρισμα δεν είναι καλη ιδέα γιατί μπορεί να έχετε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα, νομικές δυσκολίες και σοβαρές επιπλοκές που θα συνεχιστούν ακόμη και για καιρο. Εάν είστε αναγκασμένοι να αγοράσετε ένα σπίτι, βεβαιωθείτε ότι ένας δικηγόρος ή λογιστής μπορεί να σας ακολουθήσει βήμα-βήμα για να αποφύγετε λάθη και επιπλοκές. Μην κάνετε επικίνδυνες χρηματοοικονομικές επενδύσεις, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και που σας λένε ότι μπορείτε σε μια μερα να γίνετε παμπλουτοι!. Σωματικά όσο και διανοητικά, οι δυσκολίες ξεκινούν από τον Ιανουάριο έως τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και στη συνέχεια τον Νοέμβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου. Σε αυτήν την περίοδο ο Άρης θα τετράγωνιζει τον Ήλιο σας και θα κλεβει ενεργεια, δημιουργώντας κούραση, κατάθλιψη. Δώστε προσοχή στην οδήγηση αυτοκινήτου, τα λάθη στη δουλειά και εάν δεν είστε πολύ καλά σωματικά ή διανοητικά, αντιμετωπιστε το. Όντως καθολου καλοι συμμαχοι Διας και Κρονος, θα υπαρχουν εμπόδια . Να είστε πολύ προσεκτικοί με την υπογραφη συμβόλαιων, με επικυνδυνα αθλήματα. Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε, μπορούμε να πούμε ότι η περίοδος δεν είναι απολύτως θετική για μεγάλα ταξίδια. Συχνά ομως με το τετραγωνο Κρονου/Ουρανου μπορεί να έχετε προβλήματα με την πτηση σας, προβλήματα στον τόπο όπου φτάνετε, μη βιώσιμα έξοδα κ.α. Όσοι ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς για δουλειά πρέπει να είναι προσεκτικοί με συμφωνίες, και στους ανθρώπους που συναντατε επειδή η απάτη είναι πολύ κοντά. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Μια καλη χρονια οπου θα μπορειτε να εχετε καποια ικανοποιηση γενικοετρα τους επομενους μήνες. 
ΤΑΥΡΟΣ:Μια χρονια δύσκολη που δεν επιτρεπει να κανετε ενδιαφερουσες επιλογες.Μην αλλάζετε δουλεια, αλλά είναι πιθανό να απολυθείτε, να εγκαταλείψετε τον σύντροφό σας ή να έχετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προσοχή. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Μια χρονια καλη, ισως δεν θα μπορεσετε να τα εχετε ολα αλλα προσοχη στην εξαπατηση. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καποιοι μήνες μπορεί να είναι πολύ περίπλοκοι για την εργασία και σχέσεις. Προσπαθήστε να προχωρήσετε με μικρά βήματα και χωρίς υπερβολές, διότι σε οικονομικό επίπεδο, ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που δεν πρέπει καθόλου να υποτιμήσετε. 
ΛΕΩΝ:Μια πολυ δύσκολη χρονια. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να προχωρήσετε πολύ προσεκτικά, με σχέσεις και συνεργασιες .Υπερβολικά έξοδα και επαγγελματικές δυσκολίες. 
ΖΥΓΟΣ: Μια θετική χρονιά αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε μερικές σημαντικές επιλογές που θα πρέπει απαραίτητα να γίνουν. Θα μπορεσετε να εκτελέσετε διάφορα έργα, εδραιώνοντας τα οικονομικα σας. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ανζητησετε νέους επαγγελματικούς δρόμους, αλλα η κατάσταση θα είναι πολύ περίπλοκη και δεν θα είναι εύκολο να συνεχιστεί. Πολλά εμπόδια και προβληματα. 
ΤΟΞΟΤΗΣ:Θα ζήσετε μια αρκετά κυμαινόμενη περίοδο στην οποία δεν θα μπορεσετε να παρετε αυτο που θέλετε. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Επίτευξη στοίχων και κέρδη. Προσπαθήστε να είστε πάντα πολύ προσεκτικοί. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα γίνονται ευκολότερα και όλα γίνονται πιο βιώσιμα.Τα κέρδη και το κύρος αυξάνονται. 
ΙΧΘΕΙΣ: Καλη χρονια για αύξηση των εξόδων ή των κερδών και την αγορά σπιτιου ή χρήσιμων εργαλείων. Σίγουρα δεν θα πετύχετε σπουδαίους στόχους, αλλά μέχρι τον Δεκέμβριο η ζωή σας θα βελτιωθεί τόσο στην εργασία όσο και στον ερωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2021 
Στην πραγματικότητα, ο πλανήτης Άρης, θα σχηματιζει ενα εξαιρετικο τρίγωνο έως τις 4 Μαρτίου. Έτσι, αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός ατόμου, ενεργήστε απο την αρχη της νέας χρονιάς, αλλά αν δεν μπορείτε επίσης θα έχετε όλο τον Αύγουστο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για να δρασετε χάρη στη διέλευση του κόκκινου πλανήτη. Το καλοκαίρι θα είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για περιπέτειες αλλά και για ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας όμορφης σχέσης . Ίσως δεν συναντήσετε τον τελειο ερωτα γιατί ο Δίας δεν ευνοει και ιδιατερα τα πραγματα, αλλά στο μεταξύ μπορει να λαβετε ικανοποιηση με διαφορους τροπους μεσα απο μια σχεση. Δεν χρειάζεται να ειστε υπερβολικά αναλυτικοί οσο αφορα μια νεα σχεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εάν έχετε ένα άτομο δίπλα σας ήδη, χωρις βεβαια να κανετε σημαντικα βηματα επειδή Δίας και Κρόνος είναι βλεπετε μικροί φίλοι/συμμαχοι αλλα ομως δεν υποστηρίζουν πληρως τις πρωτοβουλίες σας μαζι με την επιρροη του Ουρανου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτού του έτους οι αποφάσεις θα μπορούσαν να ερθουν ξαφνικα και αν ειναι θετικές. Εάν είστε πολύ νέοι, τότε σχεδόν σίγουρα κατά τη διάρκεια αυτού του νέου έτους και για πολλούς μήνες μέσα στο μυαλό σας θα ζήσετε τη μεγάλη ανάγκη να αλλάξετε κάτι στα επαγγελματικα σας. Ο πιο σημαντικός πλανήτης για εσάς αυτό το έτος 2021 είναι ο Ουρανός, που όλα θα αλλάζουν. Εάν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, μπορείτε να αποφασίσετε να φύγετε,να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε σε μια νέα πόλη, ενώ αν έχετε ήδη δουλειά που δεν είναι πολύ ικανοποιητική, τότε η ζωή σας μπορεί να ανατραπεί. Μερικοί από εσάς, ακόμα κι αν είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουν, μπορεί φετος να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τα πάντα και να αναζητησουν νέες περιπέτειες ή να βιωσουν δυνατες αλλαγές εντός της εταιρείας ή του γραφείου τους. Κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμη και να έχουν ανάγκη να ξεκινήσουν μια νέα δουλειά και αυτό απαιτεί χρηματα… Η επένδυση χρημάτων σε μια νέα δουλειά, ωστόσο, είναι μια εξαιρετική ιδέα γιατί ακόμα κι αν ο Δίας και ο Κρόνος δεν υποστηρίζουν επαγγελματικές και οικονομικές αλλαγές, ο Ουρανός το θέλει πραγματικά από εσάς και αν ακολουθήσετε την ενεργεια του, τότε πολύ σύντομα η ζωή σας θα είναι γεμάτη ικανοποιήσεις και εκπλήξεις. Επωφεληθείτε από τους πρώτους μήνες του έτους για να αναλάβετε δράση χάρη στον πλανήτη Άρη, αλλά μην το παρακάνετε. Πιθανο να ξοδεψετε χρήματα για το σπίτι σας ή να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα. Πολλή προσπάθεια αλλά η ανάγκη να κάνουμε πολλές αλλαγές και μερικές από αυτές είναι πολύ σημαντικές. Εξαιρετική ευκαιρία να ξαναγεννηθούμε ψυχικά και σωματικά μετά από μια αρκετά θυελλώδη περίοδο. Μιλώντας για την τύχη, για τη συνηθισμένη καλή τύχη που προκύπτει από τον πλανήτη Δία, προφανώς δεν μπορούμε να πούμε ότι θα σας χτυπήσουν οι ακτίνες του κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αλλά ισως καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε μερικές πολύ ωφέλιμες περιόδους όπως ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος ο Αυγούστος και ο Σεπτεμβρίος. Φυσικά είστε πολύ καλύτερα από ό, τι στο παρελθόν, και τωρα θα αντιμετωπίσετε αποφασιστικά ορισμένες επαγγελματικές και συναισθηματικές επιλογές που θα μπορούσαν να φέρουν καλές ευκαιρίες. Έτσι, παρά την έλλειψη υποστήριξης από τον Δία, μπορείτε να είστε πετυχημένοι για να προχωρήσετε. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δυνατοί σωματικά και ψυχικά, ενώ αν δεν σας αρέσουν τα αθλήματα, η ιδέα να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι για να εκμεταλλευτείτε το εξαιρετικό επίπεδο δημιουργικότητας είναι φανταστική και δεν πρέπει να μείνουν στο συρτάρι. Ίσως κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους να ταξιδεψετε οπου θα ειναι καπως διασκεδαστικα αλλα και τυχερα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι ο Ουρανός ζητάει αλλαγές, ξαφνικές επιλογές και επομένως ακόμη και ταξίδια σε ασυνήθιστα μέρη μπορούν να φέρουν ομορφες εκπληξεις. Πιθανότατα εάν έχετε νομικα προβληματα να επιλύσετε, οι λύσεις φτάνουν γύρω στον Σεπτέμβριο και σε οποιαδήποτε περίπτωση μετά το καλοκαίρι, αλλά απαιτούν σημαντικές οικονομικές εκταμιεύσεις. Δώστε προσοχή στα χρήματα, προσπαθήστε να εξοικονομήσετε μερικα ώστε να μπορείτε να ανταπεξελθετε σε οποιαδήποτε έξοδα που φθάνουν κατα το καλοκαίρι ή αμέσως μετά. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Το πρώτο μέρος του έτους δεν είναι εξαιρετικό, αλλά σίγουρα από τον Ιούνιο με την ενεργεια του Δία, θα μπορείτε σίγουρα να βελτιώσετε την επαγγελματική κατάσταση. Όσον αφορά τον ερωτα, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ θετικά. 
ΤΑΥΡΟΣ: Καλη χρονια για χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί με συναισθηματικές συναντήσεις γιατί η αγάπη μπορεί να γεννηθεί ανά πάσα στιγμή. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Η χρονιά δεν είναι πολύ περίπλοκη αλλά μάλλον μονότονη με λιγες επαγγελματικές και συναισθηματικές ευκαιρίες. Ομως τον Ιουνιο ο Άρης προωθεί μια εξαιρετική ανάκαμψη. Οι σχεσεις ειναι αναζωογονητικες. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επαγγελματική ζωή μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά πάνω από όλα το σώμα σας θα είναι αρκετά αδύναμο και πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν ασθένειες που δεν πρέπει να παραβλέπονται. 
ΛΕΩΝ:Το δεύτερο μέρος της χρονιάς είναι πολύ καλύτερο από τους πρώτους μήνες στα επαγγελματικα. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταθερότητα και ωρίμανση στη ζωή σας με διάφορα έργα που μπορούν να επιτευχθούν εύκολα και με μεγάλη εμπιστοσύνη στο μέλλον. Από τον Ιούνιο μια ελαφριά πτώση. 
ΖΥΓΟΣ: Δυσκολιες και επιπλοκες. Αποφύγετε περιττά λάθη και να ξοδέψετε χρήματα επειδή ο Δίας και ο Κρόνος μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν μικρές επιπλοκές στην υγεία. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους πρέπει να αξιολογήσουμε προσεκτικά το έργο και τις προτάσεις που θα μπορούσαν να είναι πολύ καλές και να σας κάνουν να εξελιχθείτε σε οικονομικό επίπεδο. Μετά τον Ιούνιο, θα αναγκαστείτε να υποφέρετε. 
ΤΟΞΟΤΗΣ:Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της ζωής σας τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά, αλλά και η εργασία μπορεί να φέρει επιτυχιες. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για εσάς για να επιτύχετε μεγάλες επαγγελματικές, οικονομικές και συναισθηματικές επιτυχίες. Ισως και να περιλαμβανει ενα γαμο! 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δυστυχώς η περίοδος δεν είναι εξαιρετική για εσάς ειδικά όσον αφορά το πρώτο μέρος του έτους, ενώ από τον Ιούνιο η νέα δημιουργικότητα, οι νέες ενέργειες μπορούν να φέρουν επιτυχίες. Ασυμβίβαστος ερωτας και σιγουρα θα θέλετε να απαλλαγειτε απο αυτο. 
ΙΧΘΕΙΣ: Μια πολύ ικανοποιητική χρονιά επαγγελματικα και πολύ ενδιαφέρουσα όσον αφορά τον ερωτα με νέες περιπέτειες ή με έργα που αποφασίζετε να συνεχίσετε με το άτομο που αγαπάτε. 
ΖΥΓΟΣ 2021 
Υπεροχη χρονια οσο αφορα τις προσπωικες σας σχέσεις. Η συνοδος Δια/Κρονου αλλά και ο Άρης σε εξαιρετική πλανητική όψη για πολλούς μήνες. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι χρονιά των μεγάλων επιλογών που πρέπει να γίνουν. Σημαντικές συναισθηματικές αποφασεις, όπως για γάμο, η επιλογή να ζήσετε με αυτον που αγαπατε, ένα νέο σπίτι ή ακόμα και η αποκτηση ενός παιδιου. Το να δεχεσαι ενα τρίγωνο απο τον Δια σημαίνει ότι έχεις κάποιον που σε υποστηρίζει σε κάθε πρωτοβουλία, ενώ ο Κρόνος θα σας βοηθησει να εδραιώσετε μια σχέση με σκοπο να παρετε ό, τι σας λείπει εδώ και καιρό. Η ωριμότητα, η σοφία είναι ιδιότητες που πρέπει να αναζητούν οι μοναχικές καρδιές σε νέες φιλίες, επειδή τα προνόμια του Κρόνου είναι ακριβώς αυτά, εάν θέλετε δείτε την πραματικη αγαπη στην ζωή σας. Εάν είστε μόνοι, τότε, προσπαθήστε να σαγηνεψετε κάποιον που είναι σοβαρός, προσπαθήστε να φλερτάρετε με κάποιον που είναι ώριμος, σοφός, που δεν είναι επιφανειακός και δεν υποτιμάτε τη σημασία των συναντήσεων που θα έχετε κατά τη διάρκεια του Μαρτίου αλλά και τον Απρίλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Ισως ενας νέος ερωτας, γεννηθεί τους επομενους μήνες που προορίζεται να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Εάν πρέπει να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή διαμέρισμα για να συμβιωσετε, τότε η καλυτερη περιοδος είναι εκείνη που υποδεικνύονται με τον Άρη οπου θα νιώθετε πιο αποφασισμένοι, πεπεισμένοι και έτοιμοι και δεν θα κάνετε λάθος εκτίμηση. Εάν ήδη ειστε με καποιον, αλλά η κρίση είναι εμφανεστατη, τότε ο Δίας ζητά να αλλάξετε πορεία, για να κλείσετε τη σχέση για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία με καποιον αλλο σύντομα. Φανταστική στιγμή για όσους περιμένουν παιδί. Οικογενειακή γαλήνη με κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις να βελτιώνονται. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά τότε να ξέρετε ότι ολο το έτος είναι πολύ θετικό για να επιτύχετε σπουδαίες επαγγελματικές επιτυχίες. Υπέροχα νέα για όσους είναι πολύ νέοι και έχουν σπουδάσει τώρα θα έχουν καλές ευκαιρίες να επιδείξουν και να δείξουν την αξία τους. Ο Δίας εγγυάται μικρές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε, να ξεκινήσετε με νέα έργα, νέες επαγγελματικές διαδρομές. Μπορεί να έχετε κουραστεί από τη δουλειά που έχετε και να νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε κάτι, κάτι σημαντικό. Ισως ειναι απολύτως απαραίτητο αλλα οι αποφασεις θα απρθουν κατα τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά προς τον Σεπτέμβριο. Ακόμα και προς το τέλος του έτους, με τον Άρη σε εξαγωνο, θα μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα. Το έτος κατά το οποίο ο Δίας είναι πολύ ευνοϊκός δείχνει πάντα μια αρχή και κάθε αρχή, πάνω απ ‘όλα στον επαγγελματικό τομέα, συνεπάγεται με έξοδα και λίγα κέρδη που θα φτάσουν τον επόμενο χρόνο. Αλλά αν ο Δίας φέρνει επιθυμια για να ξεκινήσετε με νέα έργα, ο Κρόνος αντ ‘αυτού ενοποιεί ό, τι μπορείτε να πετύχετε. Επομένως, αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι ότι ήδη κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών κάποιοι στόχοι και επιτυχίες μπορει να ενισχύσουν την οικονομική σας δύναμη, και να σας κάνουν να προχωρήσετε στην κοινωνία. Πολλοί από εσάς μπορει να εχουν την υποστήριξη πολύ σημαντικών ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των ιδεών. Οι φίλοι γίνονται κρίσιμοι για την κάλυψη προσωπικών αναγκών. Αφιερώνετε χρόνο σε όλα χωρίς να απογοητευτείτε. Αν η φυσικη σας κατασταση δεν ηταν πολυ καλη τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, τότε η επόμενη περίοδος προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς. Ο Μάρτιος αλλα και ο Απρίλιος είναι δύο εξαιρετικοί μήνες αλλα είναι πολύ εύκολο να αυξήσετε το σωματικό σας βάρος. Εάν είχατε προβλήματα με οστά, τα δόντια, τις αρθρώσεις και τους μυς σας, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Εξαιρετική υγεία, αλλά και μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι, τότε η άνοιξη και η καλοκαιρινη περιοδος είναι μια χαρα. Μικρά και μεγάλα ταξίδια επίσης για διασκέδαση, για να γνωρίσετε νέα μέρη εκτός από αυτό όπου γεννηθήκατε ή ζείτε. Τέλος, εάν στο παρελθόν έχετε ξεκινήσει νομικα θεματα η λύση θα μπορούσε εύκολα να ξεπεραστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και σχεδόν σίγουρα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα προβλήματα αλλα και οι σκέψεις που σχετίζονται με τη γραφειοκρατία απομακρύνονται πλέον από εσάς και προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη και μια εσωτερική ισορροπία που μπορεί να σας κάνει να ωριμάσετε πολύ γρήγορα. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: για εσάς το δεύτερο μέρος του έτους ξεκινώντας από τον Ιούνιο, είναι πολύ ευνοϊκό σε σχέση με την ανάκαμψη της φυσικής ενέργειας, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να ιδρώσετε όλο το χρόνο και να κερδισετε πολύ λίγα. Ακόμα και στις σχεσεις.. 
ΤΑΥΡΟΣ:Αυτη η χρονια είναι πολύ λιγότερο δύσκολη για εσάς, ακόμη κι αν πρέπει να καταπολεμήσετε την απαισιοδοξία που θα αυξάνεται. Πρέπει να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις επαγγελματικες σας ικανότητές και δεξιότητες, ακόμη και αν τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε.Στον ερωτα θα υπαρξουν σοβαρα προβληματα. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Καταπολεμηστε την μονοτονία που μπορεί να καταστρέψει τις διαπροσωπικές σχέσεις, ιδίως στην οικογένεια αλλά και στο χώρο εργασίας. Η σωματική και ψυχική ενέργεια αυξανετε απότομα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισο του έτους οπως επισης και η ικανότητα να διορθώσετε την οικονομική σας κατάσταση. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή η περίοδος για εσάς μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη και να δημιουργούνται εμπόδια γενικοτερα. Τα χρήματα σε απότομη πτώση και έξοδα που αυξάνονται, αλλά πάνω απ ‘όλα αυτήν την περίοδο οι σχεσεις που απειλουνται με χωρισμο. 
ΛΕΩΝ: Το δεύτερο μέρος του έτους μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικό από τους πρώτους έξι μήνες γιατί ο Άρης σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά την δημιουργικότητα σας για να αναπτύξετε νέες ιδέες και έργα, αλλά σε θεματα σχεσεων, μπορεί να υπάρχουν ανυπερβλήτες δυσκολίες . 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα γίνονται καλύτερα και δημιουργείτε εξαιρετικά έργα ακόμη και με μερικούς πλανήτες που δεν είναι ευνοϊκοί. Στον ερωτα ισως να ξεκινησετε μια νεα σχεση. 
ΖΥΓΟΣ: Το πρόβλημα σε επίπεδο εργασίας είναι πολύ σοβαρό. Οι δυσκολίες αυξάνονται σαφώς και είναι πολύ πιθανή η πιθανότητα μη υλοποίησης ορισμένων έργων. Πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή και δεν πρέπει να προσβάλλετε το άτομο που αγαπάτε. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική ζωή, οι κίνδυνοι και τα έξοδα μπορεί να είναι πολύ υψηλά και, επομένως, προσπαθήστε να προχωρήσετε αργά. 
ΤΟΞΟΤΗΣ:Από τον Ιούνιο για εσάς τα πράγματα γίνονται ελαφρώς καλύτερα με τον Άρη. Μπορείτε να ανακάμψετε σε σωματικό και διανοητικό επίπεδο και να αναπτύξετε νέες ιδέες, αλλά πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή στην αρχη. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Κέρδη σε άνοδο, πολύ καρποφόρες συνεργασίες και σχεση σε απότομη ανάπτυξη με ανθεκτική και απαράμιλλη γοητεία. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να έχετε τα μάτια ανοιχτά για να μην κάνετε λαθη. Στον ερωτα, προτιμάτε να είστε ελεύθεροι και χωρίς δεσμούς με διαρκεια . 
ΙΧΘΕΙΣ: Τα έργα σας μπορούν επίσης να φέρουν οικονομική επιτυχία αλλα και χαρα στην ζωη σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2021 
Σίγουρα η αρχή της χρονιάς για εσάς είναι πραγματικά πολύ δύσκολη ακόμη και στις σχέσεις. Δυστυχώς ο Άρης σε αντίθεση μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαρτίου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και διάφορες επιπλοκές. Με τον Άρη απεναντι σας, δεν είναι εύκολο να βρεθουν σωστές λύσεις σε θεματα σχεσεων οπου συζητήσεις και επιχειρήματα μπορούν να γίνουν πολύ σημαντικά και να οδηγήσουν στο κλείσιμο μιας σχέσης. Ενας χωρισμός καθίσταται αναπόφευκτος για τους ανθρώπους που δεν ήταν ευχαριστημένοι για πολύ καιρό με την ερωτική τους ζωή και ως εκ τούτου υποφέρουν επίσης με την επιρροή του Ουρανού που σας ζητά να καταστρέψετε τα πάντα, να ανανεώσετε τα παντα, να σχέσεις και συναισθηματα που δεν δίνουν πλέον αυτο που επιθυμειτε. Εάν ομως καταφέρετε να ξεπεράσετε τους πρώτους μήνες του νέου έτους, τότε ισως να λύσετε τις παρεξηγήσεις και ακόμη και να φτάσετε στο τέλος του με μεγάλη ικανοποίηση σε εσωτερικό επίπεδο και με μια πιο συναρπαστική και αισθησιακή αλλα και λιγότερο προβληματική σχέση. Εάν είστε μονοι, θα είστε σε θέση να προσελκύσετε κάποιον κατά τη διάρκεια του 2021 οπου ο Άρης θα είναι δύσκολος για πολλούς μήνες με τον Δία σε αναδρομη πορεια, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παλέψετε σκληρά. Τίποτα δεν είναι απλό, έρχονται απογοητεύσεις και επίσης μπορει να προκληθει μεγάλη ζημιά λαμβάνοντας υπόψη ότι είστε πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι. Η ευτυχία θα είναι μια δύσκολη λέξη. Προφανώς γύρω στο τέλος του έτους, με τη διέλευση του Δία στους Ιχθεις, θα είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε νέες σχέσεις, να κάνετε ενδιαφέρουσες φιλίες και να επιστρέψετε στην ελπίδα μετα απο μήνες. Θα υπαρχει άγχος και ένταση στην εργασία. Όταν ο Δίας και ο Κρόνος σας τετραγωνιζουν, δυστυχώς πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφύγετε να κάνετε μεγαλα βηματα στην επαγγελματική σας ζωή, την επενδυση χρηματων πιστεύοντας ότι όλα μπορούν να πάνε καλα και αποφύγετε, πάνω απ ‘όλα, να πιστεύετε αυτούς που σας λένε ότι μπορειτε να επιτύχετε πολυ εύκολα σημαντικούς οικονομικούς στόχους. Μην δείχνετε την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που δεν ξέρετε, μην σπαταλάτε τα χρήματά σας, μην αγοράζετε σπίτι ή πουλάτε γιατί ο Ουρανός θα μπορούσε να δημιουργήσει επιπλοκές. Προχωρήστε με μεγάλη προσοχή και μόνο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου με τον Δία, θα είναι δυνατόν να επιτευχθεί κατι επαγγελματικα. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, κάντε το απο Μαΐο και Ιουλίο αλλά μην αφήσετε μια δουλειά μόνο επειδή είστε δυσαρεστημένοι. Αν αφησετε τώρα την δουλειά σας σημαίνει ότι θα αντιμετωπισετε τεράστιες δυσκολίες στην εύρεση μιας άλλης.Δαπάνες που πρέπει να πραγματοποιηθούν σαφώς, φέρνουν γραφειοκρατικές και νομικές επιπλοκές. Μην υποτιμάτε ένα άτομο που θα μπορούσε να γίνει εχθρός σας. Προσοχή στα χρέη. Η χρονια ξεκινά με αξιοσημείωτη σωματική κόπωση λόγω της αντίθεσης του Άρη για τους δύο πρώτους μήνες. Προσέξτε την υγεία σας, μην κάνετε επικίνδυνα αθλήματα, περπατάτε και μην προσπαθείτε να εργάζεστε πάρα πολλές ώρες την ημέρα, επειδή θα συσσώρευθει άγχος και ένταση. Μόνο γύρω από τον Μαιο είναι δυνατόν να αισθανόμαστε καλύτερα με το τρίγωνο του Δια για λιγο, ακριβώς μέχρι τον Ιούλιο. Πριν και μετά από αυτήν την περίοδο να είστε προσεκτικοί, μην υποτιμάτε διαφορες ενοχλήσεις. Αλλά η περίοδος μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου ισως να αισθανόμαστε πολύ καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που αναμφίβολα φέτος θα είναι πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε και που δεν πρέπει να τα υποτιματε, οι λύσεις είναι πραγματικά ειναι πολύ μακριά, καπου στο τέλος του έτους με τη νέα διέλευση του Δία στους Ιχθεις. Με τον Δία και τον Κρόνο σε τετράγωνο, θεματα υγειας πρέπει προφανώς να θεραπευτουν. Γενικοτερα,θα ειναι δύσκολο να παραμεινετε ήρεμοι, οπως και το να ταξιδέψεις δεν είναι απλα ενοχλητικό αλλα ισως κατι παραπανω απο αυτο. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Βελτιώνει το κλίμα επαγγελματικα και συναισθηματικα, αλλά πάνω από όλα επιτρέπει να είστε πιο δυνατοί σωματικά και να πολεμάτε ενάντια στις παγίδες του Κρόνου. Προφανώς η αρχή του έτους είναι αρκετά περίπλοκη, αλλά με το πέρασμα των εβδομάδων τα πράγματα βελτιώνονται. 
ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ περίπλοκη χρονιά για εσάς. Μην εκτελείτε επαγγελματικά έργα και μην επενδύετε χρήματα σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. 
ΔΙΔΥΜΟΙ:Δίας και Κρόνος σας υποστηρίζουν και επομένως γενικοτερα. Καλές ευκαιρίες για να συνεχίσετε με αυτα που έχετε στο μυαλό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και η σκέψη για να να αγοράσετε ένα νέο σπίτι είναι εξαιρετικη ιδεα. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η περιοδος από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο ισως δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Δεν είναι μια χρονιά γεμάτη ικανοποιήσεις, αλλά τουλαχιστον δεν θα έχετε πλέον την αντίθεση του Κρόνου που σας αφησε εξαντλημένους αλλά ίσως και νικητές. 
ΛΕΩΝ: Για εσάς το τετράγωνο Δία/Κρόνου είναι πραγματικά δύσκολο να αφομοιωθεί. Ισως ορισμένα σημαντικά έργα δεν προχωρούν, αλλα δεν πρέπει να τα υποτιμάται. Πολλή κουραση. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε ήρεμοι και να βλέπετε το μέλλον με εποικοδομητικό πνεύμα. Αυτό το έτος δεν εγγυάται σημαντικές επιτυχίες και λύσεις. Κερδίζετε αναλογα με όσα έχετε σπείρει στο παρελθόν. 
ΖΥΓΟΣ: Μπορούμε όμως να πούμε ότι σε φυσικο επιπεδο είστε πολύ καλά, η διάθεση είναι πολύ καλή και η αισιοδοξία σου επιτρέπει να ζεις διακριτικές στιγμές ευτυχίας. Συναντήσεις και νέες φιλίες είναι σίγουρα δυνατές μέχρι το τέλος του έτους. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύτερα να μην κάνετε τίποτα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφύγετε παράλογες επαγγελματικές, οικογενειακές, συναισθηματικές εργασίες που δεν είναι απολύτως επωφελείς για εσάς. 
ΤΟΞΟΤΗΣ:Θα μπορεσετε να ζήσετε μαι χρονια γεμάτη ενθουσιασμό, αισιοδοξία δειχνωντας μεγαλη εμπιστοσύνη στις ιδιότητές σας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε έργα που ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:θα μπορούσε να είναι σημαντικη χρονια από οικονομικής άποψης, αλλα τα έξοδα θα είναι αναπόφευκτα. Αλλά θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αρκετα. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε πιο τυχεροί τόσο στη δουλειά όσο και στον ερωτα. Ενδιαφερουσες συναντήσεις,ικανοποιήση από συμφωνίες και συμβόλαια και χρήματα. Μπορείτε πραγματικά να έχετε πολλες επιτυχίες. 
ΙΧΘΕΙΣ: Τα πραγματα δεν θα ειναι ευκολα και συνεχώς θα πρεπει να ξεπερνατε τα οποια εμπόδια. Διας ακι Κρονος δύο εξαιρετικοί σύμμαχοι. Από τον Μάιο έως τον Ιούλιο ειναι μια τυχερη περιοδος. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 2021 
Για εσάς η συνοδος Δια/Κρονου εγγυάται μεγάλη τύχη ακόμη και στον ερωτα. Με τον Δια σε εξαιρετική θέση στον ουρανό για σχεδόν όλο το χρόνο και μόνο σε οψη αντίθεσης απο τον Μαΐο μέχρι Ιουλίο, θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε αρκετη ικανοποιηση στον τομεα των σχεσεων. Εάν ζείτε μια όμορφη ιστορία αγάπης, τότε καιρός ειναι να τακτοποιήσετε τα πάντα με έναν γάμο, μια συμβίωση ή μια δέσμευση διότι η ωρα απλα εφτασε! Εάν είστε με ένα άτομο για πολυ καιρο τότε πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βρείτε το θάρρος να ζησετε μαζί τα επομενα χρονια, επειδή η προστασία του ουρανού ευνοεί τις τις νέες σχέσεις που θα ειναι σημαντικες. Φυσικά είναι πολύ εύκολο να παρετε αποφασεις για γάμο, να σκεφτείτε να αποκτήσετε ενα παιδί ή ακόμα και να αγοράσετε ένα νέο σπίτι . Οι σχεσεις δεν πρέπει να περιμένουν, αλλά ομως πρέπει να προωθηθούν γιατί τώρα ήρθε η ώρα να είστε πιο ευτυχισμένοι και αυτός ο καταπληκτικος Δίας σε αρμονία και σε συνεργασία με τον Κρόνο, θα προσφέρουν συγκεκριμένα πραγματα και σταθερότητα στις σχεσεις. Ωστόσο, θα μπορειτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές κατά τους πρώτους μήνες του 2021 και να παρετε τυχον αποφάσεις απο τον Μαΐο μεχρι και τον Ιουλίο, αλλα όταν ο Δίας θα σχηματιζει μια αρνητική οψη, ισως προκαλεσει κάποια περιεργη συμεπριφορα και διαθεση προς τον συντροφο. Όσοι έχουν κουραστεί να είναι μόνοι και αποφασίζουν να κατακτησουν νεους ερωτες, τότε μπορούν να έχουν πολλές ευκαιρίες ήδη κατα την άνοιξη, επισης τον Ιουνιο και τον Ιουλιο και απο Δεκεμβρίο μεχρι τέλους του έτους, με τον Άρη να μαγνητιζει και αν ελκει τα πληθη, θα είναι ευκολότερο κερδίστε την καρδιά καποιου. Όσον αφορά την εργασία και τα χρήματα, η ευνοϊκή επιρροή Δία/Κρόνου είναι πολύ σημαντική. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, εάν πρέπει να ζητήσετε βοήθεια ή υποστήριξη από κάποιον θα ειναι πολύ χρήσιμη. Ολες οι ιδέες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και οτιδήποτε θέλετε να κάνετε μπορεί να πραγματοποιηθεί με γαλήνη, χαρά, εμπιστοσύνη στις ιδιότητές σας. Όσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι έχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσουν τους πελατες τους, να κερδισουν περισσότερα, ενώ αυτοί που εργάζονται σε ένα γραφείο ή μια εταιρεία ισως να αποκτήσουν αύξηση μισθού, αλλαγή εργασίας ή μεταφορά σε άλλη πόλη που ανοίγει νέες επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Ισως τα χρήματα δεν είναι πλέον μεγάλο πρόβλημα και έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε νέα έργα, να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ανακαινίσετε αυτό που ζείτε, ακόμη και να έχετε την τύχη να βρείτε έναν αγοραστή για το σπίτι στο οποίο βρίσκεστε και έναν πωλητή που σας προσφέρει το διαμέρισμα των ονείρων σας. Οι καλοκαιρινοί και χειμερινοί μήνες είναι πραγματικά υπέροχοι για πραγματα στα οποια εργαζόσασταν για πολλούς μήνες και ίσως χρόνια. Προφανώς πρέπει να προσέχετε πάρα πολυ τα έξοδα και να μην σκορπατε ασυλογιστα, αλλά ο Κρόνος θα προσφερει σταθερότητα, εν συντομία, ένα πολύ εποικοδομητικό, ώριμο μέλλον, οπου κάποιος μπορει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα και θεστε τα θεμέλια για επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οποιαδήποτε οικονομική επένδυση θα είναι ευνοϊκή. Οι αστρολογικοί δεικτες είναι επίσης θετικοί όσον αφορά την τη σωματική και ψυχική ισσοροπια. Ο Δίας δειχνει θεραπεία για παρελθοντικα προβλήματα. Η αισιοδοξία, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις ικανοτητες σας, η αποφασιστικότητα θα σας βοηθησει να ξεπερασετε τα εμπόδια, να βρείτε μια μεγάλη εσωτερική ισορροπία, μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου και προς το μήνα Δεκέμβριο. Η επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία είναι πολύ έντονη και σχεδόν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, θα μπορείτε να λαβετε ικανοποιηση. Αν υπαρχουν νομικα προβληματα, τότε η λύση είναι πραγματικά κοντά και θα μπορούσε να είναι προς όφελός σας, ενώ άλλα μικρά γραφειοκρατικά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με απόλυτη βεβαιότητα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το υπέροχο ζευγάρι πλανητών, πιθανότατα θα ζήσετε επίσης πολύ τυχερές στιγμές, γεγονότα που έρχονται ξαφνικά και θα είναι φανταστικά. Πιθανές κληρονομιές, χρήματα στο δρόμο, τύχη σε τυχερα παιχνιδια. Ταξίδια για διασκέδαση ή για δουλειά τα χρησιμοποιείται για εσωτερική αρμονία που σας επιτρέπει να ωριμάσετε, να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας . 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Ενδιαφέρουσα περίοδος για την εκτέλεση ορισμένων επαγγελματικών έργων. Επενδύσεις κάνετε μπορεί να φέρουν καλή τύχη μέχρι το τέλος του έτους. Κανετε ομορφες σχεσεις. 
ΤΑΥΡΟΣ:Δυστυχώς η συνοδος Δία/Κρόνου δεν είναι απλό πράγμα και στην πραγματικότητα ο κίνδυνος είναι ότι γινονται διάφορα λάθη. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, θελει μεγαλη προσοχη. 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φερνει πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή. Φέρνει χρήματα και μια μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης. Το επίπεδο τύχης είναι πολύ υψηλό. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μικρά βήματα προς τα εμπρός στην εργασία μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι σχεσεις που ειναι σε κρίση πρέπει να κλείσουν για να ερθουν νεες. Προσέξτε για ψευδαισθήσεις και εχθρους. 
ΛΕΩΝ: Δημιουργούνται προβλήματα σε ψυχικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να έχετε επιτυχίες, αλλά πρέπει πάντα να ανακτατε την ενέργεια σας και να προσπαθήτε ξανα ολο και περισσοτερο. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νέα στα επαγγελματικα ίσως δεν είναι όπως θέλατε. Δυστυχώς, ο Δίας και ο Κρόνος δεν είναι σπουδαίοι σύμμαχοι, αλλά στο μεταξύ οι προσπάθειές σας μπορούν να φέρουν αποτελέσματα μέχρι το τέλος του έτους.Δεν υπαρχουν πολλες ευκαιριες στον ερωτα. 
ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα μπορεί να πάρετε πολλά από αυτήν την υπέροχη χρονιά από το πέρασμα Δία/Κρόνου. Εξαιρετικές πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας, πολλές ικανοποιήσεις ακόμη και στις σχεσεις, αυτή θα ήταν η καλύτερη χρονιά για γαμο. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι μήνες που ακολουθουν θα είναι αρκετά περίπλοκοι οπου ολα θα πρεπει να τα περιμενετε. Θα πρεπει να σκεφτόμαστε κάθε βήμα που πρέπει κανετε. 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπέροχη χρονιά για εσάς. Εάν θέλετε να προχωρήσετε με μια επαγγελματική απόφαση, τότε θα εχετε την υποστήριξη του Δία/Κρόνου. Νέες ερωτικες ιστορίες στο προσκηνιο, καλη χρονια για γαμο και την αποκτηση παιδιου. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα κερδίσετε πολλά χρήματα θα έχετε οικονομική ικανοποίηση από τη δουλειά σας και με αυτά τα χρήματα θα μπορεσετε να ζήσετε μια όμορφη ιστορία αγάπης. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ καλή χρονιά. Πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν τόσο από τη δουλειά όσο και από τον ερωτα. Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες, σύναψη συμφωνιων και γνωριμία με ένα άτομο που θα ερωτευτείτε. 
ΙΧΘΕΙΣ: Η συνοδος Δία/Κρόνου δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για εσάς, αλλα θα προσφέρει την δυνατότητα επίτευξης στόχων. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2021 
Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα η διέλευση του Δία επίσης όσον αφορά τις σχέσεις, αλλά προφανώς σκέφτεστε να ζήσετε μια εξαιρετικά ευτυχισμένη περίοδο πιστεύοντας ότι μπορείτε να βρείτε το το σωστο προσωπο στην ζωής σας, αλλα δεν είναι απολύτως και το πιο απλό πράγμα. Αν σκέφτεστε να παρετε καποιες σημαντικές αποφασεις με τον σύντροφο σας, τότε θα μπορούσατε να ζήσετε τη διέλευση του Ουρανού με πολύ θετικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, η επιθυμία να αλλαξετε την ερωτική σας ζωή μεγαλώνει μερα με την μέρα. Δεν χρειάζεται να φοβηθείτε πολύ από τις ξαφνικες καταστασεις που μπορεί να προκύψουν διότι η συνοδος Δια/Κρονου θα φέρει περισσοτερη βελτιωση. Επομένως, όσοι ήδη εχουν σχέση πρέπει να προσπαθήσουν να είναι ήρεμοι και να αξιολογήσουν μαζί τις οποιες σημαντικές επιλογές που πρέπει να γίνουν. Για παράδειγμα με τη διέλευση Δία/Κρόνου, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή θα μπορούσατε να σκεφτείτε να μετακομίσετε σε μια νέα πόλη. Αν αντ ‘αυτού είστε μονοι, οι πιθανότητες να γνωρίσετε καποιον ισως θα μπορουσε να ειναι γύρω στους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αργότερα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Βεβαια, το καλοκαίρι μπορεί να δώσει εναν μεγαλο ερωτα, αλλά ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες όπου η Αφροδίτη θα βρισκεται στο ζώδιο σας, μπορεί να φέρει μια πραγματικά ειδυλλιακή συνάντηση. Ο επαγγελματικός τομέας διεπεται απο μεγαλη τυχη. Πρώτα απ ‘όλα, οι περίοδοι κατά τις οποίες θα είστε γεμάτοι ενέργεια είναι πολλές και στην πραγματικότητα έχουν ήδη ξεκινήσει με δύο πολύ υποσχόμενους θετικούς μήνες, με εξαιρετικές ιδέες μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Θέλετε να προχωρήσετε με διάφορα έργα, αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν όλα αυτά με την μια. Έτσι, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε, αντί να ξεκινήσετε με τόσες πολλές ιδέες, εργαστειτε μόνο με μερικές από αυτές και θα δείτε ότι η επιτυχία θα έρθει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τουλαχιστον τις σημαντικοτερες. Ο Δίας και ο Κρόνος που συνδεεται με τα χρήματα οπου και θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Βελτιώσετε το περιβάλλον του γραφείου σας ή της εταιρείας σας. Ενώ ο Δίας δίνει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, ο Κρόνος ενοποιεί ό, τι έρχεται στη ζωή σας, επιτυχίες, στόχους. Ειδικά αν είστε πολύ νέοι, μην σταθείτε ακίνητοι και μην προσπαθείτε να είστε υπερβολικά διστακτικοί απέναντι στις ευκαιρίες που έρχονται, αλλά προχωρήστε με αυτοπεποίθηση, όλοι οι νέοι δρόμοι και αποφασεις αυτήν την περίοδο και ειδικά στην αρχή της χρονιάς, μπορεί να σας ενισχύσουν σε κοινωνικο επιπεδο. Εάν θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα, όλα αυτά τα μηνύματα είναι ιδανικά και φυσικά επίσης ισχύουν εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας. Είστε αρκετα προνοητικοι και επομένως συμβόλαια, νέες συμφωνίες και προτάσεις για συνεργασίες μπορούν να αξιολογηθούν πολύ προσεκτικά που θα είναι δύσκολο να απογοητευτειτε στην συνεχεια. Τολμη είναι η λέξη-κλειδι αυτής της περιοδου. Οταν ο ερωτας και η δουλειά πάνε πολύ καλά τότε ακόμα και σε αφυσικό και διανοητικό επίπεδο τα πάντα είναι εξαιρετικά. Καλη χρονια για θεραπεία οποιονδήποτε ασθενειών που σας έχουν κανει πολυ σκεπτικους στο παρελθόν. Με τον Δία και τον Κρόνο θα ωριμάσετε και να γίνετε πολύ σοφότεροι αλλα λιγότερο επιφανειακοί. Ο Διας θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από μια δύσκολη περίοδο οικονομικά. Εάν είχατε ένα νομικό πρόβλημα ή ένα γραφειοκρατικό εμπόδιο τότε αυτοί οι μήνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την επίτευξη μιας καλής λύσης. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Υπέροχη χρονιά για την πραγματοποίηση εργασιακών πρωτοβουλιών και για την εύρεση υποστήριξης απο σημαντικους ανθρώπους. Ακόμα και στον ερωτα, όλα πάνε πολύ καλά και οι νέες συναντήσεις είναι δυνατές μέχρι το τέλος του έτους. Επιλογές και αποφασεις για χρήματα και για το σπίτι. 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές δυσκολίες μπορεί να έχουν ήδη αρχίσει στις αρχές του έτους, αλλά δυστυχώς με τον Άρη για μερικούς μήνες σημαίνει ότι έχεις τη δύναμη να προχωρήσεις χωρίς να παραιτηθεις. Δεν πρέπει να υποτιμούμε καποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια όμορφη χρονια για εσάς που δίνει φυσική δύναμη, ψυχική ευεξία και επίσης μεγάλη τύχη από συναισθηματικής άποψης. Ακόμα κι αν ειστε αρκετά κλειστοί και σιωπηλοι, θα προσφέρει τη δυνατότητα να ερωτευτείτε, να συναντήσετε νέους ανθρώπους. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπλοκαρισμα ή μονοτονία που δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε ό, τι θέλετε να κάνετε μαζί με το άτομο που αγαπάτε, την οικογένειά σας και στον χώρο εργασίας σας. Αυτή η προσδοκία είναι ίσως αγχωτική για κάποιους από εσάς, αλλά καλύτερα από το να είστε εντελώς άτυχοι. 
ΛΕΩΝ: Η ευτυχία θα είναι ένα δύσκολο να επιτευχθεί όταν ο Δίας και ο Κρόνος θα είναι εναντίον σας. Η αντίθεσή αυτη μπορεί αναμφίβολα να δημιουργήσει επιπλοκές, εσωτερική δυσαρέσκεια. Δύναμη και θάρρος. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δίας και Κρόνος δεν φέρνουν εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικα και στον ερωτα. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε, αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε, τότε προσπαθήστε να εκτελέσετε μόνο τα πιο σημαντικά έργα, αφήνοντας τις πολλες σκέψεις. 
ΖΥΓΟΣ: Πολλά έχετε κατά νου και που αφορούν τόσο τον ερωτα όσο και την εργασία, είναι πραγματικά αποτελεσματικά και μπορούν να φέρουν μεγάλη τύχη ήδη τους πρώτους μήνες του έτους, αλλά και προς το τέλος της. Οι ελεύθεροι θα ζήσουν πολύ συναρπαστικές περιπέτειες. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δίας και Κρόνος σε τετράγωνο δεν ενισχύουν το επαγγελματικό και συναισθηματικό περιβάλλον. Δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίζετε προβλήματα, να μην είστε τυχεροί στη δουλειά και να μην είστε σε θέση να εκτελέσετε καποια έργα. Νευρικότητα και έντονο άγχος στις αρχές του έτους. 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επαγγελματική ζωή θα ειναι πολύ ικανοποιητική και ακόμη και σε επίπεδο προσωπικο ορισμένα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Νέες συνεργασίες, νέες συναντήσεις, νέες συμφωνίες και νέα συναισθήματα. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικονομικές επιτυχιες μπορούν να έρθουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς που σχετίζονται προφανώς με αυτά που σπείρατε στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Χρηματοοικονομικές επενδύσεις, νέα έργα, αλλά μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα χρήματα, υπάρχει και ο ερωτας στη ζωή. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ καλή χρονιά. Πολύ καλη τυχη μέσα στους επομενους 12 μήνες μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τόσα πολλά πολύ σημαντικά πράγματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας για πολλά χρόνια. Ίσως ενας μεγαλος ερωτας έρχεται στη ζωή σας, αλλά πάνω απ ‘όλα δουλεύουν και πολλά τυχερά γεγονότα. 
ΙΧΘΕΙΣ: Δίας και Κρόνος φέρνουν καλά νέα σε οικονομικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών είναι επίσης σημαντικό να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες που εάν μελετηθούν προσεκτικά.Ενας νέος ερωτας ερχεται. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2021 
 Πιστεύω ότι θα ειναι η καλύτερη χρονιά μετά από 12 ολοκληρα χρόνια. Μια μαγευτική χρονιά ακόμη και στον ερωτα και η απόδειξη όλων αυτών θα έρθει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, αλλά και τον μήνα Οκτώβριο και Νοέμβριο. Θα ανοιχτειτε περισσοτερο και θα γνωρίσετε άλλους ανθρώπους που θα μπορούν να εμπλουτίσουν το μυαλό και την καρδιά σας. Οι καλύτερες στιγμές για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ελκύει, είναι μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και τέλος τον Δεκεμβρίο, ενώ και ο Αρης θα βαλει το χερακι του!. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί σε αυτήν την καταπληκτική δύναμη έλξης, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι μάλλον θα κερδίσετε την καρδιά ενός ατόμου, αλλα και το αντιστροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ντύνετε, μακιγιαρεστε, αλλα θα εχετε επιτυχία, ικανοποίηση και θα υπαρξει θετικη ανταποκριση απο πολλους ανθρωπους. Αν αντ ‘αυτού αν έχετε ήδη έναν σύντροφο, τότε θα κανετε μαζι τις επιλογές και θα παρετε αποφασεις απο κοινου για το μέλλον. Αυτή είναι η ιδανική χρονιά για να παντρευτείς ή τουλάχιστον να αποφασίσεις για γάμο, να ζήσεις με τον σύντροφο σε ένα νέο σπίτι. Εάν η ισχυρότερη επιθυμία είναι να αποκτήσετε παιδί, τότε οι θετικότερες περίοδοι είναι ο Μάρτιος, Απρίλιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος. Η σχέση σας γίνεται πιο ώριμη και σταθερή. Εξαιρετική χρονια ακόμα και στα επαγγελματικα. Οι οποιες συνεργασιες θα ειναι ικανοποιητικες, διότι οι ιδέες σας, τα έργα σας, καθοδηγούμενα ακόμη και από τον τον Ουρανο, μπορούν να σας επιτρέψουν να σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες και όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και οικονομικές. Πολλοί από εσάς σχεδόν σίγουρα θα κερδίσετε περισσοτερα από ό, τι στο παρελθόν και εάν έχετε εργαζεστε μονοι σας θα παρατηρήσετε σημαντική αύξηση στους πελάτες. Εντός της εταιρείας ή το γραφείο σας ίσως οι αλλοι συναδέλφοι σας να ζηλεύουν, αλλά αυτό που κάνετε τώρα φέρνει μεγάλη πρόοδο. Με τον Δία να επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από 12 χρόνια, πρέπει να ξεκινήσετε με νέες περιπέτειες, νέους επαγγελματικούς δρόμους που σίγουρα απαιτούν έξοδα, οικονομικές επενδύσεις, αλλά αυτό θα φέρει ικανοποιήση την επομενη χρονια. Η επιθυμία να ξεκινήσετε ξανά κατι νέο στη ζωή σας είναι πάντα ισχυρότερη μέσα σας και δεν πρέπει να μπλοκαριστεί. Πίεση και αγχος γύρω την άνοιξη, αλλά οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος θα είναι πολύ σημαντικοί και κρίσιμοι για να αποφασίσετε τι θα κάνετε, και ποιον δρομο θα ακολουθησετε. Εάν είστε νέοι, επωφεληθείτε από αυτήν την περίοδο για να μελετήσετε, να περάσετε εξετάσεις, να στείλετε το βιογραφικό σας και να δώσετε πολλές συνεντεύξεις σε εταιρείες. Θα υπαρχει τύχη στην απόκτηση ακινήτων, επομένως στην πώληση κατοικιών και διαμερισμάτων αλλά και μεγάλη τύχη σε νέες συνεργασίες. Πιθανώς πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε διάφορους ανθρώπους που είναι πραγματικά πολύ χρήσιμοι για τη συνέχιση των έργων σας. Θα υπαρξει βοήθεια από άτομα που πιστεύουν στις ιδέες και την ποιότητά σας. Σε φυσικό επίπεδο θα μπορείτε να ζήσετε μια υπέροχη χρονια. Σίγουρα καποιες στιγμές δεν θα είναι απολυτα καλες, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της δείχνει μεγαλη φυσική και ψυχική ενέργεια. Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο, αν ξεκινατε ένα νέο έργο, οι ψυχικές δυνάμεις θα είναι μειωμένες και θα είναι δύσκολο να ανακάμψετε εύκολα. Μια άλλη πολύ περίπλοκη περίοδος είναι εκείνη του καλοκαιριού και ειδικότερα εκείνη κατα τον Ιούνιο και Ιούλιο, οπου ο Άρης θα δημιουργήσει δυσκολίες και κόπωση. Αναμφίβολα, αυτή η χρονιά είναι τυχερη. Εάν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαινει, αν καταλαβαίνετε τι κάνετε, ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και πάνω απ ‘όλα αν αποδεχτείτε τις αλλαγές που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι συντριπτικές, ξαφνικές σχεδόν σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε περισσοτερα μέχρι το τέλος του 2021. Ο Ουρανός σας ζητά να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Ο Δίας φέρνει την ευκαιρία να το κάνετε αυτό και ο Κρόνος σταθεροποιει, και κανει πιο συγκεκριμενα τα πραγματα. Βαθμιαία, θα είναι δυνατή η επίτευξη τεράστιας ευτυχίας. Με τον Δία μετα απο 12 χρόνια στο ζώδιο σας, η εγγύηση ενός νέου μονοπατιού που μπορεί να διαρκέσει άλλα 12 χρόνια είναι θετική, είναι πολύ υψηλή. Τα νομικά προβλήματα θα μπορούν να επιλυθούν, πολλές ευκαιρίες θα βρεθουν, νέες ευκαιρίες, αλλά αν σκοπεύετε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας στη δουλειά και τα χρήματα, τότε ειστε λάθος.Σιγουρα ειναι μαι χρονια που δεν θα ξεχασετε! 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: Καλή χρονια για να εκτελέσετε κάποιους στοχους στον επαγγελματικο τομεα και να θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας με συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως τα χρήματα θα είναι πρόβλημα όταν θέλετε να επενδύσετε σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά θα μπορείτε να βρείτε πόρους. Ενας ερωτας συγκρατεί την υπερβολική σας παρορμητικότητα. 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές δυσκολίες μπορεί να έχουν ήδη αρχίσει, αλλά δυστυχώς με τον Άρη για μερικούς μήνες σημαίνει ότι έχεις τη δύναμη να προχωρήσεις χωρίς να παραιτηθεις. Προσοχή στις λεπτομερειες. 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ειστε σε εξαιρετική φυσική φορμα και η ολοένα και πιο ισχυρή επιθυμία σας να αναλάβετε δράση, να κάνετε πολλά πράγματα και να συνειδητοποιήσετε ιδέες που έμειναν αδρανείς στο μυαλό σας πριν από λίγο καιρό. Πρέπει επίσης να τολμήσουμε να αγαπήσουμε γιατί με αυτόν τον Δία τα συναισθήματα είναι πολλά. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες ενός έργου, τότε δεν θα έχετε δυσκολίες και μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πολλές επιτυχίες επαγγελματικά. Μην υποτιμάτε τον ερωτα. 
ΛΕΩΝ: Με την συνοδο Δια/Κρονου δεν θα είναι εύκολο διότι έχεις ιδέες που βρίσκουν πολλά εμπόδια. Πιθανοί χωρισμοί στις σχέσεις. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μερικά επαγγελματικά έργα πηγαίνουν ομαλά αλλά λείπουν χρήματα στην τσέπη σας. Επιπλέον, ο Ουρανός που σας ωθεί σε δράση και αλλαγή δεν πρέπει να υποτιμάται, αλλά πρέπει να αξιοποιείται για να φέρει νερό στον μύλο σας. Μονοτονία στον ερωτα. 
ΖΥΓΟΣ: Μια υπεροχη χρονια απο πολλες αποψεις αλλα σκεφτείτε καλα πριν ενεργήσετε! 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ουρανός απεναντι σας μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από το τετράγωνο του Δια/Κρόνου. Οι επιλογές που κάνετε θα επηρεάσουν σημαντικά την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε ένα καλό μονοπάτι για να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι γεμάτο δυσκολίες. 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πιο σημαντικό έτος της ζωής σας δεν είναι αυτό, αλλά εν τω μεταξύ η επίτευξη άλλων στόχων και η ευτυχία στην αγάπη είναι δυνατή. Εσωτερική γαλήνη, χρήματα και πολλές συναισθηματικές ικανοποιήσεις, αλλά μην προδώσετε τον σύντροφό σας. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαιρετικη χρόνια για τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, πολύ κερδοφόρες. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα για μια νέα επιχείρηση ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι τότε ολα μια χαρα. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ καλή χρονιά. Εργασία, αγάπη, κέρδη, προσωπικές ικανοποιήσεις, ισως και ενα συνεργάτη που φέρνει μεγάλες ευκαιρίες. 
ΙΧΘΕΙΣ: Εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν με ακραία εσωτερική ηρεμία. Δίας και Κρόνος αποτελούν εξαιρετική υποστήριξη για να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αναμφίβολα θα φτάσουν σε ορισμένες περιόδους του έτους. Πρέπει επίσης να κάνετε ξαφνική επιλογή που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας. 

ΙΧΘΕΙΣ 2021 
Γεννηθήκατε για να αγαπάτε και για να σας αγαπουν. Η προσωπικη σας σχέση κατά τη διάρκεια αυτης της χρονιας μπορεί σίγουρα να αντιμετωπίσει διάφορα εμπόδια αλλα και ευκαιρίες, αλλά στο τέλος τυχον προβληματα μπορεί να λυθουν. Γιατί; Απλώς επειδή Δίας και Κρόνος, θα σας βοηθησουν να ξεπερασετε τις δυσκολιες και να επιλύσετε καποια προβληματα με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι αν πέρυσι μια κρίση γεννήθηκε και υπηρξε στην σχεση σας, στην οικογένεια, σταδιακα, εάν η επιθυμία είναι να συνεχίσετε να αγαπάτε το ίδιο άτομο, τα εμπόδια μπορούν να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν χωρίς αμφιβολία. Εάν η κρίση αυτη είναι πολύ δυνατή, μην ξεχνάτε ότι μια επιλογή θα ήταν να χωρίσετε. Στην πραγματικότητα, ο Ουρανός σε εξαγωνο προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας ξαφνικά αλλά και πολύ θετικά. Αυτό που θα μπορούσε να συμβεί τότε είναι να ξεχωρίσετε τον άνθρωπο που είναι στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε αμέσως μια νέα σχέση ήδη κατα τον Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο και τότε είναι που ο Αρης θα δώσει περισσότερη γοητεία και επιθυμία να κερδίσετε την καρδιά κάποιου . Έτσι, μια αρκετά απασχολημένη και οχι απολυτα μονότονη χρονιά για όσους ζουν ήδη την μια ερωτικη ιστορία αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι, ενώ για τους ελευθερους η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε κάποιον που μπορεί να κάνει την καρδια σας να χτυπα πιο γρήγορα. Προφανώς με τις θετικές διελευσεις Αρη και Αφροδίτης θα είστε πολύ πολύ αισθησιακοί, αλλα πιστευω οτι θα βρεθει καποιος που θα κλέψει την καρδιά σας. Εμπόδια θα πρεπει να ξεπεραστούν ακόμη και στην εργασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονιά μπορεί να είναι δύσκολη και περίπλοκη σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αναμφίβολα οι αγώνες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε θα είναι πολλοί και δεν θα είναι εύκολο να είστε δυνατοί και αποφασιστικοί κατά τη διάρκεια αυτών των μαχών. Και εδώ έρχονται ο Κρόνος και ο Δίας για να υποστηρίξουν αυτές τις σημαντικές περιόδους, παρέχοντας τα σωστά όπλα για να πολεμήσετε σε καθε περιπτωση. Σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους, με αυτούς τους δύο πλανήτες θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε κάθε όριο, κάθε δυσκολία, που θα βρείτε μπροστά σας. Πολλές θυσίες που πρέπει να κάνετε, πολύ κόπωση και επιλογές που δεν είναι εύκολο να γίνουν αποδεκτές αλλά απολύτως απαραίτητες. Δεν είναι όλα καλά στο χώρο εργασίας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η αντιμετώπιση των δυσκολιών και η εύρεση τρόπων για να τις ξεπεράσετε σάς επιτρέπει να ωριμάσετε, να εξελιχθείτε για να αυξήσετε την επιτυχία. Εάν δεν έχετε δουλειά, τότε η συμβουλή είναι να ταξιδέψετε προσπαθώντας να συναντήσετε άλλους ανθρώπους, νέα μέρη, επειδή ο Ουρανός σε σε οψη εξαγωνου ζητά όχι μόνο να αναστατώσει την ερωτική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική σας ζωή, ψάχνοντας αλλού για αυτό που δεν μπορείτε να πάρετε στο ίδιο μέρος όπου εργάζεστε και ζείτε. Οι ανοιξιάτικοι μήνες δεν είναι εύκολοι, εάν έχετε ξεκινήσει ένα νέο έργο στις αρχές του έτους, αλλά αν μπορείτε να ειστε δυνατοι, κάθε εμπόδιο θα ξεπερνιετε και το χαμόγελο θα επανέλθει στα χείλη σας. Όμορφη στιγμή για να αποδεχτείτε μια προσφορά εργασίας. Εάν είστε πολύ νέοι, προφανώς δεν θα είναι τόσο εύκολο να εργαστείτε σε ένα νέο μέρος και σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά ανήκετε στο στοιχείο του νερού και επομένως είστε πολύ ευχάριστοι άνθρωποι, που ξέρετε πώς να προσαρμοστειτε σε διάφορες καταστάσεις. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις, ειδικά εάν αφορούν την αγορά σπιτιού ή νέων εργαστηρίων. Προσοχή! Ο Ερμής, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος που θα κινούνται γρήγορα στον ουρανό, μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκοί για εσάς από άποψη ενέργειας, αν εξαιρεσεις τον Ερμη.Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινατε τη χρονιά με μεγάλη αποφασιστικότητα, χάρη στο εξαγωνο Άρη μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και αυτό το εξάγωνο, εκτός από την ενέργεια και τη ζωτικότητα, δίνει επίσης πολλή δημιουργικότητα και επιθυμία να κάνετε νέα πράγματα. Ελαφρά κόπωση γύρω από την άνοιξη, τον κόκκινο πλανήτη να σας τετραγωνιζει, αλλά κάθε δυσκολία, ακόμη και φυσικού τύπου, μπορεί να αντισταθμιστεί από την υποστήριξη του Δία που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος να ανακτήσετε την δύναμη σας, να ανακάμψετε μετά από μια φάση ψυχοφυσικής κόπωσης και ίσως μετά από μια κακή εποχική ασθένεια. Προφανώς φέτος δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μεγάλη τύχη και θετικά γεγονότα, αλλά η στιγμή είναι ιδανική για να μπορέσεις να επιστρέψεις στην ελπίδα, ξεπερνώντας κάθε πρόβλημα με ηρεμία..Η καλυτερη περιοδος για να βρείτε μεγαλύτερη εσωτερική ισορροπία είναι μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου και μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Εξαιρετικοί μήνες ακόμη και για ταξίδια, ακόμα κι αν είναι πολύ κουραστικά και όχι τόσο διασκεδαστικά όσο φανταζόσασταν. Από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο, σταματήστε για λιγο για να σκεφτείτε και να μην ενεργήσετε με τον Άρη σε οψη αντίθεσης με άγχος, ένταση, που μπορεί να είναι δηλητήρια για το μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας. 
ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ 
ΚΡΙΟ: κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών δεν είναι τόσο εύκολο να εκτελέσετε διαφορα εργα και να ειστε οικονομικα ικανοποιήμενοι, αλλά εν τω μεταξύ αυτή η ανοχή βοηθάει πολύ στο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να ληφθούν σημαντικές αποφασεις. Λιγότερο παρορμητικοι στον ερωτα. 
ΤΑΥΡΟΣ: Μια χρονια που απαιτεί να κάνετε πολλές επιλογές στη ζωή σας. Πρεπει να ειστε προνοητικοι. Στην αρχή του έτους, θα πρέπει να κάνετε επιλογές και να παίρνετε αποφάσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ουρανός και Δίας, βοηθουν και σας υποστηρίζουν ως προς την αντιμετωπιση δυσκολιων οι οποίες ωστόσο θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα και θα επιτρέψουν να είστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι προς το τέλος του της χρονιας. Επιφανειακοι και εφημεροι ερωτες. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το διπλό στοιχείο νερού δεν είναι πολύ ευνοϊκό για εσάς. Δυστυχώς, ο Ουρανός μας ζητά να κάνουμε επιλογές, οπότε ίσως να μην είστε έτοιμοι ακόμα αν και η χρονιά μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένη και γεμάτη από παρεξηγήσεις σε ολα τα επιπεδα. Πρέπει να ξαναβρούμε την ηρεμία. 
ΛΕΩΝ: Πολύ σημαντική περιοδος ια τις σχεσεις σας αλλά όχι με την θετική έννοια. Με Ουρανό, Δία και Κρόνο απεναντι σας, ένας χωρισμός, μια προδοσία, φαίνεται να είναι αναπόφευκτα ακόμη και στην εργασία, μια περίοδος εξαιρετικά περίπλοκη. Προσπαθήστε να κάνετε μικρά βήματα προς τα εμπρός και μην διακινδυνεύσετε τίποτα. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να ζήσεις μια φάση της ζωής σου στην οποία οι ενέργειες είναι πολλές, αλλά τα γεγονότα που έρχονται είναι σπάνια. Η πρόοδος στην εργασία δεν είναι εύκολη και η επιλογή που θα άλλαζε τη ζωή σου χωρίς να γνωρίζεις το μέλλον καλά είναι ακόμη πιο περίπλοκο. 
ΖΥΓΟΣ: Βελτιωνεται το γενικό κλίμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Διάφορα επαγγελματικά προγράμματα μπορούν να συνεχιστούν χωρίς μεγάλη δυσκολία και αν επιλέξετε να αλλάξετε κάτι τότε εδώ είναι η τύχη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για εσάς. Πιθανος ερωτας για τους ελευθερους. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να αναγκαστείς να αλλάξεις κάτι στη ζωή χωρίς να θέλεις αυτές τις αλλαγές σίγουρα δεν είναι πολύ όμορφο, αλλά, δυστυχώς, αυτό το πράγμα είναι αναπόφευκτο και οποιαδήποτε θυσία που δέχεσαι τώρα θα μπορούσε να είναι και πάλι χρήσιμη στο μέλλον. Νευρικότητα στην αρχή του έτους. Ηρεμήστε και αφηστε την εκδικηση στην ακρη. 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά το τετράγωνο μπορείτε να πετύχετε τόσα πολλά κατά τη διάρκεια αυτού του έτους και ειδικά στην εργασία. Ο Δίας φέρνει νέες ευκαιρίες, ο Κρόνος ενοποιεί τους στόχους που επιτυγχάνετε, ενώ ο Ουρανός ερνει τα πανω κατω με την θετική έννοια. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το να ειστε συγκεκριμενοι, είναι η λέξη-κλειδί που πρέπει να θυμάστε φέτος. Η επιτυχία στην εργασία και στην αγάπη δεν είναι εύκολη, αλλά έχοντας την ενεργεια του Άρη μαζί σας για πολλούς μήνες προσπαθήστε να επιτύχετε όλους τους στόχους που θέλετε αλλά μην το παρακάνετε. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινώντας από το τέλος της άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού, η πραγματοποίηση πολλών έργων στα οποία εργάζεστε είναι μεγάλη ικανοποίηση για εσάς. Μπορείτε να αναγεννηθείτε από τις στάχτες και να επιστρέψετε στην ευτυχια, αισιόδοξια γεμάτοι εσωτερική γαλήνη. Πιθανώς οι νέοι λαμβάνουν καλά νέα και μπορούν να βρουν μια καλή δουλειά, κερδίζοντας επίσης ένα καλό χρηματικό ποσό. Νεοι ερωτες. 
ΙΧΘΕΙΣ: Με το στοιχείο του νερού, σημαίνει ότι είστε πολύ ευέλικτοι, αποφασισμένοι και ποτέ δεν λυγίζετε, ξέρετε πώς να προσαρμόζεστε στις αλλαγές στη ζωή και αυτό αναμφίβολα θα έρθει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η δύναμη σας δεν θα χαθει αλλά το θάρρος να αποδεχτούμε το άγνωστο δεν έχει βρεθεί ακόμη.
 astroephimerides.com 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια