Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ενεργειακή πύλη ανοίγει - Τι θα γίνει και τι να κάνετε 21.12.20

Από την αρχή της Γης υπάρχουν σαφείς στιγμές που ανοίγουν οι Πύλες Αφύπνισης....για να προχωρήσουμε ως ψυχές και άτομα. 
Η ενεργειακή πύλη έγινε αρχικά γνωστή με τον αγγελικό αριθμό 11/11 που είναι μια υψηλής δόνησης πύλη που ανοίγει για να βοηθήσει στην εξέλιξη της συνειδητότητας των ανθρώπων. 
Ως διαισθητικός πρωτομίλησα γι αυτήν πριν συμβεί τον Απρίλιο του 2016 στο MEGA αναλύοντας την πρόβλεψη μου με τίτλο: Στις 22 Απριλίου 2016 άνοιξε η ενεργειακή πύλη. Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/12/2020 
Η Πύλη των Αγγέλων όπως την έχουμε ονομάσει οι διαισθητικοί καθοδηγητές, οδηγεί στην πραγματοποίηση των σκέψεων σας. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά τις σκέψεις σας όταν ενημερώνεστε ότι ανοίγει η Πύλη και βεβαιωθείτε ότι συντονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια στις αρνητικές σκέψεις και στους φόβους σας, γιατί όπως αναφέρω συχνά πυκνά στις ομιλίες μου, καταλαμβάνουν χώρο από τον ενεργειακό χώρο-χρόνο σας με αποτέλεσμα να καθυστερούν, η να δημιουργούν καθυστερήσεις γεγονότων ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας. 
Οι νέες ευκαιρίες που διατίθενται με το άνοιγμα της ενεργειακής πύλης, είναι η ανώτερη επίγνωση και η βαθύτερη αλήθεια των επιλογών και των δυνατοτήτων σας. Όσοι λοιπόν προσελκύονται σε αυτήν την διαδικασία, μπορούν να βιώσουν την ανύψωση και να έρθουν σε αρμονία με τη θεϊκή ενέργεια που επιταχύνει την εξέλιξη της συνειδητότητας τους. 
Να θυμάστε ότι η ενεργειακή πύλη ανοίγει κάθε φορά που ο χωροχρόνος μηδενίζεται και έχει σαν αποτέλεσμα την εκβολή άπειρης φωτονιακής ενέργειας που επηρεάζει άμεσα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας που έχει σαν αποτέλεσμα την πνευματική μας αναβάθμιση. 
Η επόμενη στιγμή που η συγχρονικότητα ρίχνει το φως της στο "Δώρο" του δημιουργού την Νόηση σου, στις σκέψεις σου καθώς η ενεργειακή πύλη ανοίγει για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, είναι στις 21/12/2020. 
Η 21η Δεκεμβρίου (21/12) είναι η μέρα για την εκδήλωση, την πρόθεση και τη σύνδεση με τον κόσμο του πνεύματος, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή ημέρα για το άνοιγμα της καρδιάς σας
Αφιερώστε λίγα λεπτά για να νιώσετε την ευγνωμοσύνη, να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας στην συγχρονικότητα γεγονότων και κυρίως να ξεκινήσετε τον συντονισμό σας με την θετική δόνηση της αφύπνισης του Νου σας, που θα σας οδηγήσει σε μια απαραίτητη αλλαγή ζωής και συνειδητότητας. 
Πρέπει να γνωρίζεται το σύμπαν και τους αριθμούς του 
Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει την ισορροπία και την αρμονία, αλλά και τη δυαδικότητα, την ικανότητα να είναι περισσότερα από ένα πράγμα την ίδια στιγμή. Συχνά αναφερόμαστε σε μια συναισθηματική σχέση ή μια σχέση που ενισχύει τη ζωή μας εάν έχουμε πίστη σε αυτήν. 
Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει επίσης τις έμφυτες δεξιότητες και τις ικανότητές μας και φέρνει το μήνυμα ότι είναι επαρκείς αυτό που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θέτει η ζωή μας. 
Ο αριθμός 1 είναι το σύμβολο της δημιουργικής ενέργειας του σύμπαντος. Είναι συνήθως ένα σύμβολο νέων πραγμάτων και νέων δρόμων που ανοίγουν μπροστά μας. Ωστόσο, είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι η δημιουργία δεν είναι κάτι μακρινό από εμάς. Ο καθένας μας είναι μέρος της δημιουργίας του σύμπαντος μέσω των σκέψεων και των ενεργειών μας. Έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε άμεσα την ζωή μας. 
Το 21 σημαίνει.... ότι είστε σε θετική δόνηση η οποία αυξάνει την πίστη σας να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεστε από την ενέργεια - Αγγέλους - του Δημιουργού. Ο αριθμός 21 έχει τη δυνατότητα να εξασκεί μεγάλη επιρροή στον ανθρώπινο εγκέφαλο, γεγονός που το παραδέχεται η επίσημη επιστήμη! 
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι άνθρωποι έχουν μεγάλη σχέση με τους αριθμούς, ειδικά με μερικούς από αυτούς. Κάποια τμήματα του εγκεφάλου διεγείρονται πολύ έντονα από κάποιους αριθμούς και προκαλούν συγκεκριμένα – θετικά – αποτελέσματα στην προσωπικότητα και στη δυνατότητα δράσης. Έχοντας κάνει αυτήν την παρατήρηση οι διάφορες μαγικές αδελφότητες, κάνουν χρήση αυτών των ιδιοτήτων. 
Ο αριθμός 21 έχει την ιδιότητα λοιπόν να μας σταματάει από βλαβερές συνήθειες! Είναι ακριβώς το διάστημα των ημερών που χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να ξεκόψει από ό,τι βλαβερό θέλει να απαλλαγεί. Αν το ψάξετε στο Internet, θα συνειδητοποιήσετε ότι πάνω από 1.000.000 εγγραφές έχουν κάτι περίεργα κοινό ­- και ο αριθμός αυτός προκύπτει έχοντας αφαιρέσει τις διπλοεμφανίσεις, τις αντιγραφές και τα «άσχετα»! 

Γιατί στις 21/12; 
Γιατί στις 21/12/2020, καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός κινούνται προς το ηλιακό σύστημα της Γης μαζικά, προετοιμαζόμενες για ένα μεγάλο εξελικτικό Γεγονός Ανάληψης της Γης! 
Στις 21/12/2020 θα σχηματιστεί μια μεγάλη ουράνια σύνοδος κύκλου 400 ετών, καθώς ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, γνωστή και ως η μεγάλη σύνοδος η οποία επίσης θα συμβεί στην πλέον σημαντική ημέρα του έτους – το χειμερινό ηλιοστάσιο! Ηλιοστάσιο ονομάζεται η χρονική στιγμή κατά την οποία ο άξονας της Γης είναι στραμμένος πιο κοντά ή πιο μακριά από τον Ήλιο. O οποίος βρίσκεται στο ψηλότερο ή χαμηλότερο σημείο του ουρανού (θερινό ή χειμερινό ηλιοστάσιο). 
Η λέξη ηλιοστάσιο είναι σύνθετη και προέρχεται από την λέξη Ήλιος και το στέκομαι (στάση), καθώς λίγες μέρες πριν ή μετά τα ηλιοστάσια.O Ήλιος φαίνεται να επιβραδύνει την φαινομενική κίνησή του προς τα βόρεια ή τα νότια, κίνηση που την ημέρα του ηλιοστασίου μηδενίζεται και αντιστρέφεται. 
Η περίοδος από το χειμερινό ηλιοστάσιο μέχρι την εαρινή ισημερία συμβολίζει την εποχή κατά την οποία η ψυχή του ανθρώπου αποβάλει τα πάθη και οδεύει προς την πνευματική της αναγέννηση. Αυτό είναι το ακριβές σημείο στον ουράνιο τροχό του χρόνου που πρόκειται να ανατείλει η Χρυσή Εποχή, για την οποία μίλησαν από τα παλιά χρόνια όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί! Αυτό το σπάνιο, επικείμενο ουράνιο γεγονός συμπίπτει επίσης με την έναρξη ενός νέου μεγάλου κύκλου του Κεντρικού Ήλιου, καθώς ο Γαλαξίας της Γης επιστρέφει στην Εποχή Φωτός για την οποία μίλησαν οι αρχαίοι Λεμούριοι! 

Τι θα γίνει; 
Η σωρεία των μεγαλειωδών αυτών γεγονότων που πλησιάζουν στο τέλος του γήινου έτους 2020, σηματοδοτούν την αυγή μιας νέας εποχής Φωτός, Ειρήνης και Αφθονίας στον πλανήτη Γη! Κάθε αγγελικό πλάσμα στο σύμπαν μιλάει στην ανθρωπότητα γι΄αυτό που πρόκειται να έρθει, ωστόσο πολλοί θα πουν “όταν κοιτάζω γύρω τον κόσμο, αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλέπω είναι πολιτικές συγκρούσεις, το πακέτο "μάσκα-φόβος-ιός", "είμαι απένταρος και τα πράγματα δε μου πάνε και πολύ καλά!". Όλο αυτό φαίνεται σαν τεράστια αντίθεση σχετικά με την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και την όμορφη, νέα, ειρηνική γη! Οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως έχουν θετική κατάληξη. Είναι σημαντικό να αλλάξει η δόνηση (προς το θετικό) πολλών ανθρώπων παγκοσμίως 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ. 
Δηλαδή οι άνθρωποι να συνδεθούν περισσότερο με τον εαυτό τους και τον Δημιουργό - Θεό, αυξάνοντας την πίστη τους. Είναι σίγουρο ότι μετά από μερικά ακόμη μαθήματα (σημαντικά γεγονότα μέχρι το 2026) τα πράγματα δεν θα είναι όπως είναι τώρα, και θα δείτε πως "όσο γρήγορα ήρθε η καταιγίδα, τόσο γρήγορα θα φύγει!". Απίστευτο ουράνιο Φως πρόκειται να λάμψει πάνω σ΄αυτόν τον πλανήτη και απαλά θα σβήσει σταδιακά την παρούσα κατάσταση, ειρηνικά! Οποιοδήποτε χάος αυτή τη στιγμή οφείλεται απλά στην ενεργειακή σύγκρουση των δύο διαστάσεων, καθώς ο παλιός κόσμος γεννάει τον καινούριο! Όπως έχουμε ξαναπεί, "το Χάος είναι το φυσικό αποτέλεσμα της αλλαγής και η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή σε αυτό το σύμπαν!" Η αλλαγή δεν είναι αρνητική, είναι απλά αλλαγή, κι αν μη τι άλλο, είναι ανάπτυξη!
Τι πρέπει να κάνετε 
Μη φοβάστε την αλλαγή, επιτρέψτε της να υπάρχει και να γνωρίζετε πως το δημιούργημα του, το σύμπαν δηλαδή, σας προστατεύει! "Έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο" και αυτή η πίστη στην καλοσύνη της ανθρωπότητας και στο σύμπαν είναι που θα απελευθερώσει πλήρως τον πλανήτη Γη με ταχύτατο τρόπο.... Καθώς αρκετοί από εσάς θα αναλήπτεσθε όλο και ψηλότερα, να έχετε επίγνωση πως θετικά όντα (άγγελοι) κρατούν την ενέργειά σας σταθερή καθώς αλλάζετε και για όσο χρειαστεί μέχρι να σταθεροποιηθούν πλήρως τα πάντα στο νέο σας τρόπο ύπαρξης. 
  • Χρησιμοποιήστε το χρόνο θετικά για να μπείτε σε πνευματική λειτουργία.
  • Αρχίστε να επιτρέπετε στα πράγματα να συμβαίνουν με συνειδητό τρόπο και απλά αφήστε με προπόνηση του νου τις υποσυνείδητες σκέψεις σας.
  • Συνειδητοποιήστε πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό που συμβαίνουν στην πλάση και ο σκοπός είναι για το καλό σας. Προσπαθήστε να δείτε το σκοπό αυτό και αποδεχτείτε τον. Ίσως κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη ζωή σας και στον τρόπο που υπάρχετε. Μήπως τα σημάδια που λαμβάνεται σας λένε κάτι τέτοιο; 
  • Οι διαμάχες σας δημιουργούν προβλήματα, ο φόβος σαν κρατάει "κολλημένους", η αντίσταση στην πνευματική σας αφύπνιση δεν σας φτάνει στην αυτογνωσία. 
  • Χρησιμοποιείτε θετικές δηλώσεις καθημερινά για να επαναπρογραμματίσετε τις παλιές παρεκλίνουσες σκέψεις! 
  • Υπάρχει θησαυρός γνώσεων αν το ψάξετε για να οδηγηθείτε με ασφάλεια στην αυτοβελτιωση σας. 
  • Αυτή η ενθύμηση είναι μέρος της αφύπνισης σας για τα ανώτερα επίπεδα.
  • Μάθετε να δημιουργείτε με τη σκέψη σας...χρησιμοποιώντας την νόηση σας. Αυτό είναι το θεϊκό δώρο των δημιουργών σας!! 
  • Πολλοί από σας θα δηλώσετε ότι συνδέεστε με την ενεργειακή πύλη, αλλά δυστυχώς θα παραμένετε ριζωμένοι στους φόβους και τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις που εμποδίζουν την πνευματική σας εξέλιξη. 
  • Όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να εισέλθετε στις υψηλότερες πνευματικές σφαίρες με την αφύπνιση του Νου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλες τις αρνητικές πτυχές του εαυτού σας που δεν έχουν μεταμορφωθεί ακόμα σε θετικές πτυχές που προσφέρει η συγκεκριμένη Θεϊκή ενέργεια. 
  • Το ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε δεν είναι: "Τι κάνω λάθος;" αλλά "Ποια νοοτροπία θα με ωθήσει προς τα εμπρός; Πώς μπορώ να ξεχάσω κάθε αρνητική προσκόλληση που έχω σε αυτή την κατάσταση; Και σε ποια θετική πτυχή αυτής της κατάστασης μπορώ να επικεντρωθώ και να δώσω την προσοχή μου; Κοιτάζοντας λοιπόν αυτό που θα μετατοπίσετε από την ψυχή σας, θα καθαρίσει την αρνητική, στάσιμη ενέργεια που έχει θολώσει το ενεργειακό σας πεδίο και σας ανάγκαζε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη. 
Ως εκ τούτου, αντί να κάνετε το ίδιο πράγμα ελπίζοντας για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, κοιτάξτε προς την ενεργειακή πηγή και ακολουθήστε την δημιουργική ροή των γεγονότων που έρχονται στην ζωή σας, ώστε να αυξήστε τη δόνηση σας. 
Επωφεληθείτε από αυτή την έντονη ενέργεια που θα αλλάξει τα μοτίβα της ζωής σας. Επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια αλλάξτε τις παλιές συνήθειες και τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας λυγίζει και να μετατρέπετε σε βάσανο της ψυχής. 
Η ενέργεια της πύλης 21:12 είναι περισσότερο από αρκετή για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την αφύπνιση του Νου. Η επιλογή είναι δική σας!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια