Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια είναι οργανωτικά

Τι πρέπει να ξέρει κάθε ζώδιο για να πάει καλά στα επαγγελματικά;
Μπορείς να ακολουθείς προγράμματα ή προχωράς και όπου σε βγάλει;
Στη σημερινή εποχή, ο οργάνωση και ο προγραμματισμός οδηγούν στην επιτυχία. Μπορείς να ακολουθείς προγράμματα ή προχωράς και όπου σε βγάλει; Πως μπορείς να οργανωθείς;

Είσαι οργανωτική; Tι λέει το ζώδιό σου για το χαρακτηριστικό σου αυτό;
ΚΡΙΟΣ
Είσαι ελεύθερο άτομο και δεν μπορείς να περιοριστείς εύκολα. Ενεργείς παρορμητικά και χωρίς πλάνο και αυτό δεν βοηθά και πολύ καθώς δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι προσπάθειές σου δεν πιάνουν τόπο. Αντίθετα, επιθυμείς οι άλλοι να είναι συνεπείς απέναντί σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι βέβαιο πως μπορείς να προγραμματιστείς. Το κακό είναι ότι πέφτεις πάντα έξω στους χρόνους σου γιατί αργείς να κινηθείς. Η υπομονή και η αποφασιστικότητά σου βοηθούν. Με σύστημα και επιμονή μπορείς να πετύχεις άριστα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν μπορείς να προγραμματιστείς αν δεν το έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου. Διαθέτεις διανοητικές ικανότητες και εξυπνάδα και είναι αναγκαίο να τα εφαρμόζεις για να πας μπροστά. Απόφυγε την τάση σου να πηδάς βήματα και να κάνεις λίγο απ’όλα χωρίς να ολοκληρώνεις. Το παν είναι να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ενέργειά σου καταναλώνεται σε σκέψεις και συναισθήματα. Έχεις πολλά χαρίσματα αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να είσαι πάντα πρακτική. Θεωρείς μάταιο τον προγραμματισμό. Όμως η ζωή σου ανήκει, άλλαξε ιδέες ακόμα και αν τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζεις.

ΛΕΩΝ
Καταστρώνεις σχέδια και διατάζεις για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Είσαι φιλόδοξη, αυτοκυρίαρχη, έξυπνη, βάζεις προγράμματα και έχεις το χάρισμα να τα κάνεις όλα να φαίνονται σαν να προκύπτουν από μόνα τους. Αγαπάς την πρωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις γεννηθεί για να φτιάχνεις προγράμματα, δεν ζεις χωρίς να έχεις σχεδιάσει τα επόμενα βήματά σου και θα επιθυμούσες όλοι να είναι έτσι. Φυσικά θα περίμενε κανείς πως η επιτυχία για εσένα είναι σίγουρη, όμως η εμμονή σου στις λεπτομέρειες δεν βοηθά. Χαλάρωσε όταν τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς την αρμονία και τη ζωή και αποφεύγεις να καταστρώνεις προγράμματα. Οι διαθέσεις της στιγμής και η αναβλητικότητά σου έρχονται σε αντίθεση με αυτά. Κι όμως, αν είχες πρόγραμμα, θα είχες περισσότερο χρόνο να απολαύσεις ότι αγαπάς. Επιβάλλεται να τιθασεύσεις το χρόνο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι δυναμική και θέλεις να είσαι καλά μέσα σου. Κυνηγάς και παθιάζεσαι, λειτουργείς με αυτοπειθαρχία και επιμονή. Υπολογίζεις τις κινήσεις σου. Προγραμματίζεσαι χωρίς να καταπιέζεσαι. Και πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το βάζεις στα πόδια με τα προγράμματα εκτός αν είναι ταξιδιών. Είσαι λάτρης της ελευθερίας κινήσεων και σκέψεων και πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου χωρίς συμβιβασμούς. Η εξυπνάδα, ο δυναμισμός και η διαίσθησή σου σε βοηθούν. Συνήθως όλα έρχονται κατ’ ευχή χωρίς προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν υπάρχουν για εσένα απρόβλεπτες καταστάσεις, κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να προγραμματίσεις τα πάντα. Ξέρεις τις επόμενες κινήσεις σου, βάζεις στόχους καθότι είσαι φιλόδοξη περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, δεν αφήνεις περιθώρια εκπλήξεων στη ζωή σου. Ενοχλείσαι αν κάτι συμβεί εκτός προγράμματος. Κι όμως, μπορεί να είναι κάτι απολαυστικό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο προγραμματισμός για εσένα είναι φυλακή. Αγαπάς τη δράση και την ελευθερία κινήσεων. Κι όμως, είσαι τόσες πολλές οι επιθυμίες σου, τα ενδιαφέροντά σου, αυτά που θέλεις να βιώσεις που θα αναγκαστείς κάποια στιγμή να κινηθείς με πρόγραμμα γιατί δεν θα προλαβαίνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Σκορπίζεις την ενέργειά σου και αδυνατείς να προγραμματιστείς. Χάνεσαι στα όνειρά σου και μετά αρχίζεις να τρέχεις για να προλάβεις. Είναι απαραίτητο να φτιάχνεις προγράμματα, ρώτα τους γήινους φίλους σου να σου πουν τον τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια