Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2020

1 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα– διπλωματία, παρατήρηση, διανόηση, επιτυχία. Ευνοούνται Παρθένοι και Αιγόκεροι.
2 Σεπτεμβρίου- Πανσέληνος στις 10 μοίρες των Ιχθύων.
3 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ερμή -Κρόνου– λογική, ακρίβεια και προσοχή. Τάξη, κομψότητα, πρόοδος, σταθερότητα, ευκαιρία για ταξίδι Αυτοί που σκέπτονται πολύ. Ευνοούνται Παρθένοι και Αιγόκεροι.
4 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης –Άρη– δυσαρμονίες, εντάσεις έλλειψη τρυφερότητας, εκρήξεις. Καρκίνοι και Κριοί να προσέχουν.
εξάγωνο Ερμή –Αφροδίτης- ευθυμία, αντίληψη, έμπνευση, διανόηση και συναίσθημα, ερωτικές σκέψεις, πνευματικές σκέψεις. Ευνοούνται Παρθένοι και Αιγόκεροι.
5 Σεπτεμβρίου-ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9:47 μμ.
6 Σεπτεμβρίου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 9:22 π.μ.
9 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ηλίου-Δια-δύναμη, επέκταση, ικανοποίηση, καλή υγεία, ήθος, επιτυχία, ευτυχία. Ευνοούνται Παρθένοι και Αιγόκεροι.
10 Σεπτεμβρίου- Ο Άρης ξεκίνα την ανάδρομη πορεία του στον Κριό του στις 00:9 π.μ.
11 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ηλίου- Ποσειδώνα-ασθένεια, απογοήτευση, χάος, σκάνδαλο, εξαπάτηση, αδυναμία, δυσκολία στο να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας. Δεν ευνοούνται Παρθένοι και Ιχθεις.
13 Σεπτεμβρίου-Ο Δίας σε ορθή πορεία στις 17 μοίρες του Αιγόκερω στις 1:58π.μ.
15 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα– άνοδος, επιτυχία, δύναμη, εξουσία, δημιουργία, υπερισχύω. Ευνοούνται Παρθένοι και Αιγόκεροι
τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού– νευρικότητα, ανυπομονησία, ιδιοτροπία, αμφιταλάντευση, ανεξαρτησία. Δεν ευνοούνται Λέοντες και Ταύροι.
17 Σεπτεμβρίου- Νέα Σελήνη στην Παρθένο
21 Σεπτεμβρίου – τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα– μικρή αντοχή, πνευματική υπερφόρτωση, βιαστικές κινήσεις, ανυπομονησία, απερισκεψία. Ζυγοί και Αιγόκεροι δεν ευνοούνται.
22 Σεπτεμβρίου-ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:31 μμ.
23 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Ερμή –Κρόνου– ξεροκεφαλιά, δυσπιστία, χωρισμός, αποξένωση, διακοπή, δυσκολίες, απαισιοδοξία. Ζυγοί και Αιγόκεροι δεν ευνοούνται
24 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ερμή -Άρη
27 Σεπτεμβρίου-ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό στις 9:41 π.μ.
29 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Αφροδίτης –Άρη– έρωτας, πάθος, δημιουργία, ξεκίνημα σχέσεων, σεξ. Ευνοούνται Κριοί και Λέοντες.
Ο Κρόνος σε ευθεία πορεία στις 25 μοίρες του Αιγόκερω στις 5:46 π.μ.
τετράγωνο Άρη –Κρόνου- αδυναμία, εμπόδια, δυσκολίες, μπλοκάρισμα, εχθρότητα, βία. Δεν ευνοούνται Κριοί και Αιγόκεροι.

Σεπτέμβριος ξεκινά με την πανσέληνο στην 10η μοίρα των Ιχθύων φωτίζοντας τον νυχτερινό ουρανό. Ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται σε αρμονία με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής. Ο χρόνος ή η βοήθεια που δίνουμε στους άλλους, την οικογένεια, τους φίλους, ίσως τους γείτονες ή ακόμη και έναν οργανισμό η ομάδα στην οποία ανήκουμε, όλα μας φαίνονται πιο ξεκάθαρα. Εάν πιστεύαμε για καιρό ότι θυσιαζόμαστε πάρα πολύ ή ότι οι άλλοι μας εκμεταλλεύονται, τότε ήπιες αλλαγές μπορούν να δημιουργηθούν χωρίς πάρα πολύ κόπο και φασαρία.
Η ένταση επίσης αυτής της πανσελήνου βρίσκεται μέσα σε ένα περίπλοκο μοτίβο ανάμεσα στην Αφροδίτη; αυτό που αγαπάμε και εκτιμούμε, τον Άρη στον Κριό; αποφασιστικότητα για επίτευξη, και Κρόνος; εμπόδια και περιορισμοί. Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε απογοήτευση όταν οι διαφορές μας με τους άλλους δεν είναι πρόθυμες να συνεργαστούν και να γεφυρωθούν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ξέρει τι θέλει. Επιθυμεί να είσαι ασφαλής οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό ξεχωριστά για τον καθένα. Ο Άρης επιζητεί αποφασιστική δράση και ταχύτητα. Ο Κρόνος θέτει υψηλά πρότυπα και απαιτεί υπομονή ξέροντας ότι αυτό που κάνουμε σήμερα ακόμη και αν καθυστερεί, θα φέρει ικανοποίηση και θα μας ανταμείψει με επιτυχία στο μέλλον. Τα μονοπάτια διασταυρώνονται αυτόν τον μήνα που ξεκινά με την πανσέληνο λαμβάνοντας αποφάσεις που οδηγούν στο να αισθανόμαστε ασφαλείς σε ό, τι αγαπάμε και θέλουμε περισσότερο. Ο Άρης στον Κριό θα βοηθήσει με κίνητρα και ο Κρόνος θα βοηθήσει με το σχεδιασμό και την υπομονή.
Η ανάδρομη πορεία του Άρη ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου στις 28 μοίρες του Κριού. Κοιτάξτε στο χάρτη σας για να βρείτε ποιον οίκο σας καταλαμβάνει με την ενέργεια του. Αυτός ο οίκος θα σας πει ποια περιοχή της ζωής σας ενεργοποιεί ο Άρης για να αναλάβετε πρωτοβουλία ώστε να κάνετε περισσότερα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα, σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να μάθετε τι να κάνετε και πόση προσπάθεια θα πρέπει να καταναλώσετε στην ζωή σας καθώς καλείστε για περισσότερη δράση.
Σαφώς και είναι και πάλι περίπλοκη με ένα τετράγωνο (σύγκρουση) προς τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η απογοήτευση για αυτό που ξεκίνησε λογικά τον Ιανουάριο τελειώνει. Η “πανδημία του 2020” είναι ένα μεγάλο μέρος αυτής της απογοήτευσης γεμάτη θυμό για το τι θα μπορούσε να γίνει. Ο αγώνας για την ανακάλυψη της θεραπείας και εμβολίου κάνει μια παύση καθώς οι ερευνητές αναμένεται τώρα να εξετάσουν τα ευρήματα με λεπτομέρεια κάτω από το ερευνητικό μάτι της Παρθένου. Θα απορρίψει ό, τι δεν λειτούργησε και θα το τελειοποιήσει.
Ο αστεροειδής Έρις, η θεά της διαφωνίας, με τον Άρη, τετραγωνίζει τον Κρόνο, όπου είναι μια αντίδραση σε κυβερνητικούς κανονισμούς που υπερβαίνουν την προσωπική επιλογή. Τρεις ημέρες μετά το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Άρη, ο Δίας θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε ορθή πορεία κατά της 13 του μήνα. Θα νιώθουμε τους παλμούς των πλανητών τρεις ημέρες πριν και τρεις ημέρες μετά την αλλαγή πορείας. Άρης και Δίας μεταξύ 9 και 12 Σεπτεμβρίου συμβάλλουν στο γεγονός ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα, ακόμη και πέρα ​​από ό, τι φαίνεται δυνατό.
Ο Δίας στις 17 μοίρες του Αιγόκερω, ακριβώς τριγωνίζει (αρμονία) τον Ήλιο. Το να έχεις πίστη στο μονοπάτι που διάλεξες είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία τώρα. Σε οποίο ζώδιο και να βρίσκεται ο Δίας, η δουλειά του είναι να προσφέρει εμπιστοσύνη, προσδοκία και επέκταση. Στον Αιγόκερω θέλει να επεκτείνει τον χρόνο, την προσπάθεια, την αφοσίωση, τα όρια, τους στόχους. Η περίοδος τώρα αυτή με τον Δία σε ορθή πορεία είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημοσιεύσετε άρθρα, να δείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και να σκεφτείτε τι θέλετε όχι μόνο για αυτόν τον μήνα ή έτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 17 του μήνα τριγωνίζει ακριβώς τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Υπάρχουν όμως επιπλοκές με αυτή την νέα σελήνη, καθώς θα τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Ο Ουρανός από την άλλη τροποποιεί την προγραμματισμένη ρουτίνα μας, ενώ ο Άρης βρίσκεται σε μια όψη χιαστί, που απαιτεί δράση ενώ αισθάνεται άβολα, αλλά απαιτεί συνεχή προσαρμογή. Η αρμονική όψη προς τον Κρόνο και τον Πλούτωνα χαρακτηρίζεται από αφοσίωση και συγκέντρωση με την νέα Σελήνη της Παρθένου σημαίνει ότι πολλά μπορούν να υλοποιηθούν.
Η νέα σελήνη της Παρθένου είναι εξαιρετική για να ολοκληρώσετε όλα τα μικρά πράγματα στη ζωή που έχουν παραμερισθεί. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μάθετε νέες δεξιότητες και να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η Παρθένος επιθυμεί τάξη στη ζωή. Όπου κι αν αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι ή έχει γίνει χαοτική τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε δράση για να έχετε περισσότερη διαύγεια. Η νέα σελήνη της Παρθένου υποδηλώνει ότι ο φυσικός σας κόσμος είναι σε τάξη.
Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα μετακινηθεί προς τον Ζυγό, σηματοδοτώντας την έναρξη της Φθινοπωρινής Ισημερίας. Θα υπάρξει συνεχής ένταση και διαφωνία στον κόσμο, ιδίως στους πολιτικούς κύκλους. Αυτό αποδεικνύεται μέσω του Ερμή, του πλανήτη της ομιλίας και του νου απέναντι από τη σύνοδο του Άρη- Έρις, με αποφασιστική δικαιοσύνη, καθώς όλοι τετραγωνίζουν τον Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω, σύμβολο του μετασχηματισμού στον πλανήτη και διαμαρτυρίας ενάντια σε αυταρχικά μέτρα.
Οι ΗΠΑ θα οδεύουν προς τις εκλογές Νοεμβρίου και η λεκτική αντιπαλότητα θα είναι αρκετά έντονη. Ο Ερμής ως σύμβολο για τη νεολαία ενός έθνους και η σελήνη σύμβολο για όλους τους ανθρώπους. Ο Ερμής με ένα ευνοϊκό σταθερό αστέρι που υποδηλώνει ότι οι νέοι του κόσμου θα εκφράσουν τον θυμό και τη διαφωνία τους τελικά φαίνεται ότι θα ακουστούν. Το φεγγάρι στο ζώδιο του Τοξότη, οι άνθρωποι θα είναι σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Antares, ένα από τα τέσσερα βασιλικά αστέρια που συνδέονται με τον Αρχάγγελο Uriel. Είναι ο παρατηρητής της Δύσης και ο άγγελος του φωτός έχει κληθεί. Ο Ουριέλ ήταν επίσης γνωστός ως ο αρχάγγελος της σοφίας και του φωτός.
Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η είσοδος στο επόμενο τρίμηνο του έτους είναι η εξεύρεση ειρήνης και ισορροπίας (Ζυγός) μέσω της προσευχής, της σοφίας και της επιδίωξης (φεγγάρι στον Τοξότη με τον αρχάγγελο Ουριέλ) να μιλήσει για την αλήθεια με δικαιοσύνη, βεβαιότητα και σιγουριά. (Ο Ερμής στον Ζυγό απέναντι από τον Άρη τον τετραγωνίζει όπως και την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα).
Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ζυγού, κατά την ισημερία, θα βρίσκεται στο Λέοντα με την Βεστα τον ιερό φύλακα της φλόγας. Η διατήρηση της αληθινής σοφίας στις καρδιές σας και της ιερής φλόγας που εμπνέει είναι ζωντανή καθώς είναι το κλειδί για αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς. Διατηρώντας ζωντανή την εσωτερική ιερή φλόγα σας, θα νιώσετε την προστασία γύρω σας, ξέρετε τι να πιστέψετε καθώς απομένει να αναζητήσετε περισσότερη αλήθεια μέσα από διαφωνίες ενώ η διαδικασία μετασχηματισμού θα συνεχίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο προς έναν δικαιότερο και δημοκρατικότερο κόσμο.
Ο μήνας τελειώνει με τον Κρόνο σε ευθεία πορεία πλέον, στις 25 μοίρες του Αιγόκερω. Τώρα ολοκληρώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου 2020. Ίσως να έχει να κάνει με μια θεραπεία για τον Covid-19 για τον κόσμο. Στην προσωπική σας ζωή, εάν έπρεπε να κάνετε δύσκολες επιλογές η να πάρετε δύσκολες αποφάσεις από νωρίτερα μέσα στο έτος, η σοφία και η αυτοπεποίθηση για να κάνετε μια επιλογή τώρα είναι σαφέστερη. Ο Άρης ακριβώς τετραγωνίζει τον Κρόνο κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να γνωρίζετε τι θέλετε να κάνετε αλλά να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός.
Τους τελευταίους μήνες, ο αστεροειδής 10199 Χαρικλώ ήταν μαζί με τον Κρόνο. Αυτό ξεκίνησε τον Ιανουάριο και κορυφώθηκε και πάλι τώρα τον Σεπτέμβριο. Αυτό μπορεί να είναι μια εποχή που αισθανόμαστε μπερδεμένοι καθώς δεν ξέρουμε τι να κάνουμε ή απλά κολλάμε σε κάτι. Σίγουρα αυτό το συναίσθημα θα κυματίζει σε ολόκληρο τον κόσμο από τις αρχές του 2020. Το κλειδί είναι να φτάσουμε στην ηρεμία, αρμονία και ισορροπία. Η εσωτερική ηρεμία επιτρέπει την ειρήνη και την αποδοχή και μια εσωτερική γνώση ενός θεϊκού δρόμου που αποκαλύπτεται για εσάς.

ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα αρχίσει να εξασθενεί σταδιακά μέσα στον Σεπτέμβριο και αυτό σημαίνει κατά μια έννοια ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πιο φυσιολογικά. Ο μήνας αυτός όπως και ο Οκτώβριος αργότερα θα δώσουν έμφαση στις επαφές και την κοινωνικότητα όπου εκεί θα στηριχθούν τα επαγγελματικά σας. Ο Σεπτέμβριος σας δίνει το μήνυμα ότι όλα έχουν σχέση μεταξύ τους .Παρόλο του ότι ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα διατηρήσει την έντονη δραστηριότητα και διάθεση του για περισσότερη διασκέδαση. Άρης και Αφροδίτη σε αρμονική όψη συνεργάζονται μεταξύ τους για να αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα σε όλους στους τομείς. Η πανσέληνος στις 2 του μήνα στους Ιχθεις επιφέρει θετικές αλλαγές, αρκετά έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία, αλλά και εσωτερικό συντονισμό με τα νέα σας σχέδια. Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 17, αποδεικνύεται σταθερή και επικερδής επαγγελματικά, για τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 13, 14, 18, 19, 22, 23
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 7, 8, 13, 14, 16, 17, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 17, 24, 25

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα αρχίσει να εξασθενεί σταδιακά μέσα στον Σεπτέμβριο και αυτό σημαίνει κατά μια έννοια ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πιο φυσιολογικά. Ο Ερμής φαίνεται ότι θα στηρίξει τα οικονομικά σας μέχρι τα μέσα αυτού του μήνα και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Δίας εστιάζει στο γεγονός ότι μάλλον θα πρέπει να σκέφτεστε πιο θετικά και να αισιοδοξείτε περισσότερο για προσωπικό σας όφελος.
Μην πάρετε όμως πολύ σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις με ανάδρομο Πλούτωνα, γιατί η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα διαφωνήσουν κάθετα με το γεγονός αυτό, καθώς θα βιώσετε μια σχετική ψυχρότητα και εμπόδια με την πανσέληνο στους Ιχθείς. Γενικότερα θα υπάρξουν δυσκολίες στον τομέα αυτό καθώς και στην διαχείριση περιουσιακών ζητημάτων. Μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, με την νέα σελήνη στην Παρθένο, θα συγκεντρωθείτε πλήρως σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας ενώ η θετική σας σκέψη θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην συνέχεια. Μετά τις 22, Ήλιος και Αφροδίτη, εστιάζουν περισσότερο την προσοχή σας σε θέματα υγείας. Σημαντικό όμως ότι διατηρείτε την διάθεση σας σε θετικά επίπεδα, γίνεστε περισσότερο εποικοδομητικοί και όλα θα πάνε καλά.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 24, 25, 26, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάδρομη πορεία πλανητών πάντα μας αναγκάζουν να δούμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι ώστε να βελτιώσουμε την ζωή μας στην συνέχεια. Ο Ερμής στην επικοινωνία αλλά και όμως και ο Δίας αναμένεται να είναι αυτοί που θα βελτιώσουν τις προσωπικές σας σχέσεις με τους άλλους όπως επίσης και η ορθή πορεία του Δία στην συνέχεια θα συμβάλλει σε αυτό. Ο Άρης θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 10 του μήνα και αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράζετε συσκευές ή εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Είναι υπέροχο για την έρευνα αυτών των πραγμάτων, αλλά κάντε την αγορά (αν είναι δυνατόν) όταν ο Άρης αρχίσει να κινείται πάλι προς τα εμπρός. Μετά τις 6 Σεπτεμβρίου, όμως η Αφροδίτη θα ενισχύσει τα οικονομικά σας περισσότερο.
Η πανσέληνος στους Ιχθείς δείχνει τον Ερμή όντως να συμβάλλει με θετικό τρόπο στην επίλυση προβλημάτων όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανωθείτε επαγγελματικά ενώ και ο Δίας θα συνεχίσει να βοηθά με εποικοδομητικό τρόπο στο να συντονιστείτε με τις βαθιές σας επιθυμίες και σχέδια. Δημιουργήστε ένα όραμα. Η νέα σελήνη στις 17 του μήνα, στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει σημαντική βελτίωση και στα δυο. Οργανωθείτε περισσότερο και δραστηριοποιηθείτε από τις αρχές του μήνα για να αποδώσει.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 11, 12, 16, 17, 24, 25, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινήστε ένα πρόγραμμά για να διατηρήσετε την υγεία σας και την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα ενώ θα συγκεντρώνεστε στις προτεραιότητες που έχετε θέσει από τις αρχές του μήνα, με την βοήθεια του Δια ειδικά όταν αυτός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 13 Σεπτεμβρίου. Ίσως αυτός ο μήνας αποδειχτεί πιο ήρεμος οπότε θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Κατά μια έννοια αυτό θα κάνει και ο Άρης στον Κριό όπου θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 10 ,όπου μέχρι της 14 Νοεμβρίου, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα οικογενειακής φύσεως. Προσπαθήστε όμως να λύσετε θέματα επαγγελματικά εν τω μεταξύ, κάνοντάς ένα καλύτερο σχεδιασμό. Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη θα αρχίζει να υποστηρίζει και τα οικονομικά θέματα.
Η πανσέληνος στους Ιχθεις στις 2 Σεπτεμβρίου, θα βοηθήσει στον προγραμματισμό, στις επικοινωνίες, να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς θα σκέφτεστε πιο καθαρά. Ωστόσο, ίσως η Αφροδίτη πιθανό να φέρει μυστικές πληροφορίες για σχέσεις η κάποιες ίσως περάσουν στο περιθώριο. Η νέα σελήνη όμως στις 17, Ήλιος, Ερμής και Άρης σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για το επόμενο βήμα χωρίς να κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες. Συγχρονισμός, αλλά νέες συνεργασίες και επικοινωνίες θα αποδειχθούν κερδοφόρες.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26 Best
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 14, 15, 22, 23

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες θα πρέπει να μάθουν να κάνουν περισσότερη υπομονή και να μην βιάζονται καθώς οι πλανήτες είναι ακόμη ανάδρομοι. Θα πρέπει να ερευνήσετε τα πράγματα περισσότερο και ίσως οι ευκαιρίες που υπήρξαν να μην ήταν οι κατάλληλες τελικά. Η διαφήμιση θα παίξει βέβαια ρόλο θετικό. Οικονομικά, το Μεγάλο τρίγωνο και ο Ερμής θα παίξουν ρόλο προστατευτικό. Από τις αρχές του μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου η πανσέληνος στους Ιχθείς, δείχνει οικονομικές δυσκολίες, και καθυστερήσεις ενώ θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και οργάνωση σε επαγγελματικά ζητήματα. Στα προσωπικά σας θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο συμβιβασμό διότι ίσως τώρα υπάρξουν επιπλοκές. Η διαίσθηση θα βοηθήσει.
Από την άλλη η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 17 του μήνα, δείχνει επαγγελματική πίεση και άγχος αλλά όμως καταφέρνετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής δείχνουν επιτυχία, ευκαιρίες που δεν πρέπει να διστάσετε να αρπάξετε αλλά και να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 9, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 6, 7, 8, 13, 14, 22, 23

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο στα ζώδια της γης, θα υπάρχει ακόμα στον ουράνιο θόλο και θα συνεχίσει να σας προστατεύει μέχρι της 22 Σεπτεμβρίου. Η υγεία θα είναι θετική, και στα επαγγελματικά ζητήματα θα επιδείξετε περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Καθώς θα οργανώνεστε τα οικονομικά μετά τις 22 Σεπτεμβρίου, θα ενισχυθούν ιδιαίτερα. Το ίδιο θα συμβεί και με την προσωπική σας ζωή και σχέσεις μετά τις 5 του μήνα. Η πανσέληνος στους Ιχθείς, στις 2 Σεπτεμβρίου, δείχνει καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό χώρο αλλά και δυσκολία στο να υπάρξει οικονομικό κέρδος. Σκεφτείτε περισσότερο θετικά και οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε. Ηρεμήστε, τα πράγματα δεν θα αργήσουν να βελτιωθούν. Η νέα σελήνη αντίθετα στο ζώδιο σας στις 17 Σεπτεμβρίου, προμηνύει ένα νέο θετικό κύκλο όπου ξεκινά στα επαγγελματικά, συνεργασίες, νέες ευθύνες αλλά και προσωπικές σχέσεις θα ενισχυθούν, θα βελτιωθούν αλλά και θα σταθεροποιηθούν.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 3, 11, 12, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 29, 30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 7, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9, 10, 18, 19, 26, 27

ΖΥΓΟΣ
Εάν νομίζατε ότι το καλοκαίρι ήταν πολύπλοκο η δύσκολο καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα με τον Άρη στο αντίθετο ζώδιο από σας, από τις 9 Σεπτεμβρίου-14 Νοεμβρίου. Ο ανάδρομος Άρης θα πρέπει να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε θέματα υγείας περισσότερο, ειδικά όταν και ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο σας. Αφροδίτη και Ερμής ενισχύουν τις φιλίες σας, και φέρνουν ευκαιρίες για κοντινά ταξιδάκια. Ίσως περισσότερο ο ανάδρομος Άρης δείχνει χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας γι αυτό και θα πρέπει να διατηρήσετε ένα πρόγραμμά χαλάρωσης και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας καθώς θα είστε τώρα πιο εσωστρεφής. Φροντίστε το σώμα σας.
Στις 2 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος στους Ιχθεις δίνει το μήνυμα ότι θα πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας και να κάνετε περισσότερη υπομονή σε σχέση με τις προσωπικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά. Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 17 του μήνα, Ερμής, Άρης και Ήλιος, πυροδοτούν ένα νέο κύκλο ξαφνικής επαγγελματικής επιτυχίας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 22, 23
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 16, 17, 20, 21, 24, 25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 11, 12, 17, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών δείχνει ότι δεν θα πρέπει να διαλέξετε τον εύκολο δρόμο, αλλά πρέπει να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τους τρόπο. Η προτεραιότητα σας θα είναι η προσωπική σας ζωή αν και αυτό ακούγετε κάπως παράδοξο για Σεπτέμβριο μήνα, ωστόσο οι πλανήτες θα αναδείξουν την χάρη και τις ικανότητες σας τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυτικός όταν θα εισέλθει σε ευθεία πορεία μετά τις 13 του μήνα καθώς γενικότερα τα πράγματα θα βελτιώνονται σταδιακά στην ζωή σας.
Με την πανσέληνο στους Ιχθεις στις 2 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα στις επικοινωνίες η θέματα παιδείας αλλά και μια τάση υπερβολής στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, Ερμής και Αφροδίτη βοηθούν σεξουαλικά, διαισθητικά και στο να συντονιστούμε αλλά και να οργανωθούμε καλύτερα με τον επαγγελματικό χώρο. Η νέα σελήνη στην Παρθένο αντίθετα στις 17 του μήνα, δείχνει μια δυναμική νέα αρχή στα επαγγελματικά, όπου η Αφροδίτη και ο Ήλιος υλοποιούν αυτά που είχατε στο μυαλό σας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 8, 13, 14, 22, 23
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 16, 17, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 14, 15, 17, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 9 Σεπτεμβρίου, με Άρη ανάδρομο στον Κριό αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις και ακριβές αγορές ενώ αυτή η επιρροή ίσως επηρεάσει κάπως τις σχέσεις με τα παιδιά σας. Κάποιο δικό σας άτομο θα είναι σε αναμονή σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Γενικότερα όμως θα είναι δύσκολο να επιλύσετε θέματα οικογενειακά. Συνεχίστε να ενισχύετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και άσκηση μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα και αποφύγετε το άγχος.
Ασχοληθείτε με τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Στα οικονομικά ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ολόκληρο τον μήνα. Ο Σεπτέμβριος όμως δεν είναι θετικός για τις προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σχηματίζει αρνητικές όψεις. Η πανσέληνος στους Ιχθεις στις 2 Σεπτεμβρίου είναι δείκτης αδράνειας αλλά και υπερβολής ενώ μια φιλική σχέση μπορεί να είναι ιδιαίτερα προκλητική. Η νέα σελήνη στις 17 στην Παρθένο, δείχνει ένα νέο κύκλο επαγγελματικής επιτυχίας, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές, οι προσωπικές σχέσεις και τα οικονομικά θα ενισχυθούν σταδιακά. Προετοιμαστειτε!
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 26, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 8, 16, 17, 24, 25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9, 16, 17, 18, 19, 26, 27

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός αλλά με άγχος για σας καθώς επαγγελματικά και θέματα υγείας θα προχωρήσουν όπως τα ξέρατε, αλλά ίσως οι εξωτερικές συνθήκες σας πιέσουν. Ιδιαίτερα όταν θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα επαγγελματικά παρά με οτιδήποτε άλλο. Η προσωπική ζωή θα είναι σταθερή αλλά θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Η πανσέληνος στους Ιχθεις στις 2 Σεπτεμβρίου, δείχνει μια ψυχολογική αστάθεια, δυσκολίες και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ζητήματα και αυτό φαίνεται να σας αγχώνει περισσότερο όμως θα πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Θα υπάρχει δυσκολία στις συμφωνίες και επικοινωνίες αλλά και στα οικονομικά. Η νέα σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να επιλέξτε έναν προτιμώμενο ρυθμό στον οποίο μπορείτε να ζήσετε και το ενεργειακό σας επίπεδο θα αυξηθεί καθώς τα επιτεύγματά σας θα ανθίσουν. Οι σοφές, διαισθητικές αποφάσεις, σας κάνουν να εξοικονομείτε ενέργεια.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 17, 22, 23, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 16, 17, 24, 25, 26, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 13, 14, 18, 19, 22, 23

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου είναι περισσότερο κατάλληλο για οργάνωση παρά για πρόοδο στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια γενικότερα. Ωστόσο, ειδικά όσοι ασχολούνται με πωλήσεις να συνεχίσουν να κάνουν τις προσπάθειες τους και να είναι πιο πρακτικοί χωρίς να παραιτηθείτε από αυτές. Από άποψη υγείας θα είστε μια χαρά ενώ και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αυτές που θα σας ανακουφίσουν και θα αισθάνεστε δυνατοί και αισιόδοξοι. Ακόμη και από οικονομικής άποψης, ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να κάνετε και κάποιες υπερωρίες.
Η πανσέληνος στους Ιχθεις στις 2 Σεπτεμβρίου, δείχνει εσωτερικό συντονισμό, και όσο αυτό εσείς το πετυχαίνετε και το δουλεύετε ,αυτή η εσωτερική σταθερότητα αναμένεται να σταθεροποιεί και την επαγγελματική σας ζωή. Επικεντρωμένοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, Ήλιος ,Κρόνος αλλά και Πλούτωνας, θα φέρουν άνεση και σταθερά θεμέλια. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, στις 17 του μήνα, φέρνει κάποια οικονομική επιτυχία αλλά θα υπάρχει άγχος και πίεση.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 13, 14, 15, 17, 22, 23, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 6, 7, 11, 12, 16, 17, 20, 21, 24, 25, 29, 30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 20, 21, 24, 25

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Σεπτέμβριος θα είναι δύσκολος ακόμα με την ανάδρομη πορεία πλανητών καθώς αυτοί θα επανέρχονται σταδιακά, μέσα στον μήνα σε ευθεία πορεία ενώ και ο Άρης στον Κριό από τις 9 Σεπτεμβρίου θα αρχίζει να επηρεάζει τη ζωή σας. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα υπάρξουν και θα πρέπει να κάνετε υπομονή και με τα οικονομικά ζητήματα καθώς αυτά θα φέρουν άγχος και στην προσωπική σας ζωή. Αναμφίβολα, αυτή η κατάσταση θα αρχίζει να αλλάζει σταδιακά από τις 22 του μηνα και μετα. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 2 Σεπτεμβρίου, θα σας επικεντρώσει στο να θέσετε τους νέους σας στόχους και να δουλέψετε πάνω σε αυτούς, με πάθος και όρεξη. Ωστόσο, εκεί που δεν το περιμένετε όλα θα αρχίσουν να τρέχουν. Η νέα σελήνη στην Παρθένο αντίθετα στις 17, φέρνει παρεξηγήσεις και σύγχυση αλλά θα βελτιώσει την επαγγελματική σας ζωή και θέματα υγείας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 9, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 26, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 22, 23, 24, 25
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια