Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ινστιτούτα αυτιού προβλέπουν το μέλλον / Ear Salone

Πάλι έκαναν το θαύμα τους αυτοί οι Ιάπωνες, αλλάζοντας ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα περί μαντικής τέχνης, αριθμολογίας, τράπουλας ταρό και ενός φλιτζανιού καφέ!
Ο λόγος για τον τρόπο που από εδώ και στο εξής θα μπορεί κάποιος να μάθει το… μέλλον του, αφήνοντας πίσω του όλες τις παραδοσιακές, κλασικές και ξεπερασμένες πια μεθόδους.
Ο εκπαιδευμένος Ιάπωνας μελλοντολόγος προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να καθίσουν αναπαυτικά στην καρέκλα τους και να τον αφήσουν να τους πει το μέλλον τους με κάθε συνταρακτική λεπτομέρεια, διαβάζοντας προσεκτικά το αυτί τους.
Γιατί, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι στα νεοαναπτυσσόμενα Ινστιτούτα Αυτιού της Ιαπωνίας («Ear Salone»), «κάθε αυτί είναι μοναδικό (σε σχήμα και περιεχόμεν, σίγουρα!) ως προς τα χαρακτηριστικά του», γεγονός που επιτρέπει στους ειδικούς να προβλέψουν το μέλλον και να συμβουλέψουν τους πελάτες τους, έναν έναν ξεχωριστά.
Επιπλέον, πέρα από τις απαντήσεις σε καθιερωμένες ερωτήσεις του τύπου «Με απατάει;», «Θα με παντρευτεί;», «Του βάζει λόγια η μάνα του;», «Τα’χει με τη γειτόνισσα;», «Ξανθιά είναι η μελαχροινή;» και άλλα τέτοια ευτράπελα, οι επισκέπτες «προτάσσουν» τα αυτιά τους και για καθάρισμα, ενώ μια μικροσκοπική κάμερα που μπαίνει στο εσωτερικό του αυτιού δείχνει πόσο κερί έχει μαζευτεί εκεί με τον καιρό και κάποια ενδεχόμενη φλεγμονή που μπορεί να υπάρχει.
Στις έξτρα παροχές είναι ένα καλό… ακουόγραμμα αλλά και χαλαρωτικό μασάζ στο πίσω μέρος και στους λοβούς των αυτιών με αιθέρια έλαια, ενώ οι πιο τολμηροί επιλέγουν για το τέλος ένα «φύσημα» με καλάμι μπαμπού στο εσωτερικό του αυτιού! Όσο για το κόστος;
Αυτό ποικίλλει ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, αν και όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι πελάτες, «αξίζει να πάρετε όλο το πακέτο, γιατί είναι καλύτερο ακόμη και από το σεξ!».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια