Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανάπηρη παντοτινή φιλία

Οι γονείς δύο αγοριών, ο Odin Frost και ο Jordon Granberry, τους δόθηκαν απαίσιες προοπτικές όταν γεννήθηκαν. Τους είπαν ότι οι γιοι τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να περπατήσουν και θα ζούσαν σαν φυτά, δεδομένου ότι είχαν επιζήσει στα πρώτα τους χρόνια. Αλλά έχουν περάσει 18 χρόνια και οι έφηβοι μόλις αποφοίτησαν από το λύκειο. Το ζευγάρι κέρδισε πραγματικά όλες τις πιθανότητες και ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Και ένας πατέρας των αγοριών μοιράστηκε μια φωτογραφία που τους έδειχνε την πρώτη τους μέρα στο σχολείο, και κατά την αποφοίτησή τους, στο Διαδίκτυο.
Τα αγόρια συναντήθηκαν όταν ήταν και τα δύο μόλις 3 ετών την πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Η φωτογραφία που μοιράστηκε ένας πατέρας των αγοριών τους δείχνει να μοιράζονται μια θέση μαζί. Από εκείνη την ημέρα, ο Odin και ο Jordon άρχισαν να μοιράζονται έναν ειδικό δεσμό, παρόλο που ήταν σχεδόν εντελώς μη λεκτικοί.
Αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της αποφοίτησής τους στο γυμνάσιο, αναδημιούργησαν τη φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 15 χρόνια. Οι περήφανοι γονείς του Odin είπαν στα μέσα ενημέρωσης ότι οι λήψεις που μοιάζουν σχεδόν ίδιες τους θυμίζουν πόσο μακριά έχουν φτάσει τα αγόρια. Ο Tim, ο μπαμπάς του Odin, είπε σε ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο: «Ο γιος μου και ο καλύτερος φίλος του είπαν και οι δύο ότι το ποσοστό επιβίωσής τους θα ήταν περίπου 2%, ότι δεν θα περπατούσαν ποτέ, και ότι θα ζούσαν σε φυτική κατάσταση-εάν περνούσαν τα επτά χρόνια. Και οι δύο περπατούσαν στη σκηνή και αποφοίτησαν. Ήμουν στο σύννεφο 19. Ήμουν τόσο περήφανος για αυτόν. "
Η Deanda, η μαμά του Odin, παρουσίασε προεκλαμψία όταν ήταν έγκυος και το αγόρι γεννήθηκε τρεις εβδομάδες νωρίτερα και υπέφερε από αιμορραγία στον εγκέφαλο. Οι γιατροί δεν ήταν εκατό τοις εκατό σίγουροι για τη διάγνωση, αλλά είπαν στους γονείς του Όντιν ότι δεν θα περπατούσε ούτε θα μιλούσε, είχε προβλήματα εγκεφάλου και οι γνωστικές του ικανότητες δεν θα ξεπερνούσαν ποτέ τον μέσο όρο του 7χρονου. «Όλοι έλεγαν« να είστε προετοιμασμένοι », είπε ο Tim, ο πατέρας του Odin. Παρ 'όλα αυτά, το αγόρι ξεπέρασε όλες τις πιθανότητες και αφού έφτασε στο σχολείο για παιδιά με αναπηρίες όταν ήταν 3 ετών, γνώρισε τον καλύτερο φίλο του, τον Τζορντόν.
Μιλώντας για τον ειδικό δεσμό μεταξύ του Τζορντόν και του Οντίν, ο Τιμ είπε: «Είναι πολύ πιστοί και προστατευτικοί μεταξύ τους. Εάν κάποιος έρθει πολύ κοντά στον Jordon και δεν του αρέσει η ατμόσφαιρα, ο Odin θα περάσει σε προστατευτική λειτουργία. Ο Οντίν θα γελάσει και ο Τζόρντον θα γελάει επίσης - ήταν πάντα έτσι. Έχουν μια ειδική σύνδεση που δεν ξέρω αν ο έξω κόσμος θα ήξερε τι συνέβαινε. " Πριν από τη γέννηση, ο Τζόρντον είχε λοίμωξη αίματος και ο εγκέφαλός του στερήθηκε οξυγόνο, το οποίο προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
Και τα δύο αγόρια απέδειξαν ότι οι γιατροί έκαναν λάθος και περπατούσαν. Ο Οντίν άρχισε να περπατά όταν ήταν 5 ετών, ενώ ο Τζόρντον έκανε τα πρώτα του βήματα πρόσφατα, πριν τα 18. Ενώ μπορεί να περπατήσει, ο Odin, ο οποίος έχει μη λεκτικό σοβαρό αυτισμό, χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα για μεγάλες αποστάσεις. Δεν είναι πολύ ομιλητικός, αλλά γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του. Οι γονείς του Odin, Tim και Deanda, διαμόρφωσαν μια ειδική φιλία με τους γονείς του Jordan, Donna και Damon, επίσης. Οι περήφανοι τέσσερις γονείς παρακολούθησαν τους γιους τους να αποφοιτούν την περασμένη εβδομάδα. Αφού έβγαλαν μια φωτογραφία που κάθονταν δίπλα-δίπλα, συνειδητοποίησαν ότι τους θύμισε κάτι - την πρώτη μέρα στο σχολείο για τα αγόρια.
Ο μπαμπάς του Odin μοιράστηκε τις φωτογραφίες δίπλα-δίπλα στο Reddit και ήταν συγκλονισμένος. Η φωτογραφία έλαβε πάνω από 112 χιλιάδες μου αρέσει και χιλιάδες ευγενικά σχόλια. «Είμαστε πιο συνηθισμένοι στους ανθρώπους που είναι κακοί παρά καλοί», είπε ο Tim στα μέσα ενημέρωσης. «Οι άνθρωποι κοιτάζουν δημόσια και τα παιδιά διασκεδάζουν και το Διαδίκτυο είναι συνήθως ένα από τα πιο φρικτά μέρη. Ετοιμαζόμουν να τον υπερασπιστώ, αλλά ήταν απλά καλοσύνη. Η γυναίκα μου και εγώ ξαπλώσαμε εκεί στο κρεβάτι διαβάζοντας τα σχόλια, και κλαίγαμε για το πόσο όμορφο είναι », είπε. Αργότερα πρόσθεσε:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια