Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άγριες Μέλισσες 2ος κύκλος

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 

Η Ελένη στη φυλακή, η Δρόσω στην Τρούμπα και ο Κυπραίος αυτοκτονεί
Ο δεύτερος κύκλος μεταφέρει τους τηλεθεατές στο 1965. Η Ελένη παραμένει στη φυλακή και ψάχνει να εντοπίσει τα ίχνη της Δρόσως. Η μικρή Σταμίρενα, μετά τη γέννα, εξαφανίζεται από το Διαφάνι και κυνηγά το όνειρό της στο τραγούδι. Η μοίρα, όμως, την οδηγεί στην Τρούμπα, όπου έχει καταλήξει σε καμπαρέ-οίκο ανοχής. Έχοντας αλλάξει όνομα, κρύβει από τους πάντες την αληθινή της ταυτότητα. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι τη βλέπει στην Τρούμπα. Η Τρούμπα θα στηθεί, όπως και το Διαφάνι, με τα σπίτια, τις γυναίκες και τους προστάτες τους.
Οι προβολές θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου

Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται
Αρκετά νέα πρόσωπα υπόσχεται το ανανεωμένο καστ των ηθοποιών της 2ης σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες", όπως αρκετά και σημαντικά είναι αυτά που αποχωρούν.

Ποιοι φεύγουν από τη σειρά
Ο Γιάννης Στάνκογλου θα αποχωρήσει από τη 2η σεζόν της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, αφού θα δούμε τον Θωμά Κυπραίο να βάζει τέλος στη ζωή του στα τελευταία επεισόδια της 1ης σεζόν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη, που υποδύεται τη Θεοδοσία, δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, ενώ ο ρόλος της θα τελειώσει όταν δεχτεί μια σφαίρα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου θα δικάζεται η Ελένη.
Ο Νίκος Ψαρράς, που μπήκε στη σειρά λίγο πριν το τέλος του α' κύκλου, υποδυόμενος τον Σταμάτη (τον σύζυγο της Βιολέτας), θα τα παίξει όλα "μια ζαριά" και θα φύγει μακριά από όλους και από όλα.
Τέλος, ο τηλεοπτικός Κλεομένης, δηλαδή ο Θανάσης Κουρλαμπάς, θα ακολουθήσει τον τυχοδιώκτη εαυτό του, υπό τη σκιά του Μελέτη και του Κωνσταντή.
Ποιοι μπαίνουν στη 2η σεζόν
Ένα από τα νέα πρόσωπα θα είναι ο πρωταγωνιστής από τη "Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς", Βασίλης Μπισμπίκης, που θα υποδυθεί τον σκληρό διευθυντή της φυλακής, ο οποίος έχει αδυναμία στην Ελένη.
Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη θα μπει, επίσης, στη σειρά, και θα υποδυθεί τη νέα φίλη στη νέα ζωή που ξημερώνει για τη Δρόσω.
Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης θα υποδυθεί τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στο δικαστήριο της Ελένης, η οποία θα έχει για δικηγόρο τον ηθοποιό Δημήτρη Μαζιώτη.
Επιπλέον, ο Μανώλης Γεραπετρίτης θα υποδυθεί τον δικαστή, ενώ ο Συμεών Τσακίρης τον εισαγγελέα και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος τον αστυνομικό στο δικαστήριο.
Τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας θα ενσαρκώσει έναν άνθρωπο της νύχτας με σκληρό προφίλ που θα "ξεμυαλίσει" τη Δρόσω και η Στέλλα Γκίκα τη μητέρα της Θεοδοσίας, η οποία παρακολουθεί στενά τη ζωή της κόρης της.
Πού αφήσαμε τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών»
Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και αναμένεται να είναι τραγικές για πολλούς από τους πρωταγωνιστές. Η Ελένη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ένοχου μυστικού τους, καθώς η Θεοδοσία τη στέλνει στη φυλακή. Η σύζυγος του Λάμπρου ανακάλυψε ένα γράμμα του Γιάννου στο οποίο εκείνος αποκαλύπτει το φονικό και πως το διέπραξαν οι αδερφές Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες».
Από την άλλη, η Δρόσω δίνει το παιδί της στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο και λίγο μετά τη μεταφορά του θα συμβούν τραγικές καταστάσεις. Το νέο μωρό, φέρνει την πλοκή στις «Άγριες Μέλισσες» εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στον Σέργιο Σεβαστό. Κι αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν, το νεογέννητο θα πάρει το όνομα του δολοφονηθέντος γιου του Δούκα. Κάπως έτσι, έριξε αυλαία το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια