Τι δείχνουν τα μπροστινά δόντια για τον χαρακτήρα

Έχεις ακούσει την φράση «Τι κοιτάς στα δόντια τον άλλον; Άλογο είναι»;
Καλά κάνεις και κοιτάς τον άλλον στα δόντια, καθώς μια έρευνα δείχνει ότι τα μπροστινά δόντια μπορούν να δείξουν πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου.
Τετράγωνα, ωοειδή, τριγωνικά ή ορθογώνια, το κάθε σχήμα, μαρτυρά για τον χαρακτήρα περισσότερα από όσο μπορούμε να καταλάβουμε.
Τετράγωνα: Όταν τα μπροστινά σας δόντια είναι τετράγωνα είστε μάλλον ένας ήρεμος τύπος που μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματά του αν και μερικές φορές δίνεται την εντύπωση πως είστε απόμακρος.
Ορθογώνια: Εάν τα μπροστινά σας δόντια είναι ορθογώνια, τότε είστε γεννημένο αφεντικά. Έχετε ηγετική προσωπικότητα και μπορείτε να παίρνετε γρήγορα αποφάσεις. Κυνηγάτε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα, αλλά αυτό μερικές φορές δίνει την εντύπωση στους άλλους πως είστε εγωιστής.
Ωοειδή: Αυτό το σχήμα δείχνει πως έχετε καλλιτεχνική φύση. Επίσης, προσέχετε πολύ τις λεπτομέρειες και ξέρετε πως είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Επίσης, έχετε μεγάλη ενσυναίσθηση και κατανοείτε τα συναισθήματα των άλλων. Μερικές φορές χάνεστε στις σκέψεις και δυσκολεύεστε να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε κάτι για πολύ ώρα.
Τριγωνικά: Είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και ξέγνοιαστοι. Σας αρέσει να είστε με άλλους ανθρώπους και κάνετε εύκολα φίλους. Πράγματι, φοβάστε αρκετά την μοναξιά.

Related Posts