Cheesecake με Merenda

Υλικά
12 μερίδες
1 ώρες 15 'προετοιμασία
7 ώρες 45 'συνολικός χρόνος
Υλικά
150 γρ βούτυρο, λιωμένο
300 γρ μπισκότα, θρυμματισμένα
500 γρ Philadelphia σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ ζάχαρη άχνη
300 ml κρέμα γάλακτος
0.5 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
5 κουτ. σουπ. Merenda
Για διακόσμηση:
5 κουτ. σουπ. Merenda
30 γρ φουντούκια, ψιλοκομμένα

Πως να φτιάξετε Cheesecake με Merenda
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα θρυμματισμένα μπισκότα μέχρι το μίγμα να μοιάζει με υγρή άμμο.
Μεταφέρετε σε ένα δοχείο κέικ / τσέρκι με άνοιγμα 23 cm και και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το Philadelphia μαζί με τη ζάχαρη.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε μαζί την κρέμα και το εκχύλισμα βανίλιας και στη συνέχεια ρίξτε το στο μείγμα τυριού κρέμας. Ρίξτε μέσα τη Merenda.
Προσθέστε το μίγμα πάνω από τη βάση του μπισκότου και ισιώστε το με μια σπάτουλα. Καλύψτε με προστατευτική μεμβράνη και ψύξτε για τουλάχιστον 6 ώρες ή για μια νύχτα.
Τοποθετήστε τη Merenda σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε τη σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο, στη συνέχεια ρίξτε και απλώστε το πάνω από το cheesecake.
Διακοσμήστε με ψιλοκομμένα φουντούκια και επιστρέψτε το στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε.

Διατροφικά Στοιχεία-Ανά μερίδα
Ενέργεια 2370,2 kj
Ενέργεια 566,0 kcal
Λιπαρά 27,1 g
Υδατάνθρακες 33,5 g
Πρωτεΐνες 6,5 g
Νάτριο 3,5 g
εκ των οποίων σάκχαρα 21,3 g

Related Posts