Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φινάλε για την Ελένη Μενεγάκη μετά από 30 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση μέσα σε κλίμα συγκίνησης.
Στην τελευταία της εκπομπή, η οποία αποτελεί το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου για την ίδια, αλλά και το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για την τηλεόραση, δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν νέοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.
Εκεί ήταν φυσικά και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Δίπλα στην παρουσιάστρια και η καλή της φίλη και κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.
«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα. Πιο πολλά από όσα σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε. Αλλά να θυμάστε κάτι. Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε: “Όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος”. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν. Όποτε και αν. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι, καλή ζωή. Με υγεία» είπε η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: με αυτή τη δίαιτα έχασε 5 κιλά
Μενεγάκη-Λάτσιος: H κρυφή συμφωνία του διαζυγίου
Η «αμύθητη» περιουσία της Μενεγάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια